Khamis, 31 Mac 2016

GELIGA PUTERI RATNA SARI







































































Pemberian Puteri Ratna Sari Purna Dewi dari Kerajaan Sunda. 

Tu hari ada yang bertanya pasal item kerezekian, sorang sahaja.. tok pun lupa dah siapa... Insyallah item ini dapat memenuhi di dalam usaha Menarik dan memudahkan urusan kerezekian dengan izin Allah SWT. 

Di pakai di jari dan kena kulit, Kalau agak mampu , boleh maharkan Zamrud.. tapi sementelah semua tahu Batu jenis itu agak Mahal.. Tapi amat berbaloi dan puas hati 

 Jika mahu berikhtiar melalui kaedah terapi Batu permata dari aliran tenaga sesuatu batu itu, maka silakan. 


Kod Produk : SPRS 29316
Bentuk : Permata Hijau
MAHAR : RM 60

GELIGA ISTANA PERAK





Pusaran lawa... jangan klaim Bekas ibu Jari Nabi Adam A.S sudah la












Dari Jenis terbaik , pusaran Pusat

Item ini ialah perolehan Murid Tok Di Gunung Jerai,Kedah


Alhmdulillah khasiatnya bukan sekadar itu sahaja, semasa di dalam simpanan Tok, ia mampu :

Melindungi rumah dari gangguan
Menghadang sihir
Menterbalikkan niat jahat musuh
Perubatan penyakit fizikal dan rohani

Kod Produk : GISTANAPERAK 29316
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 40


KECUBUNG AIR EMAS








Tudia...... kecubung ayaq emas....Cuba tukaq kaler dia hijau zamrud.. agak agak berapa nilai... belas ribu la bang, lebih pun boleh jadi dak?...

Alhamdulillah kecubung banyak jenis, ada clear eyes, ada lumut, ada karang, ada pasir, ada serangga, macam macam lah... kekadang ada air dalam... kita pernah jual di blog yang ada air di dalam baru 2x... rare tu.. x mahai pun rm 120 ja haha.. kalau la jangan sebut la 120 tu.. 

Pemilik kecubung emas ini akan menghadapi sebuah pengalaman berharga sepanjang menyimpannya, iaitu karang emas di dalamnya akan bercambah... biarkan ia bercambah , lagi banyak warna wmas dalam, lagi senang nak jual pada nilai suka hati hangpa..tok x kacau.. ni bisnes.. 

Syaratnya, kena pakai di badan, kalau nak cepat.. double tape kan ia di Dashbod kenderaan anda, ia kena panas matahari tapi x kuat sebab ada tinted ... jangan direct khuatir batu tak tahan, dia tak pecah, tapi jadi huduh dan x comey. 

Kecubung emas terpercaya di dalam kepercayaan org melayu, org cina, org siam, org india sebagai pembawa tuah, di Indon depa panggei batu bertuah ( umum ) dan pembawa kerezekian. Nak dapat jenis emas ni tuan tuan bukan senang.. dalam GB baru berapa kali ada,? boleh kira dengan jari... kalau penjual lain ada pun x sampai 10 biji.. 6 biji pun tak sampai... kalau kecubuing air tu memang banyak. 

Penyejuk bagi pemakainya, itu sudah tentu kerana kecubung terhasil dari air.... ya..air boh... besor dan indahnya ciptaan Yang Maha Esa. Air boleh jadi keras melalui sebuah proses khas, tak perlu peti ais tuan tuan

Kalau anak demam boleh rendam bagi anak minum, rendam 1 malam dan esok pagi bagi dia minum, insyallah mujarab, ni cara org lama lama pakai... 

Apa salahnya kita ada sebiji... zaman darurat mana nak cari ubat boh. kita tak harap jadi... tapi persediaan kena ada walau sekecil persiapan


Kod Produk : KAIREMAS 29316
Bentuk : Kecubung Air Emas
MAHAR : RM 160

BID BADAR BESI








KINI .....anda mampu memilikinya pada Nilai Bajet anda , dan jika Takdir menyebelahi anda, insyallah Rezeki

Badar Besi Hijau... bukan taat wali tau.. Taat wali permukaannya kasar sikit dari ini dan kurang berkilat walau dah pakai Polishing 5000*

Kalau ikutkan kenaikan harganya ia kini bernilai :

RM 400 dah

Tapi !!!!!!

Nanti dulu.......... Ada TAPINYA....

Kat Page ni kita nak buat bid daaa.....

ok

Badar besi takde pantangan apa apa... masuk la dalam toilet ke, cepluss dalam lubang tandas pahtu nak pakai balik ke... terpulang... benda mai dari tanah bang, masa duk dalam tanah tu binatang langkah, binatang kencing , binatang mati jadi bangkai dan macam macam lah.  

Kelebihannya kebal Darurat....... Bodyguard menteri, askar, polis, Bomba , Pasukan awam, di galakkan memakainya... atau pegawai estet yang berhadapan dengan pekerja baran.. insyallah cubalah , tok yakin anda tidak akan menyesal sama sekali.. Pula sekarang kita buat bid.. bersyukurlah


QUICK GRAB : RM 400

===============

MULA BID : RM 1.00

===============

MULA BID : 31.Mac 2016 / 12.00 PM
TAMAT BID : 01. April 2016 / 12.00 PM
( 24 Jam )




PERATURAN

Boleh Quick GRAB

Pengguna Baru GB kurang dan Belum pernah Membeli dengan Kami hendaklah meletakkan nama tanpa bin dan lokasi tempat tinggal mereka ( Cth Azman.Shah Alam )

Bid suka suka Tidak Dibenarkan Dan Id anda akan di Senarai Hitamkan di dalam semua sistem Bid Dan Permaharan Kami

Kenaikan Tidak dibenarkan dalam sen sen

Di dalam Pembidaan 24 Jam ini Pelanggan Tidak dibenarkan berbual bual

Pembayaran Dalam Masa 3 Hari Sahaja





DEWA DEWI










































Permata dewa dewi... Kalau tak silap tok nama melayu pun rasanya panggil macam ni.. tak silap tok la. 

Jenis ni mampu berubah kaler ...tapi bukan hijau hahaha.. 

Kelebihannya lebih kepada kewibawaan dan ianya hidup, warnanya akan menyeliputi permata setelah sekian lama di pakai dan terkadang berubah warna mengikut aura sang pemilik. 

Item ini ialah item penarikan bukan bermodal dan insyallah walau biasa, tapi ia susah utk tok perolehi


Kod Produk : PPK 29316
Bentuk : Permata Dewa Dewi
MAHAR : RM 60