Khamis, 27 Mac 2014

TOK MAT MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN 27.3.2014

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Mesej ringkas ini buat semua sahabat dan pelanggan... Tok akan melangsungkan akad nikah pada hari ini.

item di blog tok mat gb akan HOLD sehingga 2april 2014.
namun proses penghantaran akan di jalankan seperti biasa mulai 1april 2014. team packaging yang juga pemilik baru blog sawadhithai2u.blogspot akan ke thai bagi mendapatkan lebih banyak item thai...

Salam hormat dan sejahtera

Selasa, 25 Mac 2014

GELIGA REZEKI


GELIGA REZEKI PUTERI SULONG 

Alhamdulillah ia amat baik sebagai :

Penarik kerezekian ampuh 

Tanpa PREJUDIS dengan izin Allah swt



Kod Produk : G.REZEKI : 2403-86
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 86




DELIMA BUNIAN









GRAB BY 

WONG KOK JIN






























Alhamdulillah , ia antara perolehan terbaik Tok Mat GB semasa berada di Johor Ketika ini.... Pada ketika anda membaca halaman ini Tok mungkin sudah sampai ke Terengganu Untuk melangsungkan perkahwinan Pada 27 Mac ini ( Khamis )... Tak boleh nak jemput lagi sebab ni cuma majlis akad nikah sahaja. Insyallah nanti majlisnya Tok akan jemput semua Sahabat semua untuk bersama memeriahkannya ya

Delima Perolehan ini adalah dari kerajaan Banding melalui gerbang utama Johor di Gunung Pulai dan ia bercutting Berlian... Gambaran di atas ia sudah di uji kekerasannya dan menyamai standard kekerasan delima, Dari kalangan Delima Afrika yang paling bermutu.. Sebenarnya ada banyak.. Tapi Tok dah Maharkan kepada beberapa peniaga sekitar Johor sendiri sebab nak cash segera ..... Nak nikoh ni... kena cari duit la hahaha.......


Insyallah khasiat yang menjalarinya meliputi :

Setiapnya di jaga Puteri Yang berlainan dengan ketua Puterinya ialah Puteri Balqis

Bagus bagi perjalanan darah di dalam Tubuh badan manusia

Pengasehan 

Penaik Aura 

Pelarisan diri dan mempercepatkan jodoh

Ada yang cakap ia mempunyai khasiat kekebalan darurat bersesuaian dengan kekerasannya 

Wallahualam bissawab




Kod Produk : DELIMA BUNIAN 2403-200
Bentuk : Cutting
MAHAR : RM 200 

Semua Mahar hendaklah di masukkan ke dalam Akaun yang tertera di atas header Blog ini

MINYAK RAJA ISTERI

Khusus Buat yang ingin cari pengganti pasangan selingkuh, tak setia, tak patuh..... Ini rahsianya.....insyallah 

Ia sudah Di Karomahkan oleh seorang guru sebagai penarik Daya pasangan..... Namun mempunyai tumbal jika di salah guna.... Tumbal jika salah gunakan ia ialah Lemah syahwat dan mati pucuk.

Namun jika mahu mencari pasangan , insyallah ... dengan berkat Kuasa Allah, ia akan Makbol


Di pakaikan di Dahi dan leher ( Halkom ) , lain tempat hanya di kawasan biasa ( Lengan dan Siku )




KUANTITI : 30 botol buat masa kini ( test market dulu )


Kod Produk : RAJA ISTERI ITTAR
Bentuk : Minyak Atar Berkaromah Ramai Bini
MAHAR : RM 77.77 ( Fix )

Sesuai juga sebagai pemanis suara bagi Tele-Marketing.....Hal ini, sudah terbukti....hal banyak bini pun dah banyak terbukti, sebelum ni Tok jual Offline , pun x cukup tangan dah, Penjualan minyak ini sudah melebihi 5 tahun lepas


Tak Perlu LOCK, Item ni siapa cepat dia mendapat... kalau lambat kena tunggu dalam 2-3 minggu pulak nak guru ritualkan dengan zikrullah dan puasa mutih

Ini Item special 

AMARAN PALING KERAS !!!!

Jangan salah Guna, Jika salah Guna, jangan salahkan Tok, Salahkan diri sendiri tak beringat, kerana godaannya amatlah besar...

Org mcm tok je boleh tahan Godaan Wanita huhuhu

Isnin, 24 Mac 2014

UPDATE 24.3.2014
















==================================================

Perolehan RARE pada kali ini, Alhamdulillah


Tasbeh Hj Tulis Gunung Angsi 

Minyak Raja isteri
( Pengasehan Bunian )


GELIGABUNIAN-EZ










Akan Diterbitkan Mulai Esok Hari....Kesemuanya Ok

Bermula Pada 9am bagi GB dan 10.00am Bagi GB-ez .

Sudah Di jadualkan , tunggu terbit sahaja

Ahad, 23 Mac 2014

TRACKING CODE 23/03/14

TRACKING CODE 23/03/14

Salam semua..... ini adalah no tracking tuan...semoga dimurahkan rezeki dan semoga kita dapat berurusan lagi...terima kasih dari pihak GB.

1) Tn. Mohd Firdaus (Mantin) - EF 05 823 015 2MY

2) Tn. Mohd Fahmi Jaafar (Subang Jaya) - EF 05 823 014 9MY

3) Tn. Mohd Ridzuan Mustaffa (Sepang) - EF 05 823 030 8MY

4) Tn. Shamsul Kamal (Putrajaya) - EF 05 823 028 5MY

5) Tn. Mohd Adlin Jamil (Kuala Lumpur) - EF 05 823 029 9MY

6) Tn. Mohd Ridzuwan Abdul Samat (Bkt Mertajam) - EF 05 823 017 0MY

7) Tn. Darvesh Mohd Deen (Kuching) - EF 05 823 051 5MY

8) Tn. Mohd Zaki (TLDM Lumut) - EF 05 823 018 3MY

9) Tn. Syukur (Semanggol) - EF 05 823 010 4MY

10) Tn. Mohd Zaki Hassan (Tanjong Keling) - EF 05 823 019 7MY

11) Tn. Syed Muhamad Ghadafi (Batu Caves) - EF 05 823 024 5MY

12) Tn. Azmi Wahab (Maran) - EF 05 823 012 1MY

13) Tn. Mohamad Zamry (Cheras) - EF 05 823 050 1MY

14) Tn. Mohd Zaharudin (Kuala Lumpur) - EF 05 823 020 6MY

15) Tn. Mohd Noorkhairi Khamis (Sipitang) - EF 05 823 016 6MY

16) Tn. Mohd Shukri Hussein (Tumpat) - EF 05 823 031 1MY

17) Tn. Akmal Hakim (Merlimau) - Ef 05 823 013 5MY

18) Tn. Mohd Aidil Mustapa Kamal (Slim River) - EF 05 823 021 0MY

19) Tn. Mohd Nazaruddin Suhaimi (Alor Gajah) - EF 05 823 023 7MY

20) Tn. Mohd Damreza (Pasir Puteh) - EF 05 823 022 3MY

21) Tn. Mohd Hafizi Hasni (Petaling Jaya) - EF 05 823 027 1MY

22) Tn. Ahmad Nizam (Seremban) - EF 05 823 026 8MY

23) Tn. Noxman (Kuala Lumpur) - EF 05 823 028 4MY

24) Tn. Abdul Muhaimin (Rawang) - EF 05 823 032 5MY

25) Tn. KPL 153463 Shahrulnizam (Sandakan) - EF 05 823 034 2MY

Sabtu, 22 Mac 2014

BLOG KUMPULAN BARU

http://gbmelaka.blogspot.com/

http://gbmelaka.blogspot.com/

http://gbmelaka.blogspot.com/


Sebuah blog Naungan Kumpulan Tok Mat GB sudah di aktifkan dan mulai memasarkan produknya 

GELIGA BUAYA ( LIMITED )




==============================================









































Dah lama item ini tidak muncul, ia adalah antara item terawal di dalam blog GB ini dan mempunyai permintaan yang cukup tinggi baik offline atau online 

Maharnya juga tidak seperti dulu kerana keberadaannya sedikit dan tidak sebanyak dulu ( 1 dulang )

Insyallah kegunaannya amat banyak di dalam mempertahankan diri dan perubatan ampuh

Banyak lagi khasiat Geliga Buaya ni , orang lama lama tahu akannya

Bagi Tok, memang agak rugi tidak memilikinya .... memang rugi amat

Kod Produk : G.BUAYA 1903-80
Bentuk : Geliga 
MAHAR : RM 80

DELIMA INDIA








Delima India ini ialah delima yang cantik di pandang dan menawan di mahat, in gin di maharkan pada nilai terbaik di dalam blog GB.. insyallah 

Khasiatnya

Pengasehan umum
Penarikan kerezekian bagi guru yang mampu
Pelarisan diri
Azimat perubatan.

Ini ialah item isian 


Kod Produk : D5 INDIA 2203-120 
Bentuk : Cutting 
MAHAR : RM 120 ( Fix ) 

NEXT : 1.30PM