Selasa, 12 April 2016

HIGH PROFILE : ORB MINES












Alhamdulillah, kali ini tok memasukkan Permata Orb Mine atau Di Panggil Sebagai Australian Opal

Mempunyai Warna yang "played" maksudnya warnanya ada gewang. 

Tok hanya pakai ketika majlis majlis tertentu , ia mempunyai kelebihan yang teramat banyak iaitu :

Biru : Tampak Wibawa
Merah : Penggerun
Kuning : Kedudukan dan Kedaulatan 
Putih : Natural Kemarahan dan suasana
Coklat : Kemesraan Bergaul

Item ini tok hanya ada 1 dan di pilih dari kalangan yang terbaik sahaja. 

Cincin : Design Kubu
Saiz : 20 ( Boleh adjust )
Perak Asli 10 takde campor


Kod Produk : HPORB9 11416
Bentuk : Cincin Orb Mine
MAHAR : RM 900

Di Grab Oleh Tuan Mody, Sgapore




HALAMAN INI SAH SEHINGGA

14/4/2016

10 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. Cantik.. 😁👍👍👍

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. terbaek tok.. ;) tok tnya skit bleh dak yg utk berhadapan ngan musuh (kes kat Thailand tu) tu dgan yg warna ngan emas tu agak2 bila nak kluor ye tok? he he.. harap2 maharnye xde mahai sangat tok.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lama dah ngidam yg tu tok.. he he.. ;)

      Padam
  3. Reka bentuk cincin tu kalau tempah berapa rm tok..hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. la ni .. +GST +Harga Perak naik + Upah : RM 450 sarang sahaja

      Padam
  4. Balasan
    1. erk.... errr.. ok tuan terima kasih ya, alhamdulillah

      Padam
  5. Duit singapore kan nilainya tinggi dari rm huhu!!

    BalasPadam
  6. Duit singapore kan nilainya tinggi dari rm huhu!!

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami