Sabtu, 30 Mac 2019

OBAT JANTUNG







Bagi yang ada masalah jantung tersumbat dengan kolesterol atau ingin mencegah atau ingin menjaga kesihatan jantung..inilah penawar dan herba adunannya. 

Bagi yang dah ke , belum kena, nak maintain.. silakan... tiada pantangan ubatan herba ni, jenis ni tak kisah makan sebelum / selepas makan. 






Deskripsi di sertakan sekali.

Herba ini tok sendiri ambil baru baru ni nak bagi senang bernafas, actually ada 1 jenis lagi tapi jenis tu amat mahal sebagaimana yang tok masukkan lepas dalam 1 halaman memo . so nanti dulu jenis tu kecuali kalau betul betul anda nak pakai jenis tu.. boleh tok ambil sekali, modalnya mahal. kalau tok beli, org tak maharkan tok rugilah. tok dah tak perlukannya lagi dah

Untuk yang dah tersumbat, silakan cuba dalam seminggu in sha Allah akan rasa sendiri perubahan cara bernafas tu. Kalau sempit dari kecil dan nak besarkan kena ambik ubat yang sedikit mahal tu lah ya. Apa pun rasanya ramai yang normal cuma tersumbat sahaja.

Bila rasa pedih di dada, bila rasa macam ada jarum menyucuk.. jaga jaga... antara ciri ciri tersumbat dan anda kena ambil langkah segera dengan mengambil herba ini hanya dalam masa 1 minggu sahaja. Coba laaa dulu, x nyesai aih... nyesai kalau dah kena nanti baru tau ada 100, 000 pun, x  berguna . 


Pengambilan herba jenis ini memerlukan anda MEMINUM air yang banyak dalam sehari kerana pati ekstraknya pure untuk menghakis kolesterol di dalam pembuluh darah anda. 

Atas pengalaman tok menggunakannya , sekiranya anda kurang minum air anda akan berasa perit naik ke kerongkong macam gastrik tapi bukan gastrik. Air yang banyak di perlukan untuk mudah ia di cairkan di dalam usus . Namun tidak ada effect negatif sampai sakit lah. 

Meminum air yang banyak akan mencairkan herba ini dengan pantasnya memberi kesan kepada jantung anda, anda akan berasa sesuatu di jantung seolah olah jantung anda menjadi lebih besar, selesa dan mudah bernafas. Sekiranya kadar kolesterol di dalam pembuluh darah anda terlalu tinggi, anda akan berasa sesuatu sedang bergerak di bahagian dada..tidak sakit tidak pedih. Rasa sahaja. Terkadang degupan anda jadi kuat kerana pembuluh darah sudah di cuci dan darah berjalan dengan lancar tidak seperti semasa tersumbat, ketika ini anda boleh melakukan senaman ringan atau boleh juga berehat, saranan tok ialah jika anda ingin berasa lebih selesa dan lebih sihat, lakukanlah senaman ringan seperti di atas treadmill.

1 Hari pengambilannya anda sudah nampak kesan, bagi yang tak pernah melakukan treatment jantung ini , kolesterol dah membeku dalam pembuluh darah tu, 2-4 hari di perlukan untuk mendapatkan kesan terbaik. 

Selepas itu anda hanya perlu mengambil 1 tahun 1-2x sahaja untuk 1 set untuk maintaian kesihatan jantung anda. 



Kod Produk : JANTUNG
Bentuk : Pil herba
MAHAR : RM 60
Kos Pos : RM 8.00 ( Semenanjung )
TOTAL : RM 68


Beli 2 : RM 128
Beli 3 : RM 188




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231






BONDA SHA : 0178259540

45 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Salam Tok.
    Jenis yg mahal ubat jantung tu brapa maharnya Tok?
    Jika ada bajet nak juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang tu 20 biji berpasangan ( dia di makan sepasang ) RM 300. cuma di makan 1- 2 minggu sahaja .

      Jika nak sekali set khusus untuk kelancaran darah sekali ia bernilai RM 150

      Jadi Total untuk semuanya ialah RM 450.

      Terpulang pada tuan nak ambil untuk jantung dulu atau set lengkap. Tok ambil jenis tu dulu sebelum bila dah sembuh tok stop mahai punya dan tok maintain pakai herba di atas, yang ni dia untuk maintain memang baguih, kita tak heran nak makan apa pun kecuali air nira di jauhkan, pulut di jauhkan, buah dokong di jauhkan.. ni semua kencing manih tinggi gila... tapi hari raya, makan juga haha

      Padam
    2. Wokay Tok.
      Tkasih pencerahan.
      Saya dah order 20 biji herba/ubat jantung spt diatas.
      Payment done.

      Padam
  3. Selepas makan dan kemudian rasa best, berilah testimoni Positif, belian anda seterusnya akan dapat 1 set percuma .. kalau lepas ni beli 1 dapat 2.. untuk sekali sahaja

    *Tertakhluk terma dan Syarat

    BalasPadam
  4. Salam Tok - Ada stok lagi ke, saya Grab 1.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Slm Tok, sy grab 2 set Tok, PD done, Detail dah sent ke Bonda JJ

    BalasPadam
  7. assalamualaikum tok.. mak sy tsumbat 2 dr 3 laluan, cuma ada masalah bengkak, boleh juga ka?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, boleh tuan, ini memang untuk tersumbat, tuan cuba 1 paket in sha Allah boleh nampak kesannya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami