Isnin, 11 April 2016

HADIAH KEPADA PELANGGAN TEGAR BLOG GB

Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT

Terima kasih kepada semua pelanggan tegar GB yang tidak putus dan jemu memberikan semangat dan dorongan kepada Pihak Kami... 

Bagi menghargai kerjasama anda selama kita berurusan di sini, pihak Tok Mat Gb ingin memberikan sebuah penghargaan kepada setiap Pelanggan tegar blog Geliga Bunian berupa sekeping BON Amerika yang bernilai USD 1 Million setiapnya. 


Tok tidak menjanjikan apa apa kelebihan di atas setiap keping BON ini, namun bagi tok cukup anda tahu sendiri dan sementara itu, simpanlah ia elok elok sebagai sebuah penghargaan dari GB dan juga kenang kenangan anda bersama kami di sini. 


Image result for 1 million bond

Antara penama penama yang sudah memasuki Senarai penerima BON 1 Juta ini ialah :

1.Mr Gunawan Ateng , Australia
2.Mr Shamsul Shah Alam
3.Mr Shamsul Penang
4.Mr Charles Teo
5.Mr Lykan
6.Mr Karim Kuala Krai ( Tokeh Kopi )
7.Mr Badrul Bukit Payung
8.Mr Malek Muza, Melaka
9.Mr Azmi wahab
10.Mr Hasan , United Kingdom
11.Mr Nashrul Hazremi
12.Mr Rizal Sulaiman, Singapore
13.Mr Rosli , Kg Melayu
14.Mr Zal, KL
15.Mr M.Khairi , Sabah
16.Mr Perindu Sepi
17.Mr Amin Ezranee, Sabah
18.Mr Hj Md Johan .KL
19.Mr Darol eman
20.Mr Tok Man, Singapore
21.Mr Mazlan K.Kinabalu
22.Mr Mus
23.Mr Dato Selangor
24.Mr Jiwa Metafizika
25.Mr Firdaus Noor
26.Mr Kian Wey, Perak
27.Mr M.Fitri
28.Mr Afzanizam .KL
29.Mr Muhd Hisyamudin KL
30.Mr Firdaus Noor
31.Mr Nazir Ahmad
32.Mr Aidil ,Kulim
33.Mr ****lagi?****

Lagi siapa lagi pelanggan tegar kami, tolong letak nama anda di bawah dan tok akan masukkan ke dalam list ini..... 

Pelanggan tegar bermaksud pelanggan yang lebih 1 tahun bersama kami dan melakukan pembelian kerap samada untuk di jual semula atau untuk di simpan sebagai koleksi.

BAGI BAKAL PEMEGANG BOND DI ATAS.

Sila Wassupkan :

Nama
Alamat
Kod Bond : BOND1M

Bagi memudahkan urusan kami menghantarnya kepada anda, item akan di hantar selepas semua urusan pengesahan dan mengumpulkan maklumat di dalam sistem Evernote kami selesai


Mana Tok dapat BOND ni... tok sah dok tanya.. tu urusan tok

146 ulasan:

  1. assalamualaikum wbt..
    tahniah sy ucapkan kpd nama2 penerima bon diatas..tahniah dr sy..

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. dah masuk... lagi sapa lagi pelanggan yang dah melanggan di sini 1 tahun?

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. bagi id lama tuan yang pakai dulu

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Alhamdulillah... nama saya pun ada... terima kasih tok dan tuan bazz dan staff gb yg sentiasa top... tahniah

      Padam
  4. Alhamdulillah.. terima kasih tok.. atas hadiah ni.. semoga GB ni akan terus berkembang & mempunyai lebih ramai pelanggan di masa2 yg mendatang.. Tahniah juga utk sahabat2 lain yg terima bond dr tok ni.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah... simpan elok elok buat kenangan.... ini tanda penghargaan tok kepada anda

      Padam
    2. In shaa Allah tok.. Dan saya doakan agar tok akan sembuh dr "*****" yang tok ada sejak lahir tu.. dan semoga seluruh keluarga tok dan warga GB yg lain, sentiasa dilindungi Allah SWT.. juga utk Anak tok yg bakal lahir nnt.. Dalam fb sy xdpat nak ulas apa2 tok, sebab x dpat jd friend kat situ, tp kat dlam blog ni, sy ambil kesempatan ni utk sampaikannya.. ;) Alhamdulillah..

      Padam
  5. alhamdullilah trimakasih tok..semoga GB..jaya terus & banyak rezeki..
    Juga utk kawan2 lain yg terima bond..TANIAH :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama sama tuan Gunawan, terima kasih atas hadiahnya juga

      Padam
  6. Sy pn dh lebih stahun tok.. Start beli item sblm tok buka blog siam dulu.. Hihi ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh, apa id tuan yang lama tu?

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Salam tok..maaf lmbt balas.Dok mncari id2 lame. Id pertama "Saya Ali" pastu "Mat Ceplos"..skrg "Khairul Azuan"...

      Padam
  7. hihihi........sy bulan 6 baru cukup 1 tahun, item pertama sy beli geliga permohonan

    BalasPadam
  8. As salam tok, sy lgi tok hehe

    BalasPadam
  9. sy di gb start dri zaman geliga air terjun tok. cmna ye kira tegar gak ke? hihihi

    BalasPadam
  10. tahniah pada penerima2 cenderahati dari tokmt ....muga terus berkembang dan terus mengeluarkn permata2 yg mantaop.

    BalasPadam
  11. Tok dah banyak lupa siapa lagi pelanggan tegar yang aktif sehingga kini... Jadi jika takda nama dalam tu pun hantarlah nama anda ke Baz, dia tahu semua dan setiap pembelian anda kerana dia yang bertugas di dalam hal sedemikian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Usah risau kerana tok memperuntukkan 300 keping dari koleksi yang tok ada iaitu 20,000 keping... mungkin akan ada yang akan menerimanya jika tok ke Johor nanti depan depan , tok ada plan nak ke sana selepas wife selesai pantang .. ada urusan di Skudai

      Padam
  12. As salam tok, sy lgi tok hehe

    BalasPadam
  13. Salam tok...buat kenangan untuk saya tok satu..hehehe

    BalasPadam
  14. Assalam..sy boleh tok....first item sy mahar dgn tok geliga puteri kamariah 2013..last item kacip minang & geliga naga biru..hehe

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Saya nak juge tok mat..lebih doh satu tahun jadi customer...

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. Belum rezeki sy , sy baru sebulan dalam mengumpil koleksi dr TMGB ni..tahun depan klu ad rezeki ad lah kan tok😍

    BalasPadam
  19. Assalamu Alaikum
    ALLAHUMMA SHOLLI 'ALA SAYYIDINA MUHAMMAD WA 'ALA ALI SAYYIDINA MUHAMMAD
    Mantap, terbaik....

    BalasPadam
  20. Assalam tok mat..
    Ada rezeki tuk sy ke..
    Dr tok kt jb..ke n9..smpai ke ganu..cm ada alarm tepat masa je jengok blog gb ni..byk jgk item dpt sy tebus wlupn x serare item2 yg ayah ib tebus..hehe

    BalasPadam
  21. Assalam tok mat..
    Ada rezeki tuk sy ke..
    Dr tok kt jb..ke n9..smpai ke ganu..cm ada alarm tepat masa je jengok blog gb ni..byk jgk item dpt sy tebus wlupn x serare item2 yg ayah ib tebus..hehe

    BalasPadam
  22. Whatsup mt baz nama, alamat dan kod bin tu, ada tok tulis atas, mr baz yang akan menilai anda, minta maaf sebab ingatan tok semakin lemah sekarang... sampaikan nama nama batu pun banyak dah tok lupa. Wassup dia ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya dah wassup ke tn baz tok...maklumat diatas..terima kasih tok mat...

      Padam
  23. saye pun da lebih 1tahun mengikuti blog GB tok 😊

    BalasPadam
  24. Tahniah semua n maceh tok...

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nama ada rupanyer. Alhamdulilah, terima kasih tok.

      Padam
  26. Tahniah tok n blog GB.. Smga trus maju dan jaya.. Alhamdulillah.. Tahniah buat nama2 yg telah dipilih.. Heheheh

    BalasPadam
  27. Wah ramai otoi blog dlm ni. Moga blog gb trus maju jaya. urm. Tok buat la testimoni mcm slalu bila hit sampai sejuta. Hehe.

    BalasPadam
  28. Tahniah kepada semua dn bgus tok muda buek cmne sbb menghargai pelanggan...semoga semua org dlm blog tok di murahkan rezeki selalu....aamiin

    BalasPadam
  29. Alhamdulillah... tahniah kpd yg trima... moga blog GB dn Tok Muda sekeluarga akan terus maju dn beroleh Rahmat...aamiin

    BalasPadam
  30. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  31. Sy sama tok mat gb..dr 2013

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. tq tok mat gb..

      Padam
  32. Assalamualaikum tok...saya pun sama cuma da slow sikit da...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya x dpt hadiah ke tok😒

      Padam
  33. Eden x dapek ker tok? Sian eden..

    BalasPadam
  34. Salam tok..jgn lupakan sy..Afzanizam bin Zainal Bahrin

    BalasPadam
  35. Seingat saya, tuan azmi xsilap la namanya antara org lama gak... Sbb saya dgn dia berebut MGT dlm bid 1 jam tahun lepas... Hehe

    BalasPadam
  36. Saya lama tak aktif...cuma tengok sahaja....ada peluang ker..

    BalasPadam
  37. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  38. takpa2, sabaqqq... mr baz yang akan menentukan urusan ini siapa yang akan dapat atau tidak. tok tak campur bab ni pasal dia yang tahu siapa dan siapa. Jadi pandai pandai la nak cuit peha Mr Baz tu hahaha

    BalasPadam
  39. terima kasih byk2 tok naa😊😊😊😊😊😊😊

    BalasPadam
  40. Yang lain tu... aktif aktif la yer bermahar.. nanti dapat.. insyallah tok menghargai pelanggan lebih dari apa yang mereka belanjakan....

    Peluang ini akan di buka juga lagi nanti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  41. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  42. sy tidaklh setegar mana, berbualnya kurang, membelinya masih. Muncul pon time zaman senja lica & tok, aktif lh juga masa grup wassap hyperare tok wujud dulu.. hehe ada can bleh dpt ka???

    BalasPadam
  43. Assalam Tok saya dah WS disini saya kurang aktif membeli tu ada.

    BalasPadam
  44. saya lama dah..beli xdop lah kerap mana tok..bulih dop tok

    BalasPadam
  45. sya tok bole ke tok..ag maslan

    BalasPadam
  46. sya tok bole ke tok..ag maslan

    BalasPadam
  47. ada org tanya tok, tok tak sayang ka bagi Bond yang tok dapat dan simpan tu ke org....

    Tok kata heeeee...benda hak kita sayang tu la kita bagi ke org... tapi hak kita paling sayang kita tak bagi laaaa.....

    Balasnya " Maksud tok ?"

    "Tok ada lagi 100 kpg BOND 1 Trillion Sekeping... kenapa nak tamak.... ?"

    Senyap tak terbalas mesejnya ..... sampai skrg .....

    Lagipun tok buat koleksi je, simpan elok elok dalam peti tak kasi org tgk, kang ada yang calor, ada yang koyak, ada yang terlipat... sayangggg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayah nk tunggu bond 1 trillion tok..boleh dapat tk?

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. boleh insyallah , dengan syarat masih bermahar di sini barang 2 taun g ...

      Padam
  48. Assalammualaikum Tok, tolong masukkan nama saya dalam senarai " Bon Permohonan " ...hehe..

    BalasPadam
  49. Assalammualaikum Tok, tolong masukkan nama saya dalam senarai " Bon Permohonan " ...hehe..

    BalasPadam
  50. Blm rezeki lg la..hehe...xdpt bon tp dpt gak item free dr tok pon dh Alhamdulillah...πŸ˜€

    BalasPadam
  51. W.salam wbt, pertamanya tuan, tok tak kata ia permohonan atau apa apa, tok cuma cakap ia koleksi tok sendiri... dan keduanya tok kena adil.. kalau tok bagi pada semua , maka tak cukuyp lah bomd ini untuk di bahagikan , dan tok kena batalkan pemberian ini memandangkan tidak mampu berlaku adil dan saksama..

    Kerana itu ia tok hanya berikan kepada mereka yang :


    1.Tegar di GB

    2. Setia

    3. Dan lebih dari setahun aktif membeli samada untuk koleksi atau di mahar semula


    Alhamdulillah ........ di masa akan datang kemungkinan tok akan tawarkan Bond 1 Trillion pula.... Siapa tahu...ikutlah apa gerak Allah pada hati tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tau Tok.. Saja je gurau ngan Tok..tapi Tok GB ni memang terbaik..

      Padam
    2. Alhamdulillah.. memang kita kena saling faham memahami :)

      Padam
    3. Setia tu penting..jgn belot2 hehe

      Padam
    4. kalau belot, tok tak rugi, angpa la ..sekupang pun x buleh

      Padam
  52. As-salam, rakan-rakan dalam blog GB. Semoga sentiasa harmoni dan terus maju jaya...

    BalasPadam
  53. Assalam tok saya firdaus noor boleh letak nama saya sekali tok id asal noorfirdaus.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. yob tk leh..dah byk kat umah..πŸƒπŸƒπŸ˜¬πŸ’¨πŸ’¨πŸ˜œ

      Padam
    2. Hu terima kasih tok...boh nik jom ngeteh

      Padam
  54. Tahniah semua GB mmg the best

    BalasPadam
  55. Assalamualaikum w.b.t... Tok sy dari 2014 lg duk follow tok... Bnyk perubahan da kt diri sy dari negatif ke positif. Berasbabkan brg2 yg tok maharkan pada sy. Mana la tau kot2 dpt plak bond.. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah jika mampu menjadi asbab merubah

      Padam
  56. Kena tegar tuan cam ayah..tiap2 bulan tk mis..sebelum ni ayah dh dapat hadiah dari tok tapi yg skarang ni lebih bernilai..

    BalasPadam
  57. Kena tegar tuan cam ayah..tiap2 bulan tk mis..sebelum ni ayah dh dapat hadiah dari tok tapi yg skarang ni lebih bernilai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam sy ke ayah?sy kn perintis ayah..hehehe..

      Padam
    2. Yep..hehe!!tpi tk tegar lagi tu..kena lebih 6 bulan..ada otai dh pencen tk sampai setahun pn dapat..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ayah cakap kan ayah dah nak pencen..takpe la biar sy sambung pula legasi dr ayah..hehehe..ada ayah yg sentiasa membantu dr belakang insyaallah satu hari nanti nama sy pula yg dipanggil otai..tp bukan gelaran otai yg sy cari..tp ilmu yg berguna dan boleh dikongsikan bersama orang lain itu yg sy cari..seperti ayah yg tak lokek ilmu..sy masih btatih lg ayah..hehehe..

      Padam
    5. Sape cakap ayah dh pencen,ayah cuma nk slow cikit bukan bermaksud tidak mahar apa2pun..kalu ni ayah target yg benar2 hyper rare,king,superb dan super duper jer..kali ni ambil lah peluang yg ada tuan..tk kan ayah nk pulun..dh nk penuh lemari umah..benda nk kena bayar bukan free..

      Padam
    6. Dari bulan nov.2014 hingga sekarang april 2016 ayah dok still mahar setiap bulan..korang boleh?yg lapis tegar sekarang lapis2 ayah tuan.. lykan yg sentiasa bersama ngan ayah ..dan yg terbaru tuan nash yg sering berhubung bertanyakan item2 hebat di blog gb dan tk kurang hebatnya tuan charles serta yg baru nk naik tuan rahmat ilham..

      Padam
    7. Ye betol tu ayah..selain ayah,tuan lykan,tuan rahmat ilham,tuan charles,dan juga tuan nasrul banyak memeriahkan blog tok muda..dan juga mereka2 seperti ayah tak lokek ilmu..tp sy tgk ayah la yg banyak membantu newbie2 diblog nie..kadang2 sy lihat kita tak ubah seperti anak kecil..berebut2 nak lock dulu sesuatu item yg rare..sempat tak sempat belakang cerita..tp mmg myeronokkan..walaupun yg mana tak sempat lock tu dapat baca deskripsi tok pun dah puas hati..ada yg diantara tu kita btolak ansur antara satu sama lain..tu yg best nya..macam sudah lama je hubungan anatara kita tu dah tjalin..sy doakan blog tok muda nie sentiasa bkembang dari masa ke semasa dh dapat banyak membantu orang2 kita diluar sana..sampai sekarang pun blog tok muda nie dah banyak berjasa pada kami pelanggan tok muda semua..terima kasih tok muda..

      Padam
    8. Ayah pun berdoa agar menetap hati tuan di blog gb ni..ini blog kita untuk mencari dan menimba ilmu dari tok yg byk pengalaman dlm alam mistik ni..

      Padam
    9. Bukan lagi menetap ayah tp dah melekat habis hati nie kat blog tok muda..sambil membeli kat sini sy dapat ilmu sekali..tu yang sy suke..selalu ape yg tok kongsikan sy akan kongsikan dengan kawan2 yg mane bminat nak dengar la..bukan semua orang pcaya apa yg kita cerita balik kat mereka..ada juga yg tak boleh terima..jadi diam lebih baik..dengan blog tok muda nie sy jadi ketagih..tak boleh kalau tak tengok dalam sehari..huhuhu..

      Padam
    10. Hahaha..betul!lebih dari hisap candu..ketagih tahap gaban blog gb ni..ayah sampai waktu ni mata dok terang lagi ni..

      Padam
    11. Hahaha..sy ingat sy sorang je rasa macam tu..

      Padam
    12. Stuju sgt2 ngan tuan2.. Laen macam ketagih blog tok ni.. Sy sndri pon strt join bln 8 2014, tiap hari tiap jam 9, 12, 3, 6, 9 mlm kdg2 ad kul 12tgh mlm mst bkak blog.. Walau pon x mahar.. Ttp nk tgk.. Hehehe.. Mmg terbaek.. Hehehe

      Padam
  58. Kalau boleh kita kekal silaturrahim ni..insyaallah kurang dari 10tahun mungkin terbuka hati tok buat kem mistik cam dulu tu..yg tu harapan besar ayah..teringin sekali beramas mesra ngan sahabat2 kt sini..insyaallah!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye betul.. sy setuju ngan ayah.. In shaa Allah, satu hr nnt pasti termakbul harapan kita semua tu, yg paling penting, ukhwah silaturrahim kat sini kita jaga sama2.. #kipidap #dongibab ;)

      Padam
    2. Betol kata tuan lykan tu ukhwah silaturrahim antara kita tu yg penting..biar kita bersatu didalam blog tok muda nie dan diluar pun bile bsua muka kita bersatu..insyaallah ayah sy teringin sangat nak masuk kem mistik tok muda..tp ayah jangan ragging sy pula..hehehe..

      Padam
    3. Hehe!!ayah yg kena ngan tok nanti..haha!!

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. seronok kalau ingat masa kem2 dulu

      Padam
    6. dato mana pegi lamo menghilang???

      Padam
    7. tok saya tk de ke..nk satuπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š

      Padam
    8. betapo kek gunung senyum jo

      Padam
  59. Kena raging la..hohoho!ayah sampai la ni tk bleh tido..ish!!

    BalasPadam
  60. Terima kasih Tok Muda dan Tn Baz yg saya pun terpilih disenaraikan penerima bon GB .Akan di masukkan ke peti koleksi saya kesemua item yg saya mahar dari GB dan saya juga ingin mengucapkan tahniah kepada semua rakan2 GB yg tersenarai dan yg belum dapat teruskan di GB pasti akan terpilih juga kipidaap slogan Tn IS

    BalasPadam
  61. Assalamualaikum tok sya tak la tegar mana tok ada dlm ada la 4 item sya mahar kat sini dan lama ikuti perkembangan blog ni.. harap terpilih utk memiliki koleksi yg berharga ni..

    BalasPadam
  62. assalam tok, jika ada rezki izinkan sy memiliki nya sekeping ye..

    BalasPadam
  63. Balasan
    1. cuba wassup tuan baz... tok neh tak dan dah nak masukkan nama, list ni cuma tambahan sahaja, selebihnya Baz yang buat.. Mesej lah Baz ye...

      Padam
  64. Saya juga tok..
    Dari april 2014 dah mahar kat geligabunian-ez

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih tok dan tuan baz..
      bon dah sampai ke tangan.. :)

      Padam
  65. Terima kasih Tok Mat dan Mr Baz. Selamat sampai di tangan. kena cari frame plak pas ni. hehe...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami