Ahad, 22 Oktober 2017

KEMENYAN ARAB

































































































































































































Kemenyan arab atau nama lainnya kristal mani gajah semasa ia belum mengeras dan muda, opss. terbuka rahsia pulak ... ya..kristal mani gajah tu kaler merah,, kaler takda masalah, sirap ada. asalnya dari kemenyan ini lah. 

Kemenyan ni kalau di transformerskan kepada nama kristal mani gajah, harganya lebih mencanak canak, letak 4 batang dah Rm 200 dah.. maka itulah kelebihan mentransformerskan namanya .

Namun asal muasal sebagai kemenyan arab pun dah POWER dah, ingat senang ke nak jumpa kemenyan ni?... org tua tua usaha beli 50 gram tau, simpan dalam kertas dan di guna sampai mati.. bakarnya sikit sahaja dan kelebihannya sama dengan kemenyan merah atau multifungsi. 

Cuma.... haaaa.. Penggunaan kemenyan ni ikut level ilmu seseorang pawang.. kalau amatur, pakai kemenyan hitam, kalau profesional depa pakai kemenyan arab atau kemenyan bunian. Atau kemenyan getah. 

Kemenyan ini juga boleh di mamah dan di makan sedikit di waktu pagi bagi KEKUATAN ZAKAR, dan jika dalam kecemasan insyallah boleh di bakar .

Setiap kemenyan ada khodamnya, tapi mengikut hemat tok khodam ini di berikan oleh guru anda masa anda ambil kos Perbomohan dan perdukunan dulu. 


Insyallah stok tak banyak, kalau anda sering berjumpa kes kes jin rasuk, kes hantu raya, kes jembalang hutan, senang kata kes berat lah, insyallah cubalah bakar, dengan serta merta jin di dalam tubuh pesakit ini akan keluar ketakutan atau menjerit ketakutan. Ini lah kehebatan kemenyan Arab atau getah bagi sebuah pokok....... Kemenyan ni getah pokok la..mana mana kemenyan pun, memang asal getah pokok. Dan setiapnya ada kehebatannya tersediri.


Terkadang ada guru mencari, nak tarik duit la, tarik nombor la, tarik pompuan la.. macam macam.. masa bomo mintak la jenuh mencari pusing 1 Malaya. x jumpa jumpa.. ini haaa.. apa tunggu lagi,beli buat spare..nanti nak guna barang dah ada..  


Kod Produk : KMYN ARAB 221017
BEntuk : Kemenyan Arab
MAHAR : RM 100.25



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda bonda Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231





Bonda Zie menguruskan perniagaan lain sekarang






KEMENYAN PELBAGAI GUNA



























































































































































































Alhamdulillah pada malam ini tok meminta 8 bij kemenyan untuk multifungsi, Tapi datangnya 1 bongkah macam bata alhamdulillah, ia cuma perlu di bakar sahaja sedikit dengan rokok surya dan di bacakan Surah Al-Fatehah 1x sambil nafas di tahankan dan kemudian di niatkan.

Sekiranya anda niatkan kepada pelarisan maka bayangkan kedai anda,

Sekiranya anda niatkan kepada pasangan anda agar sentiasa ingat kepada anda dan tidak selingkuh , maka bayangkan mukanya sahaja

Sekiranya anda ingin melihat sesuatu yang tidak berlaku di hadapan mata anda dan ingin ia di tayangkan di mata anda, pejamkan mata sambil membakarnya, bacalah Al-Fatehah 1x dan akan di berikan penampakan kejadian yang berlaku.

Sekiranya ada item anda hilang, di curi, bakarkan ia bacakan Fatehah 1x dan niatkan, insyallah pencuri akan kepanasan dan wajib memulangkan semula, jika dia berdegil insyallah Allah maha kuasa pencuri akan di timpa kecelakaan dalam kurang 14 hari kemenyan di bakar


Kemenyan ini di bakar sedikit sahaja dan baru sebentar tadi ia tok gunakan untuk 1 hajat membantu org lain. 

Ingat , sedikit yang tok maksudkan ialah amat sedikit sehingga kemenyan ini di mampu di gunakan lebih dari 100 hajat.

Cara membakar, pegang kemenyan , dan rokok, ia di tekapkan sahaja di bara dan naik baunya terhidu di hidung terus baca fatehah dan niatkan. Semasa bau naik.. jarakkan kemenyan ertinya kemenyan tidak di bakar lagi langsung terus di baca dan di niatkan. 


Sekiranya anda ingin membinasakan musuh. Kemenyan di ketuk menjadi serbuk kesemuanya, dan di tabur terus di kawasan musuh melangkah insyallah kecelakaan, Namun urusan ini tok tegah sama sekali kerana ia bukan perbuatan yang baik. Jika anda lakukan itu urusan anda . 


Jika ada lagi yang inginkannya sila request stock dapor yang kini ada stongkol. Setongkol tok x jual. nak dapat ni pun berpeluh tok keluar masuk rumah lebih 20x

Kod Produk : KMYN MLTFN 221017
Bentuk : Kemenyan Hitam
MAHAR : RM 100.25


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda bonda Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231





Bonda Zie menguruskan perniagaan lain sekarang







KECUBUNG PUTERI KAMARIAH


























































































































































































Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah di atas ialah Kecubung Puteri Kamariah dan amat di gemari pembeli di dalam Facebook, cuma kami di sini tidak memiliki mereka sebagai pelanggan dan alhamdulillah untuk anda sebagai reseller ia mencapai matlamat kami bagi membantu peniaga seperti anda. 

Kecubung ini adalah dari jenis terbaik, sila lihat warna setelah cahaya di latarbelakangkan.. amat indah ciptaan Allah SWT.

Setiap perkara itu ada asbab dan kelebihannya, jika anda bertanyakan kepada mana mana ustaz  sekalipun maka ia tidak di ragui akan kelebihannya.

Yang di ragui ialah nawaitu pemakai, adakah menyamakan kekuatannya dengan Allah SWT atau menjadikan ia hanya sebagtai asbab.

Di sini kami menekankan hal AKIDAH, dan meminta pelanggan semua menjaga akidah masing masing. Sama seperti herba dan ubat ubatan ia cumalah ikhtiar.

Lalu bagaimanakan batu permata mampu di jadikan ubat ubatan jika di rendamkan dan melalui getarannya ia mampu merangsang aura pemakai?... hal ini sudah tok perjelaskan semalam di dalam sebuah halaman berkaitan atom dan molekul. Serta pergerakan halus mereka. 

Kejadian batu permata pula menurut sains tehasil dari proses kimia samada di dalam bumi atau di dalam bukit / gua. Melalui luluhawa dan proses kimia semulajadi samada pengkarborban atau pengoksidaan. Maka itulah pentingnya ilmu. 

Dari organik yang menghasilkan pembentukan permata ini, maka terhasillah sebuah permata yang bermutu dan mempunyai kelebihan di dalam perubatan dan juga perawatan aura pemilik dan bertuahnya ia tidak akan habis sampai bila bila kerana proses ini sendiri memakan masa selama jutaan tahun.

Selama jutaan tahun sebuah zarah yang amat kecil membentuk menjadi sebuah atok dan dari atom membentuk sebuah molekul dan dari molekul membentuk menjadi batu permata yang indah indah. 

Betapa halusnya pati dan zat alam yang di bentukkan bagi menjadi sebuah permata yang bermutu dan berguna kepada manusia. 

Maka dari situlah asbab pemulihan dan kesihatan di perolehinya.

Untuk pengetahuan beberapa ubatan ikhtiar juga di ekstrakkan melalui pati permata , cuma kerena kedangkalan minda kita untuk menerimanya , namun kita memuja ubat ubatan dari teknik telepathy dan sanggup membayar sehingga RM 80 sebotol malah terkadang beratus ringgit untuk 1 botol.

Perubatan telepathy menggunakan aura, getaran dan frekuensy . itupun jika anda pernah terdedah dengan teknik ini. 


Kecubung ini mempunyai getaran dan asbab kepada penaik :

WIBAWA 

PENUNDUK

Dan ia mempunyai khasiat perubatan di dalam menstabilkan mood orang yang sedang marah samada kita di meminumnya atau berada di sekitar 5 meter dengan mereka yang sedang moody.


Kod Produk : KPP 151017 LY
Bentuk : Kecubung Puteri Kamariah
MAHAR : RM 70



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda bonda Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231