Selasa, 31 Oktober 2017

G.DEWA SANG INDERA






Tu Atas nama saja tok letak, nama sebenarnya ialah Tengku Dorai... Kerajaan Sabara. Beberapa malam lepas ayah, Paduka Kekanda Chai dan Paduka Kekanda L berbual dengannya, jangan tak percaya pulak, kami bertiga ni berjunjung Quran.. kalau tak percaya takpa.. tak suruh percaya pun hahah. 

Alhamdulillah kegunaannya amat amat amat amat ampu di dalam penarikan kerezekian, actually masa dapat tu dalam buluh, tapi buluhnya ada la org tu p buang , Allah ( sambil tepuk dahi )... nama asalnya ialah Geliga Buluh la, memang geliga buluh asli.. 

Kegunaannya sebagai asbab penawar santau, di rendam dan di minum , jangan asah pulak, kang kena baru karang haha.

Selain itu juga penarik kerezekian ler. Pakai la buat macam mana pun , ni barang alami dan super rare alhamdulillah. 

Maafkan kami ler kalau sekarang kami tak lerak kain kuning , beras , kapas bagai, mahai la ni... so nak fix kos... tok letak atas tangan saja la noh... kalau yang ada kain bagai tu, tak pa la barang depa mahai, lepas modal nak beli kain , kapas semua... kami kat sini juai murah saja...tu punnnnnnnn ada org marah..org dengki.. Allah. sabar saja la, ajak jumpa nak settle tak mau, tatau la apa masalah dia..ni la akibatnya bila tanjung rambutan dah benarkan pesakit pegang handphone dalam wad rawatan... ni la jadinya. sabau je la... dah bagi alamat bagai, tak sampai juga depan rumah, rupanya member tu nak mai macam mana kalau dah dok dalam wad tu, mana boleh keluaq...kita ni pun betui bendui la p bagi alamat semua rumah kita...ingat nak mai.. kalau macam tu sampai kiamat memang x mai la.. huhu..org gila rupanya.


Kod Produk : GSIDEWA 311017
Bentuk : Mustika Buluh
MAHAR : RM 600


TAWAR MENAWAR

Kalau Nak GRAB silakan, kalau nak tawar menawar, sila letak harga , berapa anda BERANI... jangan letak harga melampau.. nanti anak dara hangpa org mintak RM 50 jangan marah pulak noh... Tu namanya menghargai hasil kerja orang lain... tapi apa pun , letak je la kan mana tau ada rezeki. 
Tawaran harga ni sampai jam 12pm esok.Tapi kalau ada yang GRAB, nasib la k..







Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540







KURSANI HARIMAU































Newbie kata , batu melekat magnet itu bagus.... Ayah nak kata apa, newbie pun faham macam mana... bukan di blog ayah tapi di Facebook dalam item jualan org lain.. ayah memerhati sambil lalu sahaja.

Memang benar yang lekat magnet itu bagus kerana ia ada 2 kelebihan nyata..

Menguatkan semangat jika rendam dan minum

Kekebalan darurat dengan izin Allah


Macam mana nak test kebal darurat ni kan?.... padia yang susah... ambil senapang suruh member tembak la awok tu... ni bukan kebal umum, kalau kebal umum ayah nak jual RM 3 juta..mampu beli ke?.... dah?... dari takda langsung... kebal umum tu pun belum tentu masa perang boleh kebal bhai.. kena bom mati jugak, sama je peginye... cuma kebal darurat ni nak test kasor sikir caranya... letak kat ayam dan tembak.... kalau polis tak mai rumah korang kita bagus der.. 

Selain itu juga kelebihannya amat baik di dalam perisai sihir , total itu tidaklah, ini bukan barang isian, ni alami, alami ni, ikut nasib ler, kalau time mood dia nak jadi, jadi ler.. kalau isian ni dah memang khodam tu kita amanahkan duduk dan berbakti kepada pemiliknya dengan izin Allah. 

Buat batu cincin atau loket memang lawa, alhamdulillah



Kod Produk : SANIMAU 311017
Bentuk : Kursani Harimau
MAHAR SATU SATU : RM 90

BORONG SEMUA
RM 140



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540







LIMAU MANIS












Kegunaan sebagai Penaik seri badan dan juga penyejuk bagi mereka yang mood selalu sangat ler baran tu. Allah Hu Rabbi... 

Rendam dan minum... kalau pasangan anda yang bad mood, rendam , minum dan sembor kat muka dia.. tedia cengeyy sangat aih dia.. 

