Khamis, 24 Mei 2018

GELIGA ULAR GELIGA MATA KASYAF HYPER RARE...







Assalamualaikum wbt.. Mai dah yang paling super hyper rare..hahaha. Geliga ular untuk mata kasyaf dan terawangan. Mmg ada 1 ni saja..Jangan dok p tanya stok dapoq lagi no... 

Alhamdulillah, perolehan Kenyir, Kerajaan Kechil Berching.. Kalau tanya orang tua2 area hulu ganu, depa tau la duk tang mana tu.. Sebuah kampung yang dulunya sudah ditenggelami air; sekarang ia sudah menjadi antara dasar tasik kenyir yang besaq dan luas tu..


Alhamdulillah, permata di atas adalah sejenis Geliga Ular, namun tidak dinyatakan oleh pembesar kerajaan ini apakah jenis ularnya..cuma dinyatakan khasiat dan kelebihannya saja, in sya Allah..

 In sya Allah amat ampuh dalam :

Membantu untuk kasyaf

Kerezekian tinggi

Keharmonian

Kewibawaan

Penyeri wajah

Amat sesuai untuk politicians

Membuat orang ramai akur dengan kata2

Disukai dan disegani

Pengasehan

Penunduk

Penumbal sihir


Kod Produk : GULAR 19518
Bentuk : Geliga Ular
GRAB : RM 1111
RM 555


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231











Mr Captain : 0178259540

CINCIN RAYA









SAIZ 19















SAIZ 20


Cincin di atas semuanya perak asli, atas sekali ialah batu kecubung dan cincin no 2 ialah berbatu topaz.. tok sah tanya la mana tok boleh.. mana lagi kannnn...


Tok x nak simpan lama lama la ... cincin ni kalau kita peniaga simpan lama, maintenance koho naik... asyik dok polish ja kerjanya. 


Batu di atas semua kekuatan alami dah.. isian isian lepas semua di batalkan semula dan di adjust semula kepada alami.. 


Kecubung : Kewibawaan
Topaz : Penaik aura dan menstabilkannya


Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Cincin Raya
SAIZ : IKUT GAMBAR
MAHAR : RM 99





Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


AZIMAT KUAT ZAKAR KING
































Ha.. mai dah mai dah.. Ni Azimat kuat zakar juga, tapi yang ni KING SUPER dan ia juga lebih kepada: 

tegang dan pikat
pengasehan 
kuat tarik nafsu

 Ni masuk brg pelik pelik ni tok segan nak rungkai panjang.. Tau sendiri lah dengan apa tok tulis di atas tu noh. 

Di Pakai di leher atau pinggang, di gantung di rumah .. ada cara guna dan cara gunanya tu tok siam minta agar tok jangan masukkan dalam blog, sat g org tiru skill haha. so, sapa yang beli item ni kena WAJIB wassap tok, cuma tok boleh bagitau, baik lelaki, perempuan boleh maharkan..bukan utk lelaki sahaja. dan ia di gunakan untuk org yang anda inginkan ( buat menikah ) kalau x buat menikah tok tak campur tu urusan anda.. ibarat tok ada Kedai jual parang, nak buat menebas pokok pelanggan p tebas leher org, apa dia tok pun nak kena berjawab ka?.. Lagu tu tadak org meniaga la jawab dia.. Allah bagi akai pikiaq. Jangan sama taraf dengan lembu.. maaf kalau terkasar bahasa tapi itulah hakikatnya org yang ada ilmu 5 tapi nak tunjuk ada 10. 


Kod Produk : AZKING 19518
Bentuk : Azimat kuat zakar KING
MAHAR : RM 400
RM200

Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


GELIGA MATA JIN PEMBUKA KASYAF


















Maaf tuan2, silap kod.. bukan Permata Raja Jin tapi Geliga mata Jin, di namakan begini kerana ia membantu pembukaan kasyaf lebih jelas..

Cara Guna ialah dengan berzikir zikir bawaan anda di gentilkan di jari anda macam tasbeh... secara saintifiknya gentelan ini akan merangsang urat otak anda.... 

Ingat tau, ia bukan membuka...cuma membantu menjelaskan lagi apa yang belum jelas di dalam penampakan bathin...

