Ahad, 19 Januari 2020

TRACKING CODE POS LAJU 30/12/2019



Assalamualaikum wbt. dan salam sejahtera. Alhamdulillah, di bawah adalah senarai tracking code pos laju yang telah memaharkan item2 di GB. Harap maklum dan terima kasih.

1. Tn. Fxxxxx Jhor : EP686862165MY

2. Tn. Jxxxx Ganu : EP686860354MY

3. Tn. Sxxxxx KL : EP686862243MY

4. Tn. Fxxxxxxx Slngor : EP6868621882MY

5. Tn. Rxxxxxx N.9 : EP686862267MY

6. Tn. Axxxx Slngor : EP686862179MY

TRACKING CODE POS LAJU 31/12/2019



Assalamualaikum wbt. dan salam sejahtera. Di bawah adalah senarai Tracking Code Pos laju bagi yang telah memaharkan item di GB. Terima kasih.

1. Pn. Exx PP : EP686862151MY

2. Tn. Axx Srwak : EP693817484MY

3. Tn. Rxxxx KL : EP693817507MY

4. Tn. Sxxxxx Slngor : EP693817498MY

TRACKING CODE POS LAJU 29/12/2019


ASSALAMUALAIKUM WBT DAN SALAM SEJAHTERA. DI BAWAH ADALAH SENARAI TRACKING CODE BAGI YANG TELAH MEMAHARKAN ITEM2 DARI KAMI DI GELIGA BUNIAN. TERIMA KASIH.


1. Tn. Oxxxxx Slngor : EP686862240MY

2. Tn. Ixxxx Slngor : EP686862236MY

3. Tn. Axxxx Jhor : EP686862219MY

4. Tn. Mxxxx Sbh : EP686862222MY

ADA YANG BERKENAN?

Yakuk Kuning Khodam Raja Jin ( Baru Tukar )












RMG Nombor 3 ///
















Jarum emas Tunggal Aliff















Khodam Raja Jin ( Baru tukar )













Berlian Puteri















Kalimaya 12 Puteri















Delima Merah Air















Delima Kerajaan Api















Yakuk Kuning Khodam Ratu














Batu Berkalimah, MGT















Batu daun















Sisek Naga
















Khodam Macan Putih















Khodam Garuda














Khodam Garuda

















Padparacha Alam Jin Khodam Panglima Naga Emas















Kalimaya 21 Puteri





Assalamualaikum wbt dan salam bahagia

Tok keluarkan semua koleksi Cincin berkhodam dan berprofil tinggi, Ya , sekali dengan Cincin Khodam Garuda juga tok keluarkan, 1 lagi tu baharu di masukkan Pak Guru ( yg lebih besar ) .

Jika anda berminat , boleh hubungi Bonda JJ, tok bukan apa suruh PM Bonda JJ, sebab bulan ni tok agak sibuk sekali sampaikan Ibu tok call pun dia merungut tok tak angkat, ni memandangkan tok amat sibuk dengan acara ritual pelbagai jenis keilmuan, Ni dapat panggilan ke Jerai pula. 

0178259540

TRACKING KOD 19.1.2020

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semuanya, Alhamdulillah di bawah tok sertakan TC bagi rujukan anda, terima kasih kerana memaharkan item dari Pihak kami dan Semoga anda mendapat keberkatan dan manfaat dari Allah SWT

1. Tn Axxx, N.Sembilan : EP668204119MY

2. Tn Sxxxxxx PP : EP668204122MY

3. Tn Nxxxxxxx sbh : EP668204140MY

4. Tn. Rxxxxx srwak : EP668204136MY

5. Tn. Zxxx phg : EP668204153MY

6. Tn. Sxxxxxxxx jhor : EP668204167MY

7. Tn. Mxxxx srwak : EP668337795MY

8. Tn. Axxx phg : EP668204065MY

9. Tn. Axxxx Srwak : EP668204096MY

10. Tn. Fxxxx slngor : EP668204105MY

11. Tn. Hxxxx Jhor : EP668204175MY

12. Pn. Sxxx Slngor : EP668204184MY

13. Tn. Uxxx melaka : EP668204238MY

14. Tn. Dxxxxx phg : EP668204082MY

15. Tn. Rxxxxx Jhor : EP693378522MY

16. Tn. Fxxxxx PP : EP668204224MY

17. Tn. Lxxxx KL : EP668204215MY

18. Tn. Zxxxx Slangor : EP668204207MY

19. Pn. Nxxxx Jhor : EP668204198MY

20. Tn. Fxxx KL : EP668204079MY

MEDIUM PERANG

Untuk medium persiapan perang, tok bukan saja saja sebut, namun tok bukan sebut utk lariskan jualan atau menyebut utk menjadikan negara ini huru hara. 

Namun ini untuk persiapan anda, mengikut perincian KKM, dari 4 org rakyat Malaysia akan ada yang 1 darinya mempunyai masalah psikiatrik, psikiatrik bukan sahaja masalah Gila, malah gangguan emosi, mudah terikut perasaan, tekanan. dan Ini bermaksud kadar jenayah akan semakin meningkat. 

Tok mencadangkan anda memiliki Langgalam, memang sejak dari dulu tok menekankan item ini kerana ia memang benar hebat , malah lebih efisien, hanya diikat di pusat, masukkan dalam pusat dan lilit pinggang dengan kain, atau masukkan dalam kulit bawah siku, atau di telan terus utk mendapatkan kelebihannya di badan, ia akan keluar melalui najis besar namun kelebihannya akan tertahan di aura , bercampur dengan aura badan kita dan menjadi kekal, In Sha Allah tidak salah berusaha dan berikhtiar. KIta Bukan superman, tapi sepaling tidak boleh menyelamatkan diri atas berkat barang ini. 

Langgalam Maharnya sebiji RM 450 namun jika anda membeli untuk keluarga dan dalam kuantiti yang banyak in Sha Allah tok boleh beri anda mahar khusus.

Item ini sekarang tak lah banyak mana , cukup utk 1 pasukan bola sepak sahaja 



KITAB ILMU LENGKAP TARIK DUIT DAN KHAZANAH

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semuanya

Alhamdulillah tak lama lagi tok akan menerbitkan Ebook Kitab Ilmu Tarik Duit dan Khazanah lengkap iaitu segala ilmu yang tok pelajari dan pernah praktekkan selama hayat ini membantu mereka yang memerlukan melalui medium Barang Barang Berkhodam dan Berhikmah. 

Penarikan wang yang tok belajar punyai 2 cara dan penarikan khazanah melalui 2 cara juga. 

In Sha Allah ia di dalam perangkaan sekarang dan tok tak tahu bila ia di jangka keluar memandangkan January ini tok amat sibuk sekali dengan ritual dan Tuntutan2 Alam Ghoib kerajaan Bunian samada mungkin tak lama lagi tok akan pulang ke sana atau Dunia akan huru hara , mana yang sampai dahulu itu yang di dahulukan , jika contohnya datang dunia huru hara maka perjanjian tok ke sana akan terbatal dengan sendirinya ( punyalah tok dah cuba buat macam macam cara sebelum ni nak membatalkan perjanjian , dah berbelas tahun dah cuba, tapi akhirnya lebih di pentingkan ialah di mana peranan yang sampai dahulu. 


Permaharan Kitab ini adalah pada nilai RM 500 dan akan di hadkan kepada 100 individu sahaja dan ia akan di tamatkan 3 bulan selepas ia di lancarkan bagi menjaga kuantiti pengamal , sepanjang tok mengajar ini dari hampir 10,000 murid seluruh dunia, yang mampu melakukan penarikan barang sekitar kurang lebih 60 org dan apabila kebanyakan mereka sudah pandai sikit kebanyakannya menjadi khianat ( Allah menduga hati mereka dan di hujung mereka gagal ) dan yang mampu melakukan penarikan kini  samada dengan di mohon atau datang sendiri ialah seramai ( melaka 1 ) , ( N9 3 ) , ( Kelantan 2 ), ini ialah apa yang tok tahu , yang tok tak tahu samada mereka menyepikan diri setelah mengenali bidang sufi lebih mendalam itu belum tok kira . 

Nantikan Ebook ini samada ebook atau Hardbook