Ahad, 10 April 2016

HIGH PROFILE : CINCIN PAWANG ASMARADANA








Cincin ini di perbuat pada tahun lepas oleh Tukang di Raja Johor iaitu Bidi Enterprise .

Jenis Batu : Geliga Mani Gajah Bunian

Jenis Cincin : Perak 10 buatan tangan

Ciri Ciri : Salutan Warna keemasan tapi bukan emas ok. 

Saiz : 20


Saiz Boleh adjust dan warna emas boleh di lunturkan semula ke warna asal perak. 

Cincin ini hanya tok pakai kalau nak ke spital, nak ke hotel , nak ke majlis tertentu.... Boleh nak dapat 4, hati saja tak mau.

Kalau nak ikut dah memakan dan memikat ramai hati wanita..kita saja buat tak tahu

Kod Produk : HPCNCNGMGB 10416
Bentuk : Siap Cincin
Saiz : 20
MAHAR : RM 1700

Tahniah Tuan Mody, Singapore


HALAMAN INI SAH SEHINGGA : 

12/4/2016


Selepas itu ia akan di masukkan ke dalam simpanan dan tidak akan di maharkan lagi pada nilai ini

20 ulasan:

  1. Alhamdulillah tok.. he he, mampu tgok ja yg nih.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh.
      ALLAHUMMA SHOLLI 'ALA SAYYIDINA MUHAMMAD WA 'ALA ALI SAYYIDINA MUHAMMAD
      marvellossss

      Padam
    2. Assalaamu Alaikum Wa rahmatullahi Wa baraktuh
      Allahumma Sholli 'ala sayyidina muhammad wa 'ala ali sayyidina muhammad
      Saya INGAT nak grab, tetapi bulan ni peruntukan tak membolehkan...
      TENGOK JEEE LAH..
      hehehehee

      Padam
  2. Tok bole kami lihat cincin kawin tok yang ikat gsu tu. Saya dah mahar empat biji yng lepas di gb. Insya Allah ulang tahun wedding saya yang ke sembilan nak buat sepasang. Itu pun kalau tok tak keberatan untuk santapan mata kami.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aiseh..... cincin tu ada nama tok dan nama isteri tok tuan... hehe.... tuan boleh ke pasar seni JB depan City square tu dan cari bidi enterprise... cakap nak buat macam cincin kawin tok mat ..depa tau

      Padam
  3. Terbaik tok.. Alhamdulillah.. Rezki mata.. 😁😁

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama sama alhamdulillah, harap la takda sapa grab, tok x sabaq nak bawak masuk kotak balik dah ni

      Padam
  4. Tengok sajelh ambe tok 😊hihi..jamu mata

    BalasPadam
  5. Thank tok kasi tip
    Kat sg ikat cincin mahal

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang mahal tuan rizal, tok tau la pasai org sg selalu ke bidi buat cincin..drg sanggup p jb lagi buat cincin

      Padam
  6. Tok tak dpat tidur malam ni.
    Hehehehee..dah ada yng grab. Gurau jee
    Tahniah Tuan Mody

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami