Sabtu, 31 Mac 2012

CINCIN EMAS NILAM

CINCIN EMAS NILAM BERTATAHKAN BERLIAN GRED 1

Special Edition FLX








video


Kod Produk : CEN-1
Bentuk : Cincin emas
MAHAR : RM 2500

Cincin 

- Emas 916 
- 4.7Gram
- mempunyai berlian Gred A kiri dan kanan ( dah uji pakai diamond selector II )

Permata

- Batu Nilam Hitam @ Black Saphire Dari Gred RARE


*Mana tau kot kot ada pelanggan wanita yang berkenan atau ada yang berkenan nak bagi kat awek ke, tunang ke, bini ke ..sesuai sebagai cincin perkahwinan.

Harga boleh Nego

Bukan emas yang mahal sebenarnya...tapi berlian dan Nilam Hitam tersebut

TEMPAHAN PERMATA PELANGGAN

TEMPAHAN PERMATA PELANGGAN           ( 31/3/2012 )

Tempahan Tn Azly Subang
( Mani Gajah )







( G.Cenuai Emas )







------------------------------------------------------------------

Tempahan Tn Faris Affandi Spg.Renggam
( Mani Gajah )








----------------------------------------------------------

Tempahan Tn Basir Ganu Kite
( Mani Gajah )

- Suprise -

--------------------------------------






Jumaat, 30 Mac 2012

GAMBAR TEMPAT PERTUKANGAN UNKLE






GAMBAR SEKITAR KEDAI PERTUKANGAN UNKLE HUSSEIN 

video


geligabunian.blogspot.com
RAW Mani Gajah

geligabunian.blogspot.com
Design Untuk Permata Mani Gajah Permintaan Tuan Azly Subang

geligabunian.blogspot.com
Bilik mencanai dan mengilap permata dan cincin

geligabunian.blogspot.com
Mesin Mencanai Permata

geligabunian.blogspot.com
Unkle Hussein Bersama syer partnernya

geligabunian.blogspot.com
Tempat mengetuk dan repair permata dan cincin

geligabunian.blogspot.com
Seimbas Lalu

Teliti dan kemas menjadikan pertukangan mereka pilihan Ramai Singaporean

geligabunian.blogspot.com
Antara produk hasil pertukangan mereka

geligabunian.blogspot.com
Feroz yang dipakai unkle...indahnya...

geligabunian.blogspot.com
Seorang syer partner Unkle sedang membuat cincin tempahan Faris spg renggam dan tuan Azly Subang

geligabunian.blogspot.com
Sedang melayan pelanggan 

geligabunian.blogspot.com
Gading RARE Item RM 3200

geligabunian
Bulu Musang dan beberapa barang lain seperti tanduk kerbau mati beranak




Kali ini saya ingin mempersembahkan suasana di kedai unkle yang saya jadikan sebagai panel membuat cincin dan panel menjual permata permata mani gajah yang bermutu tinggi.


Khamis, 29 Mac 2012

CARA MENGGUNAKAN PERMATA MANI GAJAH

CARA MENGGUNAKAN PERMATA MANI GAJAH 

Assalamualaikum wbt

Kali ini saya ingin mengajarkan saudara/ri semua tentang cara penggunaan Permata mani gajah agar anda dapat REVEAL penggunaan auranya 100% tanpa menunggu untuk tempoh yang lama

Cara yang di tunjukkan akan terbatal hanya 

Apabila

Anda Membasuh Muka




Rahasia Cara Penggunaan ini hanya boleh di lakukan bagi Permata Mani Gajah Hasil Keluaran Unkle sahaja , Di canai di hadapan saya, di asah, di gilap dan kemudian ada selawat juga semasa penghasilan Permata permata ini untuk digandingkan bersama Ikatan Cincin Perak, Buatannya halus, berseni. Hasil Kerja Pertukangan yang tiada tandingan sekitar Negeri Johor Darul Takzim.


Seorang Wanita menelefon saya dan bertanya, tidak menjadi kesalahankah menggunakan Permata Mani Gajah ini sebagai Pelaris ... Antara soalan Wanita tersebut ialah :


Tak kotor ke Mani gajah Tu?.
- Mungkin kotor, tapi bagi saya air mani secara umumnya tak kotor, kalau kotor , maka seluruh jasad kita kotorlah, kerana datang kita pun dari mani ( sy jawab bodo bodo saja tadi sebab penat )


- Mani gajah ni dah bertukar sifat, bukan lendir lagi, tapi dah jadi fosil ( batu )


- Lebih baik menggunakan mani gajah dari guna cara SIHIR, M.Dagu ka atau sebarang yang kita semua tau benda tu salah ( tu jawapan bonus untuk dia , so pandai fikir sendirilah ).


- Semua benda ni kita jadikan sebagai usaha dan tawakal, meminta tetap dari Allah, mujur dia letak Hp cepat cepat, kalau tak lama juga la dia akan dengar bebelan saya pasal benda ni.


Apa pun, alhamdulillah dan terima kaseh kepada semua pelanggan batu dan pelanggan repeat yang memberi kepercayaan penuh kepada saya dengan meyakini permata permata saya Mahar ASLI... insyallah..ianya memang asli... jadi macam saya katakan..berikan sepenuh kepercayaan anda kepada saya, insyaallah anda akan dapat imbalan yang setimpal dengan kepercayaan yang diberikan

Semoga bermanfaat bagi semua....

------------------------------------------- 

TIPS BONUS
- Pakai selama 3 hari berturut turut, tanggalkan masa nak mandi atau buang air besar sahaja, lepas tu pakai balik secepatnya

- Pakai bawak tidur

- Selama 3 hari ini auranya insyaallah sebati dengan aura diri anda

- Kemudian pakai terus dan jangan buang, tak kira anda ada cincin lain ka atau apa saja alasan anda, jangan buang dari jari kecuali jika ada masalah masalah tertentu, masuk latihan army ke, masuk hospital ke... cuba fokuskan apa yang bakal dan anda dapat sebelum dan selepas memakainya.. pakai sudahla..kalau orang tanya, cakap je..buat cantik cantik dan manis di jari..habeh cerita... tapi kalau anda cerita kat orang kelebihannya... habislah, sebenarnya anda menceritakan kelemahan diri anda... orang dah tau, kenapa bila berdepan dengan anda dia macam slow, bila berdepan rasa nak mengikut dan ajak berbual bual lebih dari biasa... bila dia dah tau... memang tak jadilah...dia tau

STONE VIBRATION VS HUMAN VIBRATION

- Akan menghasilkan satu daya kekuatan mengikut NIAT masing masing... nak berniaga maka akan dilaksanakan cara meniaga, kalau nak berbini 2 maka akan terlaksana begitu juga, nak ber-pakwe / makwe handsome lawa, soleh atau solehah...insyaallah akan terlaksana dengan izinnya... boleh digunakan untuk mendapatkan Calon suami isteri...ini bukan SIHIR... ini IKHTIAR melalui aura Permata Mani Gajah...

SIHIR dan AURA adalah perkara yang berbeza dan langsung tiada kaitannya antara satu sama lain.

HABIS STOK NIE...BYE BYE KEPADA YANG MASIH BERTANYA.....TAKDA LAGI DAH..... BELI LA KAT BLOG LAIN YANG MUNGKIN ADA JUAL JUGAK... TAPI ..

TIDAK SESEMPURNA 

HASIL PERTUKANGAN 

UNKLE 

YANG TIADA TANDINGAN

DAN TIADA PENGGANTINYA

SAMPAI BILA BILA PUN




CINCIN PERMATA MANI GAJAH

CINCIN MANI GAJAH TEMPAHAN SAHABAT









* Terima kaseh tuan Fairus, Cheras

Selasa, 27 Mac 2012

LIST BIDA

LIST ITEM UNTUK DI BIDA

JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA 






Peserta dari semenanjung dan tanah borneo Sabah Sarawak  sahaja dibenarkan membida kecuali:




Brunei



Singapore Dan Indonesia 


tidak dibenarkan Membida


Terima Kaseh

-----------------------------------------------------------


BATU PELANGI ( KALUNG )



- Selebihnya akan dimasukkan pada 2-4-2012 ( malam ), pastikan temujanji anda bersama saya di sini tepat -


=)


- Semua item bidaan lepas akan dihantar isnin-

TAMAT BID BUKU 2

BID BUKU 2 

The Crystal Bible 




MENANG KAN BID BUKU 2 DAN DAPATKAN BUKU 1 
PERCUMA
------------------------------------------

BUKU 1

Yang Bernilai : RM 46.00



QUICK GRAB : RM 106 


START BID : RM 6.00 ( KOS POS )


BID START : 26 MARCH 2012 (12.00 Am )

BID END : 31 MARCH 2012 ( 12.00 Am )


Please leave your bid in " Comment "






Your Bid For BUKU 2 only ( PERCUMA BUKU 1 )