Isnin, 11 Disember 2017

GELIGA CEMPAKA KUNING SERAI KAMPUNG GORGEOUS!!!

























Ini ialah batu serai original, bukan sintetik atau kaca, ia di buat dari batu asli dan perolehan Tok melalui gerbang Sabara. Alhamdulillah 

Asbab akan energynya mampu menyebabkan pemiliknya menjadi kaya dengan izin Allah.. ingat .."menyebabkan".. kalau 1 ketika anda senang.. janganlah anda lupa terutama kepada mereka yang memerlukan . Insyallah anda pelihara mereka, Allah akan pelihara anda. Mudah mudahan . 

Mempunyai energy penuh di dalam asbabnya , kalau bahasa mudahnya ialah penarik kekayaan 6 penjuru

Kemakmuran dan kemasyuran Tinggi 


Kod Produk : GCKGS 91217
Bentuk : G. Cempaka Kuning Serai kampung
MAHAR : RM 80
Borong Semua : RM 150

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540



GELIGA PUTERI DAYANGKU MELATI RARE!!!





















Ini ialah pemberian kedua beliau, pemberian terakhir beliau ialah pada : 25 . dec 2016


Alhamdulillah.. perolehan Timah Tasoh. Pemberian Puteri Dayangku Melati. Tiba-tiba tok teringat pulak lagu "putih2 melati" hehe.. Puteri ni memang putih melepak...
InsyaAllah ia adalah sejenis akik yang termasuk dalam golongan rare jugak coz ia warna putih tapi bila di suluh berwarna kuning dan hijau. Cantik kan? haha.. 

InsyaAllah ampuh  dalam:

Menjaga pemiliknya dari sihir dan ain dengan izin Allah SWT

Penunduk musuh

Meningkatkan rasa positif dalam diri

Pembalikan sihir dan fitnah kepada yang buat fitnah tu, siap la kalau kena

Pesanan Tuan Puteri buat pemiliknya adalah banyakkan zikrullah setiap masa dan jauhi maksiat, insyaAllah semua kelebihan di atas akan dimiliki..


Kod Produk: GB03 91217
Bentuk: Geliga Puteri Dayangku Melati

MAHAR : RM 177.77
Promo Cuti Sekolah : RM 120

Borong SEMUA RM 200

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540


GELANG KELUARGA BATU DARAH HYPER RARE!!!










Gelang Pelbagai Batu..macam macam ada.. 

Darah Naga

Darah Puteri

Jade No 1 Dunia 

Kecubung Kilat


Kalau nak di kira ... juai satu satu.. memang mahai , tapi kalau dah buat gelang... murah la sikit.. sapa nak beli kalau jual sampai 10k gelang lagu ni kan.. hahaha.. ada bukan takda ..cuma buyer jenis mcm ni belum jumpa blog GB... ramai org sembunyikan blog GB ni memandangkan blog GB ialah Blog Pengeluar dan Pembekal Gemstone Mistik Melayu. Sapa nak tunjuk lubuk kan.. ahaks.. 

Kelebihan... ?... 


DARAH NAGA

Item ini mempunyai kekuatan bagi membekalkan kekuatan kepada pemilik dengan izin Allah di dalam keupayaan Kekuatan Badan , pukulan atau hayunan tangan yang lebih mampat, pemilik akan merasakan hayunan tangan mereka terasa lebih besar berat dengan izin Allah. Namun beringat.. Jika di depan itu musuh tak apa, sekiranya masih di anggap kawan, maka pekakkan telinga dan terus langkah mu menuju ke hadapan.

Item ini juga mempunyai daya pembalikan fitnah, Ghibah dengan izin Allah taala, biarkan Ghibah tentang anda di sebarkan.. 

DARAH PUTERI

Energinya di gunakan di dalam Keupayaan :

Penunduk manusia

Penggerun Musuh

Wibawa Ke atas Seme Makhluk Bernama Hamba Allah SWT

Penawar Migrain dan sakit perut

Mampu berubah warna menjadi kemerahan darah Jika pemakai mempunyai penyakit kronik.. amaran perlu di periksa la tu..insyallah... Senang kata ia juga menyerap toksin dalam badan lebih ekstrim dari lapis lazuli dan mampu merubah warna dalam masa sekejap




JADE NO 1 DUNIA 


Alhamdulillah..ni sambungan pada page yang lepas2, jed No. 1 dalam dunia ini.. Jenis Jed Paling berkualiti di dalam dunia. Insyallah Harganya di pasaran adalah melebihi dari Rm 1000, dok caye cuba tanya kedai cina Gemstone. Warnanya hijau pekat, sangat cantik bila disuluh di bawahnya ya..

Kegunaannya ampuh di dalam penarikan kerezekian, mendekatkan kemakmuran dan pembawa Ong yang tinggi dengan izin Allah SWT. 




KECUBUNG KILAT

Kecubung ini di gunakan di dalam tujuan memperkuatkan tenaga di dalam badan , kalau tak percaya... semasa badan lemah, tidak bermaya...atau sesiapa yang badannya lemah tidak bermaya, pakaikan ia sebagai cincin dan berbaring , jari yang di pakaikan batu ini mestilah kena cahaya matahari dengan kata lain di dedahkan kepada cahaya matahari. Insyallah dalam masa kurang 10 minit badan akan terasa segar... macam mana boleh terjadi macam tu , wallahualam.. 

Tok kat sini,.. bila dah masuk era era usia dah makin tua ni, tak mau lah nak buat video pengujian barang.. ada yang percaya, ada yang x percaya, lebih dekat dengan fitnah.. umpamanya uji kebal di ayam, ikat barang di kaki ayam dan tembak pakai senapang angin... masalahnya org yang menonton ada di situkan.. senapang ni..kita serong walau 1cm dari badan ayam , memang tak kena la peluru , sementara peluru bearing boleh di selitkan awal awal di bulu ayam tersebut.... sebab tu brg semacam tu akan fail bila pembeli datang dan uji sendiri, maka banyaklah alasan keluar untuk menutupinya ( cover ).... so kita tak mau lagu tu.. mahar dan rasa sendiri kelebihannya. 

Cuma jangan lah kita jadi bangsa yang menzalimi diri sendiri..

" Lailah hailla anta subha nakainni kuntu minazzalimin" 




Kod Produk : GELANG 91217
Bentuk : Gelang Blood Stone
MAHAR : RM 1000

Promo Cuti Sekolah : RM 350

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540




MUSTIKA FISABILILLAH EDISI 2






















Perolehan lain , Jenis Batu lain, tapi KELEBIHAN..sama


Perolehan Ledang.

Asal Hijau Kerezekian, tapi kali ini ia diisikan dengan kelebihan yang boleh di gunakan sebagai ikhtiar di dalam peperangan melawan musuh islam.,

Teka siapa yang isikan?....

Wife tok yang dulunya bekas Utzah SBP. Alhamdulillah... Dengan berbekalkan pengetahuannya tentang beberapa ayat ayat suci dan juga bekalan pengetahuan keluarga yang juga mak ayahnya adalah Bomoh kampung di sini, nampaknya bakat itu menurun kepada anak perempuan mereka yakni isteri tok, hah , kenalah dengan kepala tok ni, time tok penat dia boleh isikan, insyallah jika Tok tidak ada 1 masa pun, mudah mudahan blog ini kekal aktif dan mungkin akan di bantu anak anak tok pula... yang perempuan di Setiu tu dah kasyaf dah. Yang lelaki pulak asyik berbual dengan akak puterinya dan mungkin juga bakal isteri ghoibnya di masa dewasa kelak, insya Allah , semua ketentuan Allah Swt.

Geliga di atas perolehan ledang dan diisikan dengan ayat ayat suci yang mempunyai "sirr" maksudnya " Rahsia " dan ianya akan memberikan sesuatu kelebihan kepada pemakai dengan izin Allah jika bertempur di medan perang dengan berhadapan dengan musuh, Usah risau, kalau barang ni tak betul balasan kepada diri tok ada di mahsyar kelak.. Allah maha mengetahuinya dan Allah juga lah yang akan mengabulkan Perjuangan Kita kelak, in sya Allah..



Kod Produk : GB02 91217
Bentuk : Geliga Perang

MAHAR : RM 220
Promo Cuti Sekolah : RM 150

GRAB SEMUA RM 250

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540

GELIGA PUTERI DELAILA SARI







Semasa tok ke Kerajaan Ulu Chakah... suasana nyaman, udara segar, air menderu dan jerneh... kalau lalu sini kawasan Permaisuri, singgah lah sebentar..memang menyeronokkan.. Kemudian susurilah sungai itu ke atas dan jumpa 1 kolam yang tenang airnya, di situlah tok selalu duduk di bawah sepohon pokok yang mana di depan tok ada serumpun tebal pokok buluh perindu yang tok jagai amanah dari kenalan dari sana. tak pernah tok ambil. 

Pernah tok menyusuri anak sungai itu dan terkejut ternampak kelibat ular tedung selar yang besar sedang berenang di sebelah kanan tok namun tidak menganggu... pernah juga tok nyaris terpijak ular sawa pada jam 7.pm semasa menyusuri sungai itu.. mungkin kerana kepala tok dah alert dengan benda berbatik.. alhamdulillah Allah lindung juga diri tok ini . Terima kasih Allah. 

Geliga di atas diisikan oleh Puteri Delaila sebagai medium yang besar :

Penggerak hati sekiranya ada sesuatu musibah

Penakhluk jiwa melalui tenungan

Jurus kebatinan membuang penyakit dan sihir dengan hanya berniat dan menggayakan jurus jurus membuang penyakit... 

Tak perlu tok ajar jurusnya.. sapu di badan dan buat gaya buang..jangan buat gaya pemasuk pula ya. Yang penting tu niat tu. 

Mahar di sini bukan dari nilai batu tapi dari nilai kelebihan.. kalau nak nilai batu insya Allah di luar sana banyak jenis macam ini, silakan.


Kod Produk : GPDELAILASARI 91217
Bentuk : Permta isian Puteri Bunian
MAHAR : RM 250

Promo Cuti Sekolah : RM 158