Khamis, 19 April 2018

MINYAK 2000 BUNGA






















Minyak 2000 Bunga asli. Pemberian Puteri Mutiara yang kulitnya seputih kulit Telor serta rupawan. Minyak ini pula mempunyai pati 2000 bunga dan mempunyai 2000 khasiat tersembunyi selain dari khasiat umum yang kita ketahui, sudah tok maklumkan di halaman sebelah.

Kelebihannya umumnya sama, namun kelebihan rahsia 1000 dan 2000 ini adalah sebuah perbandingan yang cukup besar. 50/50.

Puteri Mutiara memberikan kepada tok sebanyak 2 Botol dahulu , dan jika ada permintaannya, in Sha Allah akan di berikan lagi sekiranya ia mudah di perolehi dari sana. Ingat.."Sekiranya". Maka ia bukanlah sebuah janji. 

Di dalam 2000 kelebihan ini tok dapat mengenal pasti satu darinya iaitu pemagar rumah dengan di letakkan di atas Daun pintu ( atas pintu rumah ) samada di gantungkan atau di letakkan. In Sha Allah bebas dari Pencuri , Kemasukan Jin ke dalam rumah. 

APA HEBAT NYA BUNGA?

Mungkin akan ada yang mempertikaikan.... apa hebatnya bunga.. lebih baik kita baca ayat sendiri sahaja... betul..tidak juga salah.. Tapi jika anda belajar, dan sekarang pun Mat Saleh baru nak belajar di dalam Dokumentari... Kajian Mat Saleh menyatakan melalui alatnya Pokok, Bunga mengeluarkan bunyi tik, tik , tik, tik yang amat laju iaitu kelajuannya 50,000 per saat . Melalui alat mereka yang canggih, mereka berpendapat pokok mampu bersuara.

Jika kita amati di dalam sebuah kitab Al-Hikmah ada menyebutkan bahawa Binatang, pokok, bunga, daun, batu dll sering berzikir kepada Allah dengan zikir " Lailaha illallah " dai ia hidup , tumbuh, berkembang sampai ia mati. 

Kepada binatang dan tumbuhan , mereka tidak boleh berhenti berzikir, jika berhenti maka matilah mereka walau sesaat .

Ini ada di dalam ilmu Al-Hikmah dan jika anda sekadar syariat belajar di sekolah dan Universiti sudah anggap diri pandai..maka jangan lupa bahawa Ilmu Allah itu tidak akan habis walau sebesar 7 lautan dunia, tahu 7 lautan dunia... di bumi kita ada berapa laut.. laut pasifik, laut mati, laut hitam, selat melaka, laut meditterranian, laut apa lagi....?..... ini baru 1.... Allah Berkata di dalam Surah Luqman :


“Sekiranya pohon-pohon yang ada di bumi ini adalah pena dan lautan [menjadi pena] ditambah lagi dengan tujuh lautan sesudahnya [kering]nya, niscaya tidak akan habis-habis [dituliskan] kalimat-kalimat Allah.” ( Ayat 27 )

Bagi mereka yang beranggapan bahawa semua ini tidak berguna, maka tok mengajak anda berfikir sama sama... sepanjang hayat ini berapa ribu kali kita berzikir?...

Atau

Hari ini sudah berapa ribu kita zikir?


Sedangkan Pokok dan Bunga berzikir setiap hari, dari semenjak ia tumbuh @ ia berkuntum sehingga ia mati @ jatuh ke tanah.

Ia berzikir kepada Allah Sebanyak 50,000 Persaat ( LIMA PULUH RIBU KALI SATU SAAT ) , Cuba Anda BAYANGKAN!!!... 

Kerana itulah orang buat mandi bunga, baca bismillah dan selawat serta niat.. dan terus mandi.. kesialan, malang yang di anggap itu.. ketidak beruntungan akan luntur.

Kenapa?... hahahaaa.. lagi kan mau tanya tok?.... Kerana bunga itu berzikir sepanjang hari.

Bayangkan jika hanya 1 HARI?

1 Hari ada 86,400 Saat 

86,400 X 50,000

1 HARI BUNGA BERZIKIR SEBANYAK 

4,320,000,000 x 

Anda bayangkan bahawa ini adalah salah 1 dari Sirr ( Rahsia ) Allah yang selama ini kita cuba TOLAK?.... adakah kita tidak berasa rugi dengan tidak menggunakannya?

Tidak..ini adalah kerana anasir asing seperti Zionis, Iluminati, dan Freemason sudah lama tahu hal hal Sirr Allah sebagaimana yang di ceritakan Lucifier ( Azazil ) kepada mereka semenjak dahulu.

Anak anak buah mereka ialah Berupa Yakjuj makjuj... Yakjuj makjuj ni jika mati 1, ia akan meninggalkan 4000 orang sepertinya. 

Mana tahu di kalangan kita adanya pengikut Iblis ini yang sering menidakkan hal hal Kekuasaan Allah SWT?... 

Iblis tidak menyuruh kita buat Jahat, dia suruh kita buat baik dan di dalam kebaikan itulah akan timbulnya kejahatan, seperti jatuhnya perpaduan, kerosakan sesama islam dan manusia, permusuhan dan sebagainya, simple.. kadang kadang kita yang ada otak ni.. langsung tak boleh pikir..kita rasa bila kita ada degree, master..kita dah bijak.. padahal kita baru hidup tak sampai 50 tahun 60 tahun... Iblis itu semenjak dunia ini ada lagi.. semua ilmu dunia ini ada di gengamannya. 

Mana ada pihak musuh ingin kita tahu rahsia Terbesar dan menggunakannya untuk kita menjadi maju seperti melayu 3000 tahun yang lepas... kalau boleh mereka ni nak kita jadi Hamba abdi mereka kita kerja dan kerja, tunggu mereka tabur dedak, sikit atau banyak bergantung siapa wakil mereka...kalau mereka tak suka mereka akan kurung , siksa psikologi kita, sampai kita menangis, merayu kepada mereka meminta nyawa. 

Ini lah apa yang berlaku kini... kerana melalui kebaikan yang kita rasa kita perlu sampaikan...ia menjadi keburukan pula kepada umum... pada diri kita yang 1 terasa perlu menegur benda benda yang kita rasa tak baik, tapi teguran kita merusakkan seluruh perpaduan islam di dalam negara... adakah ini sebuah kebaikan?...


Kod Produk : M.2000.B 12418
Bentuk : Minyak 2000 Bunga Asli
MAHAR : RM 133.22

Mahar Bagi jenis minyak minyak Puteri Mutiara ini sudah di tetapkan oleh beliau dan ada bahagian di dalam itu untuk di berikan kepada sebuah madrasah yang memerlukan di Salah satu Kawasan Pertapaan Tok. 






Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231











Mr Captain : 0178259540

MINYAK 1000 BUNGA ASLI




























































Assalamualaikum wbt serta salam sejahtera semua.

Di persembahkan minyak 1000 bunga.. di perbuat dari 1000 jenis pati bunga dan di campurkan di dalam sebuah kendi yang besar lalu di tuangkan semula ke dalam botol botol dan di berikan kepada Tok. 

Minyak ini kalau nak tau, boleh di buat pakaian diri, tapi ramai tidak tau bahawa ianya boleh di jadikan penyeri dan pengaseh bagi pandangan mata sahaja. 

Apatah pula tok sudah menjampikannya dan boleh di pakai di kening bagi tujuan memikat. Kalau nak pakai macam tu sahaja ( macam minyak atar lain ) boleh pakai di lengan sebelah atasdengan usapkan dan ratakan sahaja, teknik meratakan di atas lengan ialah untuk pelaris. 

Kalau nak kuatkan barang, ini lah rahsianya.. sapukan di batu geliga anda. Tapi pada tok batu tidak perlu usapan minyak kerana asalnya yang perlukan usapan minyak ialah keris , ini bagi menggelakkan berkarat keris itu. 

