Khamis, 28 April 2016

DELIMA MADAGASCAR




























































Selepas beli , tolong rendam dalam air , dan jika air merah keliling cawan di bahagian bawah, sila maklumkan kepada tok.. item ni ada satunya merah air, tok x dan nak simpan dalam almari mr baz dah datang ambil... benda dah masuk dalam update... terlajak perahu boleh di undur terlajak kata kata tak leh undur dah.... Kalau dapat jenis tu kena bagi balik ke tok tok gantikan dengan delima kesayangan tok atau kalau x nak pulangkan , bagi ke tok RM 2 juta dah la. 


Delima Madagascar.... sebut madagascar ni teringat cerita katun tu haha... Jenis comey dan alhamdulilleh berkualiti. 

Kekuatan delima macam tok selalu cakap sama saja mana mana pun, yang membezakan ialah harganya. Kekuatan darah dan urat saraf

Delima juga mempunyai pasaran tersendiri dengan bilangan peminatnya yang Lebih ramai dari peminat batu lainnya. 


Kod Produk : D5MCAR 27416
Bentuk : Delima Madagascar
MAHAR : RM 110

12 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami