Rabu, 28 Februari 2018

RAJA MANI GAJAH




























Raja mani gajah special ini tok temukan melalui pemberian seorang kenalan Alam Bunian yang bernama Puteri Pindang Mayang Di sebuah sudut Kawasan Peranginan Bukit Kluang Besut. 

Sepanjang perkenalan tok dengan orang orang di sana, tok belum menemukan penjaga harta karun di sana yang menyerupai seekor ular yang besar. Tok mulai ke sana apabila mertua tok menceritakan pengalaman mereka menjejak harta karun puluhan tahun lepas dan mereka menemui Seekor ular besar yang menjaga kawasan harta karun ini. 

Tujuan utama bukan kepada harta karun, namun tujuan utama tok ialah untuk mengenali siapakah gerangannya atau siapakah tuan kepada ular besar ini, pastinya beliau seorang yang berpengaruh di darat dan juga di laut, ini memandangkan kawasan ini berdekatan dengan laut. 

Bagi mereka yang tinggal di kawasan sekitar terutama kawasan Besut dan Kg Raja, insyallah org lama lama tahu kisah di kawasan bukit Kluang, cuba bertanya. 

Puteri Pindang Mayang berasal dari kerajaan laut namun singgahsana singgahnya ada di bukit Kluang ini bersama beberapa lagi Puteri laut. 

Pada permulaan pemberiannya dia tidak memaklumkan ia adalah RMG, cuma memberikan ia bersama item lainnya, namun melalui pengamatan dan pengalaman tok, ini sememangnya ialah Jenis Mani Gajah dan kita gelarnya di GBunian sebagai Raja Mani Gajah. 


Mani Gajah jenis ini pula terkenal di Blog Kita sebagai medium pengasehan taha tinggi bagi kalangan MGBiasa, RMG, QMG dan GMGBunian. 

Di pakaikan sebagai cincin sahaja.


Ada yang bertanya.... adakah item kami mempunyai amalan?


Jika pantangan mungkin ada, tapi amalan... hurm?.... solat dah betul belum?... amalan sedekah dan zikir dah arif?...


Beginilah tuan tuan yang masih baharu dengan kami di GBunian. 

Item kami tidak memerlukan apa apa amalan kerana semuanya sudah di finishingkan oleh Tok sendiri.. yang mana ada amalan tu ialah kerana penjualnya tidak beramal habis, tak buat habis.. 

Umpamanya anda beli kereta takda radio, takda sport rim, takda aksesori... bila anda beli, anda kena pasang sendiri.. itulah umpamanya amalan itu. 

Keduanya pula... anda sememangnya nak cari benda susah kah?....

Kita bela kucing kalau boleh nak ada org jagakan, bagi makankan... kalau kita yang bela takut tak sempat, takut tak sempurna... 

Sama juga dengan batu permata.. amalan apa yang ada.

Ketiganya ...... Ini RAHSIA ORG BERNIAGA

Jika ada amalan maksudnya amalan itulah yang segalanya..bukan batu, tapi nak jual ilmu rasa tak sedap pula... maka di ambil batu sebagai asbab dan amalan ini di berikan untuk di amalkan... kalau begitu, lebih baik di buang batunya, dan di buat amalan sahaja... 

Tok berpengalaman  sepanjang hayat di dalam bidang mistik... Tok sendiri di bela ayah saudara yang tiada anak lelaki dan di ambil bela kerana ayah tok ingin mewariskan ilmunya kepada tok muda..

Bila anda kenal ilmu mistik?.... Usia 18 tahun?


Org lelaki negeri Perlis kebanyakan kenal ilmu Mistik Sekitar Usia 15 Tahun... dan tok pula di dedahkan dengan pelbagai ilmu dan kefahaman semenjak di Usia 10 Tahun .

Tok menjadi Guru silat dan kebatinan di usia 16 Tahun, dan mula merawat orang di usia 18 tahun.

Ini ialah kisah hidup tok dan mampu di sahihkan oleh sesiapa sahaja yang tinggal di Felda Chuping , Perlis sekitar tahun 1990-2000. Jika anda berasal dari sana atau ada sahabat dari sana... tidak mengenali tok... insyallah ayah tok di kenali 1 Negeri Perlis. 



Pak Non Ladang Tebu. Itu Ayah Tok yang di kenali dengan beberapa kisah org melambung dengan hanya memetik jarinya, gelas pecah ketika ingin di racun di rumah orang , Membelasah 1 Van Budak Budak PEKIDA semasa mereka cuba memukul sepupu tok di Bukit Keteri, Menjurus Org Kampung Bangsal Sarang Lebah Terpelanting dan jadi kes polis dan akhirnya orang itu meninggal dunia akibat luka dalaman. 

Sekarang... Dia dah slow, berkebun dan beramah mesra dengan orang... tapi.. jangan di kejutkan harimau yang sedang tidur.,.,. cuma anak harimaunya kini ( Ayah Pay ) yang petah berjalan ke sana ke mari dan masih belum hendak tidur. 

Ilmu Allah itu luas, masih banyak yang perlu di pelajari dan diri tok bukan lagi pandai mana, masih lagi bodoh dan ingin belajar jika ada guru yang bersesuaian. 


Mengikut pengalaman tok, Mani Gajah amat sesuai di dalam penggunaan mendapatkan pasangan, mengayat mudah cair, mudah di rapati dan di mesrai. 

Bagus juga bagi mereka yang kurang rakan  dan sahabat.


NASIHAT PENTING


Jika anda melakukan urusan MLM, Pyramid, Networking... x usahlah pakai delima ke zamrud ke.. Pakai saja mani gajah, insyallah mudah dapat Prospek. Zamrud boleh pakai tapi untuk membuka laluan kerezekian. 



Kod Produk : RMG 27218
Bentuk : Raja Mani Gajah
MAHAR : RM 350

RM 200


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


BATU TAAT WALI











































akak ni kata apa?... yang hijau lebih mahal dari hitam, hitam dalam RM 10k... hijau lebih lagi




Taat wali /  Tok wali / Tabasheer /  Serpentinite


Jenis ini tidak lekat magnet. ia khusus untuk perubatan total. sesuai bagi :

Lumpuh
( Di beri minum airnya ) 

Stroke
( Masuk dalam minyak urut )

Kencing manis
( Minum Airnya ) 

Perubatan Gangguan 
( Di buat cincin dan di tepuk tangan di belakang yang kena ) 

Penawar Racun
( Di beri minum air yang di campur garam ) 



Untuk menguatkan efeknya ia mestilah di simpan di dalam Buluh , tak kisah buluh jenis apa. Insyallah

* Tu hari macam ada org mintak... sapa dia tu..ni ha brg ada... jangan di lupa brg rare ni ok haha


Kod Produk :BTWALI 27218
Bentuk : Taat wali / Tok Wali
MAHAR SATU SATU : RM 70





Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540






MINYAK SIAM

Assalamualaikum wbt dan salam sejehtera

Baru baru ini ada beberapa pelanggan menempah minyak yang Tok tak tahu apakah bendanya , deal staff tok dengan sahabat tok di siam rupanya berakhir dengan Minyak dagu. Termenung seketika bila tok mengetahuinya. 

Tok tanya berkali kali, apa mereka ada ambil komisen atau apa apa upah, mereka tidak mengambil apa apa , tetapi hanya membantu sahabat tok di sana, Minyak tersebut di ambil dari daerah Sumphon nu hampir dengan Bangkok bersempadan dengan Burma dan juga Laut. 

Tok tak lagi berniaga item ini, sebelum kehadiran Blog GBunian memang tok adalah Pawang Minyak Dagu, itu tok akuinya, dan selok belok mengenainya boleh kata Tok Khatam Habis. Tapi selepas Blog GB hadir tok tidak ingin menjualnya lagi sehinggakan Ibu Minyak Ini Jantan Dan Betina Tok Jualkan Kepada Cina Kota Kemuning pada Nilai Rm 6000. Pada ketika itu Gelaran yang Tok Pakai Ialah Pawang Sarawak Atau PAwang Bukit Salak. .. entah tok pun dah lupa yang mana 1.


Nak Pakai Minyak tu... Boleh kalau dah sesak sangat , memang mujarab dan menjadi kuat. Tapi Tok ingin menasihatkan semasa memakai minyak jenis ini, jenis berbisa, JANGAN KENA KULIT anda sendiri. Nak ambilnya kena pakai putik Kapas, Bukan boleh main calit di jari. 

Kalau ada orang jual minyak dagu kata ambil pakai jari, Jual berbotol botol , 1 botol penuh melimpah ruah, itu BUKAN minyak dagu.

Terdapat scammer sekarang di Blog dan media massa, lama Tok perhatikan. 

Kalau jadi itu cuma kebetulan, secara psikonya anda memakai minyak ini mesti anda yakin, semasa anda berhadapan suami / isteri anda, mesti anda senyum sampai ke telinga, Sebab nak ambil peluang sapu minyak kononnya, Tapi anda tak sedar rupanya sebelum ini suami / isteri masam mencuka sebab melihat anda pun muka macam Kambing, masam mencuka, dan sikit sikit angin naik dan menyebabkan pertelingkahan.

Penangan Minyak dagu ni Tok nak pesan jangan buat atau palit kalau tak mau atau nak main main. Kerana kalau seseorang dah kena MINYAK DAGU ini anda WAJIB kahwininya sebagai TUAN kepada Minyak dagu, Kalau anda tak Kahwininya, Orang itu akan berakhir dengan KEMATIAN. Kerana Khodam Minyak dagu akan Hisap darahnya sampai kering sikit demi sikit bertahun lamanya. Kecuali anda nikahi maka Khodam itu akan anggap itu juga tuannya. 

Kalau bagi tok, kkta tak maharkan di dalam Blog Ini, Tapi kalau dah masalah anda berat benar, Isteri pun curang, suami pun ada simpan perempuan lain tak nak kahwin, asyik buat dosa. Tak salah Mencuba, Hukum bagi mengenakan sesuatu yang bukan dari islam utk perbuatan Baik ialah HARUS, dosa tak dapat, pahala pun tak dapat. 

Minyak ni 1 titis boleh kena pada lebih 100 orang, itu nak kena tahu, 1 titik tu di simpan dalam plastik dan ambil dengan cutton buds , di palit pada kulit atau di baling di kawasan org yang anda suka itu lalu lalang. 

Kalau nak Bunuh orang pun boleh, Kaedahnya ialah JANGAN KAHWIN, memang orang tu akan MATI.

Tapi INGAT, setiap perbuatan aniaya kita akan di tanya di padang masyar kelak. 


Tok cuma nak menasihati, kalau nak guna.. biarlah betul betul , tapi kalau nak main main, baik lupakan sahaja. 

Sahabat tok di siam ( Abg Lie ) memang ada simpan minyak ini semenjak beliau tinggal di Sumphon dulu dan memang dia ada jual sikit sikit. Anda tak perlu persoal la kenapa org islam di sana ada jual benda macam ni, orang Pattani pun baik baik mereka kok mana pun dia kilas juga duit kita... solat tu solat, kilas tetap kilas...itu Kalau Pattani lah . Lain tak sama dengan kita...

Dalam Minggu ni 3 botol mereka jual, minggu lepas 1 botol.. Tok baru sedar pertengahan minggu lepas, garu kepala di buatnya... Tok bukan apa, takut orang salah guna. 

Selasa, 27 Februari 2018

PETIR NAGA KING HYPER RARE












Barang paling RARE dan KING SUPERB Rare Akan keberadaannya dalam Blog GB

Mahar Biasa ialah RM 800 , Ada yang jual RM 1200...

Tapi tok bagi harga kasih sayang sangat2 dah ni special untuk pelanggan2 di GB, in sya Allah..


Kod Produk : GB02 4118
Bentuk : Petir Naga
MAHAR : RM 500

RM 350

Takat tu ja boleh p rega dia, barang susah nak dapat



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

TRACKING KOD 26 FEB 2018


ASSALAMMUALLAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA
KEPADA SEMUA PELANGGAN GELIGA BUNIAN.

Pihak Kami berharap agar anda akan terus berurusan dengan kami...Alhamdulillah, syukur dan terima kasih kepada semua pelanggan yang kami hormati yg telah maharkan item untuk hari ini.

 Pihak Kami di Sini mendoakan , Mudah mudahan Anda memperolehi kelebihan kelebihan item yang di maharkan dengan izin Allah SWT



Semoga semua pelanggan,kami doakan anda diberkati dan diredhai oleh ALLAH S.W.T.


(26  FEBUARY 2018) 

1) ASMAN , PAHANG , EP460857128MY

2) SAIFUL , SELANGOR , EP473023140MY

3) ISMAIL , SELANGOR , EP472717851MY

4) PRAKASH , SELANGOR , EP473023136MY

5) HALIL , SELANGOR , EP460857162MY

6) SAZALI , SABAH , EP460857176MY

7) FAIZAH , SELANGOR , EP460857114MY

8) AZMI , KELANTAN , EP473023119MY

9) SYAFIQ , JOHOR BHARU , EP460857159MY

10) MAZLIANA , NEGERI  SEMBILAN , EP472717834MY

11) FAZRI , TERENGGANU , EP473023122MY

12) LIAH AMBER , SABAH , EP472717848MY



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540

KAYU CINTA MANI HYPER RARE!!!









Kayu Cinta mani.... kalau ikutkan pada hemat tok ia akan menjadi rebutan kerana memang kayu ini menjadi rebutan orang baik di GB atau di pasaran luar. 

Insyallah khasiatnya :

Penjauh gangguan

mampu mengubati saka, apatah jin

Penarik kerezekian

Penggerun

Mempunyai bisa

( Jika anda ubatkan pesakit, Benda ni dah buat cincin, cer tampor pesakit yang kena rasuk tu, lihat reaksinya bagaimana, jangan gelak sudah..sebab mangsa kerasukan ini akan menggelidik kesakitan umpama Ular Merayap Satu badan, kalau kita istilah geli la.... dia macam reaksi geli, tapi pesakit ni akan kesakitan kerana ular yang dilepaskan semasa menampar pesakit ini seolah olah dilepaskan ke badan mangsa.... ular ini merayap dengan laju sekali di badan dan rayapanya amat berbisa seperti badan ular ini mempunyai asid.

Ada penjelasan dari sains metafizik sebenarnya, tak pa lah kita bagitau dalam mistik je, malas taip lama lama.nanti jadi merapu pulak.tok pun dah ngantuk ni..nak pi tidoq sat gi.. .

Sukar di Jumpai, jangan pandang remeh akan kekuatannya. Barang ada 1 saja. Silakan

Kod Produk : GB3 91217
Bentuk : Permata 
MAHAR : RM 350 
RM 200