Khamis, 31 Januari 2019

BOTOL KOSONG MURAHH







Siapa mahu Botol loket kosong

1 pek 5 botol.. 

Bagi yang suka create item..buat wafaq ke, buat ayat ayat ke, tulis ayat ayat suci ke , atau batu ke, atau minyak ke.. insyallah botol kosong ada tok minta dari tok siam petang tadi untuk anda yang memerlukannya. 


1 Pek 5 botol 


Kod produk : BOTOL 0
Bentuk : Botol loket
Stock : 10 peket
MAHAR : RM 25 sepeket 
Siap Pos

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

DELIMA PUTEH LAKSAMANA GUSTI PUTERI AYU PUTEH

























Alhamdulillah, Delima Puteh khas untuk anda dari empunya diri seorang puteri dengan gelarannya Laksamana Gusti Puteri Ayu Puteh; bertudung litup puteh, menaiki kuda puteh, tangkas dalam ilmu persilatan dan juga tidak kurang hebatnya dalam ilmu perubatan serta seorang yang kuat beribadah.. Allahurabbi..

Teringat tok ketika berjumpa dengan sang puteri ini; pernah dilemparnya kata2 ini; " Apa yang dicari di dunia ini, sebenarnya sudah berada di depan mata..bahagia?? Ia berada di dalam diri kita sendiri.. Kita sebenarnya mampu menjadi apa saja yang kita mau.. Fikir-fikirkanlah.."


Kata2 ini lah antara yang menjadi motivasi kepada diri tok untuk terus berjaya, alhamdulillah.. Tok harap ia juga dapat membantu anda semua di luar sana untuk menaikkan semangat diri, memajukan diri dalam menempuh cabaran hidup yang penuh dengan pancaroba ini, in sya Allah..

In sya Allah delima ini mempunyai kelebihan alaminya;

Penaik semangat

Penaik seri wajah

Disukai dan dihormati

Penunduk 

Berwibawa

Penarik rezeki

Pencetus keberanian

Setakat ini ada 2 ni saja untuk dimaharkan dan ia merupakan pemberian pertama dari Sang Puteri ini kepada tok yang berupa delima jenis ini, alhamdulillah.

Jika ia serasi dengan aura pemiliknya, in sya Allah pemiliknya dapat bersemuka dan bercakap dengan Sang Puteri. Semuanya dengan izin Allah.



Kod Produk : D5P 51218
Bentuk : Permata delima
MAHAR : RM 177.77



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Madam Sharida Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

LOKET JED NO. 1 DUNIA































Alhamdulillah, Loket Jed untuk tuan2. Bukan sebarang jed, ini Jed No. 1 dunia, paling asli, in sya Allah.


Kegunaannya in sya Allah amat ampuh di dalam :  

Penarikan kerezekian

Mendekatkan kemakmuran 

Pembawa Ong atau tuah yang tinggi 

Namun kena ingat semunya dengan izin Allah SWT jua. 

Kod Produk : LJED 281218
Bentuk : Jed Asli paling mahal 
MAHAR : RM 110


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540


GELIGA SERIGALA




































































































Geliga Serigala Milik Laksamana Petir ini di maharkan kepada semua kini bagi kegunaan Seperti:

Kelihatan wibawa

Anggun, menawan

Daya Penunduk dan sifat kepimpinan kepada pemakai.



Ok.. tok dah lama nak menulis bab nampak macam pemimpin dan wibawa tu. 

Jika semalam anda di pandang remeh, dan setelah anda memakai item ini anda di pandang tinggi dan tiba tiba di sanjung, dan dari Penampilan anda sendiri menjadikan anda rendah. Maka Kuasa geliga ini akan menurun dengan sendirinya. Nak bagitau macam mana nak bagi faham hurmmmm... Wibaawa ni sebuah tajuk BESAR..

Komponen komponen nak nampak wibawa antara peralatan kena ada ialah:

Ilmu benda yang nak di cakapkan

Penampilan

Gaya

Gadget Mistik


Sekiranya semua di atas ada kecuali gadget mistik.. tak wibawa juga , barulah di pakaikan gadget mistik untuk improve semua di atas . Tidak berguna kita nampak berwibawa tapi bila kita cakap percakapan kita tak sama level dengan org yang mendengar. Cth paling mudah.. yang anda boleh lihat sendiri.. org berpelajaran Degree Atau PHD mempunyai masalah komunikasi apabila mereka berbual dengan level SPM atau PMR. Bagi mereka apa yang di berikan kepada mereka ( Sendi perkataan dan penceritaan terlalu rapuh ) namun bagi level rendah pendidikannya mereka berasa amat bersungguh sungguh menyampaikan perbincangan yang sedang di bualkan. Ini bukan masalah egoisme. tapi level PHd sudah tahu semua apa yang sedang di cakapkan oleh level SPM itu. sedangkan mereka ada fakta yang lebih tinggi nilainya dan jika mereka sampaikan kepada level yang rendah, yang rendah pula tidak akan faham. Ada jurang di sini.. dan jurang ini adalah simbol tahap pendidikan seseorang. 


Hanya banyak ini sahaja tok ada untuk di jamukan kepada anda , silakan


Kod Produk : SRGALA 29119
Bentuk : Geliga Serigala
MAHAR : RM 100




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540