Ahad, 3 April 2016

GMP DEWI










































Labradorite atau namanya di sini Geliga Mahkota Panchar Dewi 

Jenis di atas adalah dari simpanan elit tok sendiri yang di kelaskan sebagai antara GMP ternaik, Inclusion menarik, Warna menarik dan biasan yang terbaik.

Jenis Ini di gunakan sebagai ikhtiar dan usaha di dalam bidang :

Kewibawaan dan sesuai buat mereka yang bekerja dan mempunyai anak buah di bawah pengawasan mereka

Efektif jika di pakai dari pekerjaan guru, pensyarah dan sewaktu dengannya.

Mempunyai kesan penunduk dan pengasehan yang kecil, tapi kecil kecil pun kalau main dengan budak remaja kosong tanpa isian zikir di dada, mau mau sasau di buatnya. 

Maksud tok di sini..... Kalau kita pakai ... "memakai" x kisah lah ilmu ka , barang ka, kat dalam poket ada brg kat jari ada barang... bila berdepan dengan org yang takda apa apa ni... memang org kata sekali ngap lah... yang khasiat kecil jadi besar , yang khasiat besar jadi lebih kuat dan besar ke atas seseorang yang kosong itu.... tambah tambah pula jika orang itu kosong terus, solatnya ke mana, zikirnya ke mana, yang dia tau nak seronok... memang lagi mudah golongan macam anda mendekati.... jika anda mendekati mereka untuk membawa mereka ke jalan kebaikan, alhamdulillah..

Dalam Gambar Tak kelihatan keindahan sebenarnya, batu ini ada gewang yang mengasyikkan


Kod Produk : GMP DEWI 1416
Bentuk : GMP
MAHAR : RM 60

26 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ini 1st time saya dapat lock di GB. Boleh terangkan cara pembayaran dan perkara yang perlu dilakukan selepas pembayaran? siapa yang kena saya hubungi tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tn tgk header kt atas tu..ada no akaun tok muda dgn no tn Baz...harap dpt mbantu..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. maybank 551016691626 my gemstone. kemudian tuan wassupkan gambar slip, nama, alamat dan kod barang ke 0178259540 atau 01117775251 .. dalam masa 3 hari bekerja ganu, barang tuan akan sampai.

      Padam
    4. Terima kasih tn faizal. Baik tok mat

      Padam
  4. Balasan
    1. Berhajat ke tuan, ambik yg sy dh lock. Tak perasan dh ad bt tsebut

      Padam
    2. Berhajat..tp x smpat nk lock jgak..xpe la xde rezeki nmpak nye..

      Padam
    3. Ke sy bleh lock lg...mohon pencerahan?

      Padam
    4. stok dapor ada tuan silakan 0178259540

      Padam
    5. Ok..tok..sy lock stok dapur..2a pny..ada tok?

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami