Khamis, 19 Julai 2018

G,MADU





















































Geliga madu ini sebenarnya dah lama dah tak masuk dalam stok, mula dulu memang banyak kita dapat, kali ni datang pun tak banyak. Alhamdulillah dah banyak nampak Kehebatannya.

Kehebatannya :

Mentawarkan toksin dalam perut

Pelarisan

Memaniskan diri 
( Dipandang manis dan bagus )

Medium Penarikan rezeki
( Dulu ada guru sebelah Subang Buat tarik duit dan dapat, wallahualam )

Mempercepatkan Jodoh

Penarik Seksual 
( Cepat jodoh la tu )

Pantangan

- Daya penarik wanita / lelaki untuk mendekati seperti bunga dan lebah, namun jangan sesekali men"cuit" jika tak mahu dijadikan sebagai teman hidup, ada tumbalnya iaitu kerezekian ( hidup susah seumur hidup ), apa pun hukumnya, tetap di balas oleh Allah swt.

Cara Penjagaan :

Direndamkan Ke dalam Madu selama 40 hari atau selama lamanya, ambil bila perlu sahaja.


MAHAR ASAL : RM 506

POTONGAN 1 : RM 456

POTONGAN 2 : RM 356

POTONGAN 2 : RM 308



Kod Produk : GMADU 18718
Bentuk : Geliga Madu
MAHAR HARI INI : RM 150





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







BATU SERAI LUNSUM










5 Biji Batu serai, tok nak lepas lunsum je 


Silakan ..... apadia.. xde kualiti, soory beb... ni high kualiti punya... tok ni bukan apa, dah kalut nak p baling dah, kalau nak tok jual mahal boleh, takut org tak nak beli pulak, batu serai mana mahal.. org jual mahal tu bukan apa, sebab keperluan dia, mana tau bayar rumah pun dekat 8000 sebulan, kete frerrari pulak dia drive, maka jual la mahal sikit. benda ni bukan ada harga tetap, kiranya sukahati la nak jual berapa pun... 


Kod Produk : B.SERAI 17817
Bentuk : Batu Serai
MAHAR : RM 100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






KALUNG PETIR KAYANGAN KERAJAAN NAKAWAN


























































































































































JENIS 1 ( BULAN SABIT )









JENIS 2 ( YOYO )





Ada 2 jenis petir Kayangan yang tok ambil setelah menghantarnya untuk di canai, di proses , di bentukkan, tali tu memang kami ada dha kat sini dan baru semalam tok pasangkan. 

Berat?.. memang sedap pakai jenis ni.

Sebelum terlupa Doktor peribadi tok kirim salam " Assalamualaikum wbt "


2 Hari lepas dia buat 1 benda untuk tok , benang hitam je, sebab mata tok naik ketumbik... sebelah kiri, dia berikan benang hitam special tu diikat di jari manis tangan kanan, katanya benang itu umpama cincin nikah dengan seorang Puteri yang rupawan dan beliau akan hadir untuk mengobati ketumbik ni.. sakit wehhh,, bengkak mata... Alhamdulillah dengan izin Allah ketumbik tok ni dah beransur kurang, bonda hang suruh p jumpa doktor klinik berapa kali dah, tok x mau.. 



Pertama kali kena , huhuhu... tapi tak sempat nanah , dah sembuh dengan izin Allah SWT, alhamdulillah



Ok berbalik kepada item yang di berikan Doktor kerajaan Nakawan ini.. ia nya datang RAW, dan tok hantar kepada member tok di Bangkok bagi di canai dan di gilap, design dia yang buatkan tu pundia cakap dia tiru design lama batu yang biasa dia buat dah

Item ni memang best, yang dah beli tu hari, amacam?.. perghh best kan... susah tidur senang tidur, huii bang... kena dengan susah tido ni, jangan buat main tau, takut mai ke depan kena penyakit Hep B beb...jaga jaga na


Kelebihannya :


Perisai Sihir dan Gangguan Jin Serta Makhluk Halus lain

Mengaktifkan Gerak Hati Yang Tajam Kepada Manusia

Menyembuhkan Baran dan membuatkan seseorang itu lebih cool

Kelebihan Kekuatan Tambahan Kepada Tubuh Manusia

Melegakan Sakit Kepala

Memulihkan orang Gila 

Meningkatkan imun bdan kepada penyakit , Lawas perut

Menurunkan daya Stress dan Gelisah dan memberikan kegembiraan Hyper King

Menormalkan tekanan darah dan sistem kardiovaskular 

Mudah Tidur bagi yang susah tidur

Menguatkan semangat dan mengawal emosi manusia yang beremosi

Melawan Penyakit Sedia ada 


Terapi neurosis, mood depresi, penyakit jantung vaskular dan sistem pernafasan, saluran gastrousus, endokrin dan alahan


Kod Produk : KPKNGAN 18718
Bentuk : Combo Petir kayangan
MAHAR : RM 450 shj


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540