Khamis, 31 Disember 2015

TRACKING KOD 31/12/15

EH 055786184 MY  ABIE. KL

EH 108078065 MY  ZAKIRUDDIN. SELANGOR

EH 108077873 MY  RAHMAT. PAHANG

EH 108078088 MY  FAIZUL. PAHANG

EH 108077799 MY  ADAM. KELANTAN

EH 108077785 MY  HELMI. MELAKA

EH 055786105 MY  ZHARFAN. JOHOR

EH 055786153 MY  NASHRUL. PERAK

EH 055786175 MY  RUDY. JOHOR

EH 055786167 MY  MUNZIR. KL

EH 055786140 MY  YUSYAIRUL. KL

EH 055786136 MY  HANAFI. PAHANG

EH 055786119 MY  HAIKAL. PERAK

EH 055786122 MY  ZULKIFLI. SABAH

EH 108078675 MY  IRHAM. SELANGOR

EH 108077737 MY  NURHELMI. KL

EH 108078661 MY  ISA. PENANG

EH 108077723 MY  AZLINA. PAHANG

EH 108077745 MY  ARIEF. PAHANG

EH 108077754 MY  FAUZI. SELANGOR

EH 108077768 MY  HANUM. SELANGOR

EH 108077771 MY  KARIM. KELANTAN

EH 108078057 MY  AZLAN. JOHOR

EH 108077808 MY  AFFAN. PENANG

EH 108077811 MY  ROSZAIDI. MELAKA

EH 108077825 MY  KHAIROL. SELANGOR

EH 108077839 MY  AMIRUDDIN. JOHOR

EH 108077842 MY  RAKIMIN. SABAH

EH 108077856 MY  ADIB. N9

EH 108077860 MY  ASYRAAF. JOHOR

EH 108078012 MY  KHAIRI. JOHOR

EH 108077887 MY  AMIL. JOHOR

EH 108078026 MY  TAUFIK. JOHOR

EH 108078030 MY  SULAIMAN. SELANGOR

EH 108078074 MY  FAIZ. TRG

EH 108078091 MY  SHAHRIZAM. SELANGOR

Alhamdulillah, separuh berjaya pos td. Baki akan kami pos pada ahad nanti. Ada order, sila update kami melalui 0178259540. SELAMAT TAHUN BARU :)

PAINTING JASPER






Painting yang x seberapa nak jadi paintingnya.. tapi tok isikan dengan kelebihan :

Kekuatan badan dan semangat diri

Di pakaikan kena kulit ya.. 

Nanti tunggu Kemenyan Candu Jin , Minyak epal Jin keluar di blog.. 


Kod Produk : GB05 291215
Bentuk : P.Jasper isian
MAHAR : RM 40

G.REZEKI PUNCAK MAHLIGAI








Alhamdulillah lama tok dok tunggu bila la bahagian posting nak keluarkan item ni... 

Ini ialah Geliga Kerezekian Puncak Mahligai, Namanya dalam GB dah gitu tapi rasanya nama ni takkan dapat pengiktirafan sebab terlalu panjang dan menyimbolkan sesuatu yang bukan batu. 

Amat menawan qolbu bagi sesiapa sahaja yang memandangnya. Alhamdulillah 

Hijau Untuk Apa?....

Ya pandai dah pelanggan tok.. 

Tapi ia berbeza dari kekuatan lah ya..bukan suntik kaler.. alami warna dia. alhamdulillah


Kod Produk : GB03 291215
Bentuk : G.P.Mahligai
MAHAR : RM 120.25

TANDUK KERBAU MERAH







Tanduk kerbau merah

Hangpa penah tengok sebelum ni?... tok pun x penah, ni 1st time, alhamdulillah dalam hayat dapat juga tengok item best ini, ini ialah item tukang tok yang diperolehi dari sekutunya.

Kelebihan menambahkan semangat diri, kekuatan tenaga 2 lelaki, Perubatan gangguan, Halimunan dari musuh.

Tanduk kerbau ini aslinya bewarna merah, bukan celup arr, ni barang sebelum masuk tok lah yang bertanggungjawab cek ia asli atau tidak, bukan main masuk sahaja.

Sekutu tukang tok adalah seorang ahli penarikan Batu permata kerajaan Jin, Bukan Bunian... Tok berurusan alam bunian, member dia ni kerajaan alam jin.

Ada banyak itemnya, termasuk Geliga Lipan, tapi gelipa lipan Tok x mau la, dia nak tolak ke tok pun dah Rm 2000... korang nak ke kalau tok nak jual rege modal semula pun Rm 2000. mau ?.... susah... 


Kod Produk : GB07 291215
Bentuk : Tanduk Kerbau 
MAHAR : RM 800

RM 250


MANI GAJAH SPOT B









Mani Gajah Spot B , Kalu spot A dia ada permukaan yang berlekuk lekjuk, berbuih buih, ini potongan dalamnya raw yang sama. Kekuatan juga sama Dan ia sama jenis dengan Mani Gajah Super cuma Spotnya bukan pada warna Coklat dan gelap. 

Kekuatan?... kureng sikit dari MGS. pakai lama lama naik juga warna MGS tu. Tapi kena sentuh kulit lah ya

Anak anak teruna yang nak pakai boleh la. Nak cari anak dara buat isteri ke insyallah , niat tu kena molek.. insyallah Allah bagi 


Kod Produk : GB04 291215
Bentuk : Mani Gajah
MAHAR : RM 120

Promo Hujung Tahun : RM 70

AKIK BUKIT




















Namo jah akik bukit.. ni kalu kat pasar malam mau mau RM 30 gak. 

Akik ini di dapati di ledang bersama item lain termasuklah sedikit GP 

Kelebihan ialah boleh diisikan, Sementara kelebihan Alaminya lebih kepada :

Pengasehan biasa

Penaik auara dan Menstabilkan

Perubatan demam jika di rendam dan di bagi minum dengan izin Allah SWT


Kod Produk : AB 291215
Bentuk : Akik Bukit
MAHAR : RM 20

Rabu, 30 Disember 2015

BID GELIGA EMAS ( RAW )

IN MY BIRTHDAY









Tok Ada 3 Raw , 2 kecil dan 1 besar, dan di atas adalah Raw kecil yang mampu di jadikan sebuah permata besar dan 2 permata kecil . 2 Raw lagi tok akan hantarkan Ke JB Bagi di Jual Oleh sahabat Tok di sana. . So lepas ni kalau Nampak G. Emas di sana , jangan peliklah... 

Saja Tok nak buat Bidaan item ini , rasa sayang tu memang lah, sapa tak sayang weyy, barang ada sikit, Tapi demi untuk memeriahkan Blog Ini dan Mana tahu ada yang dapat membidanya pada nilai kehendak kemampuan mereka, bertuah lah kan. Ni kita panggil persaingan sihat haha.. 

G.emas disahkan mempunyai energinya tersendiri dan ia mampu menjana tenaga , perkara ini di nyatakan oleh sahabat tok di Johor Mr Shahery ( e ) yang juga tukang dan pemilik kedai Bidi enterprise. Buktinya ialah , apabila di buat cincin , keliling kuku cincin akan menjadi hitam . Kita ketahui pemakaian perak adalah Sarana  Rasullullah dan ada tujuan mengapa ia di sarankan, Antaranya Perak mampu menarik toksin dalam badan manusia ke permukaannya dan menjadikan ia nampak kotor , Geliga Emas akan membuatkan Perak menarik Toksin badan ini dengan lebih pantas dan berganda ganda 

Toksin yang di sedut itu adalah penyebab runsing, kesakitan kepada badan , pening kepala dan sebagainya yang mengakibatkan kepada MALAS dan mudah MARAH. Jadi lojik kita di katakan ia mampu menarik kekayaan dengan cepat.. bukan menarik duit, tapi pemiliknya akan dengan sendirinya ringan tulang, penuh dengan idea, sihat dan bertenaga.. Itu adalah penjelasan tok, dan tok bukan jenis melayu yang sempit pemikiran nak kata semua nya kerja jin belaka, semuanya pasti ada penjelasan , bukan dari sains biasa, pasti di dalam sains metafizik. 

===================================

QUICK GRAB : RM 500.00

===============

MULA BID : RM 1.00

===============

MULA BID : 30 Dis 2015 / 9.00 PM
TAMAT BID : 31 Dis 2015 / 9.00 PM
( 24 Jam sahaja )




PERATURAN

Boleh Quick GRAB

Item Bid Tidak Dibenarkan Ansuran

Pengguna Baru GB kurang dan Belum pernah Membeli dengan Kami hendaklah meletakkan nama tanpa bin dan lokasi tempat tinggal mereka ( Cth Azman.Shah Alam )

Bid suka suka Tidak Dibenarkan Dan Id anda akan di Senarai Hitamkan di dalam semua sistem Bid Dan Permaharan Kami

Kenaikan Tidak dibenarkan dalam sen sen

Di dalam Pembidaan 24 Jam ini Pelanggan Tidak dibenarkan berbual bual

Pembayaran Dalam Masa 3 Hari Sahaja

Tidak Boleh Di Grab Sebagai Item Percuma Untuk Halaman Yang mempunyai Tawaran Grab Free



GELIGA PUTRI RATNA SARI







Baz mungkin bergurau bhahah.. ini bukanlah G.Puteri Ratna Sari Melainkan Batu Tok Soh yang Glamer kat blog GB ini. aduuii.... baz baz...

Wokay... Anda kenal Batu tok Soh keluaran Kami yang terkemuka?... yeah off course bagi yang baru x kenal apakah batu tok soh ini kan... kalau tok x bagitau akan kelebihannya, Tak termahar le jawabnye. 

Dari page 13.5.2015

Ok, tok ambil deskripsi asalnya ya


Antara Item Lagenda yang masih ada dalam simpanan, so nak cakap banyak pun macam x guna, penat jari tok berkungfu di atas keybod ni hhehe...

Ia mempunyai 2 kelebihan yang nyata dengan izin Allah Swt

Kerezekian dan kekebalan darurat

Dan Juga Penarik kerezekian 

Antara barang rare dan jarang di maharkan kini di blog GB ini. Dulu ia di perolehi dari Kg Sungai Padi Golok, Thailand.. 

Kod Produk : GPRATNAS 291215
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 350

RM 88



KECUBUNG MAS NYAWA







Tengok macam kristal biasa kan, sekali suluh rupanya purple.. kalau bahasa omputehnya di panggil amethyst, kalau melayunya panggil kecubung 

Sebagai penaik aura dan wibawa Tinggi

Item ini diperolehi di Gunung ledang dan Alhamdulillah sebenarnya tok x perlu ke sana melainkan ia dapat di hantar ke Betong, tapi selepas kejadian 5 beranak meninggal akibat disedut pusaran air di sana, tok memboikot sementara kawasan itu sementara tok hanya ke Gerdong dan Kawasan baharu iaitu Kg Chomor sahaja.

Kod Produk : GB06 291215
Bentuk : Kecubung Mas Nyawa
MAHAR : RM 77.25