Selasa, 19 April 2016

ZAMRUD COLOMBIA GRADE TERBAIK






Kod Produk : Z-CBIA 4.00CT



















Kod Produk : Z-CBIA 5.70CT


Ya Tok tau, berat Berlainan.... Tapi tok nak luncum ( samakan ) harganya sahaja, sebab tu tok letak dalam 1 page,senang nak cerita haaa..

Cuba lihat apa anda panggil?..luster,. inclusion?.. ah apa apa saja lah... jenis ini paling terbaik di dalam semua zamrud yang tok dapatkan untuk anda... dan ia tiada sijil.. kalau ada sijil, Tok tak gamak nak jual kat sini cek oii... baik tok pemasuk ke mudah sahaja.. 

Ini ialah Batu Zamrud Colombia terbaik... tengok inclusionnya dah tahu dah.

So nasihat tok... better p hantaq ke Lab dan dapatkan Sijil ketulenan.. dan harga pasaran tok syorkan ialah RM 11,000.... betui ni..bukan melawak... kalau anggap melawak anda rugi la 

So tok pun tak perlu nak bercakap banyak, zamrud ni 1 dunia kenal dah...


Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : IKUT GAMBAR 
MAHAR : RM 2500

RM 2000

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. tak berminat ker ayah... hehe. Besaq tu

      Padam
    2. Ayah zamrud tk minat..pasal bukan mistik..ia hanya lambang saja..kiranya yg pakai tu org berduit..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. hati tertawan, tp mampu tgk sahaja

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment done details sent to evernote terima kasih Tok Mat

      Padam
  4. Balasan
    1. Payment done tok details sent to evernote tq

      Padam
    2. bertuah tuan.. brg ni memang best tahap gaban

      Padam
  5. Da licin. Huhu.. Tahniah tn Mody (Y)

    BalasPadam
  6. Adus, lambat bukak.. tahniah tuan Mody.. ;)

    BalasPadam
  7. Tahniah tn mody.. Terbaek.. Hehe.. Rezki mata

    BalasPadam
  8. Pergh... tuan Mody sapu habis... tahniah tuan

    BalasPadam
  9. Nanti ayah nk hijrah pi us..petik anggur pn dakpe..gaji us2000 sebulan kt m'sia hampir rm5000..baru ayah boleh lutap barang kt cini.aummm!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ha ayah.. sy nak ikut bleh dak?.. ;)

      Padam
    2. Hahaha.. Btl tu yah. Sahabat sy ramai yg da pg. Gaji lumayan. Tp kalau ayah pg kutip anggur kat sana mesti masuk paper kan. ;P

      Padam
  10. Tahniah.. Baru tgk2 dah diambil org.. Tunggu rezeki lain..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami