Rabu, 13 April 2016

HIGH PROFILE : GELIGA ULUNG






Alhamdulillah Geliga Ulung yang belum tok buat cincin... macam MGT lekit tu la.. x dan lagi daa. 

Apa kelebihannya?... ah dah lama tulis kan.... Rasa malas nak tulis bila mai barang Sendiri ni hahaha

Otai cukup kenal barang ni



Kod Produk : GULUNG 12416
Bentuk : Geliga Ulung
MAHAR : RM 1200

Promo HP : RM 1000

Tahniah Tuan Lykan


HALAMAN INI SAH SEHINGGA 15/4/2016 SAHAJA

31 ulasan:

  1. Balasan
    1. tuan lykan, lock tak sah di page jam 6pm....

      Silakan Tuan Lykan baca di sini ya :

      http://geligabunian.blogspot.my/2016/04/halaman-sistem-baharu-high-profile-page.html

      Padam
    2. yang sah di halaman HP ialah GRAB atau Quick Grab sahaja. dan 1 halaman HP hanya bertahan 2 hari sebelum di lupuskan jika tiada yang GRAB

      Padam
    3. Cepat grab tuan lykan

      Padam
    4. alamak sorry tok.. Grab.. he he.. ;)

      Padam
    5. ok, tuan lykan dah grab... sasu kot sebab biasa lock saja

      Padam
    6. he he.. sorry tok, biasa la, selalu tulis lock je.. tu yg tersasul.. ;)

      Padam
    7. Tahniah tn lykan.. Cayok2.. Hehehe 😁👍👍👍

      Padam
  2. Tahniah kepada sape yg dapat huhu

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Alhamdulillah.. terima kasih ayah, tuan charles.. ;)

      Padam
    2. Lebih baik tn lykan grab. Lock x sah. Nnti melepas plak. Tu kan low dia.

      Padam
    3. Tkpe tacnical fault jer pun hehe!!

      Padam
    4. Tkpe tacnical fault jer pun hehe!!

      Padam
  4. tuan lykan... cepat grab tuan... nnt melepas... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. he he.. sorry2.. dah grab dah tu.. td nak cepat, terlupa.. ;)

      Padam
    2. hehe... beres tuan... kita bg line clear kat tuan lykan utk grab... :p

      Padam
    3. Tahniah tn lykan...trbaik la..!

      Padam
    4. Tahniah tn lykan...trbaik la..!

      Padam
  5. Balasan
    1. Thaniah. Bro lykan @lias turbo.
      Thanniah Tok GB.. dapat baby boy...
      Moga2 bertambah rezeki ....

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  6. Tahniah tok... n tn lykan hyper

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum tok.. payment done.. detail sy wassap baz.. & tahniah tok utk baby baru ni.. ;)
    Terima kasih tok & sahabat2 dlam GB ni semua;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tuan .dpt geliga ulung yg super rare

      Padam
  9. Tahniah tok sbb dapat baby boy... Alhamdulillah...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami