Isnin, 31 Ogos 2015

KOLEKSI KING HYPER RARE

Assalamualaikum wbt semua, nantikan Koleksi KING HYPER RARE dan paling TERMAHAL giler di dalam GB. Untuk Tatapan Sahaja

Insyallah akan di pamerkan di dalam blog pada kadar segera

GELIGA MELATI







































Yang Ini Tok ambil melalui pertukaran bunga melati. Di gunakan di dalam medium menundukkan musuh, suami. banyak di pakai oleh mak mak kita , nenek kita banyak simpan benda ni, nenek tok sebelah mak di Perlis pun ada sebiji. 

Di simpan di dalam kain kuning dan di masukkan dalam masakan nasi, air ... ya.. dengan bunjutnya sekali tu masuk dalam periuk lah. Kalau letak batunya saja khuatir hilang pula.

Apa pun, ni kalau suami dah zalim sangat..boleh la pakai ok... dalam ugama tetap x boleh.

Bukan sahaja untuk suami, malah suami menundukkan isteri dan anak anak. jika di pakai buat cincin tok tak jelas pula bagaimana kesan energinya.


Kod Produk : GB01 29815
Bentuk : G.Melati
MAHAR : RM 220

KECUBUNG GUNUNG TEBU







Minta maaf, ini ialah Kecubung Gunung Tebu, Bukan Toksoh... Toksoh lain , ia agak hijau dan mempunyai kursani di dalamnya. 

Jenis kecubung ini mempunyai energi semulajadi alami tanpa isian . Jenis semulajadi amat di syorkan kepada pemakai kerana khasiatnya direct dari alam, sementara isian pula melalui zikir ... berapa banyak zikir , cara zikir menentukan keampuhan sesuatu energi dan kelebihan... kalau pengamal malas zikir... sendiri pikir maaa.... 

Penyejuk, Pengasehan umum biasa, Memudah dan memperlancarkan perniagaan dan urusan kerja serta kelebihan tersendiri antara ia dan pemilik


Kod Produk : TOKSOH 29815
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 60

GELIGA MAYANG SARI








































































Alhamdulillah Tok kini berada di Bintulu.. sampai Khamis lagi sini... esok balik dah... dan x dan tadi sempat juga mencari sikit oleh ole dari sahabat seperjuangan di sini. 

Insyallah dah lama kita tak dapat Geliga Ikan kan... melalui bantuan sahabat ini tok memperolehi 40 Biji Geliga Ikan Duyung untuk di maharkan di GB nanti... 

Insyallah jika ada Pherofish + Geliga Ikan Duyung ni... full pakej untuk kolam jackpot dah... x payah jampi jampi lagi haaa.. Geliga Ikan duyung ni perlu di salin kulit nanti setelah anda memilikinya, apa apa tunggu ia keluar ya.

Baik di atas ialah Geliga Mayang Sari Yang di gunakan untuk menjadi perawat tradisional , di pegang dan di seru ( seru tu panggil ) dengan di mulai Salam ke atasnya dan di hajatkan apakah ia.... ada sesetengah perawat belum sampai tahapnya di dampingi para wali seperti Syeikh Khodir Al-Jailani . Mungkin belum berjodoh atau belum sampai masanya. Maka Puteri Mayang Sari antara yang di gunakan di dalam merawat pesakit... selain itu juga yang glamour di panggil ialah Mayang Mengurai, Mas Nyawa


Kod Produk : GMSARI 29815
Bentuk : Geliga 
MAHAR : RM 99.25

Ahad, 30 Ogos 2015

CENDERAWASEH






Stok simpanan Tok... Alhamdulillah... pada Corak terbaik dan tercantik di dalam pilihan kami.... bukan senang nak dapat batu cenderawaseh corak cantik 

Corak permukaan menunjukkan 2 ekor burung sedang berlawan di dalam gelora lautan yang membiru... baz tak ambil gambar permukaannya dengan sempurna... namun itu lah hakikatnya.

Di gunakan di dalam pelarisan, pengasehan dan off course banyak peminatnya... ini ialah stok tak nak jual tok... tapi jika ada yang nak, tetap di usahakan.. selepas tok balik tiada pembelinya, tok akan padamkan post ini pada 1hb September 2015

Kod Produk : CSEH 29815
Bentuk : Cenderawaseh
MAHAR : RM 500