Rabu, 30 November 2016

UBAT RESDUNG





Ia untuk Redung, Selsema , sesak nafas, Hidung tersumbat... Bukan di makan bukan di minum... Hidu sahaja, baunya Marveles. 


Di simpan dalam Peti ais sekiranya tak di gunakan . 


Harga dia memang tak boleh blah dengan kualiti, kualitinya amat mengancam sangat , terutama resdung lah.. insyallah mengurangkan kesannya


Kod Produk : RESDUNGKAWI
Bentuk : Ubat Resdung bau
MAHAR : 25 Mlr

* Yang ni siap Pos 

GELIGA NEKNEO




























Geliga Neknyior adalah sebuah akik unik yang di berikan oleh Permaisuri Neknyior kepada tok dari kerajaan Sabara iaitu ibunya Puteri Saerah dan Puteri Salasiah. 

Ia adalah sebuah cenderamata untuk di maharkan di dalam GBunian dan insyallah sebagai petanda beliau akan membantu tok bagi mendapatkan Batu dan geliga.

Anda mungkin hairan bin pelik mengapa orang sana nak sangat bantu tok bagi batu permata dan geliga... 

Seperti halaman yang di terbitkan 4 tahun lepas. Alam bunian mempunyai sebuah bank yang bernama Bank Alam  Bunian dan Skim untuk hal hal manusia bernama Dana Ummah, Tok cerita ni sebab semalam di komen ada yang tanya tentang dana ummah.. Tok ceritakan dulu pasal Dana Ummah, Dana Ummah tidak di benarkan penghasilannya lagi memandangkan ia membawa terlalu banyak fitnah bahawasanya ia di tulis kosong dan sebagainya, lalu jika ia tidak di tulis bagaimana ia muncul?.. adakah tiba tiba boleh ada. penulisan ini adalah atas kebenaran dan bagi mengaktifkan kelebihannya serta mendapat pengiktirafan dari sana serta juga tanda mohor bahawa ia dapat di gunakan di atas kelebihan yang di janjikan kepada tok.. wang kertas Not rm 100..jika tidak di cetak oleh pencetak ia hanya kertas kosong dan tiada nilai. Penampakan wajah not rm 100 tu jelas menunjukkan ia sah laku untuk nilai RM 100. Maka Dana ummah di tukarkan dengan IBU DUIT yang mana ia tiada tempoh sebagai ganti rugi kepada tok akibat dan musibat selama pengeluarannya dan ia boleh di keluarkan pada bila bila masa sahaja dari tok. 

Ibaratnya anda mengeluarkan sijil HALAL... anda ni kira sub con la kepada JAKIM... ni contoh sahaja.. sekiranya anda bukan sub con rasmi JAKIM adakah sijil HALAL anda sah?... Maka sama juga dengan Dana Ummah dan Ibu duit ini, sekiranya tiada persetujuan kuasa dari perlaksana maka adakah ia sah dan akan laku?... laku dari segi kelebihan... Cop Halal pula laku dari segi penjualan produk. 

Berbalik kepada mengapa golongan alam sana suka memberikan batu permata kepada tok ia ada kaitan dengan Skim Dana Ummah. 

Pernah dengar duit syiling 20 sen tahun 1972 ialah duit kutukan dari alam bunian?... dan not SA-PULUH Gambar bayang agong juga adalah wang kutukan bunian. Ia menjadi kutukan kerana wang itu tiada di dalam pengeluaran BNM selama sejarah Malaysia.. terutama not Sa-Puluh itu. dan not ini sering kali menjadi permintaan para guru tarik duit untuk di tukarkan dengan orang bunian ( Pegawai bank alam sana ).. sekeping not ini boleh dapat sampai 10 Juta. Ia memang ada, memang wujud dan ada yang dah makan jasa dari pertukaran wang ini. 

Bank dana ummah tidak membenarkan syiling, notnya keluar ke alam kita dan syiling dan not kita di alam mereka di atas alasan alasan tertentu. RM 10 not ini akan di tukarkan di Skim dana ummah dengan nilai bayaran RM 10 Juta. Wallahualam mana dia ambil duit sebanyak ini.. tu jangan tanya. sama juga dengan Batu permata yang tok tebus dari mereka.. coontohnya tok tebus 1 biji batu permata RM 20 sen.. syiling ini akan mereka bawa ke Bank Alam Bunian dan di tukarkan di Skim ini pada nilai Sekitar $ 200,000.000 . Yang pasti semasa mereka membawa syiling alam kita ke bank ini, ia mesti tidak di lihat oleh org bunian lainnya atau tindakan akan di kenakan. 

Sama juga dengan wang kutukan Not 10 ini.. mungkin di masa dahulu ada orang bunian keluar ke alam kita dan berbelanja, siapa tahu. wallahalam.. dan ia kekal di sini dalam jangka waktu yang agak lama. dan kini ia di tuntut kembali dengan ganjaran yang tinggi.. tiada urusan antara BNM dan BABunian di dalam pertukaran seperti ini, kerana pengarah BNM tiada ilmu sebegini macam tok cakap nak ke alam dia kena ada ilmu.. ilmu apa?... Ilmu Allah tu luas... bukalah minda dengan penuh keterbukaan. 

Berbalik kepada Permata di atas , ia di gunakan di dalam Penguasaan Ilmu telepati iaitu sejenis ilmu menghantar gelombang otak ke otak orang lain dengan cara meletakkan ia di dahi dan  berbaring, lakukan ilmu ini dan insyallah ia lebih mudah jadi dan mujarab... apakah ilmu telepati.... ?.. sila rujuk artikel artikel tok 3-4 tahun lepas. 


Kod Produk : GNN 151116
Bentuk : Permata Gelombang
MAHAR : 99 Mlr



1 DISEMBER 2016

Blog Akan bercuti secara RASMI pada 1 Hb Disember memandangkan Tok belum berehat semenjak GP 22hb tu hari sampai ke hari laman ini di tulis. 

Semua staff GB yang mengendalikan Blog , Operasi dan pengurusan juga akan turut sama bercuti 

1Hb Disember ialah Khamis dan sedia maklum Blog Juga bercuti pada hari jumaat setiap minggu. Ini bermaksud selama 2 hari semua staff GB termasuk Mr Baz akan bercuti, Semua Whatsapp , mesej boleh di hantar seperti biasa samada persoalan, order dan lain lain, namun ia akan di balas pada hari sabtu 3Hb Disember 2016..

Harap Maklum 

G.ULAR SAWA


























Geliga ular sawa... 

Jenis ini ialah perolehan Dari kawasan Jerung di berikan oleh Tok Hitam. Bukan Tok p seluk tangan dalam sarang dia. 

Jenis ini di gunakan di dalam unsur:

Penunduk

Penggerun

Penggentar musuh



Selain itu juga kandungan Organiknya mampu menyembuhkan penyakit berkaitan sendi dan lenguh serta bisa, insyallah bagus buat pesakit Gout...Di masukkan dalam air dengan 1 biji garam jantan dan di minum 1 hari 2x insyallah, sekiranya penyakit anda itu ( gout ) agak teruk amalkan meminum air ini 3-4x sehari selepas makan atau selepas mandi, insyallah

Untuk penyakit Gout tok sudah ada penawarnya, namun tok beli 2 set sahaja untuk di test. Jika anda mahu untuk kelegaan sementara ada minyaknya tok dapatkan banyak, Penawar ni kena tok datang semula ke langkawi. Kosnya agak mahal, namun berbaloi, Pembuat menjamin sekiranya Gout ahak teruk, minum selama 4 hari di jamin sembuh dengan izin Allah SWT



Kod Produk : GUSAWA 151116
Bentuk : Geliga Ular Sawa
MAHAR : 500 Mlr

300 Mlr

PIL TONGKAT ALI (KUANTITI 10)





Hari ini ialah hari terakhir tok di Langkawi, Ini kira antara item besar yang mampu tok usung bawak balik, selebihnya item kecil kecil sahaja untuk di masukkan ke dalam kedai butik tok tu. 


Item ini ialah Pil Tongkat Ali, usah risau, sah sah halal, produk ni bukan setahun dua di pasaran Langkawi, 

Untuk mendapatkan Tongkat Ali purba ini, Tok pusing langkawi selama 3 hari 3 malam ( selebihnya waktu tidur ler ) kerana kebanyakan kedai habis stock.. Sampailah tok ke 1 kedai yang agak terceruk sikit di jalan Kabel car tu, Alhamdulillah Tok nak sapu habis tak boleh. Modal pulak besar, Tok takut kang kena cukai pulak, dah berapa pula modalnya. 

Jadi Di sini ada 10 sahaja.. Kepada bakal pembeli, kalau Testimoni bagus, insyallah tok datang sekali lagi.. Kita Ambil kuantiti besar terus ya. 


Harga?.. tu kat kotak ada dah..kita tak markup punnn... 


Di makan sehari 2x selepas makan , amat baik bagi hubungan suami isteri, Amat baik bagi mereka yang lemah tenaga batin, zakar lesu , kurang selera makan, kurang selera nafsu, insyallah...silakan

Kod Produk : TONGKATALIKAWI
Bentuk : Pil
MAHAR : 39.80

Ni kos belum masuk pos, kalau kesian ke tok, bagi la kos pos Rm 8 tu, kalau tak kesian pun takpa.. len kali mai beli sendiri di sini bhahahha




AKIK LAPIS BUKIT KARONG










































Ni Batu ori tau bukan sintetik... 


Ini bukan akik lapis biasa biasa kita mahar. 


Ia di gunakan di dalam Manfaat :

Pelindung dari sihir dengan izin Allah SWT

Penaik aura diri dan barang



Bab Menaikkan aura barang tu.. Masukkan bersama item lain tak kira lah apa pun, pembisa ka, penaik seri ka, pemanis ka, pengasehan ka, halimunan ka, insyallah akan naik auranya dan menguatkan khasiat geliga tersebut



Kod Produk : ALBK 161116
Bentuk : Akik Lapis Bukit Karong
MAHAR : 70 Mlr

RAJA MANI GAJAH












































RMG ni kelas super tau atau sama dengan MGSuper tu. Tu saja la tok nak habaq bagi


Kekuatan pengasehan Tahap Gaban

Cakap banyak tak guna...4 negara..semua dah tau apa dia kegunaan mani gajah.haaaaaa


Kod Produk : RMG 201116
Bentuk : RMGs
MAHAR : 450 Mlr

300 Mlr