Insyallah Berguna juga di dalam menundukkan musuh dan lawan. 

Bagus masukkan dalam bunjut kain kuning dan insyallah boleh di gunakan di dalam asbab pengasehan yang tok bacakan tadi semasa memegangnya, insyallah....Tapi apa pun... kalau nak yang lawa ka, x lawa ka... hati bro... hati kena baik, insyallah tak kisah la handsome tak handsome, perempuan ni lain macam, kalau kita di lihatnya sebagai seorang pelindung, insyallah. 



Kod Produk : RMG 311017
Bentuk : Limau Manis
MAHAR : RM 30



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540







MANUSIA ITU LUPA





Semua org lupa kerana kepentingan diri...Mereka berkata....
Hang berdosa dengan aku
Hang buat jahat dengan aku
Hang berhutang dengan aku
Hang buat salah dengan aku
Dan di sambung lagi" Allah x boleh maafkan dosa hang pada aku selagi hang x selesai dengan aku"
Tapi depa lupaLupa
Bahawa Allah tu adil..
Allah akan lihat pula..
Kenapa org itu ada buat salah dengan dia. Ada putus silaturrahim dengan dia.. ada hutang dengan dia.. ada buat aniaya dia...Depa lupa orang yang lupa tu terkadang ada sebab....Ada pengecualian
Antaranya kalau berhutang... x mampu bayar maka tak perlu di bayar..
Jika buat salah... Allah pandang pula kenapa wujud kesalahan itu...puncanya...
Kalau x bayar Allah pandang pula entah entah sebelum ini orang tak bayar tu dah ditipu atau di aniaya oleh org bagi hutang....
Org lupa.....
lupa konsep hukum Allah
Konsep hukum masyar...
Bahawa kita boleh menuntut hutang itu dalam bentuk pahala.
Orang berhutang di lepaskan hutang kerana si pemberi hutang ada berhutang dengan Allah atau orang lain pula.
Mereka tidak sedar seorang alim yang kaya dengan amal di hari tuanya pun akan kedana di masyar akibat dosanya di hari muda.
Orang lupa....Kerana
KEPENTINGAN DIRI...orang meletakkan hukuman kepada org lain atas KEPENTINGAN DIRI..
Ya
Itulah jawapan terbaik
Walau siapa pun kita...Kita cuma hamba...
Duit kita ada....
Duit Allah .....
Allah yang bagi izin kita pegang duit dan dapat rezeki..
Orang lupa dan selalu lupa.....

CHINA AKAN MENGUASAI MALAYSIA




Imam Mahdi Akan muncul di Zaman Gempa..Dan Parti Komunis Akan kembali Bermaharajalela

Hadis ini sudah terang menyatakan bahawa manusia akhir zaman akan berperang menggunakan senjata tradisional bukan senjata api.... Bertuah siapa ada senapang angin yang kuat sekarang :p

Melalui gempa gempa yang berlaku, ia akan menghasilkan tsunami yang maha dasyat yang tidak pernah sejarah manusia alaminya.

Dari tsunami ini maka akan rosak binasa semua loji loji nuklear sebagaima yang sudah berlaku kepada salah 1 loji Nuklear di Jepun yang mana radiasinya kini sedang menuju ke lautan Pasific.

Loji janakuasa elektrik tidak akan lagi berfungsi, syarikat syarikat janakuasa elektrik akan musnah di dalam bencana ini.

Nyata manusia akan kembali berperang menggunakan senjata tradisional memandangkan pada ketika itu Minyak petrol juga habis terbakar akibat bencana ini.

Asap dari Yaman juga mungkin membawa erti ia datang dari loji loji nuklear yang musnah akibat letupan dan berpunca dari malapetaka ini.

Tidak habis dengan itu insyallah pada tahun 2019 akan bermulanya kemarau yang panjang Selama 3 tahun berturut turut.

Tidak mustahil melalui beberapa program penanaman pokok yang di biayai oleh Bank Dunia atau pemiliknya Rostchild Family adalah untuk menggelakkan bencana ini berlaku dan seterusnya meneruskan agenda mereka iaitu menyambut Tuhan Baru ( New God ) yang mana pernah majlis sambutannya akan di jalankan di Malaysia ( Melaka beberapa bulan yang lepas ) kerana Malaysia Adalah salah sebuah dari 8 Gerbang ketibaan Tuhan Baru ini ( Dajjal ) , ini membawa maksud bahawa Dajjal Al-Maseh ini akan mengunjungi Malaysia apabila ia memunculkan diri selama 40 hari itu.

Parti Komunis Akan kembali bermaharajalela dengan Kehadiran Warga China Seramai 200,000 orang yang di bawa masuk melalui jalan darat semenjak beberapa tahun lepas dan gosip juga desas desus menyatakan Dato Seri Zahid Hamidi Membawa masuk seramai 200,000 Pekerja Bangladesh yang kononnya akan di jadikan askar kerahan seperti askar Gurkha di zaman British, Ini cuma gosip sahaja dan hanya pihak kerajaan yang mengetahui kebenaran cerita ini.

Namun kita nilaikan semula di mana pekerja pekerja bangla ini bekerja, bersama siapa lebih ramai?.... mereka di sogok dengan Amoi dan Arak... kisah ini sama dengan Zaman 30 Menghantar beberapa ahli ahlinya untuk menjadi mata mata di dalam kumpulan Gangster cina 36 dan sekarang kita lihat semua mata mata ini sudah keluar dari 30 dan menyertai 36 secara total, imbas kembali beberapa kes termasuk kes dadah di sempadan Thailand - Bukit Kayu hitam di mana seorang Anggota polis mati di tembak dan penembaknya ialah anggota 36 dan berbangsa melayu...Mudah sekali mereka membelot di atas nama perjuangan hanya di sogok dengan amoi, wang dan juga Arak. Nilaikan kembali 30% yang taat kepada Raja Melayu dan 70% yang terpaksa kerana inginkan hak hak sebagai warga.

Bagi kita Melayu, cina india yang bersatu hati dan bersemangat bahawa ini TANAH KITA.... apa yang kita mampu lakukan... bangsa India kita tak tahu apakah pendirian mereka kerana sejak zaman sebelum British mereka tidak pernah mewujudkan sebuah Kumpulan Yang besar sehingga mampu menandingi Komunis. Orang cina pula yang tidak menyokong komunis adalah kecil bilangan mereka dan yang kecil itu kebanyakannya pula ialah mata mata komunis.

Di Era ini , yang gagah akan berkuasa, yang lemah akan menjadi Hamba... Hamba Suruhan, Hamba Seks, Hamba Kuli dan sebagainya.

Apakah persiapan anda?....

Silat dilupuskan sikit demi sikit dan di banggakan Seni Mempertahankan diri dari Korea yang mana tidak mempunyai sebarang kelebihan jika di bandingkan dengan silat.

Kita sendiri melupuskan dan menyokong pelupusan seni mempertahankan diri bangsa kita yang mempunyai disiplin dan ilmu ilmu kebatinan yang tinggi, dan akibatnya kita sendirilah yang akan menerima bahananya , ingat dulu Melaka ingin di jajah British bukan dalam 1 malam, bukan dalam 1 minggu .

Kelebihan kelebihan ciptaan Allah di nafikan oleh mereka agar bangsa kita menjadi same to same... bagaimana same?... mereka bukan islam ingin menggunakan ciptaan Allah... Allah tidak pernah izinkan untuk membinasakan Umat islam..ini sudah lama terbukti , Maka biar same to same... mereka tak ada..kita juga tak ada.. berperanglah menggunakan kebijakan sendiri, kulit tubuh sendiri dan strategi sendiri, The problem is anak anak mereka sudah di latih menembak sejak usia 19 tahun?... kita jangankan menembak, memegang pun belum tentu pernah, lalu apa yang kita ingin banggakan?...

Iskandar Membina tembok bagi menghalang mereka memasuki wilayah iskandar ini namun mereka mampu berevolusi sendiri dengan kebijaksanaan yang mereka ada lalu mewujudkan empayar mereka sendiri ( bukan semua kerana negara China Luas ) .

Mereka idamkan emas di Bumi Terengganu dan melalui projek yang akan di laksanakan tidak lama lagi mereka akan melombong hasil hasil ini tanpa pengetahuan British ( Negara komanwel ) dan melaluinya mereka akan menjajah negara Kita dan seterusnya menyerang Indonesia sebagaimana yang di perbincangkan di dalam mesyuarat pertahanan negara Indonesia.

Masalahnya ialah... bilakah perlaksanaan itu, adakah seiring dengan kemarau yang panjang tersebut?... maka apa akan berlaku jika ia berlaku seiring...

Masyallah jika benar ia berlaku , maka bangsa kita akan melalui CABARAN yang paling sukar... bagaimana dan kenapa?

Sudah lah kemarau panjang, air tiada, makanan kurang.. perniagaan lagi lah terjun payung.

Nak di jajah pula... berapa juta anak anak tali barut komunis dan jepun zaman dulu sudah beranak pinak kini?....Mereka ini lah yang umpama lalang.. sana kuat dia pergi sana, sini kuat dia datang sini. Berapa ramai yang datang dari keturunan Pahlawan yang mempunyai darah Tali barut ini?.. masyallah ketika itu pahlawan melayu akan bertikam sesama sendiri kerana inginkan kesenangan, inginkan kehidupan , inginkan pengaruh.

Apa yang di jalankan sebanyak 60B itu nampaknya semakin di kesali dan dia terpaksa menjadi lidah bercabang dengan mempertaruhkan sebanyak 1 Trillion pula untuk keselamatan bangsa , ya .....keselamatan... kalau 1 Trillion berjaya melupuskan 60 Billion.... apa pula nasib anak bangsa ?... nak jual apa lagi..body anak gadis bangsa?... Pub sana sini, disko sana sini... Anak anak Gadis terpaksa melacurkan diri seperti di Thailand... Ketika itu... Melayu yang kita banggakan kini sudah tiada apa yang ingin kita banggakan lagi... kita akan jadi kaum melayu yang malu... Melayu Ertinya pelarian,sudah lah pelarian... malu pula...pelarian yang malu. Atau....pelarian tak tahu malu.... Lari dari indonesia di zaman dulu kerana nak di langgar Belanda.

Datang sini ( tanah melayu ) berlagak dari keluarga raja ( rakyat ler ) padahal dulu lari dari singgahsana kerana ingin di serang Belanda.... itu bangga?...

Jika 1 Trillion itu di langgar gempa 15 Scala Rec.. nah siapa lagi mau membela dari komunis... Jalinkan Hubungan dengan arab....... Negara arab lain sendiri di perangi dia buat buta saja... mau di harapkan siapa?

Sudahnya Abg angkat kita Korea utara sudah selisih Faham dengan kita, Rusia pun dah pandang Sebelah Mata kerana usahasama kita dengan US kuat....

Bawah Ada Singapore.... Atas Ada Thailand yang sentiasa membuka pintu utk tentera musuh masuk ke tanah kita....dia cakap " Korang boleh masuk ehehehekkk... nak lalu, silakan lalu, tapi jangan perangi kami , nak ambil amoi silakan , kami bagi, asalkan kami tak di musuhi ".......itu Thailand....

Indonesia?...negara dia sendiri dalam keadaan berjaga jaga... Myanmar pun tak puas hati dengan kita kes Rohinya... ISIS pun dok taram lama dah sebab anggap kita musuh dia .... IRAQ pun dah dok kecam kecam dah kita sebab isu Syiah.....

Siapa mau bantu kita?.....

Jika Hari ini Martial arts kita nak kita lupakan....maka cermin diri semula.... siapa nak bantu kita....?... Ya benar... Allah akan bantu, tapi bukan dengan menurunkan bala tentera malaikat mai dok sebelah kita... kita sendiri kena usaha..kita Makhluk sahaja. tiada apa apa yang special pada kita..Lihat Syria...Lebih 500,000 orang di bunuh , LIhat Palestin , Lihat Afghanistan, Lihat Bosnia... masa tu kita tak terasa sangat lah..kita aman..

Bayangkan kita jadi macam tu?....

Bayangkan...dan lekas lakukan persiapan...

Kuatkan Tubuh, Lincahkan semula Gerak tari silatmu yang sudah keras di sendi, Kuatkan Mentalmu untuk berhadapan dengan kesedihan....

Nak Tak Nak...kita akan hadap... bukan komunis kita takutkan, akan tetapi bangsa kita sendiri yang punya genetik rosak ini yang kita takutkan.....

Bagus jika di tembak terus kan?.... kalau di ambil anak kita di sepak terajang sambil ketawa, di pijak anak kita seperti berlaku kepada Bangsa Rohinya.... Isteri kita di tarik tarik pakaian dan di rogol di depan kita bergilir gilir... dan kita tidak berdaya...menangis bagai seorang anak kecil yang tidak tahu apa apa untuk memeprtahankan diri.... Sanggup?

Maka Ketika itu......Salah Siapa?


Isnin, 30 Oktober 2017

LANGGALAM




























































Langgalam... item LAGEND di dalam blog tok mat GB, dan hanya kami di sini yang mempunyainya.

Langgalam hanya di temui di dalam kawasan kawasan bekas lombong bijih timah yang di korek sejak zaman Jepun dahulu dan ini ialah bentuk asalnya. 

Ayah memperolehinya dengan banyak sekali, berjuta juta lemon .. "ingat ayat ni " haha.. dan ingin memaharkannya pada nilai terbaik ...dulu nilainya sekitar RM 200-450 kali ini insyallah.. Stok dapor ada..boleh request jika anda mahu secara direct, usah risau.. stok dapor ada. 

Item ini di pakaikan sebagai cincin, atau azimat atau di tanam di dalam kulit bagi mendapat kekebalan , jika di tanam di dalam kulit ia menjadi kebal umum dan mampu di test. Kami nak test pakai senapang angin sat g tak pasai kena tangkap pulak sebab di caj memilikinya.. jadi takda cara kami di sini nak test kan ia. cuma jika anda berani, silakan test sendiri. 

Langgalam di gunakan org dulu dulu sebagai azimat di medan perang, di masukkan ke dalam hulu senapang atau hulu parang dan kedudukannya di dalam gengaman tangan atau di jari semasa memegang keris atau parang. insyallah pemilik kebal dari tetakan dan tembakan musuh.

Memulihkan semangat yang lemah, demam, kena gangguan insyallah memang boleh sangat la

Ayah nasihatkan... bersiap sedialah... jangan dah jadi baru nak mencari, masa itu sungguh ayah cakap., org takkan jual murah murah... kalau dia sebut dia nak rumah anda?.. tanah anda.. demi keselamatan ... anda terpaksa relakan juga.. nak marah x boleh sebab salah kita sendiri semasa dalam aman kita tak mahu memilikinya.


Silakan


Kod Produk : LGLAM 291017
Bentuk : Langgalam Pure asli terjamin
Kuantiti : Order je la.. tak habis punya
MAHAR SATU SATU : RM 100


BORONG 5 BIJI SEKALI ( 1 set )
RM 400

ITEM BOLEH TEST KEBAL TEMBAK

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540







GELIGA NAGA CHINI ( MATANG )





Geliga Naga chini yang sudah matang.. ada 1 sahaja. ya 1. dan ia dapat dari perolehan kerajaan Rusila semalam.. mungkin ada yang tertanya.. macam mana barang tasek chini boleh di Terengganu..mudah saja untuk membanteras soalan seperti ini.. jawapannya..sudahnya kalau nak tarik duit pakai ritual, kena bawak guru, jemaah , tikar dan bakar kemenyan depan bank lah ya? huhu.. saja ayah buat lawak, jangan amik hati sangat..kita sama sama belajar. 

Geliga Naga Chini ini mempunyai kekuatan di dalam :

Penaik wibawa dan mempunyai aura sejuk

Memancarkan aura percaya diri kepada pemakainya

Perubatan sakit kepala dan aura tidak stabil ( mood berubah )

Perubatan saka dan gangguan dengan izin Allah

Penakhluk manusia dan Jin

Pemberi gerakan di hati jika ada bencana ingin berlaku pada hari hari tersebut, jika dapat gerakan hati ini jangan menafikan , nanti kena marah ke ayah pula.. padahal kita dah pesan,  jangan p


Tapi kalau anda nak beli sebagai sebuah koleksi lagi bagus... kekuatannya sentiasa kuat dan bertambah dari hari ke hari secara automatik. dan terakhir ia akan menjadi daya pengasehan yang amat kuat dengan izin Allah SWT


Ya, ada 1 sahaja.. minta maaf lah ya



Kod Produk : GNCH 291017
Bentuk : Geliga Naga Chini Matang
MAHAR : RM 250



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540







Ahad, 29 Oktober 2017

BATU SERAI BUNIAN








Alhamdulillah Batu serai Bunian, warna warni lagi.. Kalau nama sainsnya itu ialah Mystique Topaz.. haaa.. mat salleh pun panggil Mystique u.. 

Multi fungsi... :


Pengasehan 

Wibawa

Penunduk

Pelembut

Penggerun

Kerezekian 



Di pakai sebagai cincin insyallah .... Item ni orang biasa jual timbang carat, tapi tok punya penimbang tinggal dalam kenderaan pulak.. aiseh kalau tak boleh kira 1 carat RM 18.. ni mau mau Dalam 5-6 Carat.. takpa lah kali ni tok bagi peluang kepada anda lah ya. 


Boleh di pakai sesiapa pun, lelaki dan wanita, kelebihannya ialah alami. 



Kod Produk : S.BUNIAN 27817
Bentuk : Batu Serai Bunian GA
MAHAR : RM 50

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540