Sabtu, 30 April 2016

3 OTAI G.BUNIAN


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Dari kanan GM Nazri, Tuan Lykan dan Tuan Azam 57

Terima kasih atas sokongan anda.... jumpa angkat sepanduk GB yok...

BLUE SAPHIRE














































Amacam... sorry lah sebab ia bukan item bermodal atau landing time... ni item perolehan belakang umoh aje sambil sambil melihat kerenah binatang peliharaan.,.,. haha.. jangan caya pulak.,.,. dah tentu lah kena keluar ke kawasan perolehan. Kat sini boleh juga buat , tapi kawasan perumahan deh, tok bakor setanggi 2 malam pun dah bising jiran haha

Ini ialah sapphire ... batu lama, bukan batu baru, so paham lah kan batu lama lebih berkualiti dari batu baru yang ada kini.. kekerasan 9 skala MoH. 

Kekuatan daya penarik untuk kewibawaan dan di tambah dengan munajat kepada Allah agar di berikan kelebihan di dalam memudahkan urusan pekerjaan seharian... boleh nak buat cincin, subang, loket atau buah rantai. 


Item di berikan Laksamana Do Re Mi.. eh silap.. bukan bukan... di berikan Laksaman Ariff kerajaan kubu.... kerajaan kubu ni agak besar .. nak cakap pun susah sebab kalau tok amik gambar... nak hitung jaraknya tu, sempadannya tu entah di mana. Jauh mata memandang. Nun sampai ke pantai kelulut.

Sapphire atau yakuk atau delima daging.... ya delima daging tu yakuk la.. cuma dia kaler merah jadi pecahan namanya dah terpecah pula.. walhal benda yang sama jugak nih. 


Kod Produk : SAPH 30416
Bentuk : Yakuk
MAHAR : RM 90

DELIMA MOZAMBIQUE ( Blood Pigeon )







Delima Mozambique jenis Blood Pigeon... Jenis yang sama tapi kualiti berbeza, jenis ini lebih berkualit dan berada di grade terbaik delima mozambique... 

Tiada Glass filled, bukan sitetik.... maaf jika menghampakan anda yang ingat ia kaca atau sintetik hehe... 

Ya lah , kalau campur tu semua murah la sikit.. masalahnya ni ori 100% lah.,.. 

Khasiat sama dengan delima lain, namun tok akan membuat Iktikad yang sama seperti delima Blood kembarannya itu jika ada yang berkehendak..kalau tak sudi , takkan tok nak paksa. 

Buat cincin dan cakap beli RM 1500 pun org percaya boh... memang rege dia pun.. lebih lagi 


Jika nak di iktikad, maka ia percuma 

Kod Produk : D5MOZAMBIQ 27416
Bentuk : delima
MAHAR : RM 350


UPDATE 1/5/16


























































































































































































































Insyallah item berkualiti belaka ini akan di masukkan pada jam 9.00am esok ya