Jumaat, 18 Ogos 2017

SALAM JUMAAT

Image result for Salam jumaat


WE'RE OFF ON FRIDAY

Blog akan diupdate macam biasa pada esok hari ya. Sila jengah dan nantikan item-item menarik dari kami geligabunian. 

Buat makluman anda dan newbie blog kami diupdate setiap hari pada jam 9am, 12pm, 3pm dan 9pm kecuali pada hari Jumaat.

Khamis, 17 Ogos 2017

AZIMAT KUAT NAFSU















Melihat benda dalam bekas tu... ini baru betul betul kena tangkap basah ni.. atau ini betul betul mandi bunga ni.. 

Dua org sedang berpelukan.. dah kahwin takpa lah..kalau x kawin lagi tu namanya maksiat .huish.. Tok siam ni bagi lama dah, tok teragak agak nak maharkan, dia suruh cuba.. adoi.. marah org bunian ... tapi kalau guna utk rumahtangga dorang mana tak kisah.. jadikan benda ni alat, syirik tu kalau percaya ia lebih berkuasa atau sama kuasa dengan Sang Esa. Alah macam jugak lah pakai batu bata pun.. percaya lebih dari itu syirik lah.. Pakai tak apa.. buat alat.. mempergunakan medium. xda masalah bagi tok.. 

Di letakkan di kawasan yang anda nak org mudah suka dengan anda. bos suka ke, kerani pejabat suka ke.. simpan saja dalam laci pejabat. kalau nak buat bini la..atau nak mudah kerja boss tak kacau sangat. Kalau ada masalah rumahtangga, simpan dalam rumah, kalau takut di jumpai, letak di tpt tinggi dalam kotak kasut, atau di belakang almari atau di dalam lipatan baju anda sendiri, insyallah niat mohon kepada Allah agar rumahtangga aman bahagia.

Apa pun pasti ada cara nak salah guna, itu sudah semestinya..jadi jika anda mengolahkannya untuk tujuan kemaksiatan.maka itu adalah urusan anda na.. Ibaratnya kami taukey kedai senjata api.. anda p buat merompak..apa kami sekali kena tangkap?... kami peniaga yang ada lesen dan bayar cukai permit segala .. apa kehal nya kami kena?.. betul dan sama lah item ini, tok memaharkan di sini niat untuk rumahtangga anda, dan kebaikan..jika anda gunakan di jalan keburukan.. jangan sampai terlewat untuk bertaubat..sendiri mau ingat na..

KOD PRODUK: Y-AKN 4817
BENTUK: AZIMAT
 MAHAR : RM 200

MAHAR: RM 120

GOLOK TUMBAL PAK TUA






















Alhamdulillah.. di atas adalah antara item perolehan terbaru tok. Kegunaan golok tumbal pak tua ni adalah untuk penumbal. Nama pun dah tumbal kan.

Cara gunanya ialah dengan pacakkan dan dibuat garisan menggunakannya di kawasan yang anda ingin tumbal.. rumah, kedai, kawasan . Kalau nak pakai pada diri sendiri, boleh di bawa begitu saja. Jgn lupa semasa nak garis, bacakan dulu selawat, Al fatihah, 3 Qul dan juga ayat pembatal sihir iaitu Surah Yunus ayat 81 - 82. Pendek je ayatnya:

Image result for ayat batal sihir

 Semasa menyebut perkataan " sayubthiluh" tu kena i'tiqadkan dan kuatkan dalam hati (sampai ada rasa gentar di dalam) untuk menolak sihir tersebut..

Penumbal ini kekuatannya amat kuat , auranya kuat tuan tuan.. kalau tak tahan tangkap kepala sat, lepas tu ok la bila dah sebati. 

Penumbal sihir Ini tahap dewa ( bahasa org sekarang ) kira kuat la tu.

Malah kalau ada masalah sihir di dalam rumah pesakit ( bukan rumah kita ) boleh di pinjamkan selama 3 hari, insyallah tgk macam mana peginya... tapi yang meminjam tu kena niat betul2 utk sihat kerana Allah... In sya Allah..Allah Maha Penolong terutama bagi orang yang teraniaya... suka tak org yang main sihir ni kena buatannya sendiri?... kena suka lah.. sebab org yang suka main sihir ni dah tentu terang terang ahli neraka.. kita berasbab dan berdoa kepada Allah dan di sini kita dapat asbabnya.. siapa yang menggerakkan anda jumpa blog kami?... tidak lain ialah Allah SWT. siapa lagi?...


Ok..silakan.. barang ni ada banyak ni sahaja setakat ni.. stok jenis ni amat susah dapat dan terhad... Ritual kena kualiti dan kuantiti..haha


Kod Produk : XY-GPTUA 16817
Bentuk : Azimat penumbal
MAHAR : RM 300

AZIMAT NAGA KAYA SUPER





























Azimat Kaya Simbolik naga Kelas super . Item Tok Siam ini di dalam pengkelasan penarik kekayaan melalui usaha yang anda jalankan samada dari perniagaan atau bekerja makan gaji.

Untuk pengetahuan anda alhamdulillah kini bukan sahaja tok siam yang enchantedkan item siam. tapi tok muda juga ikut campur.. bukan apa .. nak bagi lebih power lagi.. kalau tok muda yang enchanted insyallah 1 saja aku nak habaq.. aku tatau mantera siam, aku cuma tau ayat ayat suci Al-Quran sahaja hahaha, jadi paham lah na. 

Di letakkan di kedai atau kawasan niaga anda atau kawasan anda cari makan ( makan gaji la ) , insyallah menarik rezeki yang tidak akan di sangka sangka. Tapi nasihat tok, banyakkan membaca ayat 1000 dinar, tu lebih afdal... tapi tok tahu bukan semua org di zaman ini menghafal ayat ini. Bagi yang dah hafal, amalkan apa yang ada dalam ayat tu...Nak amal, kena faham la maksud ayat.. Nak faham kena belajor la dulu..haha...Maka sambil menghafal.. pakai item ini ... kalau takda masa nak amal dan buat , maka bolehlah memakai item ini. Insya Allah.

Cuma Tok nak pesan sikit na... kalau dah kaya.. janganlah lupa kepada fakir miskin tidak kira ugama dan bangsa , insya Allah. 


Kod Produk : XY AKS 16817
Bentuk : Azimat kaya
MAHAR : RM 200

MAHAR : RM 120 

GELIGA KEBESARAN PANGLIMA




























































Amacam,,ada bran?...

Ketika tidak di suluh warnanya hitam + purple pekat, selepas di suluh..aik..merah la pulak... malah uratnya amat menawan qolbu .

Alhamdulillah..ia adalah dari sebuah kerajaan Panchur Merah, satu kerajaan yang sangat aman dan makmur tika ini. Pemberian seorang raja di sana yang sangat bijaksana. Namanya tidak dibenarkan untuk disebut di sini ya. Nanti timbul fitnah, tau tau sajalah mulut masyarakat kita ni kan...harap maklum ya.. Puak2 sana dah faham sangat dah perangai manusia macam kita ni.. Malas la nk cakap banyak..haha


Geliga Kebesaran Panglima ini diberikan untuk kelebihan :

Perisai diri dari sihir dengan izin Allah SWT

Penguat tenaga dalaman

Wibawa besar

Penunduk Jin



Kod Produk : XYGKP5 16817
Bentuk : Geliga Kebesaran Panglima
MAHAR : RM 300
 
MAHAR : RM 150