Jumaat, 30 September 2016

SALAM JUMAAT

Image result for salam jumaat


Hari Jumaat Adalah Penghulu SEGALA HARI 

Dan Demi Menghormatinya semua staff Kami bercuti pada hari ini

Sebarang Tempahan Boleh di hantarkan seperti biasa namun ia akan di uruskan esok hari

Khamis, 29 September 2016

GELIGA ULAR SAWA



























Kekuatan special di dalam :

Penunduk makhluk dengan izin Allah

Penarikan kerezekian dengan asbab lain yakni berniaga, ia membantu memudahkan dengan izin Allah SWT

Dan ada lagi, maap sebab tok x boleh nak kasitau banyak khasiat dia pasal benda ni bukan selalu kita dapat dan ia masih dalam kajian mistik kami. kalau nak tulih memandai mandai boleh la tulis panjang berjela 1 muka surat A4.. tapi kita kat sini, kalau boleh hak kita tau saja dan kita rasa menjadi atas asbab kita berani kasitau. 

Tapi insyallah pemakai sendiri akan merasakan kekuatan mistisnya dengan izin Allah Taala


Kalau Tak Pueh hati kelebihan di atas dan nak ketepikan kelebihan rahsianya yang belum dapat tok Muda Revealkan di sini , bolehlah request untuk diisikan mengikut kehendak anda sendiri... bab isi ni, mana mana batu boleh tau, kayu saja tak boleh, dan plastik serta item yang dah siap wafaq, wafaq cetakan kilang boleh isi lagi , wafaq asli tulisan tangan takleh buat apa lah. 


Kod Produk : GUS 27916
Bentuk : G.Ular Sawa
MAHAR : RM 150




SERU MAYANG SARI







Tajuk di atas tu direct kepada penggunaannya, Istilah " Seru" Ni bahasa lama... maksud di zaman kini ialah "Panggil"... jangan ingat bila sebut "seru" ja, haa dia mai jembalang la, setan la, Saka la, iblis ka... kena ingat "seru"ni bahasa lama kepada Panggil.

Batu Ini dengan asbabnya insyallah mampu menyeru atau memanggil Puteri Mayang sari Bagi melakukan rawatan., sesuai bagi mereka dalam bidang perubatan menggunakan kaedah menurun bagai.,. hah bab menurun ni tok malas la nak cerita banyak, kang gelak tergolek kang hahha,.... so kalau nak tau ramai perawat menggunakan teknik menurun, tok pun tatau la depa sedaq ka tak, tapi rasanya tok tau... so sapa sapa boleh menurun jangan dok buat depan Tok.. tau tau ja sat g bara api mai temu ke pipi..kita tengok dia mengaduh ke dok hahaha.,..tu la yang lawaknya... cucuk jarum sebilah kat betis ka.. sebab kalau menurun betul.. takkan merasa sakit kerana seluruh tubuh sudah kebas... ahh..itu bab kena masuk kem la baru tok kupas satu satu na.... ya la.. kupas ni berbual la.. habis kalau x berbual lagu mana kita nak menerangkan... 

So bagi yang pandai menggunakan maka di alu alukan,. kalau masih 0 dan tak tahu permainan Mistik, jangan beli, sat g dok Wassup tok pulakkk , macam mana nak seru bagai... ni barang bukan boleh ajar dalam wassup. kang salah paham silap buat x jadi, dah x jadi kata kita mohong , payah lagu tu.... ni untuk beginner dan amatur insyallah boleh guna


Kod Produk : SS 27916
Bentuk : Geliga Mayang sari
MAHAR : RM 111.25


GELIGA KIYAI HAJI LEBAR












































Alhamdulillah perjumpaan tok bersama Kiyai Haji Lebar di Betong petang semalam mengundang pemberian geliga Ular Naga Gunung Ledang 

Item ini di gunakan di dalam perubatan asma / lelah, batuk batuk dan gangguan jin serta saka. 

Ia di jaga dengan meletakkan bunga wangi ( melor / kenanga / cempaka / kemboja ) di dalam sebuah kotak kayu dan di gantikan setelah ia mereput dengan yang baharu

Haji sudah memaklumkan kepada tok, item ini untuk di berikan kepada anda semua sebagai cenderamata kepada anda , tok memaklumkan kami juga ada kos, beliau hanya tersenyum dan memang dah faham sikap tok yang memikirkan kebajikan semua pihak , selain pelanggan pihak lain ialah pekerja tok sendiri. Jadi di sini tok hanya caj total bersih kos pos, pekerja dan minyak sahaja. 

Mungkin di lain kali tok mengharapkan ia dapat di maharkan pada nilai standard. insyallah

Silakan




Kod Produk : GKHL 27916
Bentuk : Geliga Kiyai Hj Lebar
MAHAR : RM 30

GELIGA REZEKI



























Ini ialah geliga rezeki... 

Tok saja nak belanja hanpa semua di sebabkan sokongan kepada tok di dalam perniagaan ini.. makin anda sokong insyallah makin banyak kita akan bagi..more u give and more i will give... tu perinsip tok lah... 

Tapi kalau anda hanya nak tunggu free gift dan item lain tak jalan, susah juga kami nak keluarkan item free gift.. jadi tok harap anda di sini bukan sahaja menunggu item free gift. tu namanya I Give u take.. takda Give and take la., naya tok hahaha 

Di gunakan untuk urusan memudahkan kerezekian di pakai sebagai cincin dan warnanya akan bertambah hijau dari masa ke semasa, kalau ada sapa sapa mempunyai masalah sihir dalam badan, batu ni akan jadi makin cerah. Batu ni antara batu mistikal dan bertuah. 

Khusus kepada mereka yang pernah membeli item kami di sini, dan ini ialah hadiah buat anda.


GRAB ONLY

GELIGA TEDUNG BIRU





























GTB


Sejenis geliga Jemala Ular tedung , ada yang cakap jenis ini bercahaya di dalam gelap dan asalnya ia bewarna putih kaca, namun apa yang tok perolehi jenis yang sudah ada kebiruan di atasnya.

Jenis ini pemberian Kerajaan Sabara dan mempunyai kelebihan :

Kewibawaan

Penunduk musuh

Halimun dari musuh jika lalu

Penyejukan dan penawar bisa ular


Kod Produk : GMS 27916
Bentuk : Geliga Tedung Biru
MAHAR : RM 100