Jumaat, 31 Januari 2014

G.SENDUDUK PUTEH





Alhamdulillah, oleh kerana ada sepasang sahaja, kita x mahu bagitau apa khasiatnya, kalau cerdik maka akan dapat cari sendiri di google atau craian blog kita ini.... saja nak bagi peluang kepada yang meminatinya sebab memang ada orang tanya 2 hari lepas...tok cakap xde huhu... jadi ini ialah peluangnya

Kod Produk : GSENDUDUKPUTEH 2601-80
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 80


Tamat Item Malam ini, Jumpa Date esok pagi ye 

AKIK LIMAU MANIS


Terliur juga mendengar Limau Manis kan, lihat warnanya pun terliur...macam nak gigit2 aje...

Insyallah kelebihannya : 

Menaikkan aura wajah
Mempunyai khadam berupa seorang Kiyai yang bertanggungjawab di dalam perubatan
Perubatan

Kod Produk : ALIMAUMANIS 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50

GELIGA BULUH


Alhamdulillah ada lagi sebiji

Kod Produk : GBULUH 2601-120
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 120

PELBAGAI PERMATA 4

Jed Darah, Alhamdulillah sebagai item :

Penaik seri 
Pengasehan
Pelaris

Kod Produk : JED DARAH 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50





Permata Unik...

Nama sains : Painting Jasper.

Ia adalah Asli Permata, bukan sintetik.... usah takut memilikinya kerana ia mempunyai kelebihan yang sukar diperolehi dari permata lainnya , dan ia rahsia, tak leh habaq kat sini, nanti peniaga lain tiru 

Kod Produk : PERMATA UNIK 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50







Geliga Bandingan dari tasek banding, alhamdulillah mempunyai urt berlumut di dalamnya. terkadang Raja Lumu bagi juga jenis ini, sesekali la... tak selalu macam Kerajaan banding bagi, alhamdulillah.

Jenis ini amat bagus sebagai :

Penarik kekayaan ( 100% Dalam kelas permata )


Kod Produk : GBANDINGAN 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50


NEXT : 9.00PM

CENDRA BUKIT


Insyallah :

Menaikkan seri wajah dan pemikat

Menundukkan lawan

Memikat lawan jenis

Wibawa kuat

Pelaris dagang



Kod Produk : CENDRA BUKIT 26014-100
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 100

AKIK TANAH BUNIAN


Alhamdulillah amat lawa dan cantik sekali itemnya.... amat berkhasiat juga:

Alhamdlillah :

Penaik aura
Menaikkan derajat manusia 
Mendekatkan dan mudah didekatkan manusia lain
Pemikat
Menakhluk hati melalui niat dan mata pemilik


Kod Produk : ATANAHBUNIAN 2601-50
Bentuk : Permata 
RM 50

PELBAGAI PERMATA 2

ROYAL ZEBRA 

Hanya Berketurunan Raja Layak Memakainya .... sendiri  mau ingat.... ia hanya keluar tak silap tok 2x dalam blog kita ni... insyallah

Penaik aura
penarik kekayaan ( Kekuatan 80% )
Menundukkan makhluk ( ampuh )

Kod Produk : ROYAL 2601-30
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 30



Geliga ular sawa sepasang 

Maaf la, terbalik gambarnya, apa salahnya buat suprise sekali sekala kan haaaaa

Ini ialah geliga ular sawa sepasang... lengkap, komplet set beb. insyallah ampuh sebagai :

Pelaris
Pendinding kawasan

Kod Produk :  GUS 2601-100
Bentuk : Geliga 
MAHAR : RM 100 ( FIX )



Lapis lazuli 

Menarik Toksin di dalam badan sambil menjaga:

Kewibawaan pemilik di dalam pejabat, rumah dan sebagainya

Kod Produk : LLL 2601-60
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 60



Kayu Bujang Galak Merah

Kayu Bujang galak merah atau orang kelantan panggil Teras Ibol kalo x silap Tok lah, alhamdulillah sebagai penahan pukulan, ia bertindak seperti penimbul lah, orang pukul x sakit, insyallah...bukan senang nak dapat rega begini 

Kod Produk : KBUJANG GALAK MERAH 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50 ( Fix )




Ngeram Rimau Item Super RARE

Ibarat Harimau yang mengeram garang.... 

Penunduk 
Penggerun
pemusnah hati musuh
Membinasakan sihir lawan 
Memusnahkan Batin lawan

Kod Produk : NGERAMRIMAU 2601-50
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 50


Tok......... betui ka ni... awat murah sangat...... Suka hati la nak jual murah ke, mahai ke,  duit tu apa?.... mati ke kalau jual murah,  kena tangkap ke kalau nak jual murah.... orang cakap barang rare mana ada jual MURAH , semua mahal mahal.... DUIT tu apa...?.... apa tu duit?.... dari mana datangnya nak DUIT banyak....

NAFSU semata mata..... Jawabkan kalau salah ... so jangan pelik la kalau nak jual murah pun, bukan beerti barang tipu.... DUIT tu apa.....?

NAFSU.......datangnya dari?.....

IBLIS !!!!




Permata Puteri Saadong Special 

Insyallah bagus di pakai kaum hawa, ia membantu kepekaan deria ke-6, insyallah:

Tahu apa laki buat dengan ketajaman deria
tahu perkara nak berlaku

Insyallah, pakai sebagai kalung

Kod Produk : PPSS 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50




Ammonite

Fosil Ammonite ( siput Purba ) ini amat bernilai sebagai : 

Penaik seri wajah


Kod Produk : AMMONITE 2601-50
Bentuk : Fosil
MAHAR : RM 50




Akik Yaman Special 

Aih malas nak cakap banyak pasal akik Yaman Ni, sapa tahu, maka dia akan beli la.....

Kod Produk : AYAMAN 2601-60
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 60




Aked Dewi

Kod Produk : AKEDEWI 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50

Sudah diisikan dengan Asma Ul Husna 998 Nama Nama Allah, insyallah pelbagai Hajat





Akik Yaman Special 

Sama juga dengan Akik Yaman di atas, malas nak ulas... sendiri tahu lah ya bagi ahlinya 

Kod Produk : AYAMANS 2601-80
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 80


Bukan apa Tok bebel bab harga murah mahai ni, ada beberapa peniaga marah Tok jual barang murah, masaahnya Tok buka ambil barang dari depa pun.... bukan depa ada syer dengan Tok pun., masalahnya bila rega kita melambung depa pula buat nak mencantas kita... Tok dah cakap... kalau nak jual Rm 1 pun aku boleh buat.... 

Susah manusia zaman sekarang ni, asik nak menyembelih sesama bangsa sahaja..... nak jual mahal mahal ..... apa laaaaa

NEXT : 1.30PM

PELBAGAI PERMATA BOLEH DIMILIKI


Berlian Bunain Atau nama sainsnya Herkimer Diamond, salah satu kristal bermutu dari rusia, dan juga satu satunya yang di gunakan di dalam  orgon, ini ibarat enjin dalam orgon, takde benda ni, orgon anda tu sesia sahaja namanya orgon haha... insyallah :

Penstabil kawasan
Menaikkan aura diri 
Awet muda jika airnya diminum dan di sapu muka
Boleh kawen lagi la jika berseri wajah 

Kod Produk : BBUNIAN 2601-250
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 250

RM 150

Boleh beranak 





Kod Produk : GWALI PUTEH 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50

Geloga wali Puteh, dari kerajaan banding perak. Di gunakan sebagai medium berkasih sayang bagi :

Isteri xde selera dengan anda
Suami takde selera dengan anda
Selalu bergaduh laki bini
Isteri nak selingkuh
Suami ada skandal

Insyallah pakailah ia dengan tawakal kepada Allah semata mata, maka dengan Karomah Geliga ini mampu mengembalikan kerukunan di dalam rumahtangga.... ingat, ini adalah ikhtiar





Kecubung Puteri Kamariah, antara item lagenda dalam Blog GB ini, alhamdulillah...ni kalau suami dia x nak memilikinya , mau mau naya saja.. lawa nie batu... insyallah, empunya milik akan tahu sendiri... 

Kod Produk : KPK 2601-60
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 60
( FIX )





Akik Mani Gajah biasa.....

Kod Produk : MANIGAJAHBIASA 2601-80
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 80

Khamis, 30 Januari 2014

TONGKAT ALI DAN AKIK TANAH MERAH


Ni sapa tah Loyau Buruk letak nama Akik tanah merah ni... alahai.... ni nama sebenarnya ialah akik Tanah Bunian.... lawa ni... dan khasiatnya amat banyak dan bernilai dalam bidang perubatan.....

Selain itu banyak lagi kegunaan lain juga... pemilik tahu sendiri la, dari korang dengar Tok merapu kat sini, sendiri merasa la , baru tahu, kan setiap ciptaan Allah itu ada gunanya, jika anda tergerak nak lock, maka rezeki anda la....itu amanah Allah

Kod Produk : ATANAHMERAH 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50






Kayu Permata Tongkat Ali beb, ada orang buat permata?... ada tapi jarang jarang la kan..,. alhamdulillah... mana tau sebelum bersama tu, ehem ehem.. rendam la dalam air... ada sesetengah isteri ni dia marah bila laki dia minum atau makan ubat kuat... apa la punya bini, orang nak bagi dia bahagia, bukan nak buat hamba seks pun., dah kahwin apa.... hubungan seks tu ialah Komunikasi dan hubungan , kalau x kawen lagi tu ye la kot makan penampo british...... ni tak, anak anak kita keluar dengan BF sampai lewat malam, mak bapak senyum je, sporting la kunun, sekali anak bawak balik cucu dalam perut, tau pulak nak marah.... sebelum penampau anak tu, penampau la dulu laki bini, laki tampor isteri, kemudian isteri tampo laki.... main tampor2 dulu sampai puas, baru la sama sama tampo anak tu haaaa... ni dak... nak salahkan anak jugak.... yang suruh biar tu wat pe... alalalalala... orang kita...keh keh keh.... terasa ke... jangan marah na... lawok ja...

Maka sebelum bersama tu boleh la curi curi rendam dala air panas sebelum bersama, kalo isteri tanya , apa tu, cakap je ni permata buat ubat sakit lutut, maklum la lutut dah goyang hahahaha... adoi laaaaa ...

Kod Produk : KTA 2601-40
Bentuk : permata
MAHAR : RM 40


Jumpa esok pulak Jam ...alah, macam tak biasa pulak u ni nak date ngan i.......

PERMATA PERANG




Alhamdulillah item di atas keduanya sebenarnya untuk keperluan perang. 

G.Panglima Saadim di gunakan sebagai Penglimunan, kekuatan badan, musuh nampak pemakai menjadi besar dan gagah, penunduk, penggerun musuh , penampar ajaib... ajaibnya ialah anda tampar orang, mukanya bengkak dan ajaibnya anda akan dapat tempat tinggal percuma, makan percuma, ada orang jaga dan dapat member member baru... iaitu lokap hahaha... hadoi la... jangan cari pasal na, biar pasal cari kita.. eh eh eh.......

G. Darah berguna sebagai penguat urat saraf sebenarnya, ini research yang kita buat sendiri, insyallah....

Kod Produk : GPSAADIM 2601-100
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 100


Kod Produk : GDARAH 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50

LOKET CENDERAWASEH CINDAI



Kod Produk : 2601-100
Bentuk : Permata 
MAHAR : RM 100

RM 90


cantik?

Menawan?

Menusuk Kalbu?

Tu baru dalam gambar... kalo depan mata, ,mau terbelah terus kalbu tu hah...

Insyallah item ini sebagai medium :

Wibawa
Kemasyuran
Kerezekian
Penaik aura wajah bagi nampak lebih hansem macam Tok ni

Apa kata share 2 orang beli 1, kemudian mintak Tok hantar Belah dan canai.... kan kan kan... idea bernas tuh


FEROZ BANDING


Alamak, Minta maaf la... Boleh terbalik pula..... tapi apa salahnya korang julingkan mata sekejap dan sekali sekali...senaman mata namanya tu, urat mata tak la bersimpul sangat kan hahaha

Insyallah amat ampuh sebagai :

Penarik Kekayaan

Kod Produk : FEROZ BANDING 2601-50
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50

Memakai Feroz ialah sunnah Nabi

NEXT : 9.00PM

G.LABI


===============================




Alhamdulillah geliga labi berkeupayaan : 

Menundukkan sesiapa yg meminum air rendamannya

Men Slowkan isteri / suami / anak anak anda 

Lain lain kelebihan yang masih di dalam kajian TMGB


* Direndamkan terus ke dalam air dan di minumkan 


Kod Produk : LABI
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 80

NEXT : 1.30PM


CAT EYES SRI LANGKA








Bagi yang mahir permata , mereka tahu la benda ni mahai... cat eyes sri lanka beb...bukan india... memang berkelas tinggi la....

Sedihnya disebabkan terlalu lama dalam simpanan maka kita nak Lelong saja.

Semua sekali 5 Biji RM 120

Harga STD sebiji RM 90 tau... 

Ni nak Tolak Kat Korang semuanya 

RM 120 sahaja


Tolong sms 017-8259540. cakap item ni, semua sekali kod CESL , saya borong semua... kalo tak nenek hantar 1 sahja kang, marah Tok pulak. ni koutim kita kita sahaja

NEXT : 1.30PM

PERMATA LEKLAI





Kod Produk : LEKMA 099-70
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 70

RM 50



Alhamdulillah pagi yang indah.... nyaman sekali... haih, bila la Malaysia nak turun Salji ni, Tok dah order Snow Ski dah dari US.... hahaha.. apa kena mengena leklai dan cuaca nih, sah Tok meraban lagi haaa...

Alhamdulillah leklai kuantan ni amat berguna sebagai :

Item kekebalan darurat
Perubatan jika direndamkan
Penjauh syitan dan jin dari menganggu 
Letak bawah bantal anak kecil , insyallah tidak akan menangis malam 



Buat cincin mesti WAJIB kena kulit

BERITA GEMBIRA




Assalamualaikum wbt dan salam bahagia

Anda ada barang yang cukup lama: 

Ratusan tahun, keris lama, pinggan lama, gelang lama, rantai lama...... 

Mempunyai masalah kewangan teruk?..... 

Jika mahu segera, boleh Call Tok Mat GB : 017-8250540 / 010-8252318.....

Bayaran?.... : Seikhlas hati

Insyallah orang yang mampu membantu ada di Golok sekarang sempena Raya Cina....... 

Ni Tok buka sebab Tok tahu ramai yang dalam kesempitan. Tok baru berjumpa dengan orgnya siang tadi dan sempat Tolak kereta sama sama dengan Tok tengah Jalan, Setiap Pertemuan itu adalah takdir, mungkin bukan Untuk Tok, tapi untuk anda yang dalam kesempitan

=========================

Masa Boleh Call Tok ialah Dari Jam 2.00am-12.pm ini sahaja. sebab Tok dah nak balik Jb dah