Isnin, 19 Jun 2017

CINCIN MATA RIMAU




Kod Produk : M-EYEGER 1A 














Kod Produk : M-EYEGER 2A 
















Kod Produk : M-EYEGER 3A
SOLD OUT
SAIFUL IZZAN

















Kod Produk : M-EYEGER 4A
SOLD OUT
KORONEZ

















Kod Produk : M-EYEGER 5A
SOLD OUT
SAUDAGAR FAQIR
















Kod Produk : M-EYEGER 6A
SOLD OUT
VAN EL TIGRE

















Kod Produk : M-EYEGER 7A
SOLD OUT
LUKMAN HAKIM

















Kod Produk : M-EYEGER 8A


















Kod Produk : M-EYEGER 9A
















Kod Produk : M-EYEGER 10A


















Kod Produk : M-EYEGER 11A
SOLD OUT
M.SHAHRIL















Kod Produk : M-EYEGER 12A















Kod Produk : M-EYEGER 13A


















Kod Produk : M-EYEGER 14A
SOLD OUT
NUR AIN















Kod Produk : M-EYEGER 15A















Kod Produk : M-EYEGER 16A
SOLD OUT
EMIR
















Kod Produk : M-EYEGER 17A















Kod Produk : M-EYEGER 18A
SOLD OUT
IKMAL HAFIZ















Kod Produk : M-EYEGER 19A
















Kod Produk : M-EYEGER 20A
SOLD OUT
TRY ME




Siap cincin tuan tuan, tinggal pakai sahaja terus, barang pula memang amat terbaik sekali

Terjamin BATU ASLI..bukan sintetik... maaf kalau sintetik itu tok boleh maharkan kpd anda 1 biji Rm 80 sen sahaja jika mahu. 

Mempunyai energy Alami

Penggerun musuh

Penggentar jiwa musuh dan kawan

Penunduk

Penakhluk jiwa

Penurut kata ( org ikut cakap ) 


( Jangan berputus asa menunggu dan refresh halaman GBunian malam ini , Tok Muda sekarang masih sedang ambil gambar dan upload, dan begitulah sehingga ke subuh hari ya... anda akan nampak keajaiban malam ini, insyallah

Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Siap cincin
MAHAR : RM 35

65 ulasan:

  1. Balasan
    1. 1A
      2A
      3A- SAIFUL IZZAN
      4A
      5A
      6A- VAN EL TIGRE
      7A- LUKMAN HAKIM
      8A
      9A
      10A- NUSANTARA
      11A- MUHAMMAD SHAHRIL
      12A
      13A
      14A- NUR AIN
      15A- MACHAV MACHA
      16A- EMIR
      17A
      18A- IKMAL HAFIZ
      19A- LUKMAN IDRIS
      20A- TRY ME

      Padam
  2. Balasan
    1. Ermmm bank reject pula tok,hurmm...tak ada rezeki sy,harap tok beri kelongaran bank in pagi2 esok selepas bsn buka

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. 10a cntik...tp sygnya online bank in kna block...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1A
      2A
      3A- SAIFUL IZZAN
      4A
      5A
      6A- VAN EL TIGRE
      7A- LUKMAN HAKIM
      8A
      9A
      10A- NUSANTARA
      11A- MUHAMMAD SHAHRIL
      12A
      13A
      14A- NUR AIN
      15A- MACHAV MACHA
      16A- EMIR
      17A
      18A- IKMAL HAFIZ
      19A- LUKMAN IDRIS
      20A- TRY ME

      Padam
  5. Balasan
    1. Payment done. Dah update dkat evernote

      Padam
  6. saya da nk transfer ni tok..hehe..boleh tak ni?

    BalasPadam
  7. saudagar faqir19 Jun 2017 1:21 PG

    grab 5A

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saudagar Faqir19 Jun 2017 1:59 PG

      payment done...
      sy beli ye tok...

      Padam
    2. terima kasih tuan. tok jual na

      Padam
  8. 1A
    2A
    3A- SAIFUL IZZAN
    4A
    5A
    6A- VAN EL TIGRE
    7A- LUKMAN HAKIM
    8A
    9A
    10A- NUSANTARA
    11A- MUHAMMAD SHAHRIL
    12A
    13A
    14A- NUR AIN
    15A- MACHAV MACHA
    16A- EMIR
    17A
    18A- IKMAL HAFIZ
    19A- LUKMAN IDRIS
    20A- TRY ME

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Tuan, 10A dah di grab tuan nusantara, tok dah buat list dah tu, sila tgk ya.. hak mana belum grab tuan silakan grab

      Padam
    2. saya grab 4a tok.. nnt saya update semula kat sistem

      Padam
  10. saya da hantar pada sistem tok td..perlu hantar semula ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya hantar dan cakap mcm ni ya... PEMBETULAN GRAB

      Padam
  11. semua update pd dah di terbitkan, sila lihat halaman dan lihat selepas sejam yang mana belum tertulis sold out...maka boleh terus PD tanpa bicara

    BalasPadam
  12. grab 9A Grab 13A PD

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf nama jai Abg saya..
      payment done utk kedua nya.
      whatsapp baz

      Padam
    2. whatsapp ke 0127845231 tuan.. mr baz kurang sihat skrg, demam teruk.. cuaca tak seimbang. ni wife tok yang ganti diaa

      Padam
  13. Balasan
    1. mcm mcm saiz ada, tapi tok syorkan jangan kira cincin dia sangat, kalau dapat, g cungkil dan buat cncn lain , cncn murah la ni, dan byk pilihan

      Padam
  14. Assalam tok..cincin ni masih rm 35 atau harga dah berubah?..tlepas pandang

    BalasPadam
  15. Grab 10a (2)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami