Rabu, 29 Februari 2012

LONGGOKAN D5 AFRIKA

DELIMA AFRIKA

Cantik cantik kan?...

Ini lah delima afrika, warnanya terang dari delima BURMA, Burma ada juga terang mcm nie, tapi kalau dah saiz macam nie, Burma mesti harga dah RM 10,000.00

Kod Produk : DA-Permata
Bentuk : Permata Cincin
MAHAR : 200




LONGGOKAN DELIMA

LONGGOKAN DELIMA BURMA

Banyakkan..... semuanya delima burma asli, dengan selirat urat serta pamornya.... pergh... 

Anda tau tak, delima paling bermutu berasal dari BURMA....???

Harga orang selalu juallah ..agak agak berapa ye?... ni saya sekali imbas lah , saya pun pernah menjadi pembeli sepeti saudara semua... 

Paling bagus Gred A Burma, RM 600-3000 sebutir. Bukan sintetik, bukan batu masak ...

Apa yang hebat sangat tentang delima Burma ni ya... sila google , kalau saya cakap kat sini nanti x percaya pulak.

Kod Produk : D5B-Permata
Bentuk : Permata Cincin
MAHAR : RM 200

* sebanyak mana anda nampak, sebanyak itulah kami ada barangnya


GELANG MATA HARIMAU

GELANG MATA HARIMAU




Salam sejahtera kepada pengunjung  ke blog geliga bunian saya yang x seberapa ni. kali ni saya persembahkan GELANG MATA HARIMAU Yang RARE sangat sangat.. sukar nak jumpa spesis nie, namun x lah sesusah mana.. harganya yang tinggi di pasaran sekitar RM 350-500

Insyaallah kelebihannya:

- Tuah diri
- Saraf dan perjalanan darah
- Pelindung dari gangguan syaitan dengan izin NYA
- Kebal darurat ( namun sy tak berani nak testnya hehe )

Kod Produk : GMH
Bentuk : Gelang
MAHAR : RM 106

Stok sedia ada : 2 sahaja

- SOLD OUT FOR SOUVENIR -

MERAH DELIMA

SEPASANG MERAH DELIMA BURMA


Bukan nak provoke sesuka hati tau haha... delima ni ada specialnya bilamana guru utama kami sedang ritual ianya datang terus ke tapak tangan beliau secara berpasang, warnanya nampak sama, namun bila disuluh, satu agak oren dan satu agak jingga..tah saya pun tak tau dah macam mana oren dengan jingga bukan sama ke ..tah la hahha...
* Apa pun, masih teringat Delima besar gedabak di jari guru.... Sampai terbawa dalam mimpi... insyaallah kalau ada rezeki tak ke mana... 
Kod Produk : MD-SE
Bentuk : Permata cincin
MAHAR : RM 100 sepasang
* Terima kaseh saudara zali N9



CINCIN DELIMA BURMA

CINCIN DELIMA BURMA



Delima burma ini diikat dengan cincin perak saiz 17, masih dijari saya sekarang semasa menaip iklan ini. 

Batunya diperolehi dari rakan seguru dan cincinnya saya tempah sendiri... jika saudara sekalian ada yang berminat, bolehlah memilikinya

Kod Produk : D5B
Bentuk: Ikat cincin
MAHAR: RM 350



Selasa, 28 Februari 2012

G.LAUT MATI

GELIGA LAUT MATI 


Insyaallah, diperolehi dari dalam laut oleh beberapa rakan perguruan:

- Khasiat ampuh dalam perubatan
- Penaik daya simpat dan kasihan
- Pelaris diri ( jodoh )
- Mempunyai Sinaran cahaya di dalamnya

Kod Produk : G.L.M
Bentuk : Permata Cincin
MAHARNYA : RM 106

G.C.Emas

GELIGA CENUAI EMAS

Ramai yang tertunggu tunggu kehadiran Geliga ini termasuk lah saya sendiri.

Semalam pihak kami memperolehi 8 biji sahaja, malam nya pula kami memperolehi sekitar 20 biji , limpahan rezeki ini berikutan kesabaran kesemua pihak menunggunya untuk di miliki. 

Alhamdulillah, lega rasa hati saya..kalau tak asyik tak boleh tidur kerana terlalu banyak menghampakan hati peminat geliga cenuai emas ini...

Kod Produk : GCE
Bentuk : Permata Cincin
MAHARNYA : RM 350

* Terima Kaseh Kepada Tuan Shamsul.kl
* Terima kaseh kepada Tuan Zuhairi, B.Baharu, Kedah 
* Terima kaseh kepada Tuan Basir, Terengganu
* Terima kaseh kepada Tuan Mazlan, Taiping Perak




Malam semalam dapat 20 biji lebih kan?... kalau saudara nak borong, maharnya cuma RM 1500 sahaja, Boleh jual sebiji sekitar RM 300-500 sebiji.




BESI MELELEH

BESI MELELEH

Mungkin anda pernah mendengar BESI LELEH @ BATU MELELEH

Jenis besi ini mempunyai daya tarikan magnet yang kuat sekali. Banyak blog blog menjualkannya dan banyak juga orang menjadikannya sebagai pelindung.


- Jika anda naik motor, tangan kadang2 berasa sebu , semut semut atau bisa , insyaallah


Namun bagi besi dan batu leleh, jenis batulah yang paling mempunyai khasiat paling tinggi sekali yakni :

- menarik bisa , kebas @ sebu
- menarik dan membuang bisa sengatan binatang berbisa ( cara test: picit jerawat anda, dan letakkan batu ini di tempat yang dipicit dan berdarah tadi )

Kod Produk : BS-M
Bentuk : Permata Cincin
MAHAR : RM 100






Ahad, 26 Februari 2012

BATU KURSANI

BATU KURSANI

Kursani ada banyak kategorinya:

- Batu kursani puteh
- Besi kursani puteh
- Besi Kursani kuning

Yang sukar di jumpai dan dimiliki ialah jenis Besi Kursani selain harganya yang mahal dan khasiatnya lebih kepada kekebalan darurat

Manakala Batu kursani pula mempunyai 2 kelebihan:

a) kebal 
b) Boleh menghentikan luka dan menyedut bisa sengatan binatang berbisa

-------------------------------------------

Di sini, kami mempunyai hanya 10 sahaja buat masa sekarang untuk dimiliki bagi yang berhajat.


Lihat stok baru :


 http://geligabunian.blogspot.com/2012/03/kursani-gred-b.html

-------------------------------------------



BATU KURSANI KOD BK 1-10

-SOLD OUT -
-------------------------------------------

BATU KURSANI KOD BK 2-10
-SOLD OUT -

-------------------------------------------



BATU KURSANI KOD BK 3-10

-SOLD OUT -


-------------------------------------------

BATU KURSANI KOD BK 4-10
-SOLD OUT -


-------------------------------------------

BATU KURSANI KOD BK 5-10
-SOLD OUT -

-------------------------------------------

BATU KURSANI KOD BK 6-10
-SOLD OUT -


Lihat stok baru :

 http://geligabunian.blogspot.com/2012/03/kursani-gred-b.html


-------------------------------------------

BATU KURSANI KOD BK 7-10
-SOLD OUT -


-------------------------------------------

BATU KURSANI KOD BK 8-10
-SOLD OUT -


-------------------------------------------


BATU KURSANI KOD BK 9-10
-SOLD OUT -


-------------------------------------------

BATU KURSANI KOD BK 10-10
-SOLD OUT -


----------------------====================---------------------
* Terima kaseh kepada Tuan Zali, Seremban
* Terima Kaseh Kepada Tuan Jasman, Penang
* Terima kaseh kepada Tuan Shamsul. Kl
* Terima kaseh kepada Tuan Murzi. K.Kedah


Lihat stok baru :


 http://geligabunian.blogspot.com/2012/03/kursani-gred-b.html


Sila pilih saiz dan rupa yang anda suka, bagi saya kesemuanya sama... insyaallah....sama sama kita menerokai rahsia alam Yang Allah cipta kepada hambaNYA

MAHAR BAGI 10 BIJI PERTAMA INI

RM 150/SEBIJI

lihat video pengujiannya di page sebelum page ini

En Mat: 017-825 9540

* Terima kasih kepada yang membeli, ( sy lupa dah..byk sgt brg dan order, semoga tuan semua dimurahkan rezeki)

Lihat stok baru :


 http://geligabunian.blogspot.com/2012/03/kursani-gred-b.html



Lihat stok baru :


 http://geligabunian.blogspot.com/2012/03/kursani-gred-b.html



Lihat stok baru :


 http://geligabunian.blogspot.com/2012/03/kursani-gred-b.html



Lihat stok baru :


 http://geligabunian.blogspot.com/2012/03/kursani-gred-b.html















































Sabtu, 25 Februari 2012

VIDEO PENGUJIAN BATU KURSANI

KELEBIHAN BATU KURSANI




Ini adalah cara pengujian saya terhadap Barang kebal darurat yang hanya mampu di uji menggunakan api dan gilette.

Kelebihan ini sama dengan Batu Zabarjat ASLI

AWAS BARANG TIRUAN !!!

Zabarjat Siam juga ada di jual di blog blog dan di Chow Kit Sehingga Bernilai RM 8000 Siap ikat cincin. 

Perbezaan Batu dan Besi Kursani ialah:

- Besi kursani boleh lekat magnet sementara Jenis batu pula tidak lekat magnet, sesuai dipakai oleh pesakit migrain kerana jika mereka memakai jenis Besi Kursani yang lekat magnet , ianya mengandungi Bahan besi sekaligus mempunyai Radioaktif yang tidak sesuai dipakai oleh pesakit migrain, sebab tu lah jika anda pakai Besi kursani, anda selalu merasa loya dan pening kepala.

Oleh demikian, Jenis Batu kursani sesuai dipakai oleh sesiapa pun

MAHAR SEMENTARA IANYA POPULAR :

10 BIJI SAHAJA SEBAGAI PERCUBAAN

RM 150/SEBIJI ( FIX )

SELEPAS INI HARGANYA AKAN MENCAPAI 

RM 500/SEBIJI



Jumaat, 24 Februari 2012

BERLIAN TARIK

BERLIAN TARIK




Asalnya cuma seketul permata yang disangka berlian, setelah diuji rupanya bukan... Saya buat cincin sebab nak pakai sendiri.. tak sangka pulak bila saya dah decalare ada yang nak . 

Ini bukan batu serai ok, perbezaan ialah pada kilauannya 7 warna berkelip kelip... nanti yang memilikinya boleh lah menilai sendiri... mampu potong kaca..

* Terima kaseh kepada Tuan Shamsul, Kl

DELIMA DAGING 6 STAR

DELIMA DAGING 6 STAR




Delima daging ini bukanlah sesuatu yang pelik atau aneh atau sukar dijumpai, khasiatnya ialah dalam perubatan Urat saraf, peredaran darah

Dari segi mistik ianya dipercayai sebagai penaik seri wajah seseorang, penjauh dari gangguan Jin , syaitan dan hantu.

Amat cantik dibuat cincin

* Terima kaseh kepada Tuan Shamsul, Kl



IBU G.CENUAI

IBU GELIGA CENUAI



Geliga ibu cenuai ini tidaklah berkilau kilauan warna pelbagai namun mempunyai segala khasiat geliga cenuai di dalamnnya, tidak siapa menyangka permata seumpama ini mempunyai khasiat tersembunyi yang banyak sekali

Ianya perlu direndamkan di dalam air sepanjang masa. Boleh didedahkan kepada udara selama beberapa jam sahaja ( max : bergantung kepada suhu kepanasan sekitar )

Ianya amat berguna sebagai medium perubatan ampuh, pelarisan ampuh, pemagar rumah, diri dan keluarga ampuh. insyaallah.


Harga bagi yang mengetahuInya: RM 3000-4000

Di sini tidaklah semahal itu

* Terima kaseh kepada Tuan Shamsul, Kl







GELIGA GELIGA CENUAI

GELIGA GELIGA CENUAI



Antara geliga geliga cenuai yang diperolehi melalui penarikan zikrullah malam semalam alhamdulillah, sayangnya saiznya semakin kecil dan kecil namun khasitnya tetap sama.

Di tengah ialah geliga :

- Cenuai Puteh

Di sekelilingnya ialah :

- G. Cenuai Emas
- G. Cenuai merah
- 2 biji geliga Cenuai Hijau
- 1 Biji geliga senduduk puteh

Maharnya sekitar :

RM 150-350

* Terima kaseh kepada Tuan Shamsul, Kl



Khamis, 23 Februari 2012

TIP PENJAGAAN PRODUK KAMI

PENJAGAAN GELIGA PERMATA

- semua geliga kami perlu diletakkan madu kecuali jenis :
a) geliga senduduk dan cenuai 


- rendam di dalam air hujan malam jumaat, dalamnya ada beras, atas air ada bunga 3-7 jenis tidak berduri dan bergetah pokoknya. rendamkan selama 7 hari 7 malam


- bagi merah delima, selepas anda memperolehinya, carikan buah delima , belah dua, korek lubang di bhgn tengah buah, agak agak muat batu delima yang tuan mahar dari kami. bungkus dengan kapas MD tersebut , MD pula di salut madu...masukkan kapas berisi MD ini ke dalam lubang yang dikorek di tengah delima tadi... Ikat dengan benang kuning, merah, hitam @ puteh , kemudian balut dengan 3 kain sama jenis warna dengan benang tadi, kuning di luar sekali. lepas selesai membungkus. pegang bungkusan ini dan baca doa makbol, niat dan tekadkan di hati. tanamkan di dalam tanah selama 40 hari , diambil pada hari ke 41..tanamnya di kawasan yang tidak dilangkah orang. apabila genap masa mengambilnya, selawat dan buka lah..lihat kapasnya..jika warna kapas bewarna merah..alhamdulillah...rezeki anda..... PERLU DIINGATKAN, mengaktifkan sesuatu geliga permata bukan semudah yang di sangka... jika belum rezeki anda..buat 100x pun x kan jadi..melainkan apabila sudah sampai masanya di mana segala amalan solat, puasa, sadakah, zakat, HATI sudah benar sempurna....jika tidak..maka ramailah SUPERMAN di Malaysia sudah wujud atau orang kaya mendadak kerana TARIK DUIT ....wallahualam...


* ps: Ada Antara geliga kami boleh dijalankan dalam urusan seperti dia atas, antaranya ialah dari sinar cahaya, kebal api, kebal kunyah, mungkin kami jual harga ribu ribu juga..tapi tak adalah sampai 3000 ke atas, atau macam orang lain, juta juta ringgit....  yang menunjukkan diri geliga jenis ini ialah nilai maharnya.... 

---------------------------------------------------

PENJAGAAN CENUAI 

- selepas anda memperolehinya, sila asapkan 3 malam jumaat berturut turut, cara mengasapkan ialah dengan cara mengaut asap setangi @ kemenyan seperti anda mengaut air dan memasukkan ke dalam botol cenuai.

Rabu, 22 Februari 2012

KHAS UNTUK PEMBORONG

HARGA KHAS BUAT PEMBORONG SAHAJA
( Anda Berhak Menukar Item Di Setiap Pakej Mengikut Keperluan Pasaran Anda Sendiri )

PAKEJ A

- 5 biji g.langit
- 5 biji g.air terjun
- sebarang GPS ( 3 biji )
- 5 biji mata jin
- 1 kayu gara'
-------------------------------

- 1 GPS
- 1 Kayu Gara'
- 1 G.Ular Sawa
- 1 G.Madu
- 1 G.Langit
- 1 G.A.Terjun

* Terima kaseh kepada Tuan Hairul Azhar, Tapah


Harga Borong : RM 450

-------------------------------


PAKEJ B

- 5 biji g.langit
- 5 biji g.air terjun
- sebarang GPS ( 3 biji )
- 5 biji mata jin
- 1 pasang geliga ular sawa

Harga Borong : RM 500


-------------------------------

PAKEJ C

- 5 biji g.langit
- 5 biji g.air terjun
- sebarang GPS ( 3 biji )
- 2 pasang geliga ular sawa
- 1 pasang g.tedung hitam

Harga Borong : RM 600



-------------------------------

PAKEJ D ( RARE ITEM )

- 3 pasang g.ular sawa
- 5 biji g.langit
- 5 Biji GPS
- 3 pasang G.ibu mutiara
- Gajah jed
- geliga jenis cenuai ( 1 ) if available

Harga Borong : RM 1500


-------------------------------



PAKEJ E ( RARE ITEM )

- 5 pasang g.ular sawa
- 10 biji g.langit ( Boleh Tukar )
- 10 Biji GPS
- 5 pasang G.ibu mutiara
- Gajah jed * ( Dah habis, boleh tukar item lain ikut kehendak anda )
- geliga jenis cenuai ( 1 ) if available

Harga borong : RM 2000



-------------------------------


PEMBELIAN PENUH ( SEMUA BARANG YANG SAYA ADA )

Harga Borong : RM 4000










GELIGA ULAR SAWA

GELIGA ULAR SAWA ( STOK BARU )



SAMA DENGAN STOK LINK DI BAWAH


* Terima kaseh kepada Tuan Azian, Penang

GELIGA LANGIT

GELIGA LANGIT 


sTOK BARU INI SAMA DENGAN LINK DI BAWAH



* Terima kaseh Tuan Musa, Sgapore

GELIGA BRUNEI

GELIGA BRUNEI ( STOK BARU 22/2/2012 )

Stok item ini sama dengan link di bawah:





* Terima kaseh Tuan Musa, Sgapore

GAJAH JED HIDUP

GAJAH JED HIDUP



Gajah jed hidup bermaksud, batu jednya hidup warna, boleh berubah ubah mengikut aura pemilik dan kawasan persekitaran, jenis jed ini sukar di cari sekarang.. banyak yang di jual ialah Batu jed mati.

Ini ialah salah satu dari barang penarikan yang lepas...

KOD PRODUK : GAJAH JED
BENTUK : GAJAH
MAHAR : RM 120 SHJ


* Terima kaseh kepada Tuan Basir , Terengganu

M.H EDISI TERHAD

PERMATA MATA HARIMAU ( 3 SAHAJA )


Untuk item ini sila lihat :


-------------------------------------------------------------

MH 1-5


-------------------------------------------------------------


MH 1-6


-------------------------------------------------------------

MH 1-7


JIKA ADA YANG BERKENAN, SILA SMS SAYA YA

EN MAT : 017 825 9540







KERIS DAULAT

KERIS DAULAT

Inginkan keris generasi keturunan anda.

Kini perguruan kami mengadakan tawaran penarikan pusaka keturunan.

Keris di atas ialah hak saya, digunakan masa bersanding tu hari.

Dipenuhi batu permata dari hujung sarung sehingga ke hulunya, mempunyai lambang diraja.

BUKAN UNTUK DI MAHARKAN

Namun jika tuan tuan inginkan keris sebegini atau mahu tarik keris pusaka leluhur.

SMS saya :

- nama anda
- nama ayah
- nama atok
- nama moyang
- nama ayah kepada moyang anda

Insyaallah...

Seperti contoh di atas , keris di atas aya tebus dengan nilai RM 1300, bertahtakan permata berlian, dan emas 24k

G.SERAI HUTAN

GELIGA SERAI HUTAN


Geliga serai hutan, berbiji di bunga bukan dari akar , biji inilah dipanggil geliga.

Kegunaan Geliga serai hutan ini ialah:

- Medium minyak pengasih
- di bawa masuk hutan insyaallah selamat dr gangguan makhluk halus


Kod Produk : G.S.H
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 56

GELIGA NAGA

GELIGA NAGA


Jika anda lihat warna atas jadi kuning, sebelum nie kaler puteh..bila dah tukar kaler, saya alihkan naik ke atas dan ke atas alih ke bawah.

Orang cina menggunakan batu ini untuk mewujudkan persekitaran YING YANG sempurna. Mampu mempengaruhi minda pelanggan membeli barangan jualannya

Kod Produk : G.NAGA
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 120 ( Termasuk Pos )

* Terima kaseh kepada Tuan Basir , Terengganu

STOK BARU 22 FEBRUARY 2012

Stok baru :

1) Geliga mata Jin
2) Geliga Langit
3) Ibu Mutiara
4) G.Ular sawa
5) G.Naga
6) G. Serai Hutan
7) Jed Hijau
8) Gajah Jed Hidup
9) CINCIN GPS PELANGI DI JARI SAYA

HARAP MAAF SAYA BELUM DAPAT NAK UPLOAD GAMBARNYA DISEBABKAN MASALAH TEKNIKAL... NAMUN SAYA TETAP MENCUBA UPLOAD SEKARANG SAMPAI DAPAT.INSYAALLAH

Dapatkan pada harga Yang sama ( rujuk page lama )


* Geliga Baru Diperkenalkan--Lihat Page baru cipta

Selasa, 21 Februari 2012

PENARIKAN PERMATA 17/2/2012

Assalamualaikum wbt kepada semua pelanggan geliga bunian yang di hargai

Stok geliga terbaru dan model lama sudah ada dalam simpanan saya dan insyaallah bakal di muat naik ke blog ini pada esok                      ( 22/2/2012 )

Tuan/Puan Boleh menyemak semula stok baru ini pada jam 5.00pm esok ( 22/2/2012 )

Saya nak muat naik malam ni...baru tadi saja... fail yang saya terima besar, saya cuba kecikkan piksel nya, alih alih bila dah dikecikkan semua fail tu KOSONG...aduh..ai... 

Saya minta maaf di atas kesilapan teknikal yang saya cipta sendiri ni akibat buta Komputer dan membuatkan saudara /ri semua tertunggu tunggu... Maaf Ya..

Esok...saya janji... kalau masih bernyawa lah ..insyaallah


Antara Contoh Muat Naik esok...


NANTIKANNYA !!!



Video Di Atas ialah Cincin GPS Pelangi 2 warna Biru Puteh Gred A... Nak dimaharkan murah saja :

RM 300 sja... 
( kalau ada yang nak menempah sebelum saya upload esok.. kena cepat lah hehe )

* Terima kaseh kepada Tuan Nan Kluang




Siap ikat cincin gigi Perak saiz jari 17... Mahar terus pakai saja....

Jenis ni harga pasaran sekitar RM 500-800 Siap cincin, jika blog ada jual rasanya sekitar RM 890-900 Sebentuk...

Khasiatnya sama dengan GPS cuma kekuatan khasiat alaminya lebih berganda dari gred biasa ... dalam banyak banyak GPs dan berkali kali narik..cuma ada satu sahaja jenis GPS pelangi...

Sambutan bagi Geliga Cenuai dan senduduk putih amat memberangsangkan, namun apakan daya buat masa sekarang.... belum dapat lagi...

Kalau dapat,..macam biasa..saya akan sms tuan/puan untuk info..

Bagi individu yang nak berita terkini, stok baru, stok RARE, stok terhad dan Live Transaksi ( penjualan sekitar 30 Minit, sapa cepat dia dapat ), bolehlah sms ke nombor hp saya nama anda... nanti sy simpan dlm hp dan akan sms dengan kadar segera bila sudah ada stok... SMS akan dihantar secepat mungkin serentak..bagi yang tak mahu sms sampai di hp, saya harap maklumkan saya.. tak apa..niat saya cuma nak memaklumkan bukan untuk menganggu..buat masa sekarang , semua meminta agar saya sentiasa sms update kepada mereka..alhamdulillah....

Stok sedia ada akan dihantar pada hari berkenaan juga jika tiada masalah... Mana tau.. tiba tiba Kereta saya rosak, banjir ke, Pejabat pos tutup ke atau yang selalu terjadi, beratur terlalu lama di pejabat pos ber jam jam tunggu giliran


Isnin, 20 Februari 2012

HOTLINE

SEBARANG PERTANYAAN BOLEHLAH MENGHUBUNGI :

EN MAT : 017-825 9540

Insyaallah selagi terdaya melalui masa dan kredit, saya akan balas segala pertanyaan saudara 

Sabtu, 18 Februari 2012

MINYAK CENUAI

MINYAK CENUAI HIJAU 

STOCK HOLD

AMARAN !!!

Produk ini tidak diniagakan Untuk remaja Kurang 18 Tahun Kerana ianya boleh merosakkan Iman, Akhlak, Jiwa Dan Maruah Jika Di salah gunakan

Minyak cenuai Hijau Ini Insyaallah Saya En Mat Menjamin Keberhasilannya Di dalam:

- Perniagaan
- Hubungan 
- Pelaris
- Penglimun
- Penunduk
- Mengetahui Perkara Ghoib ( yg kita tak tahu , ex: adakah isteri anda curang )
- Pemanis Muka

Cara Pemakaian Akan Diajarkan Melalui Video Yang Akan DiDedahkan di sini Oleh saya sendiri, Insyaallah.

Minyak ini berunsur Alami Tidak mempunyai Bantuan Dari Jin Jin Kafir. Insyaallah Dari Khasiat Akar Pokok Cenuai Semata Mata.. 

- Tidak perlu palit/calit, anda hanya perlu memakai pada diri sendiri dengan cara pemakaian yang akan saya ajarkan nanti, bila anda :

STOCK HOLD

a) dimarahi boss / orang atasan... Hanya tenung dan lihat wajahnya , dalam hati niatlah agar lembut hatinya.

b) Ingin berumahtangga, Mempunyai kekasih, cukup dipakai sendiri dan ditenung gadis / lelaki tersebut , insyaallah nanti dia balik rumah teringat akan diri anda dan sayu hatinya mengenangkan anda.. ( di JAMIN )

c) Jika anda bawa kereta , khuatir jumpa polis sebab lesen takda atau roadtax doh punah... pakai dulu di rumah, dan bila berjumpa polis di tengah jalan, TOLONG sapa dia dahulu sebelum dia menyapa anda... bagi salam ke apa ke ok...

d) Jika berniaga, Sebelum keluar rumah, pakailah dahulu dan bila keluar kat pintu, bermunajatlah kepada Allah Swt meminta apa yang anda hajatkan...seperti saya pada hari ini.... saya minta agar diberikan rezeki RM 500, nak repair kereta kecik saya tu, Alhamdulillah... saya memperolehi RM 650 Berpunca dari pembelian geliga :

STOCK HOLD

i) En Murzi
ii) En Nik
iii) En Basir

Alhamdulillah...bukan niat saya nak menunjuk atau riak.. tapi mereka sendiri tahulah hari ni (18/2/2012 ) mereka ada bankin dekat saya untuk beli geliga.... Saya cuma nak menunjukkan yang ia MAKBOL dan dimurahkan rezeki dengan izin Allah melalui Pemakaian minyak ini. Insyaallah

Nilai Minyak Ini Ialah:

RM 250 Sahaja 
( walau hati teringin nak letak RM 1000 hehehe )
STOCK HOLD

Ianya Asli Dan insyaallah memang Power !!!!

#Barang tak selalu ada, kalau saudara order dan dah bankin tiba tiba barang tak ada, saya akan bankin semula kepada anda...alhamdulillah



Bagi yang membeli saya minta sangat sangat saudara/ri semua meletakkan komen di ruangan bawah. Kalau Positif komen positif begitu juga sebaliknya.. 


Minyak yang Diorder ini hanya boleh dihantar seminggu sekali sahaja berikutan saya nak kumpulkan pembelian teman lain dan mudah saya pos sekali harung


Jadi saya minta anda kumpulkan teman teman anda yang ada di luar sana, anda nak jual berapa terpulanglah, kita kan bisnes ??




Jangan Risau


IANYA ASLI


BUKAN TAKTIK PEMASARAN


Saya tak tahu lagi macam mana nak sampaikan yang benda alah ni asli selain dapat menyatakan ianya adalah dan tetap


ASLI !!!!


STOCK HOLD



Jumaat, 17 Februari 2012

GELIGA CENUAI MERAH

GELIGA CENUAI MERAH 
( SoooOOoO RARE )

DENGAN HARGA BOLEH PENGSAN

HARGA PASARAN 

RM 6000 - RM 25000

BUAT PERTAMANYA

DI BLOG


INI LIVE TRANSACTION, SIAPA CEPAT DIA DAPAT...SAYA TENGAH MONITOR SEKARANG DEPAN PC




HADIAH 

DARI 

PERGURUAN

KAMI 

PERSEMBAHKAN

Kod Produk : G.C.MERAH 
Bentuk : Permata Cincin
MAHAR : RM 200 ( Termasuk Pos ) 


TENYEH SIKIT MATA BRO !!!!


Sapa Cepat Dia Dapat.....


Kelebihannya:

- Pengasihan Peringkat Tertinggi
- Pelarisan Agong
- Cuma Tahap No-2 Dari Cenuai Emas
- Wibawa Diri 
- Perubatan Kanser


Penjagaan: Jangan Pakai semasa hati tidak jujur, Jangan bawak masuk ke tempat maksiat, jangan letak di dashboard kereta terlalu lama dan kena panas terlalu lama... ianya akan jadi habuk.


tips geliga

- Rendamkan di dalam air mineral ketika tidak menggunakannya, JANGAN sesekali meletakkan madu di atasnya...tolong ya, saya mintak, jangan terlalu percaya bomo yang anda ikut, cakap kena letak madu dan macam2 .... geliga ni alah pada madu dan panas, kalau letak boleh hancur...boleh cuba..nanti beli lagi ;-)

- Minyak Cenuai Merah amat sukar dijumpai dan amat kuat kesannya, harganya juga tinggi sekitar RM 7000-12000 Sebotol.

Saya Minta Bagi yang Cepat Dapat Geliga ini, Sayangilah ia seperti anda menyayangi NYAWA anda hehehe....

Saya sendiri pun tak ada ...tugas hanya melepaskannya bagi yang berkemampuan.

* Terima kaseh Tuan NIK Melaka...

Upload Item ( 8.30pm )

Close Item ( 9.00pm )

30 minit sahaja penentu segalanya..... isk isk isk...