Selasa, 22 Julai 2014

TERLALU PENTING.........SEMUA CUST !!!!!!

Assalamualaikum wbt semua, berikutan sistem baharu yang sudah kita masukkan ke dalam blog ini , maka selepas ini HANYA yang berdaftar SAHAJA mampu membuat komen dan memaharkan item dari  blog GB...

Caranya ialah dengan Mendaftar sebagai ahli di blog ini , silakan gunakan akaun Google gmail bagi memudahkan pendaftaran :





Cara Mendaftar


Jika anda ingin membuat ulasan di blog ini dan blog GB utama, anda perlu Log In dahulu di bahagian anda daftar tadi , jadi dengan sistem sedia ada kita, kita akan mendapat beberapa benefit:

a) anda mampu membuat apa id sekalipun, namun anda tetap akan di track and trace oleh kami

b) Jika anda pelanggan yang ikhlas , anda tidak akan kisah dengan peraturan baru ini

c) Keselamatan dan permaharan anda akan lebih terjamin di mana setelah anda mendaftar dan membuat pembayaran, maka ia adalah salah satu bukti bahawa jika kami tidak membuat penghantaran kepada anda anda mampu mengisukannya tanpa dapat di nafikan oleh pihak kami 

d) Jika ada pesaing menghina anda , maka kami mampu membantu trace dan menjejak id mereka menggunakan sistem kami secara PERCUMA buat anda

SILA DAFTAR SEBAGAI AHLI :

klik sini !!!!

228 ulasan:

  1. cuba anda testing dahulu di bawah sini selepas mendaftar.....

    BalasPadam
  2. tapi tok knp dlm aku lah tok mat..tak leh komen dah..agak2 2015 lak sambung cite tu yerr hehhe

    BalasPadam
  3. Test test...
    Bila PERMOHONAN boleh dibuat lagi tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. geliga permohonan boleh di buat pada bulan 11 ni insyallah tuan

      Padam
  4. tadi klik link tak boleh...ni test jap...

    BalasPadam
  5. oh kira dah boleh la ni...salam ramadan & selamat hari raya...

    BalasPadam
  6. bola 1 ke bola 2....
    roger trima out..

    BalasPadam
  7. Test2...

    Eh menjadi....!!! :-D
    Boleh karoks dah ni....
    Ha ha ha ha... :-D

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Ehh lupa pulak seblom ni mmg dh penah register.. huhuhu.. malu..malu..

      Padam
  9. Eh..boleh pulak...x hbih lg daftar..ingtkn tak boleh..alhamdulillah

    BalasPadam
  10. Selamat hari raya maaf zahir batin semuga allah melimpahkan rahmatnya buat tok sekerluarga

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. banyaknyaaaaa test.......... komen di page lama memang di tapis skrg.

      Komen anda akan ddipublishkan kurang 12 jam .

      Padam
    2. maaf tok....org baru mintak tunjuk ajar...hehe

      Padam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. hello,bab ambil khodam keris tu kenapa tak ada lagi kolum tajuk,dah dibatal/stop ke?..saya minat nak ambik keris kodam ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tuan, khadam semuanya sudah habis, lama sangat dah tu tuannn

      Padam
  14. cuba try test,cuba try test...helo2..ada sesapa kat sna?

    BalasPadam
  15. Assalaamu Alaikum Wa rahmatullahi Wa baraktuh
    Allahumma Sholli 'ala sayyidina muhammad wa 'ala ali sayyidina muhammad
    Yello Semua
    test

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami