Ahad, 24 April 2016

RAJA MANI GAJAH








Raja Mani Gajah Yang sudah Di perkuatkan Unsurnya dengan di tapakan di dalam air mawar campuran Setanggi Cap Beskal dan kemudian di Masukkan ke dalam beras rumah tok sendiri selama Sebulan Setengah dan baru semalam lepas siap di embunkan.. maaf lah kalau embun kurang kerana panas yang amat la ni. Tapi embun tu tetap ada, Alhamdulillah

Bukan cempaka kuning na, cempaka kuning tu lain, hak page lepas tu ada macam ni Baz letak Cempaka Kuning, maka terlepas la ia sebagai mahar cempaka kuning ( Murah sikit dari RMG ). Sebab tok tok balas dendam dengan menapakan Sebiji ni haha... bagi hangpa jeles sikit. 

Kekuatan pengasehan la, car pakai buat cincin tengok... pastu dok lalu p mai p mai depan awek, pastu ejas.. insyallah... cuma tok pesan kalau bab nak ejas awek ni.. jadilah diri sendiri... kalau dah kahwin kasitau ja dah kahwin, jangan dok buat cerita lanjut tak bahagia la, bini curang la apa la.... be yourself.. habaq teruih, sy nak buat awak bini no 2 ..awak mau?.... kalau dia mau esok kawin, kalau tak mau.. aloha... pompuan berlambak kot zaman la ni... 




Kod Produk : RMG 23216
Bentuk : RMG Tapa
MAHAR : RM 450

RM 300

27 ulasan:

  1. RMG Tapa !!!

    dont worriee .....
    be happiee .....
    :) :) :)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Yg ni lagi power auuranya selepas ditapa tuan tigershah...cer tengok betul2 kt geliga tu...

      Padam
    2. Ayah tkmau citer lebih2 satgi ada yg lock..biaq pi dok tangtu..cukup bajet ayah kebas huhu!!

      Padam
    3. Gaji belum masuk lah ayah. Cuci mata jela huhu.

      Padam
    4. Kalau masuk pn biaq pi lah dok tangtu hehe..relex arrr!!

      Padam
    5. Kalau masuk pn biaq pi lah dok tangtu hehe..relex arrr!!

      Padam
    6. Hahaa baik yah baik! tunggu barang baik lagi. Mesti banyak lagi menanti hihi

      Padam
  3. Cantik.. Solid... Terbaik.. Hehehe

    BalasPadam
  4. Sy bg tau bini awk. Awk mau? Kekeke

    BalasPadam
  5. Hihihi saya punya teruna mani gajah tu nak salut suasa hihi tok mana murah tukang buat cincin..kalau bole nak tok buat kan..tak caya saya ngan tukang2 buat cincin tepi jalan ni..

    BalasPadam
  6. Tanpa disedari saya pi nak ikat batu kat chaw kit ada ka kecubung luteri kamariah ngan batu petir dia nak tukarnya.nasib saya tak gemunggal kan tukang buat cincin tu hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. mereka tahu nilai benda tu mahal tuan , jika tukar mereka mampu menjual lebih mahal lagi dari item yang ingin mereka tukarnya, mahar kita di GB sebenarnya masih jauh dari harga pasaran,. yang kerap dan suka berjalan window shopping memang tahu akan hakikatnya hal ini.

      Padam
    2. Bagus tok muda semoga blog ni kekal lama dan berjaya....

      Padam
    3. Bagus tok muda semoga blog ni kekal lama dan berjaya....

      Padam
  7. Tanpa disedari saya pi nak ikat batu kat chaw kit ada ka kecubung luteri kamariah ngan batu petir dia nak tukarnya.nasib saya tak gemunggal kan tukang buat cincin tu hihihi

    BalasPadam
  8. Hihihi saya punya teruna mani gajah tu nak salut suasa hihi tok mana murah tukang buat cincin..kalau bole nak tok buat kan..tak caya saya ngan tukang2 buat cincin tepi jalan ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, silakan.. bisnes cincin ni di handle direct tuan baz tuan... insyallah tak tukar punya

      Padam
    2. Yess saya percaya tok muda nnti saya akan direct wassup ke tuan baz ok tok muda terima kasih banyak..

      Padam
  9. Payment Done Tok, Detail dah sent kat whatapp Mr Baz/Tok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami