Khamis, 28 April 2016

GELIGA REZEKI PANCHAR DEWA






































































Item ini untuk memudahkan urusan kerezekian, bagi newbie blog ini, anda boleh merujuk halaman lepas bahawasanya hampir kesemua item hijau kami adalah untuk memudahkan urusan kerezekian, takda benda lain dah.... kalau page hijau ni ada 600 maksudnya dah 600 kali tok cakap ia adalah untuk penarik kerezekian hahaha... Alhamdulillah... rezeki dari Allah Belaka, kita cuma berusaha, dapat besar dapat kecil itu adalah atas izin Allah di atas semua asbab usaha kita sendiri.

Item perolehan kubu ini tok maharkan rendah sahaja memandangkan ia untuk kerezekian, orang dah susah kenapa mahu di susahkan lagi.. tapi kalau menilai pada harganya... mahal berkualit, murah takda kualiti macam ikan di pasar ... maka silakan zamrud, masih ada dalam stok jika beranggapan begitu.. tok No hal......





Kod Produk : GRPDEWA 26416
Bentuk : Geliga Rezeki
MAHAR : RM 40

37 ulasan:

  1. Balasan
    1. Maaf,ayah unlock 1a..lupa dh ada yg sebelum ni yg lebih cantik..ingatkan tadi puncak dewa..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Tuan Khairul, saya unlock 3A dan masih lock 1A..

      Padam
    5. X pe tuan bukan rezeki sya, sya dh lock tdi tpi dah padam..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Pymt done, rer no 3157449019. Pm Tn Baz

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  7. Khairul, 3A masih ada lg kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  8. assalammualaikum tok lock 4a

    BalasPadam
  9. esok tengah hari insyaallah akan buat payment

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum...nak tnya mcm mna mhu beli??

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum...nak tnya mcm mna mhu beli??

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt

      Mudah sahaja

      Tuan sila lihat ulasan org org lama di sini... ada ulasan lock atau GRab

      Lock Jika tuan ingin membayar dalam masa 3 hari sahaja

      Grab jika tuan ingin membayar segera kurang 12 jam


      Selepas bayaran sudah di buat , Tuliskan ulasan:

      " Payment done "

      Di bawah ulasan lock / grab tadi


      Payment :

      Maybank 5510 1669 1626 ( My Gemstone )

      Kemudian tuan Wassupkan slip bayaran, nama, alamat dan kod barang ke

      0178259540 @ 01117775251


      Butiran lengkap ada di header blog ini.. sebaiknya tuan kena sekali melihat versi pc / laptop... versi hp kurang maklumat

      Padam
  12. hurmmm...yg ni ada lg ke tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sehingga ke hari ini, sudah tiada tuan.. ke depan kita belum tau

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami