Selasa, 31 Januari 2017

MANI GAJAH TERUNA















































Mani Gajah Teruna dari kelas kelas spot terbaik, lihat yang paling bawah sekali, kelihatan umpama setitis darah yang sudah menfosil di dalam sebuah permata , betapa indahnya. 

Khasiatnya yang amat ampuh dan bagus di dalam menarik minat pasangan lawan jenis kerana gajah tiada gay dan lesbian. jadi harap maklum kepada golongan ini. 

Mani gajah teruna ialah fosil mani gajah + darah gajah yang terbit dari ejakulasi pertama gajah yang teruna. Minta maaf tok tiada semasa proses ini berlaku, ini ialah apa yang di ceritakan oleh mereka mereka yang lama di dalam bidang ini . Jika di bawa kaji ke makmal sekalipun ia tidak akan menjadi darah dan mani kerana ia sudah bersifat dari cecair kepada bentuk permata. 

Umpamanya Batu Kristal... semua org tahu, pengkaji dan saintis gemology tahu ia terhasil dari air di dalam gua.. tapi kenapa bila di bawa masuk ke dalam makmal tiada ayat yang bernama " WATER" ???

MGT mempunyai energy metafizik aura di segi penarikan pengasehan.. atau bahasa mudah dan simpla ialah menarik perhatian org sekeliling untuk tertumpu kepada kita. 



Kod Produk : MGT 29117
Bentuk : MGT PURE
MAHAR : 450 Mlr

GRAB SATU SATU  400 Mlr


GRAB SEMUA 600 Mlr


SOLD OUT



Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!


GELIGA TOK CANGKUL








Nama Lucu tapi item Beshhh , Alhamdulillah

InsyaAllah amat ampuh dalam :

Memudahkan setiap urusan

Penunduk

Disukai ramai


Kod Produk : GTC 29117
Bentuk: Geliga Tok Cangkul
MAHAR : 200 Mlr

GRAB : 130 Mlr





RAJA MANI GAJAH SEBARA



























Sila Take Noted bahawa item Kerajaan Sabara buat masa ini yang di bekalkan kepada Tok ialah item yang best dan hebat hebat dari segi auranya dan kelebihannya. Kekuatan kelebihan yang berkali ganda dari item asalnya yang pernah di keluarkan di dalam blog G.Bunian ini . 

RMG ini mempunyai kekuatan pengasehan sekitar 10x ganda dari kekuatan RMG yang pernah kita maharkan di blog ini. 

Nilai mahar?.. insyallah tok cuba mengawal diri tok bagi menyamakan nilai maharnya walau pun kekuatan energinya melebihi RMG sebelum ini. 

Di pakaikan sebagi cincin atau loket atau boleh juga di jadikan bangle tangan. mana sahaja asalkan ia dekat dengan badan dalam jarak 10 meter. dalam jarak 10 meter sesiapa di dalam lingkungan auranya baik lelaki dan wanita akan menjadi mudah di tawan mudah menawan. Jika di pakaikan ke badan pemiliknya, fokus kasih dan sayang hanya kepada pemiliknya sahaja tanpa mempengaruhi sikap menawan kepada orang lain.. 

Bagus di pakai oleh mereka yang mengalami masalah :

Lambat Jodoh 
( tapi bukan cerewet ok )

Kurang kasih sayang

Nak tambah Isteri 
( jangan bagi wife anda baca halaman ini )

Nak jinakkan isteri yang liar 
( isteri liar akibat kena sihir nak kena di ubatkan dulu baru boleh di tundukkan )



Perlu diingatkan.. di Halaman ini tok ingin straight to da point... dah lama nak straight tapi di sebabkan tok asyik terlupa maka x dan nak masukkan point:

Kenapa perempuan lambat jodoh ?


Ada beberapa perkara yang perlu anda ketahui wahai kaum wanita 

Cerewet... 

Cara lingasan mata terkadang membuatkan lelaki jatuh cinta, takut, menyampah dan sebagainya

Bau badan, ketiak bulu sampai ke pusat, sila bercukur dan pakai tawas untuk membasmi bau ketiak

Terlalu manja tergedik gedik dan mengada ngada

Baru kenal lelaki 2 hari dah ajak kahwin... ni nampak sangat ada benda tak kena... samada dah kena tebuk atau ada masalah mental.

Tidak mengongkong... awas wanita... tolong la ya, masa bercinta biar lah si dia nak buat apa pun, p mana pun.. awak dengan dia bukan ada apa apa lagi... kalau dah kahwin pun jangan mengongkong sangat, kongkong sikittttttt aje k

Jangan suka memaksa lelaki

Pandai berdikari

=====================

Kenapa Lelaki lambat Jodoh?


Bagi lelaki pula... haa ni maybe banyak point sebab tok ni lelaki.... yang kat atas tu yang pernah tok sendiri kena lah dalam hayat tok bhahahha... 

lelaki ni , 1st sekali ialah Bau badan... perwatakan x bagus, rambut kusut. baju tak terurus, seluar jeans 1 bulan 1x basuh

Kulit tangan mesti berbulu..99% perempuan suka lelaki tangan berbulu , geli katanya.. kalau takda bulu , sila ke Jusco dan beli bulu palsu.. tak pun potong bulu teddy bear dan pelekat kat tangan dan badan. Kalau takda juga, jangan salahkan sesiapa, salahkan lah keturunan anda sebab takda sejarah Pakistan, Arab atau India bhahaha... 

Jangan suka memaksa.. tapi psiko takpa...

Lelaki sukakan perempuan berdikari kerana lelaki itu pemalas.. buangkan sikap pemalas dan sama sama berdikari

Cara bercakap kena lepas..bukan cakap main lepas, tapi bukan juga di tahan tahan ( kontrol macho ) maksud tok ialah selamba rock tapi ada adab... biarkan perempuan jatuh kepada kita dan meluahkan perasaannya sendiri..itu lebih puas kepada diri kita dan itu menunjukkan perempuan itu sanggup mengikut kita walau apa sahaja. 

Jangan sensitif, terkadang perempuan suka bergurau dan gurauan mereka ibarat tak panjang akal.. Anggap itu sebuah kelemahan mereka dan sambut ia dengan ketawa anda walau pun ketawa itu terpaksa anda buat buat. 

Berterus terang , menjadi pendengar yang baik dan serius


Bijak mengendalikan situasi.. kalau sedih hang p gelak memang ber-akai la... 

Jaga kepercayaan mereka tapi jangan report tu ini , contohnya nak jumpa member sepejabat perempuan pun nak report ke dia..itu ini report ke dia... perempuan kalau buat macam tu memang lepas ni dia la Queen , Queen control... ke depan sekali tak report memang ber-akai la jawabnya. 

U can touch me..but me cant touch u....Lelaki respek wanita ialah lelaki yang tak pegang sana sini, sentuh sana sini.. cuit tu mungkin biasa. But perempuan can touch u... sebab pompuan ni manja.. kekadang dia nak perhatian.. sorry dia bukan nak ehem ehem ok.. jangan mudah terpedaya... dengan sentuhan perempuan merasakan diri mereka selamat dan ada tempat mengadu... ohoiii.. ni ilmu org bercinta dosa tanggung sendiri la kalau dia batal ayaq semayang anda tetiba. 

Banyak lagi, tok dah lenguh bahu la.... sambung kendian lagi 20 tahun


================================


Kod Produk : RMGS 29117
MAHAR : 450 Mlr

Grab Satu satu : 350 Mlr

GRAB SEMUA : 450 Mlr



GELIGA PUTERI RATNA SARI







































SOLD OUT
Tn Fadhlul Fathil



Alhamdulillah di dalam banyak banyak perolehan yang di berikan Puteri Ratna Sari ini ialah antara item kerezekian dan insyallah di gunakan di dalam kelebihan Penghadang dari sihir dengan izin Allah SWT

1A mampu di masukkan isian Kasyaf , ingat tok ulang semula isian kasyaf bagi mereka yang sudah ada ilmu kasyaf namun belum penuh kasyaf, haaa ingat senang nak kasyaf. caranya sama macam Halaman semalam yang keluar tu. Kos Isian ialah Rm 50 ( kalau nak isian kasyaf ) 

Ada ramai orang belajar kasyaf , dah bertahun dan jutaan zikrullah, tapi tak juga kasyaf.. ada kesilapan di situ... Ibarat beli kereta, asyik tuang aje minyak petrol tapi tak start start.. atau dah pandai start tapi minyak hitam pula tak bubuh... ibaratnya lah. 


Kod Produk : GPRS 29117
Bentuk : Geliga Puteri Ratna Sari 
MAHAR : 60 Mlr

GRAB SATU SATU 50 Mlr

GRAB SEMUA 90 Mlr