Ahad, 30 April 2017

UPDATE JAM 9.PM





Halaman ini kosong pada hari ini memandangkan tok sedang memandu menuju ke Kuala Terengganu. 

Sila Lihat halaman sebelum ini yang mana mempunyai Penyelarasan harga semula. 

Urusan pembayaran dan penempahan berjalan seperti biasa bersama Mr Baz 0178259540

Komen yang anda kemukakan kemungkinan lambat di terbitkan memandangkan di dalam keadaan memandu. Komen anda akan di keluarkan juga kecuali komen yang mempunyai no Handphone dan email pelanggan. Jadi kepada newbie yang baharu di blog ini jangan khuatir , komen anda akan di keluarkan, sila Bookmark halaman item anda ingini atau komen, dan semak semula ia selepas 1-2 jam anda menulisnya. Ia akan di terbitkan.

Sementara itu anda boleh melawati blog blog dan website Tok Mat GB di :


www.tokmatlife.blogspot.com


www.runnerantik.webs.com

www.psstnm.webs.com

UPDATE JAM 3PM





Halaman ini kosong pada hari ini memandangkan tok sedang memandu menuju ke Kuala Terengganu. 

Sila Lihat halaman sebelum ini yang mana mempunyai Penyelarasan harga semula. 

Urusan pembayaran dan penempahan berjalan seperti biasa bersama Mr Baz 0178259540

Komen yang anda kemukakan kemungkinan lambat di terbitkan memandangkan di dalam keadaan memandu. Komen anda akan di keluarkan juga kecuali komen yang mempunyai no Handphone dan email pelanggan. Jadi kepada newbie yang baharu di blog ini jangan khuatir , komen anda akan di keluarkan, sila Bookmark halaman item anda ingini atau komen, dan semak semula ia selepas 1-2 jam anda menulisnya. Ia akan di terbitkan.



Sementara itu anda boleh melawati blog blog dan website Tok Mat GB di :


www.tokmatlife.blogspot.com
Klik Sini


www.runnerantik.webs.com
Klik Sini

www.psstnm.webs.com

Klik Sini

KECUBUNG CERMIN








Atau nama omputehnya Mirror Quartz. Bila tok sebut nama omputeh bukan bermaksud brg luar negara, tok dah lama sangat tak membeli di sana.. fahamkan bahawa matawang kita ni macam mana sekarang. Jadi kita boleh berurusan sesama kita sahaja. 

Kecubung cermin di atas di berikan kerajaan Nakawan sebagai medium yang kuat sebagai : 

Pembersihan aura

Pembalikan sihir dengan izin Allah SWT

Warnanya akan menjadi antara 2, hitam atau Hijau.. Jika Hitam ia akan memberikan pemakai kelebihan perisai sihir secara total insyallah. Jika ia bertukar ke warna hijau ia akan memberi daya penarikan kerezekian kepada pemakainyaa. 

Mempunyai aura untuk menaikkan seri wajah dan tubuh pemakai

Menstabilkan gelombang aura menjadikan pemakainya sentiasa positif ingin berjaya 

Menghalang Kemasukan radiasi negatif kepada tubuh pemakai dan menjadikan mereka seorang yang mudah berjaya di dalam lapangan yang mereka ceburi



Kod Produk : GB1 23417
Bentuk : Kecubung cermin
MAHAR : RM 80

SOLD OUT
Tn Saiful
================

Item untuk hari ini sampai di jam ini sahaja memandangkan tok sedang memandu kini menuju ke Kuala Terengganu dan berada di sana selama 4 hari



SUGIH KEKAYAAN ENERGY ALAM

























SOLD OUT
Tn Silver











































Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. 

Di atas ialah Sugih Kekayaan energy Alam, kenapa energy alam.. kerana ia bukan isian tangan tok dan ia alami dari alam... jangan pening2

Jenis di atas adalah dari jenis kecubung yang bewarna kuning dan ia dari bahagian akarnya . Mempunyai energy penarikan kerezekian , tuah, ong dari 6 penjuru alam dan di gunakan bagi memperkuatkan kedudukan seseorang di dalam bisnes, kerjaya. 

Di pakaikan sebagai cincin kena atau tak kena kulit tidak menjadi masalah. Yang penting ia di pakai sahaja dan sentiasa di kenakan kepada cahaya matahari ( x boleh simpan dalam rumah tanpa pakai ) 

Urusan yang sulit juga akan di permudahkan dengan izin Allah SWT 

Masalah masalah remeh di dalam perniagaan juga insyallah mudah di selesaikan dengan segera tanpa perlu menunggu ia menjadi lebih rumit

Pelarisan diri : mudah jodoh dengan izin Allah SWT. 

Boleh diisikan dengan energy tangan tok sekiranya mahu dengan kadar yang sama seperti beberapa tahun lepas ( rm 50 ) 



Kod Produk : GBB 23417
Bentuk : Sugih kekayaan Alami
MAHAR : RM 100




Sabtu, 29 April 2017

GB5 18417 (FOSIL)









Fosil kayu jadi batu, wallahualam apa jenis, tok tak arif bab ni ( kayu ) 


Percuma


Ada 1 sahaja....sapa cepat dia dapat

JADE NEPHRITE
























SOLD OUT
Tn Fadhlul Fathil
























Ini ialah batu Jade... sila bawak ke makmal untuk pengesahan, tapi pastikan makmal yang di tauliah dunia.. bukan makmal yang jual batu juga.. off course batu org lain tak ori, yang dia jual belaka saja ori.. 

Nama sainsnya ialah Nephrite Jade.. amat amat RARE dan dunia mengiktirafkan ia sebagai HIGH RARE. sukar dan jarang di jumpai. 

Ini untuk pengetahuan anda lah bahawa anda sedang membaca halaman Batu Jade High Rare . 

Kita nak kelebihannya.. Kelebihannya alami tanpa jejas memandangkan ia di jual orang muslim dan tok memilikinya dalam bentu Mentah. 

Sebelum kita teruskan... AMARAN.... Batu ini tiada di jual di dalam Malaysia Secara Meluas di Kedai kedai Gems Cina atau melayu atau India sekalipun, baik di pasaraya besar mahupun mall kecil. 

Nephrite bermaksud Kidney kerana ia berupaya menyembuhkan penyakit di Buah pinggang dengan cara di rendamkan dan di minumkan setiap hari sehingga pulih.

"The name 'nephrite' was derived from the Greek word for 'kidney', which refers to its supposed ability to cure kidney disease."


Batu Jed ini tok tapakan di Hutan Betong sebagai penambah kekuatan dan ia di letakkan di tengah tengah celahan batu antara ketinggian air terjun yang agak tinggi ( empangan ) dan kemudian melalui kasyaf tok menyuruh sahabat di alam Jin melakukan ritual solat hajat dan zikir beramai ramai dengan upah yang tok berikan kepada mereka berupa Sedekah ayat Fatehah( Makanan Jin Mukmin ) 

Ia di gunakan di dalam penarikan kerezekian

Hal hal kemakmuran dunia dan kekayaan

Mempermudahkan urusan dunia dan pekerjaan dunia agar tiada banyak halangan dan rintangan dengan izin Allah SWT


Semua ini ialah Doa... bermaksud ia bukan RASMI isian..bukan.. ia Doa.. maksudnya batu ini tiada pantangan Khusus, cuma ia di doakan " ................DOA.....................Untuk pemilik batu ini ................"

Ia khusus sama dengan Ibu duit cuma ibu duit doanya lain pula dan caranya pula lain, ayat pun lain dah. X sama. 


Insyallah Doa mereka bersama pemilik batu ini . 

Jadi umpamanya boleh anda kata anda bayar mahar di bawah untuk dapat batu dan dapat doa, atau nak Doa muslimin muslimat anda bayar upah mahar di bawah dan free gift batu,..,.. Doa muslimin dan muslimat bernilai seperti di bawah kah?.... 


Kod Produk : GB6 18417
Bentuk : Jade RARE
MAHAR : RM 100