Isnin, 23 September 2019

GELIGA SERI WANGI






Alhamdulillah, Geliga Seri Wangi.. Ini adalah pemberian pertama kali dari seorang puteri dario 1 kerajaan yang tok xberapa pasti lagi apa nama kerajaannya; tapi ia terletak tak jauh dari Makam Tok Pasai di Kuala Kedah. Siapa Tok Pasai? Tok Pasai ni nama Gelaran saja, sebenarnya beliau adalah seorang sultan..pi la cari sendiri sape Tok Pasai ni..ilmu kalau cari sendiri lagi cepat dapat..tapi kalau duk tunggu orang sumbat je, payah la nk lekat..hahahah

Ok la, berbalik kepada geliga ini; ia mempunyai aura yang kuat; lihatlah saja pada warna dan urat2nya; macam bulu cenderawaseh pun ada, alhamdulillah.

In sya Allah ia amat ampuh dalam :

Menstabilkan aura dalam badan

Mengaktifkan ilmu seni mempertahankan diri khususnya bagi yang sudah lama tidak mempraktikkannya

Bagus bagi yang suka bertapa kerana ia memberi ketenangan jiwa selain memberikan kekuatan batin

Perubatan

Menambahkan keyakinan diri

Membantu untuk memfokus

Mudahkan segala urusan

Penarik kerezekian


Barang ada 1 saja. Silakan. Sangat cantik dijadikan cincin atau loket.


Kod Produk : GSRIWNGI 6919
Bentuk : Geliga Puteri Seri Wangi
MAHAR : RM 350




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

GELIGA PUTERI LAILA SARI





Alhamdulillah, geliga Puteri Laila Sari atau ringkasnya lagi Puteri Sari dari Tasek Banding. Puteri ni dah lama tok kenali, sejak tahun 2012 lagi kalau xsilap tok. Tapi sebenarnya sebelum itu lagi iaitu ketika tok masih remaja lagi; dalam belasan tahun, namun tidak pula beliau perkenalkan nama pada waktu itu; sehingga lah tahun 2012 baru dinyatakan, alhamdulillah..

Tidak perlu lah tok bercerita panjang na, berbalik kepada geliga ini. 

In sya Allah ia amat ampuh dalam :

Perubatan (direndam dalam air dan diberi minum bagi yang ada mslah berkaitan perut dan demam. Jgn lupa baca bismillah dan selawat ke dalam air serta niat sebelum minum) 

Kewibawaan

Penunduk (akur dan tidak membantah)

Memulihkan tenaga

Barang ada 1 saja, silakan. 
Kalau inginkan permohonan geliga ini, sila PD dan berikan nama berbin ibu kepada Bonda JJ 0178259540


Kod Produk : GPSARI 3419
Bentuk : Geliga Puteri
MAHAR : RM 90



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231








BONDA SHA : 0178259540

ZAMRUD INDIA CERMIN






Zamrud India bercermin....

Macam mana kita boh nama cermin tuh....?... sebab permukaannya macam yakuk, berkilat macam yakuk , selama kita dok potong zamtud india.. tak penah lagi dapat jenis permukaan becermin macam ni ( berkilat macam yakuk / sapphire ).

In sya Allah, Kelebihan zamrud ini ialah:

 Penarik kerezekian

Dipermudahkan segala urusan

Meningkatkan aura positif 

Zamrud bukan jenis keras, skala MoH 2-5 sahaja; kalau jatuh ke simen, mau mau pecah atau retak berbeza dgn delima yang mempunyai skala MoH 9. Cantik dijadikan cincin.



Kod Produk : ZIMIN 3419
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 80


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231








BONDA SHA : 0178259540

Ahad, 22 September 2019

GELIGA TANDUK NAGA KING






Geliga Tanduk Naga King. Itu namanya di dalam Blog GB melalui nama awal semasa perolehan yang pertama satu ketika dahulu dan nama ini akan kekal selamanya di dalam blog GB insyallah. Ia tergolong dalam golongan Jasper.

Ia mempunyai kelebihan kekuatan badan, kekuatan ranjang , ketahanan kepada penyakit 

Barang dah lajen, cakap banyak tak guna, yang gunanya di halaman ini ialah ia di berikan pada mahar terbaik untuk anda 

Pakainya di pinggan dengan diikat , jika di pakai cincin hanya kepada penyakit sahaja dengan  Izin Allah SWT


Kod Produk : GTN 2419
Bentuk : Geliga Tanduk Naga KING
MAHAR :RM 250






Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231








BONDA SHA : 0178259540

AKIK YAMAN GRADE A
































































































































Alhamdulillah... AKIK YAMAN asli YEMENI... kenapa di katakan asli ?... kerana ada yang datang dari China. Ya. 

Apa kelebihan Akik Yaman?... Owh my God, Akik Yaman mahal di sesetengah negara jika anda nak tahu kerana warnanya yang nampak manis.

Di dalam dunia Geliga Bunian, Akik Yaman ini kami gunakan di dalam medium terawangan..

Di letakkan di dada atau di pakai sebagai cincin dan ia menyerap tenaga sekitarnya dan menukarkannya sebagai tenaga yang mampu di gunakan di dalam terawangan

Perlu anda ketahui menerawang memerlukan fokus dan tenaga yang cukup kuat, keduanya lahir dari energy yang di biaskan dari gelombang otak manusia melalui medula Oblagata... Di mana kan Medula Oblagata?

Baik gambar di bawah menunjukkan di manakah Medula Oblagata ini 




Medula Oblagata ialah otak kecil yang mengawal tindakan luar biasa @ kata lain kelebihan luar biasa. Di sini lah ketika kecemasan kita mampu melompat pagar yang tinggi, melompat parit yang lebar, mampu mengangkat benda berat

Medula Oblagata bekerja dengan cara mengeluarkan Adrenalin di dalam badan manusia dan merembeskannya melalui tulang belakang sekaligus menerusi kesemua urat saraf manusia. 

Sama juga dengan kebal, Halimunan, Kuat dll. 


Ini datangnya dari Medula Oblagata, dari kelebihan adanya Medula Oblagata. 

ADRENALIN

a hormone secreted by the adrenal glands that increases rates of blood circulation, breathing, and carbohydrate metabolism and prepares muscles for exertion.


Sekarang anda sudah faham bagaimana ia berfungsi?


Di dalam Perguruan Tok, Tok mengajarkan bagaimana menggunakan Medula Oblagata ini melalui Teknik Pernafasan Maut di mana kita menggunakan kaedah ini bagi meningkatkan pernafasan, degupan jantung , meningkatkan Metabolisma badan dan sekaligus menjadikan tubuh badan penuh tenaga luar biasa. Ini ialah rahsia istimewa di dalam perguruan tok, malah ia juga di hubungkan dengan kunci rahsia jika ada ahli yang membelot atau khianat maka dari medula ini akan bertindak di dalam istilah " Makan Diri "


Akik Yaman di gunakan bagi menambahkan energy rahsia di dalam Badan Manusia ( bukan adrenalin sahaja di anggap secreted, namun banyak lagi di dalam badan manusia yang di anggap rahsia yang belum pernah di terokai manusia zaman Moden ini.Ya Manusia zaman ini di ajarkan bergantung kepada gadget agar rahsia badan iter terus bersembunyi.


Akik Yaman membantu di dalam penerawangan manusia ke alam Lain, Di panggil Astal , boleh ke alam Bunian, Jin, Dan pada peringkat tertinggi boleh ke alam roh bagi berinteraksi dengan mereka yang sudah mati. Menakutkan bukan?... ya walau bagi diri tok sendiri ke alam roh itu amat menakutkan dan setiap alam itu ada peraturannya yang perlu di ketahui


Kod Produk : A.YAMAN 20619
Bentuk : Akik Yaman energy
MAHAR : RM 450

RM 300


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231