Sabtu, 16 April 2016

GELIGA HARIMAU PUTIH






Barang King lagi....... hari ni barang King saja, Jangan salahkan tok, salahkan baz, sapa suh dia buat update item ini heeeee


Ada pelanggan yang lepas memakainya serta merta dalam 1 hari kaler putih bertukar warna hitam, pergh.. dasyat... terkejut kawan tu

Geliga Harimau Putih..... Kalau hangpa nak kata benda lain kata saja lah, tu pandangan anda, pandangan tok ia adalah geliga harimau Putih. Hormat pandangan org lain , kita tak rugi apa apa pun. 

Jenis ini tak seperti harimau biasa, kalau barang harimau biasa, lebih cenderung nak buat naya ke orang dan tak sesuai di pakai ke atas diri sendiri.

Jenis ni bukan tak boleh buat naya org, apa apa pun oleh buat naya ke orang... ibarat... keris pisau tak boleh bawak dalam kenderaan sebab benda tajam dan merbahaya, kita bawak Screw Driver Leper yang panjang tu.. kan, sama juga kalau nak rodoknya. Jadi item ni sama sahaja , mana mana pun sama, ikut pada manusia yang memilikinya nak buat baik atau nak buat kerja tak baik dengannya. 

Kelebihannya banyak, tapi tok cuma mampu menulis sikit sahaja berikutan khuatir tangan tok krem Pula.. 

Penggerun manusia

Jika di pakai dan di bawa ke kawasan angker, Tobat tak jumpa hantu, rasa tu dan tentu la, meremang remang.,. tu deria rasa... Boleh di cuba... pakai sebagai cincin dan p tanah kubur atau kawasan angker.. kalau jumpa hantu tok bagi balik duit anda .no hal. 

Perubatan SAKA dan gangguan atau senagkatan dengannya, bukan dengan cara di bagi pegang.. ia di pakai pada diri kita sendiri sebagai perisai dan juga penggerun jin di dalam tubuh badan manusia. Jenis bagi pegang ni dari jenis petir, Tasbih kiyai Hj lebar. 

 Jenis ini tiada pantangan, nak memancing pun tak pa, x menjadi masalah. ia lebih kepada positif untuk pemiliknya berbanding harimau yang biasa dah ikan hidu dan kenal baunya. 


Kod Produk : GHP 13416
Bentuk : G.Harimau Putih Alam Ghoib
MAHAR : RM 320

15 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami