Sabtu, 30 April 2016

DELIMA DARAH MERPATI







Delima Darah Merpati.. di jamin Ori 100% tanpa campuran, item yang lepas tu pembekalnya cakap ia doublet treatment, atas Delima, bawah sapphire. 

Kalau yang ini Blood pigeon yang mahal tu 100% asli... tak la mahal mana , maksudnya tak la semahal yang clear terus tu.... Ok . macam ni saja... tok bagi harga modal tok amik saja boleh la kot. 

Kalau tok nak letak rege berniaga, kesian kepada anda pula... pernah dengar peniaga kesian ke pelanggan, pelanggan suka aje hahaha.. ah, tok pun pelanggan juga , pelanggan sayur, ikan, dll haaa


Item ini akan diisikan ssecara percuma oleh tok berupa dampingan 2 Puteri Bunian ...bukan jin eh... Bunian... ada kat sini kata Jin tu bunian, meh kita lawan fakta dan nas nas shohih hehehe....

Bunian ni pun bukan takda kerja lain nak jaga batu, tapi ia di iktikadkan dan di akadkan ( Niat sumpah ) sebagai  sebuah permata yang perlu di dampinginya... bila di sebut mendampingi batu, maksudnya ia mendampingi batu sahaja.bukan mendampingi pemiliknya... risiko batu yag di dampingi Puteri bunian mudah......simple..... Gampang........ Banyak dah dok berlaku..... Batu akan hilang walau ketika di dalam gengaman.... ada ka hilang dalam gengaman?... ada.. pernah berlaku... yang hilang dalam push bag, dalam sarang cincin tgl cincin saja kita tak pelik sangat, ni dalam gengaman.. dah macam magik David Koperfill pulak....

Macam mana boleh hilang?.... Buat benda bukan bukan, dok nak minta benda bukan bukan... hilang la batu... depa tak buat apa kat kita... batu hilang saja lah.... hilang nilai...bukan susut nilai lagi... hilang teruih.....

Mereka mendampingi permata Pigeon blood ini dan selama ia di jaga, pemilik mampu memanfaatkan aura, energi mereka di dalam soal pengasehan, Penakhluk jiwa , ah kalau nak cerita ..... apa saja lah bab puteri bunian ni. 1001 guna. 

Kalau x nak lagi bagus.... senang kerja tok.. 


Kod Produk : D5DMERPATI 27416
Bentuk : Permata
Berat : 13.88CT
MAHAR : RM 350.25

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah ayah..2 puteri tu ayah..heheehee..

      Padam
    2. Tahniah ayah..pagi2 dh dpt puteri bunian...hehe...

      Padam
    3. Tahniah ayah.. ;) tp kalau ayah berniat nak lepaskan, sy lock menunggu na... ;)

      Padam
    4. Fuhhhh... Pagi ni Mr. IS, Tenet mcm turbo.
      tahniah Mr. Is. Ngaummmm

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Kalau dah ada 2 puteri tu tak boleh asam garam ke tok muda?huhuhu..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami