Khamis, 23 November 2017

MUSTIKA PENARIK REZEKI












































































Geliga rezeki Dewi Laut ini ayah dapat semasa di Rusila sekali dengan item tadi . dan ianya amat berguna di dalam asbab penarik kerezekian insyallah. 

Sekiranya anda ada masalah kewangan , masalah niaga tak laku anda kena faham beberapa perkara sebelum menuduhnya and adi sihir atau ada org sekat..

1. Pastikan kedai masak sedap, service terbaik muka senyum sokmo

2. Pastikan bukan pengaruh kawasan sekitar yang mana anda berada di kawasan org tak mampu

3. Pastikan anda berada di kawasan yang cukup selesa org datang

4. Pastikan parking ada

5. Pastikan susunan barang dalam kedai atau kedai itu bersih



Jika semua di atas sudah comey, masih x laku.. memang ada something tak kena ler... baru diikhtiarkan pakai barang mistik pula. 

Item ini di letakkan di kedai anda insyallah cuba lihat hasilnya, jika x berjaya juga maka sudah ada jin sihir dalam rumah anda, dok melepak situ di upah oleh bomoh hitam.. maka anda kena ambil item pembuang jin dulu.. kalau nak buat sendiri pun boleh , amalkan ilmu tok janggut..ambil dan gengga, sebiji batu dan baca " Lahaw la wala Quwa ta illa billah............Adzim " 1000x dan letakkan ia di tengah kedai anda, biarkan selama 3 hari dan masukkan item ini atau pelaris lainnya, insyallah kedai anda akan pulih.. Ingat tawakal kepada Allah, ini semua sekadar usaha sahaja



Kod Produk : GRDL 291017
Bentuk : Geliga Rezeki Dewi Laut
MAHAR SATU SATU : RM 60.25

MAHAR BORONG SEMUA
RM 200.25



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540






AKIK YAMAN



















Amat berguna sekali bagi mereka yang nak masuk ke kem Mistik yang akan di jalankan oleh G.Muda tok nanti. Insyallah....

Akik Yaman mempunyai cerita sendiri mengapa tok mengistiharkan ia sebagai item terbaik untuk terawangan dan meraga sukma. Ia mampu menyedut energy alam dalam jumlah yang kecil dan kemudian mengeluarkannya kembali dalam jumlah besar berganda. dan Tenaga ini di gunakan di dalam Membantu ilmu terawangan..xda lah duduk terpaku di 1 tempat saja, apa dia.. tak seronoklah..maka tenaga ini akan membantu untuk kita mampu bergerak di dalam Bunian semasa terawangan alhamdulillah. 

Nak atau x nak buat cincin tu terserah lah. Tapi ia mesti ada di badan semasa melakukan terawangan, Tok doakan kejayaan anda..

Owh di kem mistik nanti tok juga ada bersama mengajarkan secara khilaf... apa dia khilaf..lagu mana mengajar secara khilaf kerana tok dah berikrar.. mai tengok macam mana cara khilaf tu.. dapat ilmu. 


Kod Produk : AYAMAN 24917 - PAL
Bentuk : Akik Yaman
MAHAR : RM 110

BORONG SEMUA
RM 180


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540







BORONG IBU BERTAP ( RAMBUT BUNIAN )

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Ayah Sekeluarga ingin memaharkan Bertap / Sanggul Bunian yang ada dalam koleksi simpanan kami ( Semuanya ) dari sebesar ibu besar Betis sampai ke anak anak cucu cicitnya sebesar telur ayam dan telur puyuh.

Ayah nak jadikan almari tu sebagai Sarang Ular, nak tambah almari .. hadoi.. rumah dah sesak dengan perabot.

Jadi Jika Berminat, sila PM Bonda JJ. 

Ayah sedang ke arah menjadi seorang Breeder Ular Komersil , lepas ni bukan sekadra batu permata kita bekalkan, ular juga akan di bekalkan insyallah.

Gambar Bertap akan di berikan oleh Bonda, Ayah x dan nak ambil gambar nya. bukan x dan macam mana, nak kena alih sofa yang ada depan almari itu, bonda ada tidur di sofa sekarang menunggu ayahanda menaip di sini ( 5.27am )

Untuk Semuanya insyallah kita akan berikan special price , jangan takut untuk bertanya.. 

Terima kasih



MATA KUCING RUSILA




































































Mata kucing kerajaan Rusila.. alhamdulillah setelah lebih dari 3 bulan ayanh kurang aktif di dalam acara acara ritual permohonan barang barang penarikan melalui zikrullah, alhamdulillah ni nak mula balik sebab rasa dah tak banyak sangat dah urusan yang nak di selesaikan. 

Item di atas ialah Pemberian kerajaan Rusila Oleh Puteri endang Sari yang masih bujang dan berusia dalam 23 tahun alam manusia.

Mata kucing ini di berikan semasa ayah sedang riki kawasan rusila tu untuk tujuan mendulang emas... kerajaan melarang, tapi kalau malam malam tu ada saja orang p mendulang emas. Dulang dah bawak 3 biji , tapi lain yang ayah nak buat , lain pulak ayah buat apabila dari sebuah kolam yang indah ayah terlihat adanya cahaya , tapi tiada bulan... ini nak cerita la ni, kalau dalam tasek tu ada cahaya, macam bias cahaya, sila terjun, insyallah akan ke alam lain, ayah tak terjun sebaliknya melakukan ritual , mungkin sebab ketagihan dah lama tak buat.. cukuplah beberapa anak jemaah ayah melihat ayah menyambar duit poket ( ibu duit bunian ) depan mata dorang selepas belajarnya dari seorang guru di Negeri Perlis selepas mereka merungut tiada wang minyak dan makan, padahal mereka dah seleweng duit ayah berikan, tak apalah.. duit sikit saja pun , yang ayah bagi pada mereka rm 200..cuma yang sakit hati sikit tu duit tu buat beli rokok dunhill, amboii depa..kita pun hisap surya saja hahaha. 

Mata kucing ini mempunyai aura kharisma yang tinggi 

Mata kucing ini di lengkapkan dengan kelengkapan perisai sihir dengan izin Allah SWT

Menaikkan aura wibawa dan sekaligus penakhluk kepada pemakai dengan izin Allah SWT. 


Barang ada banyak ni saja lah. Dan beberapa barang lain nanti ayah akan masukkan di dalam perolehan yang sama, insyallah



Kod Produk : CATEYE 291017 
Bentuk : Mata Kucing
MAHAR SATU SATU : RM 90

BORONG SEMUA : RM 350


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540







MUSTIKA LIDAH KEKAYAAN










Apabila di katakan ada kelebihan, maka kelebihan itu datangnya dari ritual yang tok jalankan dan apabila di katakan ritual anda jangan salah sangka ia bukian ritual yang di sebutkan sebutkan dalam Black magic k hahah, ritual ni maksudnya upacara atau majlis zikir di dalam keilmuan, dan anda pun tahu tok bukan pengamal ilmu hitam kot...ke ada yang cakap..kalau ada ,meh tok nak saman.. cakap biar ada bukti k.. aku dah lama tak makan duit seketoi saman orang nih, ketagih jugak sekali sekala. hahaha

Mustika ini di namakan mustika lidah kekayaan kerana semasa tok membaca ilmunya penarik kekayaan ia melibatkan tok perlu meletakkan lidah hujung lidah tok di atas tengah batu ini. Korang tau kan tok ada ilmu lidah masin?... nak ilmu tu?..boleh.. gerenti jadi.. Mahar ilmu tu RM 10k... kena mintak mahai sikit sebab aku bukan kenai hangpa, sat g ilmu dah jadi hang pa dok p kutuk aku sat g apa pun tak boleh.. haha.


Batu ini mesti di pakai sebagai cincin ketika nak mecari rezeki... ya ketika......ini maksudnya kalau x pakai buang la simpan... jangan pakai.. energynya untuk ketika p mencari rezeki, insyallah dengan berkat doa yang ada padanya yang dah tok pasakkan, insyallah apa yang anda buat semoga berjaya dan sukses sokmo.. tak kiralah, rezeki ni bukan bab duit saja, ia luas... rezeki duit, jodoh, kerja dll termasuk memancing lah.. itu juga rezeki... tapi kalau nak pakai di kolam memancing, hahahaha , tak payah la.. berapa ramai tokey kolam berurusan dengan tok, buat pemagar la, tanam pokok elak khodam masuk la..kalau tak depa tu dah lama kot melingkup. 


INsyalalh barang ada 1 sahaja yang tok mampu lengkapkan, kalau nak harap kelebihan alaminya, alah. lemah sangat dan lemah semangat den nak jual



Kod Produk : AKAYAAN 311017
Bentuk : Mustika Kerezekian multi
MAHAR : RM  150


Kalau aku jual murah..korang kata tak ori... baiklah..kalau mahal murah itu menjadi ukuran material anda..maka silakan... kalau tak ..dan nak juga, sila bagi harga yang anda mampu, tapi awas..jangan bagi harga rendah MELAMPAU, sila jadi manusia yang menghargai hasil kerja org lain yang bersengkang mata berjaga di malam hari ketika anda enak di lamun mimpi. Tawaran harga sehingga jam 6.00pm sahaja.. nilai tertinggi akan dapat




Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540