Ahad, 3 April 2016

MANI GAJAH TERUNA










































MGT... semalam kan MGT Kelas Special... hari ini bukan tak special, sama sahaja kekuatannya, cuma, warna menjadi bezanya. 

Urat yang kekuningan namun di pakai lama kelamaan akan menjadi merah juga, Melekit jika di usap di jari dan dari jenis terbaik di dalam usaha pengasihan , insyallah 

Di pakai kena atau tak kena kulit, tiada masalah


MGT ni barang dah lagend dalam blog GB, tok rasa 1 Malaysia dah tau apakah Kegunaan Keluarga Mani Gajah ni kan


Kod Produk : MGT 1416
Bentuk : MGT
MAHAR : RM 450

RM 300

12 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment done..detail dh ws kat mr baz..

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah jg kpd tn Sahlan.
      Tggl satu lg. Hurm..

      Padam
    2. Kalau xda org nak hadiahkan je kat sy tok (sambil memandang kiri dan kanan) :D:D:D

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami