Ahad, 17 April 2016

MANI GAJAH TERUNA







Mani Gajah Bertulisan Hokkien, ye la kot hahaa... atau pun tulisan alien... 

Mani Gajah teruna ni dah ada yang bertanya 2 hari lepas... tok harap orang tu sempat Grab lah... sebab la ni , sampai ke hari ini ada 1 sahaja. 

Kelebihan pengaseh lar...

Di pakai sebagai cincin dan tak kisah kena atau tidak kena pada kulit kerana ia jenis tembus cahaya. Ingat tau bab tembus cahaya sebab halaman akan datang tok x kan sebut lagi, dan tok tahu pasti akan ada yang akan bertanya nanti " tok kena sentuh kulit ke tak ?" hahaha.. itu adatlah.. 


Kod Produk : MGT 13416
Bentuk : MGT
MAHAR : RM 450

RM 300

24 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ok..saya lepaskan untuk tuan tora

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  6. Tahniah Tuan Adam & Kyobona.
    Terbaik lah, Tuan Adam. (h)

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Tahniah tuan.. tulisan transfomers tu.. ;D

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami