Ahad, 17 April 2016

MANI GAJAH KRISTAL

























































Mani Gajah Kristal.......org panggil..... Sebenarnya akik juga. bukan kristal, kristal tu kristal la... takpa, nama tak kisah, asalkan batu pure asli bukan sintetik ya. 

Kegunaan Sebagai pengasehan juga, tapi biasa biasa dan di bawah dari kelas MGT, RMG, QMG, GMG 

Kod Produk : MGK 13416
Bentuk : Mani Gajah Kristal
MAHAR : RM 100

9 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Lepaskan lock...sorry ingat mani gajah hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehee...
      nak mani gajah yng mcm man plak ni?
      :_#

      Padam
    2. Ni mani gajah jgk cuma bntuk rupa lain dan tok gtaw pengasehan kurang la ckit..ckit je...

      Padam
  3. Yg ni manigajah grade biasa..boleh la bagi yg kelas ekonomi atau newbie yg nk belajar dari asas manigajah..dh terer dan tau power nya baru try yg level high grade mgt..ayah mula beli mani gajah kt cini jenis camni la bro..

    BalasPadam
  4. Yg ni manigajah grade biasa..boleh la bagi yg kelas ekonomi atau newbie yg nk belajar dari asas manigajah..dh terer dan tau power nya baru try yg level high grade mgt..ayah mula beli mani gajah kt cini jenis camni la bro..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami