Selasa, 12 April 2016

RAJA MANI GAJAH




























Penin dah Mr Baz awak sume ni..... RMG dah jadiknya Permata Mahligai... macam mana la nanti kalau tok dah tidak ada... aduhhhh....

Raja Mani Gajah , Terkenal sejak dulu 4 tahun blog ini di wujudkan... Memang tak terkata apa dah... tok x nak uji pakai batang mancis, kang halaman ni masuk jam 6pm baru hangpa tau hahaa...

Kegunaan di pakai sebagai cincin dan lenggang kangkong depan aweks... insyallah ada respon la kalau dok tengok tengokj..mudah nak boleh awek, pasangan .. memudahkan urusan ini dalam peratusan yang besar berbanding jika tidak memakainya, tok nak buat demo takleh la, sebab tok ni dah berkahwin, kang kena flying king dengan wife tok kang wachaaaaa... 

Boleh pakai kena kulit atau tak kena kulit ketika buat cincin... Insyallah bujang bujang boleh la kalau nak mencuba...

Kod Produk : PMAHLIGAI 29316
Bentuk : RMG
MAHAR : RM  450

RM 200

35 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Mana anak buah ayah yg lum kawin ambil la..baguih ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Baguih..dh dapat nanti kawin lebih dari satu ya..hahaha!!kipidap!

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Ish! Jangan tamak!!yg mana hebat antara 3 tu satu yg menyerlah..yg dua tu ko bagi kt ayah mihahaha!!

      Padam
    6. Ha kalau ko kawin tk jemput ayah...ayah jampi muke ko nanti jadi face sweep..mau tk?

      Padam
    7. Ni ayah nk habaq ko mahar le ni untung sabut tau tok diskaun sampai rm250 nk bagi asbab ko biaq kawin cepat..kalu ayah ko boleh pi meninggal ler kihkih!!jilake!!

      Padam
    8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    9. Tapi ayah sentiasa doakan sahabat baik ayah tuan lykan ni..gajah sudah,ulor pn dh tiga empat jenih,emas lagi tuh..kawin ler cepat cikit!teringin nk tgk sahabat dari blog gb ni bina masjid..tu jer harapan ayah..

      Padam
    10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    11. Aik ayah jer ko jemput,saudara kita kt blog ni dan penghulu blog ni tokmude tkkan tk jemput kot..gurau jer

      Padam
    12. he he.. In shaa Allah ayah.. doakan le ramai2, cepat skit mai jodoh saya.. he he.. nak tnya tok muda, org ganu sana, ada yg kosong dak tok? nak masuk minang nih.. ;)

      Padam
    13. ha ha.. nnt klau sy ada kesempatan pi sana jumpa tok, kenai2kan la na.. he he.. ;p

      Padam
    14. Hahaha..tokmuda dh bagi line tu tuan..jgn memilih sangat tuan.dapat gadis kampung cam ayah ni..senang cikit..

      Padam
    15. Hehe lain macam jer sound sistem tuan..hahaha

      Padam
    16. kihkihkih.. dlu ada sangkut org kemaman ayah, tp xdok jodoh time tu.. la ni nak try blik la area ganu sana.. kot2 jumpa.. ;)

      Padam
    17. Hahaha..tokmuda dh bagi line tu tuan..jgn memilih sangat tuan.dapat gadis kampung cam ayah ni..senang cikit..

      Padam
    18. Inshaallah... kita doakan tuan lykan dapat cepat jodoh... asal mana xpenting, janji ikhlas... :)

      Padam
    19. In shaa Allah tuan.. terima kasih.. ;)

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami