Sabtu, 16 April 2016

KING AMETHYST







Amacam, garang?

Status kingnya tu berdasarkan warnanya, memang WAUuuuu habis... Alhamdulillah

Seperti sedia maklum item ini berguna di dalam khasiat kewibawaan , kewibawaan ni tajuk besar kepada :

Penunduk

Penakhluk jiwa

Penggerun Kawan dan lawan

Kehormatan 

Dan Di hormati

Dan seadanya yang sama lainnya


Alhamdulillah rezeki Budak org kata... item bertambah dan sumber kami juga bertambah ... tidak juga berdasarkan perolehan yang tak seberapa, kerjasama dan ihsan sekutu yang memiliki item mengancam juga ada bersama dengan kami di GB kini. 

Owh..zamrud,?.. baru sampai 2 biji.. nanti tok cuba maharkannya ya


Ingat..item tembus cahaya tak kisah kena atau tak kena kulit kecuali jika ianya ada kesan pembisa, namun jarang kita jumpa barang tembus cahaya ada kelebihan pembisa



Kod Produk : K.AMET 13416
Bentuk : King Amethyst
MAHAR : RM 100

46 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah ayah..memang lawo mengancam tu..

      Padam
    2. T.kasih tuan item yg ayah target dlm update kali ni..My King!

      Padam
    3. Payment pada 1hb may ni yer tok..

      Padam
    4. Payment pada 1hb may ni yer tok..

      Padam
    5. Ayah punya level mmg dah tahap king2 semua dah ayah..sy masih ditahap hulubalang lg..jauh lg pjalanan nk ke tahap king tu..hehehe..

      Padam
    6. Nk laju kena kaji,ayah bukan pakai satu line jer.digi,umobile,celcom dan yes 4g..kadang2 ia juga bergantung pada coverage tuan..pasal tu setiap kawasan ayah guna internet yg berlainan company..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Thaniah IS,
    wow...mengancam

    BalasPadam
    Balasan
    1. T.kasih tuan..nampak king nampaklah ayah hahaha!!

      Padam
    2. T.kasih tuan..nampak king nampaklah ayah hahaha!!

      Padam
    3. Nampak King, Nampak lak Tuan IS. Wow...
      heheheheee

      Padam
  5. Tahniah ayah. Melepas saya lagi hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tn shah rasanya ok lg kot. Melainkan sy ni mmg dok belakang je la jwbnye. Pukul 9.03 baru nampak page. Tak tau sbb ape..line ok..rasanya sbb pakai hp mmg camtu kot. :|

      Padam
    2. Takpe tn Kyobona. Mungkin bkn rezeki tn jgk hehe. betul kut sbb line.

      Padam
    3. Tuan kyobona bg sy pkai hp lagi laju..tak percaya tanya ayah IB tu..siap ada sorang ayah suruh jaga pencawang tu..line tu kena upgrade lg tuan..

      Padam
    4. Anak ayah semua laju2 skarang..kadang2 sampai'meninggalkan'ayah..dakpe tu rezeki depa ayah tk kesah..tapi kaki rembat dlm senyap ni ayah cukup2 hot..

      Padam
    5. Kalau lepas kul 9 baru nampak page yg tu line tuan tk berapa kuat atau coverage tuan..cam ayah kata setiap kawasan coverage tk sama walaupun tuan guna 4g..nk dapat lock pantas utk item level tinggi duit tkleh kedekut..ayah internet saja rm158 utk ke42 company yg berlainan..

      Padam
    6. Ayah tk pakai maxis..mentekedarah duit huhu..

      Padam
    7. Tau xpe yah. Mmg kaw2 dia sedut

      Padam
    8. Nk jimat pakai u mobile power..beli internet 1 gb free 1gb..unlimited internet plak tu..kalau coverage ia o.k celcom 4g pun kalah beb..data habis still boleh guna lagi..

      Padam
    9. Nk jimat pakai u mobile power..beli internet 1 gb free 1gb..unlimited internet plak tu..kalau coverage ia o.k celcom 4g pun kalah beb..data habis still boleh guna lagi..

      Padam
    10. Umobile memang best... seringkali menjadi bekup tok jika tok ke hotel atau mana mana kawasan takde wifi.. memang hp tok jadi hotspot.. laju.. macam dok bandor... dan lambat habis... kalau yang biru tu, seminggu... habis rm 80... adess

      Padam
  6. Owh yeke.. Sy dr maxis baru tukar ke celcom..x sampai sebulan lg pakai. Terima kasih atas pendapat. Mungkin kalau dah btl2 rezeki line lmbt pun dpt jgk kot. Hehee. Kadang2 dok blakang pon intai2 juga pintu blakang yg dijaga rapi oleh penunggu tok tu tn bazz a.k.a si bujang senang. ;D
    Ni kalau dia baca abis dia x layan sy dah pasni. Kikiki

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. La sampai kene rembat ke yah. Sy xda nak rembat2 brg org ni jgn risau yah. ;) Kalau sy rembat ayah bleh bg sy jurus the king of fighter. Yg street fighter tu ayah simpan utk masa akan dtg. ;D

    BalasPadam
  9. Takpe ayah tk jumpe lagi sape gerangannya..

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Ada juga ke ayah yg kaki rembat nie?mintak alamat dgn mr baz dapat kita rembat pula dia..kita kat sini susah2 tunggu ikut time..upgrade line internet pastu check setting semua tu bagai mak rak dia duk goyang kaki senang2 main rembat je..sy buat mase ni alhamdulillah la tak pernah kena lg..mmg panas hati ayah kalau kena macam tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada... kalau ikutkan sistem tok memang kalau dah masuk ke blog, takkan dapat dah, nak tak nak kena lock atau grab kat blog... cuma kekadang ada orang yang call mr baz terus dan cakap dia dah bayar item tu mengikut nilai halaman lama.. jadi mr baz ni pun hantarlah barang tu.... lebih teruk kekadang mr baz lupa nak bagitau tok, tok pun naikkan halaman tu.. tau tau barang dah takda,,, itu yang kekadang tok mengamuk juga. dan la ni, kalau ada sapa sapa call tok, haram 1 pun tok malas nak angkat dah... kita ni hati lembut, sat g kena pujuk, clear la jawabnya... mr baz pun jarang angkat kecuali time tu dia memang depan tablet menjawab wassup pelanggan.

      Option kita boleh bagi kalau jadi mcm ni 2 sahaja :

      1. Hold duit dan tgu item seterusnya
      2. Pulangkan balik wang

      Itu sahaja.

      Padam
  12. Tp ikut pendapat sy kalau barang dapur x salah rasanya.. Melainkan baru kluar update brg x sempat org nk lock da kene rembat awal2. Pendapat sy la. Mungkin kena perbaiki system pemaharan lg kot. Maksud tn azmi sy phm..btl juga..kita da baik punya aim tggu nak kluar je tau2 da takda..dah la kita xtau item yg kita nak tu keluar time bila. Sabo je la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tp ada ke yg mcm tu? Sy x pnh tgk plk. Hehe.. Yela brg tok ni semua power2..super power pon ade.. Sy pun da nek gila dibuatnya. Tggu poket je tebal sikit. Tu je obat utk pnyakit gila sy ni

      Padam
    2. Ye item belum kuar update boleh grab belakang dapur..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ptt la kdg2 tgk ada item yg x kluar...ingatkn tok tlupa nk update...

      Padam
    5. Contoh ayah tanya tok kecubung cermin pasal lama sangat tk kuar..dan tok kata ada dan tanya kt baz..kt sini maksudnya item tu dh lama tk kuar..dan baz kata ada tapi masih dlm proses canai dan ayah grab 2 biji dan 1 lagi tempah saiz 4 inci..jadi ia tkda sangkut paut ngan sape2 dan update pn..

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami