Selasa, 24 Oktober 2017

KAIN TUDUNG PELARIS ( ULAR SAWA ALBINO )

Alhamdulillah atas permintaan pelanggan pelanggan yang meminta, mereka menceritakan ada penjual ingin menjual kain yang di ritualkan bersama ular. Namun kerana tidak mengenali penjual berkenaan pelanggan kami berasa seram sejuk untuk membelinya. 

Maka ayah pun berusaha untuk bekorban untuk pelanggan dengan membeli 2 ekor ular sawa dari 2 jenis baka berbeza, 1 ialah baka Ball Phyton dan 1 lagi ialah jenis albino yang dari dalam kategori rare dan jarang breedingnya. 

Kata peniaga ular ini menjaga ular tidak sama dengan menjaga haiwan lain, ini kerana ular bukanlah binatang yang sosial seperti kucing dll. Pemilik perlu mempunyai kesabaran yang tinggi dan sudah tentulah bersedia di patuk jika silap pegang. 

Geli geleman ayah ini ayah ketepikan demi pelanggan ayah insyallah.. Ayah cuba berjinak dengan ular , meskipun albino ayah hari ini dah berjaya mematuk tangan ayah namun selepas di kenakan penjinak ular alhamdulillah.. jinak dia. 

Jadi ayah sediakan 1 kain dahulu untuk di jadikan pakaian pelaris dan sudah tentu untuk pelaris ini kain yang di perlukan bukan ular tedung, tapi ular sawa, ular tedung kainnya untuk penggerun, bukan untuk pelaris, kena ingat tu... ular sawa ni org cina kata bawa ong, sekali dia makan besar dan terus kenyang lama, ular tedung pula berbisa dan sentiasa mencari makanannya. 

Ini ialah kain tudung yang sudah ayah ritualkan dengan ular sawa albino ayah. Kalau perempuan pakailah sebagai tudung, kalau lelaki boleh di jadikan kain di leher sahaja insyallah. 

Beberapa batu permata juga sedang di tapakan dengan ular sawa jenis ball phyton dan insyallah akan di maharkan sebagai pelaris niaga dan diri. 

Ada cara untuk meritualkan, bukan sekadar di campakkan ke dalam kandang ular , sudah tentu ada bacaannya dan tata caranya yang rahsia... Mana lah ayah akan ajarkan itu pun bapak ayah di kampung yang ajarkan.. kalau main campak je.. sapa pun boleh buat kan.. ?





Boleh juga jika anda nak Re-sell semula, kain ini di guntingkan dan di jual, di laminatekan, atau di masukkan ke dalam botol dan di campur bersama minyak sebagai azimat... ini tudung pernah di pakai bonda selama hampir 2 tahun ok.. jadi insyallah powernya tu berganda ganda dengan ritual ular lagi +++


Kod Produk : KAINULARPELARIS
Bentuk : Tudung Bonda
MAHAR : RM 100.25

Tudung tu saja dah bernilai rm 60 bro... so tolak kos pos, kami cuma untung RM 30 sahaja.. sekadar nak bagitau sahaja, Winston tak lepas 2 kotak hahaha, ini cuma nak bantu pelanggan yang memintanya sahaja 



KLIK VIDEO DI BAWAH







IBU DUIT BUNIAN




Alhamdulillah ada lagi ibu duit... minta maaf untuk 1 Kpg tok mengizinkan 1 orang sahaja , item ini tiada LOCK ka GRAB ka... di sebabkan item ni sekali mai tak banyak.. maka SIAPA CEPAT DIA DAPAT

Alhamdulillah.. ada 2 sahaja berganda 10 semuanya.. Dana Ummah?... Ibu Duit?

Keduanya sekali dan mempunyai kekuatan 10x Ganda dari ibu duit dan tidak mempunyai Had Limit masa dan tempoh.. Pakai selama mana anda nak pakai . 

Insyallah I Budit Bunian ini adalah Penarikan Tok melalui Angin.. Usah risau Tok ada 3 saksi di sini di mana Tok melakukan aksi Mengambil wang dari Udara ketika 3 staff tok belum Makan dan tiada minyak kenderaan, ketika tu Tok di Hotel TH.

Semua anak jemaah Tok juga sudah di maklumkan , sekiranya mereka ada pelanggan yang inginkan ibu duit jenis ini samada dari udara atau datang dari dalam mulut selepas tok mengunyah 3 jenis bunga warna putih, maka kadar bayarannya ialah RM 2000. Dan sebahagian adalah untuk mereka..itulah cara tok membantu jemaah tok di sini. Rawang dan Terengganu. 

Ibu duit ini mempunyai kekuatan 10x ganda dari kekuatan dana ummah dan juga kekuatan ibu duit di dalam penarikan kerezekian, perniagaan menjadi bagus, yang bagus menjadi Hebat, insyallah. 

Tok laminatekan kerana melihatnya amat special sekali, auranya amat indah dan kuat. Jika di maharkan anda pun x da lah nak terbelanja pulak kan. 

Di simpan di rumah atau dalam kenderaan.. masuk poket rosak la laminate dia.. benda ni cukup simpan di dalam rumah sahaja, insyallah bertindak dan berkesan.. x payah nak bawak, bawak buat apa?.. nak menunjuk?

Tak payah menunjuk, benda macam ni untuk diri kita sendiri..bukan untuk di tonton umum. 

Ada 2 Sahaja..minta maaf lah.. nak ambil bukan senang banyak syarat tok muda kena ikut. Pening. 

Jika anda berniaga insyallah dalam masa kurang 360 hari anda akan mendapat kekayaan, kurang 41 hari anda akan dapat melihat betapa perniagaan anda menjadi bagus dan memperolehi pendapatan lumayan, baik bisnes online atau kedai. 

Apa apa sahaja bidang niaga anda. Dan siapa pun anda dari mana bangsa anda datang, insyallah ia tetap menjadi semua kuasa Allah SWT. 


Jika permintaan tinggi, sila tunggu selepas G.Permohonan di lancarkan... dan jika mahu  cepat, sila request khas segera. Kalau nak harap tok buat lagi bagi mendapatkan ibu duit ini, hurm... memang lambat la.. banyak urusan tok nak kena selesai. 

Ibu duit ini terkecuali dari pantangan 1 rumah 1 org.  maksudnya 1 rumah boleh memilikinya untuk semua orang, malah kalau anda nak beli 10 keping sekaligus pun boleh tidak menjadi masalah. 

Boleh di jual semula atau di berikan kepada rakan rakan anda, itu terpulang. 




Kod Produk : IBUDUITBUNYAN
Bentuk : Ibu Duit Alam Bunian
MAHAR : RM 509



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540







BERTAP BUNIAN ( PUTERI SAADONG )












Tok ada 3 warna ini dan tok menyimpannya selama 3 tahun di dalam almari tok, sengaja tok nak maharkan 1 kepada anda pada hari ini, siapa cepat dia dapat. 

Ini KHUSUS kepada gangstar.. Atau lawannya POLIS, JPJ, Penguatkuasa undang2, insyallah mempunyai kekebalan sekiranya di pakai di badan, jika rambutnya di tarik dan di buat minyak ia mempunyai asbab penunduk, penggerun dan penakhluk jiwa jiwa manusia. 

Perisai sihir ... 

Tau nak dia besar ni amik masa berapa lama?.. 20 tahun. Kalau rasa nak pegang dan simpan yang besar sikit dan mampu, insyallah yang ini tok rasa dah ok

Benda yang betul langka depa tak nampak, benda lawa tapi kureng depa grab... apalah Allah nak tunjuk kali ini..cuba baca halaman 3-4 tahun lepas. boleh tau mana item best mana item kureng

Kod Produk : RAMBUT PUTERI SAADONG
Bentuk : Rambut / Bertap Bunian
MAHAR : RM 400


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540








KECUBUNG PUTERI KAMARIAH


























































































































































































Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah di atas ialah Kecubung Puteri Kamariah dan amat di gemari pembeli di dalam Facebook, cuma kami di sini tidak memiliki mereka sebagai pelanggan dan alhamdulillah untuk anda sebagai reseller ia mencapai matlamat kami bagi membantu peniaga seperti anda. 

Kecubung ini adalah dari jenis terbaik, sila lihat warna setelah cahaya di latarbelakangkan.. amat indah ciptaan Allah SWT.

Setiap perkara itu ada asbab dan kelebihannya, jika anda bertanyakan kepada mana mana ustaz  sekalipun maka ia tidak di ragui akan kelebihannya.

Yang di ragui ialah nawaitu pemakai, adakah menyamakan kekuatannya dengan Allah SWT atau menjadikan ia hanya sebagtai asbab.

Di sini kami menekankan hal AKIDAH, dan meminta pelanggan semua menjaga akidah masing masing. Sama seperti herba dan ubat ubatan ia cumalah ikhtiar.

Lalu bagaimanakan batu permata mampu di jadikan ubat ubatan jika di rendamkan dan melalui getarannya ia mampu merangsang aura pemakai?... hal ini sudah tok perjelaskan semalam di dalam sebuah halaman berkaitan atom dan molekul. Serta pergerakan halus mereka. 

Kejadian batu permata pula menurut sains tehasil dari proses kimia samada di dalam bumi atau di dalam bukit / gua. Melalui luluhawa dan proses kimia semulajadi samada pengkarborban atau pengoksidaan. Maka itulah pentingnya ilmu. 

Dari organik yang menghasilkan pembentukan permata ini, maka terhasillah sebuah permata yang bermutu dan mempunyai kelebihan di dalam perubatan dan juga perawatan aura pemilik dan bertuahnya ia tidak akan habis sampai bila bila kerana proses ini sendiri memakan masa selama jutaan tahun.

Selama jutaan tahun sebuah zarah yang amat kecil membentuk menjadi sebuah atok dan dari atom membentuk sebuah molekul dan dari molekul membentuk menjadi batu permata yang indah indah. 

Betapa halusnya pati dan zat alam yang di bentukkan bagi menjadi sebuah permata yang bermutu dan berguna kepada manusia. 

Maka dari situlah asbab pemulihan dan kesihatan di perolehinya.

Untuk pengetahuan beberapa ubatan ikhtiar juga di ekstrakkan melalui pati permata , cuma kerena kedangkalan minda kita untuk menerimanya , namun kita memuja ubat ubatan dari teknik telepathy dan sanggup membayar sehingga RM 80 sebotol malah terkadang beratus ringgit untuk 1 botol.

Perubatan telepathy menggunakan aura, getaran dan frekuensy . itupun jika anda pernah terdedah dengan teknik ini. 


Kecubung ini mempunyai getaran dan asbab kepada penaik :

WIBAWA 

PENUNDUK

Dan ia mempunyai khasiat perubatan di dalam menstabilkan mood orang yang sedang marah samada kita di meminumnya atau berada di sekitar 5 meter dengan mereka yang sedang moody.


Kod Produk : KPP 151017 LY
Bentuk : Kecubung Puteri Kamariah
MAHAR : RM 50



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540