Selasa, 19 April 2016

ZAMRUD ZAMBIA 3









Hak ni... anda la kena bagi mahar special kat tok, inclusion dan luster terbaik... siap sijil ketulenan... Berat pun boleh tahan.. 

Ah, halaman zamrud tak perlulah kan tok bercakap panjang... 

Kod Produk : ZAMBIAGA-5.35CT
Bentuk : Zamrud Zambia Grade A
MAHAR : RM 600



25 ulasan:

  1. Balasan
    1. Klu nk unlock bgtau sy ya...

      Padam
    2. ada lagi tuan... nanti tok pemasuk dalam blog... tgu saja, dapor tak sah utk zamrud

      Padam
    3. Payment done.. Details sent to evernote. Terima kasih Tok Muda

      Padam
  2. Tahniah Mr. Mody
    dont worriee be happiee
    :) :) :)

    BalasPadam
  3. Tu dia. Masing2 dah amuk. Sy dok blakang intai dululah. Hehe tahniah tn mody :)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah tok. Apa yg sy lihat dgn kehadiran org baru makin mncurah2 rezeki tok. Dgn brkat doa sahabat2 yg lain. Walaupun harga item tok maharkan agak rendah tp semakin tinggi rezeki tok. Alhamdulillah. (Y)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf tok, tnya skit.. kalau zamrud ni nak mintak tok masukkan isian khodam tugasan macam "Cik Siti Adawiyah" tu, bleh ke tok?

      Padam
    2. x boleh tuan, orgnya 1 sahaja., kalau nak yang nak nama serupa tok bpleh carikan, tapi tak kompom lah boleh buat ke tak boleh buat...

      Padam
    3. tu saya faham tok, orngnya memang 1, macam kita juga.. ;) yg sy maksudkan tu, klau tok boleh carikan yg boleh buat tugasan yg serupa..

      Padam
    4. Kalau ada, mintak tok maklumkan pd saya, boleh na.. ;)

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Waduh waduh bapak Lykan....
    :p

    BalasPadam
  7. Tok, tolong carikan dia yang nyata.
    Heheheeee...
    Bro jangan marah. Gurau jeee
    Dont worriee
    Be happiee
    :) :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo yang nyata ka?... ada..mau?

      Type kat google nama tu ( pastikan sama ), kendian cari link facebook... kendian ngurat lah....

      Padam
    2. Hahaha.. Ikutkan tn lykan da ade keliling da tu.. Tp da minat plak yg brnama satu tu nk buat lagu mana.. Hehe.. Tn lykan ;P

      Padam
    3. Amacm Bro. Tok dah cara jalan tu.
      Apa lagi..?

      Padam
    4. Aii x lama lg makan nasi minyak la kite.. Kikiki

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami