Sabtu, 30 September 2017

GELIGA PUTERI URDUJA






























Alhamdulillah.. Geliga Puteri Urduja.. Silap kod kat atas tu.. Maklum la staf baru..tgh belajar lg..hehe.. Mungkin ada batu yang macam sama dengannya, tapi tok bilang... kalau perhati elok elok, sebenarnya tak sama. jenis ni jenis geliga dan takda di mana mana pasaran .. kalau nak sama tu mungkin ada.... sama laaaaaaa dengan delima.... Garnet pun sama merah dengan delima, sama shining dengan delima, tapi garnet bukan delima hahahah... paham dak tok bebel ni?... nampak mengarut tapi tu ilmu. 

Alhamdulillah Kenal 1 puteri yang mai hantaq sekali sejadah tok... nama dia pelik sikit, Puteri Urduja... di maklumkan Puteri ni suka berperang , amat suka.. boleh kata macam hobi dia ... dia lebih suka create musuh dari create kawan... tapi dia ni comey.... Asam garam?... ada... tapi bukan pada batu ni.. kalau nak, kena mai sini dan berdepan dengan dia di Chendor kawasan kerajaan dia ada di sana. 

Alhamdulillah.. Diberikan lagi kepada tok sebagai penghargaan atas jasa tok kepada kerajaan beliau (ada la.. xdibenarkan cerita di sini, bimbang jd fitnah). Ada 4 biji dan tok ingin melepaskannya 3 biji di halaman ini. 

Insyallah seperti yang di maklumkan , bagi yang memilikinya, jika mereka di dalam keadaan ketakutan kerana di ugut sihir atau penyihir Baru...... baru nak rancang nak sihir pemiliknya, peruntukan 15,000 bala tentera akan di hantar , separuh darinya akan menunggu berhampiran pemilik dan setengahnya pula akan memerangi penyihir, jin sihir itu dengan izin Allah dan ia di ketuai oleh Puteri Urduja sendiri, tak perlu seru dia, kerana dia sendiri suka untuk berperang dan sentiasa mencari peluang untuk berperang , mencari peluang untuk menyembelih jin jin penyihir yang engkar dengan suruhan Allah, menumbal penyihir dengan bala dan malapetaka dengan izin Allah... tok bagi contoh... penyihir tu tak kena gilis treler tu dah kira bagus.


Di pakai sebagai cincin atau boleh di simpan sahaja tanpa mencampur atau memakainya dengan di campurkan dengan cincin lain. 

Kod Produk : GPSALBIAH 23917- EB
Bentuk : Geliga Bekal Askar
MAHAR : RM 225.25



Khamis, 28 September 2017

BATU ALIF






Batu ALIFF Alami..bukan buatan.. dan ia sudah tok isikan dengan kebatinan peringkat tinggi bagi melindungi pemiliknya dari ancaman sihir, pukulan jarak jauh musuh, guna guna dan buatan jin atau apa sahaja yang ingin di khianati kepada pemiliknya. Dan pastilah dengan izin Allah.. nak dapat izin Allah kita kenalah berusaha.. kalau dah usaha, tak dapat juga, macam tak lojik.. sikit sikit pasti dapat. 

Kekuatan yang tok isikan kepada batu Aliff yang tunggal ini ialah kebatinan tok sendiri di peringkat tertinggi, pemakai tak perlu buat apa apa, cukup jaga JANGAN DI LANGKAH.... itu saja pantangannya, tok mudah, kalau tok cakap jangan di langkah. maksudnya nak bawak ke tandas ke, ke kuburan ke, apa ke, silakan.. tiada kelemahan kepada kekuatan dan Dzat Allah atas nama namanya dan semua ayat ayat dari syurga yang mampu memperlemahkannya.. awat.. tandas boleh buat Allah lemah ka?...., jangan LANGKAH tu ialah utuk kita hormati ia.. bukan atas dasar ia di hina... saja saja nak langkah.. kalau Ter-langkah takpa, kalau terlangkah anak anak yang masih belum berakal tidak apa. 


Sebaiknya di buat cincin.. dan jika tok dah cakap buat cincin ..maka jangan la dok uji tok nak tanya, boleh tak simpan dalam beras sahaja... org simpan dalam beras sebab belum mampu buat cincin, so kalau belum mampu simpanlah dalam beras, kalau dah mampu buatlah cincin, itulah NAMANYA PERMATA.. bukan kain lap peluh nak simpan dalam poket, ada kain lap peluh di buat cincin?..., bercakap dengan tok mudah saja, Kena Tegak insyallah Mudah faham. Kalau main belit belit sat g kot terbelit. 


Kod Produk : BATU ALIF23917-EB
Bentuk : Batu Tenaga Dalam
MAHAR : RM 500

Ada 1 sahaja, maaf na, nak jumpa macam ni bukan senang , 1 tahun pun belum tentu nih, tahniah kepada bakal pemilik, anda sememangnya di kalangan yang bertuah tahun ini kerana pil energy peringkat paling tinggi yang tok maharkan ialah RM 3000...ini siap batu cincin, pakai saja tak perlu amal apa apa.. pada mahar terbaik insyallah. tok mudah.. asal lepas sudah dari dok berlambak dalam laci tok neh 


Sila tunggu komen anda di keluarkan, ia akan di keluarkan selepas ia di semak oleh tok sendiri. Dan selepas konfirm anda yang mula mula GRABnya silakan melakukan pembayaran Ke

Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda bonda Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









BONDA ZIE - 0178259540


GELANG KURUS


G.KURUS E1 23917-EB
1A
















G.KURUS E1 23917-EB
2A














G.KURUS E1 23917-EB
4A
















G.KURUS E1 23917-EB
5A
















G.KURUS E1 23917-EB
6A















G.KURUS E1 23917-EB
7A
















G.KURUS E1 23917-EB
8A















G.KURUS E1 23917-EB
9A














G.KURUS E1 23917-EB
10A



Gelang kurus badan, mari dah item lajen ni alhamdulillah ... Dulu.. memang gila gila stoknya keluar... sekarang..bukan masalah tak laku.. malah ramai org dok suruh buat.. tanya bila ada.. sampai kan depa pun tak refer balik dah dengan tok sebab tok dah lama x buat..janji punya janji last last jadi janji melayu..hahah tok la tu. maaf lah.. bukan pasal apa.. nak mencari gelang jade asli bukan senang.. aduh... Dato Seri Jessy Lai pun jual 1 biji RM 1000 Lebih.. tapi kita bukan Dato Seri la kan.. tu platform dia nak jual berapa dia punya suka la. 

Baik tok teruskan dengan deskripsi lepas... lama .tahun 2013

Nampaknya maharnya masih sama 

========================

 Insyallah Permintaannya terlalu tinggi di offline dan online, alhamdulillah rezeki Ramadhan


Insyallah ia mampu menguruskan badan pemiliknya dengan cara kurang selera makan dan tidak memudaratkan.....


Kod Produk : G.KURUS E1 23917-EB
Bentuk : Gelang
Stok Dapor : 10 Unit
MAHAR : RM 46




Sila tunggu komen anda di keluarkan, ia akan di keluarkan selepas ia di semak oleh tok sendiri. Dan selepas konfirm anda yang mula mula GRABnya silakan melakukan pembayaran Ke

Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda bonda Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









BONDA ZIE - 0178259540








CINCIN KURUS




































































































































































































Deskripsi pendek sahaja memandangkan tok belum tidor ni haaa .. haha.. 


Untuk kuruskan badan secara efektif tanpa pantang, puasa dan siksa diri, silakan



Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Cincin Jed
MAHAR : RM 31






Sila tunggu komen anda di keluarkan, ia akan di keluarkan selepas ia di semak oleh tok sendiri. Dan selepas konfirm anda yang mula mula GRABnya silakan melakukan pembayaran Ke

Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda bonda Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









BONDA ZIE - 0178259540