Sabtu, 16 April 2016

BADAR BESI


























Badar Kursani / badar besi, sama aje tuh... kalau boleh lekat magnet maksudnya ada kursani dalam permata. Tapi bukan kami yang tebuk dan masukkan besi pula, haha.. ia semulajadi ya

Item ini mempunyai nilai tertinggi di pasaran dan off course hanya kepada orang yang " Tahu" akan kelebihan dan kepayan mendapatkannya. 

Tok pun dapat dari sekutu item ini.. kalau nak harapkan perolehan..bukan boleh request, kalau tok request kang dia request anak tok macam mana, haip..

Item ini akan mencapai hits nilainya Rm 500 tidak lama lagi... setiap halaman yang keluar akan increase sebanyak Rm 20 dan semakin menaik di halaman terbaru

Kelebihan badar, aloha... kalau tatau memang newbie habis lah ni... 

Kelebihannya kebal darurat dan amat sesuai di pakai Polis, Komando,  Tentera , Body Gad, Pak Gad dan sebagainya.. Nyawa RM 420 Ke?....Allah dah cipta utk tujuan ni, guna aje la


Kod Produk : B.BES 13416
Bentuk : Badar Besi
MAHAR : RM 420



8 ulasan:

  1. Antara Update Sebentar Lagi



    HIGH PROFILE : CINCIN TERAS PISANGHIGH PROFILE
    Scheduled
    Tok Mat G.Bunian
    0Comment count
    0View count
    4/17/16

    GELIGA HARIMAU PUTIHBUNIAN, HARIMAU PUTIH
    Scheduled
    GB Group
    0Comment count
    0View count
    4/16/16

    GELIGA EMASGELIGA EMAS, King Hyper Rare
    Scheduled
    GB Group
    0Comment count
    0View count
    4/16/16

    HIGH PROFILE : CINCIN JED BURMAHIGH PROFILE
    Scheduled
    Tok Mat G.Bunian
    0Comment count
    0View count
    4/16/16

    HIGH PROFILE : CINCIN KAYU MENANGHIGH PROFILE
    Scheduled
    Tok Mat G.Bunian
    0Comment count
    0View count
    4/16/16

    ZAMRUD COLOMBIAZamrud Colombia
    Edit | Preview | Delete
    Scheduled
    Tok Mat G.Bunian
    0Comment count
    0View count
    3:00:00 PM

    BATU SERAIBatu Serai
    Scheduled
    GB Group
    0Comment count
    0View count
    3:00:00 PM

    BalasPadam
    Balasan
    1. bnyak update kul 6 tak sabar menunggu

      Padam
    2. Waw.. Fistime dgr teras pisang.. Terbaik tok..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami