Selasa, 30 April 2019

RESTOCK HERBA

1. Ginseng Eurycoma Green : Rm 25/10 Biji  ( Produk Baru )
- Mati Pucuk
- Melancarkan peredaran darah
- Menguatkan Badan
( 13 Set )


2. Ginseng Mati Pucuk Hidup Semula : RM 250/80 Biji
- Mati Pucuk
- Menegangkan yang lemah
( 2 Set )


3. Maajun Zuriat Lelaki : RM 90/360 Biji
- Memulihkan kesuburan lelaki
( 2 Set )

4. Tiriod Pil Telan belum available, jika anda terdesak dan memerlukan segera kami cuma ada jenis Herba Tanak ( perlu di rebus ) sahaja buat masa sekarang , Harganya 1 pek Tanak ialah RM 36 dan anda memerlukan 4 Pek Ubat Tanak ini untuk memulihkan Tiriod anda

6. Migrain ( dalam stok ) namun jika anda ingin menyembuhkan terus anda perlu mengambil jenis ubat Tanak dan merebusnya sendiri ..ini untuk sembuh terus termasuk juga jenis penyakit lainnya... jenis tanak adalah untuk menyembuhkan.. kesemua ubat tanak bernilai RM 36 per pek sahaja dan berkualiti


*Harga Tidak Termasuk Kos Pos

*Sila PM Admin / Bonda Untuk memesan segera

TELOR TERKUKUR
















































































































































Geliga Telor Terkukur... tok cek dulu ada 1 blog di sabah pernah memaharkannya, lama dulu.. sekarang susah jumpa dah barang ni , sapa nak p belek dalam sarang terkukur tu bang?... kalau dulu orang cari duit merata , sana sini selak, celah lalang selak. Zaman la ni duit sekupang jatuh atas lantai pun org tak endah dah.. depa tatau kalau suntuk duit nak menikah kurang sekupang, tak boleh kahwin bang kikiki.... Nak mintak kurang sekupang malu la pulak kot. 

Ok lah, geliga telor terkukur ni banyak kelebihannya, silap tok tak suluh dalamnya, dalamnya macam telor juga , warna kuning. 

Kelebihannya banyak di dalam :

Perubatan alternatif

Pelarisan ampuh kedai dan diri

Pengasehan diri

Di rendam bagus dalam meneutralkan asid di dalam badan... pesakit gout boleh cuba.. tapi kalau dah teruk sangat tok tak syorkan... kalau teruk better beli 10 biji dan masukkan dalam 1 gelas.. 1 biji nak lawan penyakit serius, tak lojik tuan tuan. 


Barang ni boleh di majukan buat witch craft ... actually mana mana barang tok boleh di majukan upgrade jadi witch craft, tapi tu lah nak buatnya bukan senang, sat g kita mintak rm 500 org kata mahai, haha, so tok maharkan macam ni lah, alami pun okay, kuat juga bukan tak kuat.. makin kuat ibadah kamu kepada Allah makin jadi, kalau barang isian ni , tengok pada orang yang isikan tu. antara dia dengan Allah macam mana pulak.. tu cara dia berurusan nah. 

Sebab tu barang mada kita beli muda kurang power, masa tua terlajak power la pulak... ni sebab masa tua kita improve iman kita pada Allah, ibadah dok pulun laju laju... masa dok pulun ni lah anak dara nak mai menempek bang, Allah... jenuh... 

Cuma ada sebanyak ni saja, takda lebih dari 9 biji pun. 


Tadi kawan tok call ... kawan yang tok dah pasang di Indonesia, di sana ada org nak jual barang kebal tapi dari jenis taring babi, test tak lut.... tapi tok nak bukak harga kat depa tok tatau pulak berapa anda di GBunian ni mampu... kalau tok bukak RM 12,000 anda mampu tak?..... paling paling tuan tuan yang ada duit tu standby dalam RM 25,000... tok akan sebut harga ni dan harga 12k ikut pada jenis barang okay. 


Kod Produk : GBTKUR 9419
Bentuk : Geliga Burung Terkukur
MAHAR : RM 5.00

( Di hantar bersama item lain, jika tiada belian lain, sila berikan kos pos dan pekerja sahaja RM 20 )


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0178259540








BONDA SHA : 0127845231


STONE OF THE GREAT BORII ( BATU PANGLIMA BORII )













Alhamdulillah apa habaq semua... pertama kalinya.. nak habaq bagi. stok ginseng Untuk Zuriat lelaki dan mati pucuk ( murah sikit ) sudah masuk stok.. yang mati pucuk tu jenis baru, murah lagi dan banyak testimoni terbaik, di perbuat dari herba taboa bahan binatang ( macam lepas konek rimau pun ada kan ). Untuk kesuburan wanita kami nak kena tau dulu wanita tu ada masalah lain ke idoknye, sengugut ke, haid tak teratur ke keputihan ke..sebab ni salah satu antara penyebab susah dapat anak nah.

Baik tok teruskan. Semalam kita ada masukkan Stone of Wakanda Black Panther terbaik punya... org afrika pun tau bunian tu ada noh... duduk dalam bukit di dimensi lain. Hari ni Tok keluarkan Batu Panglima Borii,  The Great Borii dari Kerajaan Silipat Yala Thailand. Korang nak tok speaking ka atau nak Bahasa Melayu je nih... rojak boleh kut noh.. tok ni bomo p Universiti kalau nak tau.... Universiti Alam Ghoib haha. 

Once upon a time adalah seorang Hamba Allah bernama Borii Yang di takdirkan Allah memeluk islam selepas berada di dalam ugama Buddhanya dan kemudian menjadi Seorang Panglima di Kerajaan Silipat. Geliga di atas ni Bukan dia yang bagi tapi tok bagi atas mengenang beliau dan kehebatan beliau, geliga di atas di berikan Tuan Puteri dan mempunyai kehebatan seperti Sang Borii ni ada. 

Ada pun demikian kuasa batu dan kuasa tubuh manusia tidaklah sama , Jadi kena diingat bahawasanya bila kita memiliki, kuat atau tak kuat adalah berdasarkan tubuh empunya yang baharu pula, anda lah tu.... kalau anda org malas zikir , dok tera tu lah dia punya kelebihan, kalau kuat zikir, makin kuat lah ia. ROH makannya zikir... Roh ni benda x nampak... AURA dan Khodam pun benda yang tak nampak... Jin Islam Suka Zikir dan Bauan Wangi, Jin Kafir suka benda keji dan busuk... So kat sini ampa boleh menilai, kalau tok kata berzikir maka Khodamnya tu adalah dari kalangan Jin Islam. entah entah lagi molia pada kita haaa.. jangan buat main tau. Allah maha Tau. 

Ada org tanya tok.. ada tak Khodam Wali.?.....

Tok nak habaq bagi na... kalau ada guru kata dia ada khodam wali... Tanya dia Wali apa?.

Kalau wali setan takpa, tok percaya

Kalau dia kata wali Allah.... Tok Mintak... Wallahi.. tolong bagi penerajang sulung tok kat dia... kalau nak jadi kes polis ..bagitau sy buat sebab Tok mat Suruh, takpa... tunjuk kenyataan ni kat Polis.. tok kena tangkap takpa. hangpa lepas... demi untuk seorang Waliyullah dan Maruah Waliyullah....Hangpa tau dak wali Allah tu siapa?... apa dia?.... tau dak?

Wali kalau jadi Khodam duduk kat batu ...... Rendah la tahap dia. lagi pun Allah janji apa kat dia selepas Mati?.... Adakah Allah kata " setiap manusia yang jadi waliyullah ni selepas matinya akan aku dudukkan pada seketul permata "..... Allah...... Awat batu tu syurga ka, nikmat tera mana ?. 

Keduanya pula... kalau betullah wali tu ada di batu la kan... kita yang pakai ni jenis tak tahwan hala, agak agak dia nak duduk ka dia nak blah.... wali ni dia nak duduk ka dengan orang tak berapa baguih?... org suka buat kerja lagha, maksiat contohnya.. wali tu dia tak mau aih subahat, dia blah awai awai lagi...

Jadi noh.. jangan kita HINA pangkat WALIYULLAH ni duduk di batu noh... sebab pangkat tu selain pada Nabi dan Rasul... pangkat WALI ni pangkat besaq wooo. Ibarat Hang kerja Perdana Menteri, lepas pencen...... hang p buat kerja Pak Gad Jaga Bank Pulak noh..kita pikiaq sama..lojik ka dak noh?... dalam islam ni semua Lojik.. kena tau tu... 

Berbalik kepada Geliga di atas nih. 

Perubatan sakit kepala

Pemukul besi ( kuat tangan )

Kekuatan Badan

Dan.. specialnya dia ada Pengasehan


Kod Produk : PG5BORII 29419
Bentuk : Panglima Borii
MAHAR : RM 100




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

Isnin, 29 April 2019

GELIGA HARIMAU KUMBANG












Ini ialah Geliga Harimau Kumbang. Amat cun dan menarik sekali. 

Di syorkan di miliki oleh pengamal persilatan atau beladiri lainnya yang mempunyai pembelajaran tenaga dalaman, In Sha Allah akan memperkuatkan 

Tubuh

Pukulan

Tenaga Dalaman

Kekuatan semangat dan kejituan di dalam perjuangan


Ada setengah orang semangatnya belum perang, bila dah masuk di medan perang, semangatnya musnah.. tahu kenapa?... kerana sebenarnya luaran tampak bagus, namun dalaman kosong., ilmu sudah ada, tapi keberanian tidak ada, sekarnag mungkin di rasakan ada... mendengar bunyi mercun meletup pun sudah melatah atau terkejut, inikan mendengar Bom atau tembakan senjata api?

Maka Ini lah penyelesaian, umpama sudah masuk tidak bisa keluar lagi, sudah masuk ke medan , alang alang , di teruskan tanpa melarikan diri. Perasaan itu hilang.... perasaan was was dari mana?... dari syaitan bukan.. nah sekarang anda sudah dapat tahu akan kelebihan geliga di atas secara umumnya


Kod Produk : GMAUBANG 29419
Bentuk : Geliga Harimau Kumbang
MAHAR : RM 80




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

GELIGA PUTERI SILIPAT









Geliga Puteri Gunung Silipat Yala Ini amat berkuasa sebagai perisai Sihir dan juga pengobatan santau.

Di rendamkan dan di minum airnya, bacalah ikut syariat Bismillah dan Selawat Nabi 3x dan di tiupkan, In Sha Allah akan menjadi penawar bagi masalah orang kena santau.

Tok cuma ada 1 sahaja. Maaf ini bukan item jalanan, kalau di jalanan itu banyak adanya. ..kalau ada banyak pula hanya sekali itu saja, habis stok, nak dapatnya belum tentu bisa. 

Tok nak maharkan murah murah sahaja neh


Kod Produk : GPT3SILIPAT 29419
Bentuk : Geliga Anti Sihir
MAHAR : RM 77.25




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231