Sabtu, 30 April 2016

BLUE SAPHIRE














































Amacam... sorry lah sebab ia bukan item bermodal atau landing time... ni item perolehan belakang umoh aje sambil sambil melihat kerenah binatang peliharaan.,.,. haha.. jangan caya pulak.,.,. dah tentu lah kena keluar ke kawasan perolehan. Kat sini boleh juga buat , tapi kawasan perumahan deh, tok bakor setanggi 2 malam pun dah bising jiran haha

Ini ialah sapphire ... batu lama, bukan batu baru, so paham lah kan batu lama lebih berkualiti dari batu baru yang ada kini.. kekerasan 9 skala MoH. 

Kekuatan daya penarik untuk kewibawaan dan di tambah dengan munajat kepada Allah agar di berikan kelebihan di dalam memudahkan urusan pekerjaan seharian... boleh nak buat cincin, subang, loket atau buah rantai. 


Item di berikan Laksamana Do Re Mi.. eh silap.. bukan bukan... di berikan Laksaman Ariff kerajaan kubu.... kerajaan kubu ni agak besar .. nak cakap pun susah sebab kalau tok amik gambar... nak hitung jaraknya tu, sempadannya tu entah di mana. Jauh mata memandang. Nun sampai ke pantai kelulut.

Sapphire atau yakuk atau delima daging.... ya delima daging tu yakuk la.. cuma dia kaler merah jadi pecahan namanya dah terpecah pula.. walhal benda yang sama jugak nih. 


Kod Produk : SAPH 30416
Bentuk : Yakuk
MAHAR : RM 90

11 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami