Khamis, 23 Februari 2017

KAYU CHINTA MANI


























































Kayu cinta mani darat.


Banyak fungsinya 

Unik kegunaannya bersamaan dengan rupanya 

Untuk item rare, usah kita cakap banyak la deh 


Pengasehan 

Pemanis

Penunduk Ular dan manusia

Pelarisan niaga 


Dan Tok ajarkan untuk pakai sebagai minyak pemanis wajah , masukkan ia ke dalam minyak zaitun selama 21 hari dan di masukkan 5 biji beras ( boleh campur item lain etc mani gajah )  dan di pakai sama dengan minyak pemanis lainnya. untuk ini tiada ayat, baca bismillah dan selawat dan niat. Ia untuk pemanis


Buat mereka yang kerja dalam hutan, cuba lah, tok cabar anda.. bawak ke dalam hutan buat kerja, kalau jumpa ular tok pulang semula wang anda, jaminan wang di kembalikan sepanjang hayat selagi ada hayat anda dan hayat tok muda. 



Kod Produk : KCMANI 20217
Bentuk : Kayu cinta mani darat
MAHAR : 150 Mlr

GRAB SATU SATU 110 Mlr 



GRAB SEMUA 320 Mlr


BESI KUNINGAN





















































































Bukan emas, minta maaf, tapi jika anda sanggup simpan sekitar 1000 tahun lagi insyallah jadi emas... ada orang panggil emas tak masak.. 

Mungkin anda lihat di blog ini barang ini macam mudah dapat, ya memang mudah nak dapat kalau datang musim, kalau tak kena musim, tunggu 2 tahun pun belum tentu ada. 

Kuningan terkenal semenjak zaman dulu dulu, nun zaman Sebelum Majapahit lagi sebagai medium :

Kekebalan darurat. Jika di masukkan ke dalam kulit melalui cara ghoib mampu kebal umum. itu pengalaman tok, tapi guru yang boleh memasukkan secara ghoib ke dalam badan agak sukar di temui. dan keduanya jika nanti nak mati macam mana...?..umpama pakai susuk pula..malah lebih besar dari susuk, berat nanang gini. 

Pakai buat cincin sudah.. bagi kena kulit. Jika 1 ketika memerlukan dalam peperangan. buka dan belah kulit siku dan masukkan ke dalam dan jahit, mungkin sekarang anda akan kata mengarut..nanti dah berdepan dengan peluru baru anda tahu mana mengarut mana tercarut tercirit dan sebagainya, ketika itu apa sahaja org kata kebal pun anda mampu walau untuk membelah kulit perut.. berani bet punya lah. Masa tu kalau tok jual sebiji RM 10k pun anda sanggup membelinya.. ketika perang wang ada guna?.... jika tok minta emas 500 Gram pun anda sanggup berikan demi untuk anak dan isteri.. 

Itulah apa akan berlaku ketika peperangan..lihat di Syria... boss kontraktor besar pun sanggup menggadaikan rumahnya hanya semata mata untuk mendapat laluan selamat ke sempadan...jika sekarang nak ke sempadan... apa sampaikah kosnya sebesar rumah banglo ?.... tidak... 

Negara kita memang aman..ya Alhamdulillah..kita tidak minta perang, tapi tidak selamanya ia akan aman memandangkan negara kita punya dan kaya dengan sumber hasil bumi... habis minyak dalam bumi, minyak atas bumi ( sawit ) penuh di permukaan, emas , petroleum terbaik di negara kita. Jika suatu masa sampai giliran kita..... apakah persiapan kita selain untuk melarikan diri?

Jangan bertanya kepada kami atau mempersoalkan kami kenapa kami maharkan ia murah.. kiranya nak dapat sebiji HP i phone refurbished pun tak dapat.... hal ini sudah tok muda jelaskan berkali kali suatu ketika dahulu berkaitan WANG.,.apakah itu wang.. bagi kami kini, cukuplah dengan membayar gaji pekerja dan sebagainya. 



Kod Produk : B.KUNING 20217
Bentuk : Besi Kuningan
MAHAR :150 Mlr

GRAB SATU SATU 130 Mlr


GRAB SEMUA 500 MLR



KALAU NAK GRAB SEMUA ANDA TERLEWAT, sila request dari mr baz 5 biji pada nilai RM 500


Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!


GELIGA BUNGA ALAM





















































































Sekiranya anda mempunyai masalah kerukunan rumah tangga, tidak salah mencuba item ini sebagai sebuah usaha. Dari anda ke sana sini mencari dukun dan bomoh yang belum tentu menjadi dan sudah tentu anda syirik kerana percaya cakap mereka. Bukankah lebih bagus menggunakan asbab benda yang Allah ciptakan tanpa di tokok tambah kelebihannya demi melariskan jualan. 

Item di atas kami panggil Bunga Alam kerana bagi pasangan berkahwin, alam perkahwinan mereka  berbunga dan bahagia dan itulah harapan bagi setiap pasangan yang berkahwin. 

Di letakkan di ruang tengah rumah sebagai pelengkap hiasan , tidak kira di dalam pasu hiasan, atas meja makan, di atas pagar pemisah 2 ruang rumah. Yang panas akan sejuk yang baran akan banyak sabar .. semua dengan izin Allah SWT



Kod Produk : GBA 20217
Bentuk : Geliga Bunga Alam
MAHAR : 99.99 Mlr

GRAB SATU SATU 70 Mlr

GRAB SEMUA 200 Mlr