Mata bathin ni takda istilah Ilmu kasyaf, ilmu mata bathin atau buka mata batin..sebab .kita sebenarnya dah kasyaf...buktinya...sejak kecil kita sudah mampu melihat alam halus... makhluk halus... tak caye?.. cer tanya kanak kanak kecil dan belajar dengan drg... sure drg kata " nampak la tu, nampakkkkkk"'...... kita pun bukak la mata seluasnya..x juga nampak.... 

Kasyaf terbahagi kepada 2

Kasyaf Laduni
( Kasyaf melalui pemahaman dan pilihan Allah itu sendiri kepada siapa yang dia kehendaki )

Kasyaf Jin
( Kasyaf jenis ni la yang di perkatakan adanya jin dalam badan kita, dan kita melihat jin kerana dalam badan kita ada jin, ada benar dakwaan ini, tok setuju )


Kalau nak kasyaf juga dan x boleh menerima pendapat di atas.. meh tok bukakan dengan menitiskan asid nitrik ke dalam mata anda hehehe.... gurau je weh ...kang kome buat sendiri pulak...naya naya



Kod Produk : PRJIN 19518
Bentuk : Geliga Pure
MAHAR : RM 50


GELIGA ULAR TEDUNG SELAR EDISI 6









Apa dia batu ini?....malas dah nak cerita... so tok ambil di halaman lama sahaja


Alhamdulillah.. Geliga Ular Tedung edisi 6. 

Jika anda bertuah memilikinya insyallah , tahniah ayah ucapkan.

Alhamdulillah perolehan terbaik geliga Ular Tedung Selar.. Item terbaik bagi tok di bulan Muharam ini. 

Mempunyai Karomah dan kekuatan di dalam Asbab yang cukup banyak untuk kegunaan manusia:

Di jadikan sebagai cincin dan di jaga dengan Bacaan bismillah setiap kali ingin memakainya di jari. Sebaiknya di letakkan di dalam beras yang sudah di campurkan dengan Madu.. maksud ayah di sini.. beras tu di peram dengan madu asli dan kemudian beras itu menjadi warna madu dan di masukkan bersama geliga ular ini di dalam sekantung kain kuning. 

Mempunyai energy dan hikmah mistik di dalam :

Penunduk Manusia Dengan cara di tenung musuh tersebut

Penawar sihir dengan di rendamkan ke dalam air dan di bacakan bismillah lalu di tiupkan ke dalam air dan kemudian di minum. Insyallah

Penunduk ular dan mampu di uji kepada ular..minta maaf ular zoo adalah tidak dibenarkan.. ular tu dah biasa jumpa manusia.. sila cari ular yang liar di dalam hutan. 

Mampu mengawal minda manusia dari jarak jauh, caranya duduklah dengan tenang sambil memegangnya dan bayangkan wajah org yang diingini dan kemudian berbisiklah di bibir apa yang anda inginkan seperti seekor ular yang sedang bertapa insyallah


Barang ada 1 buat masa ini... Siapa cepat dia dapat.. 


AMARAN!!!!
(di page yang dipublish pada oktober 2017)

Selepas halaman ini tamat yakni halaman Bagi GUTS 6 . Ia akan di semak semula dan jika ada yang tersisa, Tok akan naikkan lagi di masa akan datang, namun pada nilai RM 1200..  masa tu jangan minta nilai di bawah.. setiap nilai ada perjanjiannya tok dengan alam ghoib, kami pun bukan boleh sesuka hati nak kurangkan mahar dan nak naikkan mahar.. antara sebab promo ialah bulan bulan tertentu ada perayaan di dalam islam, atau ada keramaian di sana..

Jadi jika ada item item sebelum ini yang belum di grab, selak semula dan grab sebelum ia di muat naik semula pada nilai asal.

Namun pada hari ini 24/5/2018, kebetulan  mmg ada keraian di sana, menyambut dan menjalani bulan Ramadhan, maka tuan2 semua tok dapatlah memaharkan pada nilai yang rendah seperti sebelum ini.. Rezeki tuan2 im sya Allah.


Kod Produk : GUTS6 19518
Bentuk : Geliga Ular Tedung Selar
MAHAR : RM 1200
Promo Ramadhan Utk anda : RM 450