Sabtu, 23 Jun 2018

G.ULAR TEDUNG SENDUK























Geliga Ular Tedung Senduk King Hyper Rare hasil perolehan kaki bukit, Wang Kelian.. Alhamdulillah.. 

Jika dilihat di dalam gambar, ada serpihan magnet melekat menandakan antara kandungan di dlmnya adalah besi.. Seperti yang telah kita tahu Allah telah berfirman : 

" ..Dan Kami turunkan besi yang padanya terdapat kekuatan yang hebat dan berbagai manfaat bagi manusia..." 
( Al-Hadid, QS 57 : 25 ) 

Sesungguhnya tiada satu apa pun yang Allah jadikan di muka bumi ini yang tiada manfaatnya bagi manusia..so bukak minda, lapangkan dada dan luaskan mata dan jangan sesekali memperkecil2kan setiap ciptaanNya, in sya Allah..

In sya Allah, Jenis ini di gunakan di dalam usaha :

Perisai dari sihir dengan izin Allah SWT

Kebal umum

Wibawa

Pembisa pukulan

Penunduk musuh

Lawan menjadi gentar

Dan ada khasiat khusus kepada pemiliknya mengikut aura seseorang 

Di pakai jangan kena kulit, insya Allah


Kod Produk : GUTSENDUK 20618
Bentuk : Geliga Ular Tedung Senduk
MAHAR : RM 450

PROMO RAYA
RM 200

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






MINYAK CENDANA ASLI 5 BOTOL







Minyak cendana... Alhamdulillah beberapa hari lepas ada permintaan, walaupun ia cuma permintaan dari seorang pelanggan kami, namun kami menyediakan sebanyak 7 minyak cendana alam ghoib bagi di maharkan. 

Ia asli minyak cendana dan baunya tidak ubah dari bau cendana asalnya. 

Apa kegunaan minyak cendana?

Banyak kegunaan yang ramai orang tidak sedar... bersamaan dengan batu permata dan geliga yang mempunyai varisi berbeza namun kebanyakan hampir mempunyai kelebihan yang sama, begitu juga dnegan minyak ini. 

Minyak cendana tidak di gemari Jin Kafir atau dengan bahasa mudahnya Jin yang merasuki tubuh badan manusia atau yang menyelimuti item mistik .

Di gunakan di dalam perubatan alternatif bagi mengesan kehadiran jin kafir di dalam badan di mana jin jin ini tidak menggemari akan bau cendana. 

Jika di gunakan di dalam pertapaan makhluk yang hadir bukanlah dari kalangan Jin jahat atau berniat tidak elok. 

Boleh di pakai di dalam solat, pertapaan, ritual keilmuan dan sebagainya. 

Jika anda bijak, boleh mengolahkannya dengan di sapukan kepada barang barang biasa bagi di berikan kepada anak anda sekiranya mereka mempunyai jadual kem atau perkhemahan di dalam hutan

Boleh di oleskan di barang barang yang mempunyai unsur jin tidak baik dan meneutralkannya


Bagi menyembuhkan orang pengsan dengan mujarab, oleskan di Bulu kening, ubun ubun, belakang telinga, di dagu, di bahu , di pelipat siku , di pelipat lutut dan di celah jari tangan dan kaki, insyallah mangsa pengsan akan sembuh 


Kod Produk : MINYAK CENDANA
Bentuk : 5ml Minyak cendana
Kuantiti : 10 Botol

MAHAR SEBOTOL : RM 200

Promosi Idulfitri
RM 50


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540

G.ULAR SAWA KING








Alhamdulillah geliga ular sawa yang di perolehi dan di berikan bersama ritual Geliga Permohonan yang lepas, usah risau ia bukan milik sesiapa , ia selalu di berikan pada ketika ritual GP di jalankan, samada ia banyak atau tidak bergantung kepada rezeki Ayah. 

Item ini mempunyai kelebihan karomah yang amat besar di dalam penarikan kerezekian.. baik urusniaga mahupun makan gaji, di permudahkan dengan energy yang ada padanya apa kerja kita laksanakan akan membuahkan hasil dengan izin Allah SWT. 

Item ini hendaklah di pakai sebagai cincin, tiada amalan khusus, barang alami tiada amalan. kalau amalan itu ialah barang isian atau ilmu itulah sebenarnya nilainya..nak jual ilmu segan gamaknya... tak ada istilah jual ilmu, kerana ilmu tiada harga dapat menandinginya sementara wang itu ialah keperluan..bukan kita saja makan nasi kot?.

Geliga ini mempunyai kekuatan di dalam perubatan sihir di mana di rendamkan dan di beri minum, insyallah sembuh

Tok mendapatnya dalam bentuk ini. minta maaf sekarang tok jarang melibatkan pertukangan mencanai dan polish, bukan apa, kerja jadi lambat sedangkan pengeluaran kita hari demi hari insyallah semakin pantas dan laju. 

Barang ini hanya dapat sebanyak ini sahaja, tok tidak menjamin keberadaannya di masa depan

Kod Produk : GUSAWA KING 20618
Bentuk : Geliga Ular Sawa
MAHAR : RM 260

PROMO RAYA
RM 200


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540





BATU KURSANI















































Batu Kursani. Medium kekebalan darurat hanya ketika di perlukan , tidak boleh di test test kecuali melalui ahlinya sahaja.. Kenapa mahu di test melainkan untuk ujub?.. yang ujubu itu cuma palsu ia lahir dari kepalsuan trik trik penyulap sahaja. 

Batu kursani juga mempunyai kelebihan di dalam daya penarikan kerezekian dengan izin Allah

Ia juga mempunyai kekuatan memulihkan semangat atau tenaga yang lemah dengan cara di rendamkan dan kemudian di minum airnya In Sha Allah

Di buat cincin WAJIB kena kulit


Kod Produk : BTSANI 20618
Bentuk : Batu Kursani Asli
MAHAR : RM 60


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540

Jumaat, 22 Jun 2018

JUMAAT KITA OFF DAY


Berjumpa kembali esok hari dengan item terbaik

TOK TANYA........ANDA JAWAB

SEBUAH PERTANYAAN TOK DI TERBITKAN DI FACEBOOK... Di Sana memberi jawapan, dan tok ingin mendengar anda di blog pula memberi jawapan. Jawapan Bolok Akan di Padam percuma... penat menaip dan membuang masa bolok bolok ni


Korang suka dan nak tak kalau tok travel sana sini cari batu permata real contohnya di Indonesia, Burma, Thailand , Kemboja, pakistan dll... siap tok ambil gambar dan buat sedikit dokumentari akan pasar pasar batu permata di sana kemudian beli dan jual di blog??... contohnya delima di burma murah murah... semurah 1 carat rm 12 tapi di Malaysia Se Carat RM 80.... Atau 1 biji RM 300 tapi di malaysia jangkau RM 25,000 siap cincin..... Kiranya tok suplier bergerak beserta info....


Mungkin ada yang akan tanya..tok tak takut ke kalau orang pun pergi ke sana dan bersaing dengan tok di sini di dalam bidang batu permata?.... jawapannya tok tak takut hahahaha... sebab kalau dorang nak ke sana... ke semua lokasi yang tok revealkan makanya mereka perlu ada modal yang cukup besar.. Tambang, hotel, makan minum, belanja dan modal beli barang, seterusnya kebanyakan pesaing tok mempunyai komitmen lain selain bisnes mereka iaitu pekerjaan tetap, ketiganya.... belum tentu isteri mereka macam isteri tok hehehe.... keempat jika mereka mampu, maka di sini mereka perlu buka 1 kedai yang besar dan menjualnya kerana pesaing tok ramai yang kalau boleh beli Rm 12 , nak jual Rm 12,000 ... nak kaya cepat.. mentaliti melayu dalam bisnes.. maka its okay.. tok suka melihat mereka senang.

Dah 2 tahun tok tak travel jauh jauh kerana Baby Boss tak di berikan vaksin kecuali vaksin semasa di lahirkan , jadi agak risau untuk membawanya ke luar negara..buat masa sekarang alhamdulillah kesihatannya agak bagus ..kalau kena demam pun sehari.. selsema pecah rekod 3 hari... ini budak..xde vaksin...

Bila dah capai 2 tahun sudah boleh tahan penyakit dan nanti 5 tahun ke atas baru di berikan vaksin .ini saranan kawan isteri tok yang juga seorang Doktor.

Ok.. ni tok tanya dulu, sat g aku p sana beli tu ini, xda org nak beli..payah jugak la... tapi off course la kalau nak isi,kita buatkan.

Bukan apa... keadaan kesihatan tok pun sekarang kurang memuaskan, tok tak larat lagi nak bersuka suka masuk hutan, panjat bukit macam dulu, sekarang dah jadi macam tak suka dah kerana kesihatan hahaha...

Memandangkan pasaran kita ni pasaran mistik... maka tok tanya dulu pelanggan yang ada di sini....

Sebelum ini pekerjaan yang tok lakukan ialah:
1. Ambil batu di alam lain

2. Ambil batu dari sekutu yang ambil dari alam lain

3. Ambil batu dari modal nyata ( beli )

4. Ambil batu import luar negara

5. Batu bermodal atau import terkadang kita lakukan kerjaan menghantarnya ke dalam selama 5-10 minit bagi di kerjakan oleh orang sana cukup cukup dan kemudian di hantarkan semula, ia di klasifikasikan sebagai barang alam sana. Tok Siam pun sesekali buat kerja ni.

Jadi selepas ni tok nak fix, dari 5 kerjaan , hanya tinggal 3 kerjaan iaitu perihal 3-5 sahaja.

Apa Kata Anda?

GELIGA PERMOHONAN SIRI 2 2018

Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera


Setelah di timbang tara akan jadual Tok di sini , Geliga Permohonan akan di jalankan pada :


28hb June 2018 

Dan ia akan mulai di hantarkan kepada anda mulai 29-2hb julai 2018



KADAR BAYARAN

Syarat Upah Masih sama seperti tahun 2012 lepas iaitu RM 107 Bagi Semenanjung dan RM 110 Bagi Borneo, Luar negara adalah mengikut kadar kurier masing masing yang sudah di tetapkan syarikat Kurier.


Bagi yang berminat memilikinya bolehlah melakukan bayaran ke akaun Syarikat Tok ( My Gemstone ) dan kemudian menghantarkan :

Nama
Alamat
Slip Bayaran

Ke Nombor Bonda SAHAJA 0127845231 , ini adalah kerana bonda yang menguruskan kutipan senarai nama pemohon


Perolehan adalah mengikut rezeki anda, ada yang 1 biji, ada yang 2 biji ada yang 3 biji malah ada yang dapat 10 biji.

Kelebihan GP adalah mengikut masalah anda kini dan akan datang dan hanya Allah Yang Maha Mengetahuinya. Bermaksud di sini jika anda bertanya tok hanya boleh berikan kelebihan umum, bukan kelebihan khusus kepada diri anda.




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540