Ahad, 31 Januari 2016

AGATE EYES








Saja ja wife tok boh nama english.. minggu ni minggu english gamoknye.. dengan tok pun speaking bram bram ... 

Ini ialah Akik mata dan tok ikhtiarkan sebagai pembantu kasyaf bagi mereka yang dah ada ilmu kasyaf atau kefahaman kasyaf. insyallah mampu membantu . 

 Di jadikan sebagai cincin atau loket atau boleh di simpan begi tu sahaja, jika kreatif, boleh lekatkan ia di permukaan Kepala Tali Pinggang yang Plain. 

Moga Membantu 


Kod Produk : AGATE EYES 21116
Bentuk : Geliga Kasyaf
MAHAR : RM 120

GELIGA REZEKI TOK NAGA
























Barang Sekutu iaitu abg megat... Di berikan oleh Tok Naga Sebagai medium kerezekian unggul kepada pemiliknya, haruslah di jadikan cincin, takleh simpan saja.. jenis simpan saja ni selalunya jenis geliga kecil . 

Tok rasa kalau hijau begini semua dah tahu apakah kelebihannya, insyallah 


Kod Produk : GRTN 21116
Bentuk : Rezeki Tok Naga
MAHAR : RM 40

FOSIL DINASOR






































Antara Item Landing time yang popular di landing time itu sendiri kini... Fosil Makhluk sebelum Adam Di turunkan ke bumi. 

Apa kelebihan mana la tok tau sebab benda natang tu takde di zaman kita, tapi kalau nak diisikan, insyallah tiada masalah... sesuai untuk koleksi dan juga di buat cincin... canai petak dan buat cincin... huuuuii gerun seh 

Kod Produk : FOSSIL D 30116
Bentuk : Fosil Dino
MAHAR : RM 90

KECUBUNG PUTERI KAMARIAH























Comey lotey kecubung ni alhamdulillah.... 

dalam warna terbaik dan paling terbaik, inclusion urat yang menawan qolbu bagi yang memandang... kalau budak pandang dia akan Ngap masuk mulut ingat gula gula. 

Kecubung Puteri Kamariah ini menghuni Blog GB semenjak tahun 2012 lagi dan khasiatnya tidak pernah berubah melainkan bertambah dari masa ke semasa mengikut testimoni pengguna dan kajian kami sendiri di sini , alah kajian bodo2 je 

Insyallah khasiatnya :

Peningkat Aura wibawa

Penyeri wajah dan tubuh pengguna

Menguatkan Aura Unggu iaitu sensitiviti , gerak hati lebih tajam, tapi awas, jangan buruk sangka terlebih pulak


Kod Produk : KPK 30116
Bentuk : K.P.K
MAHAR : RM 60

BESI KURSANI







Besi Kursani.. seperti yang di janjikan di halaman lepas Harga Standard GB ialah RM 500, tapi kita mula dengan Rm 300 dan akan naik page demi page sebanyak RM 20 ...

Kalau nak murah silakan beli di pasar malam saja, Rm 60 , kalau yang murah lagi rm 10 pun ada.. yang tu tok dah cakap banyak kali dah apa bendanya.. nak cakap benda yang sama berulang kali pun naik buhsan jugak lah di buatnya.. takpa tu rezeki tiap peniaga, tapi ANDA pembelinya, anda boleh pilih samada nak yang berguna dan berkhasiat atau sekadar Nak Blessing 

Besi kursani ada banyak jenis , jika anda cari infonya ada yang jatuh di Rusia , ada jatuh di Arab ( Gibeon ) , ada jatuh di Asia... jadi mana satukah besi kursani yang di jadikan azimat dan bahan bahan di dalam keris suatu ketika dahulu... jawapan tok mudah saja... sebelum kehadiran pedagang asing, Orang terdahulu menggunakan besi besi yang ada di kawasan dan daerah masing masing, sebagai contoh sebilah keris jawa jika ada 7 lok maksudnya di perbuat dari 7 besi dan 7 besi ini pula dari 7 daerah... yap..kerana itulah orang lebih suka membeli keris lama yang masih utuh..bukan keris baru zaman kini. 

Besi kursani ini kami perolehi dari seketul Raw yang di perolehi dari sekutu dan sekutu pula memperolehinya dari cari gali kawasan di dalam Negara kita sendiri..bukan dari luar.. 

Kekuatan kursani lebih di kenali sebagai kekebalan darurat dan juga umu ( bagi mereka yang pandai menimbulkan kekuatannya ).

Kekuatan semangat

Perisai sihir



Kod Produk : BKURSAI 30116
Bentuk : Besi Kursani asli
MAHAR : RM 320