Selasa, 16 Januari 2018

AKIK YAMAN ( YAMENI AGATE )







Akik Yaman Ori dari Yaman... kalau tak ori ada ke?... ya ada.. dari China, bentuknya macam gula gula..bukan macam bentuk di atas, ia dicanai menggunakan mesin laser cutting , di atas pula menggunakan Tangan. 


Akik Yaman mempunyai banyak kelebihan, baik dari segi mistik, sains atau islam. 

Di perkatakan di dalam islam :

" Akik Yaman adalah batu pertama pakaian Rasullullah di Sarung pedangnya"

" Akik Yaman adalah batu pertama yang mengucapkan Syahadah"


Di dalam MISTIK pula :

" Akik Yaman Berguna di dalam Terawangan dan mampu menyedut energy alam dari 5v kepada 1000v dan ia di gunakan untuk roh bagi memperkasakan ilmu terawangan "


Subhanallah



Kod Produk : A.YAMAN 4118
Bentuk : Akik Yaman
MAHAR : RM  70




Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540








LELEH








Batu Leleh

TAK SESUAI DI test pakai senapang angin, Kiyai di Thailand memberitahu jenis ini hanya untuk test pakai senjata API sahaja

Rahsia kekuatan Dari Adrenaline ( bahasa moden )  

Rahsia Adrenaline ini bukan sahaja di sebutkan di dalam kisah orang mampu mengangkat benda berat malah baru baru ini di FB di viralkan gambar seorang lelaki yang di tembak di kepala dan peluru hanya menembusi kulit namun tidak menembusi tengkoroknya. Kejadian ini berlaku di Syria jika tidak salah tok. 

Kerana itu menguji barang kebal darurat tidak boleh di rencana dan tidak boleh dengan senjata tidak berbunyi atau mudah kata yang nak di uji sudah tahu ia ingin di uji. Itulah rahsia dan kelemahan kebal darurat.

Kebal bukan untuk jadi superman di mana duduk depan depan dan menghalang Peluru.. bukan kebal itu yang di maksudkan di dalam ilmu melayu, tetapi kebal ini di gunakan untuk kemudahan melarikan diri di tengah padang terdedah yang pesat dengan peluru terbang dan jika terkena pun insyallah 1-2 biji peluru yang mana masih mampu di tahan kekuatan kebal walau pun kebal umum... Sebab tu barang kebal umum sekalipun ada hadnya nak test..bukan boleh test hari2.  Boleh tak boleh ini berdasarkan kepada pemegangnya.. Kali pertama nak tembak, mesti menggigil, gementar, dan bila berbunyinya pistol yang di uji akan tersentak dan kebal akan bertindak menguatkan kulit pemilik... kalau dah 1-2x tak lut, kali ke-3... apa perasaan pemilik?.. yakin, yakin tak jadi apa apa.. tapi di peluru ke 3 tu lah kebalnya tembus...kerana perasaan adrenaline ini sudah tiada. 

Batu leleh boleh di ketuk dan di masukkan ke dalam kulit , 1 biji ini boleh di tanam kepada lebih 6 orang di dalam kulit mereka ketika peperangan. Ingat.. sesuatu yang Allah cipta itu ada kegunaannya, dan jika sekiranya berlaku , jangan banggakan batu ini tapi ucapkan lah Alhamdulillah kerana Allah menyelamatkan anda..,barulah diri anda tidak termasuk golongan yang syirik


Kod Produk :LELEH KNRG 4118
Bentuk : Batu Leleh
MAHAR : RM 80














Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540






SANIRANG








Kursani Sungai Jerang... Kursani, gunanya sebagai medium kekebalan darurat,....... Tapi ingat,, ini cuma usaha dan ikhtiar... bukan kebal macam Superman..


Ni namanya rahmat, Dengan kerahmatan Allah memberikan kemudahan kepada kita... 

Selain itu juga ia di gunakan di dalam medium Penjauh sihir... perisai, tapi ingat, kalau tebal yang mai, perisai kukuh mana pun boleh runtuh , semua takdir Allah, semua dah disusun Allah Swt


Kod Produk : SANIRANG 4118
Bentuk : Sanirang
MAHAR : RM 50








Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540