Puteri Mutiara memberitahu bahawa minyak ini tersimpan seribu rahsia tidak mustahil kerana ia datang dari 1000 bunga dan setiap bunga itu ada kelebihan kelebihannya sendiri. 

Minyak ini di berikan Puteri Mutiara Kerajaan Bukit Kechil , orangnya berkulit putih telor, wajahnya sedikit bulat , bibirnya bak delima merahnya, alis matanya hitam bercelak, matanya bulat dan mempunyai tahi lalat di dagu sebelah kanan, selalu berbusana putih dan lebih selesa memakai mahkota berupa bunga bungaan . 

Jika anda ingin mengetahui di mana bukit kechil... tok akan beritahu anda.. mana tahu jika anda ada ilmu berjumpanya, dengan berkat memakai minyak ini dia ingin berjumpa anda .

Bukit Kechil terletak di jalan Kangar-Beseri-Padang Besar

Selepas anda melalui kawasan rekreasi timah tasoh, sedikit ke hadapan anda akan jumpa 3 gerai IKAN PEKASAM di sebelah kiri, terus berhenti di depan gerai dan lihat berhadapan gerai iaitu di bersebelahan jalan ada Papan Tanda " SEWA ATV ", dan anda akan dapat lihat 1 bukit yang indah. Di dalamnya ada sebuah kerajaan yang di panggil Kerajaan Tasek Puri yang menghadap sebuah tasek yang indah. Puteri Mutiara ini ialah satu satunya Anak Tunggal kerajaan di situ. 

Lokasi sebelah mana?.. jika anda ada ilmunya, anda sampai sana akan anda akan dapat lihat sendiri di mana kedudukan istana Puteri Mutiara.. ia bukan di atas bukit.. tapi di celahan yang indah sahaja. Di alam kita ia berpaya. 


Baiklah . Tok teruskan ... kalau nak tok cerita bab Bunian ni sampai lagi 10 tahun pun takkan habis. 


Kod Produk : M-1000-B 12418
Bentuk : Minyak 1000 Bunga Asli
MAHAR : RM 77.25



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231











Mr Captain : 0178259540

Rabu, 18 April 2018

BATU KASYAF SPECIAL











Yang ini sesuai bagi isian kasyaf, bagi sesiapa yang nak sahaja..kos di bawah sudah siap isian. Sila utamakan yang sudah ada ilmu tapi belum tembus, kalau belum ada ilmunya, kena belajar dahulu cari guru, tapi ingat, ramai yang dah ada guru belum kasyaf juga, ada yang cuma nampak sekilas . Jadi Gadget ini untuk mereka lah. Silakan


Kod Produk : GB1 12418
Bentuk : Batu Kasyaf
MAHAR : RM 200










Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231











Mr Captain : 0178259540


RMG SPECIAL
























Raja Mani gajah... sebelum tok lupa, jika anda inginkan mani gajah Puteri Limited edition... limit tu kerana ia cuma ada 3, 1 bonda dah sapu.. 2 lagi nak di maharkanlah. 

Mani Gajah Puteri ini ada pelangi dan amat menarik, jika inginkan jangan lupa Whatsapp bonda JJ 0127845231. 

Raja Mani Gajah di atas ni, sudah lama terkenal di dalam blog GB ini tuan tuan, sejak nu tahun 2012 lagi. Lama sudah. Tujuannya sebagai daya pengasehan lah. Pakai buat cincin, Usah ridau batu RMG in i tiada pantangan pun, brg alami. Finishing sudah tok laksanakan, anda pakai sahaja dan berserah kepada Allah dengan usaha ini, In Sha Allah


Kod Produk : RMG 12418
Bentuk : Raja Mani Gajah Special
MAHAR : RM 350

Harga Asal : RM 400








Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231











Mr Captain : 0178259540

JADE BUNIAN



























































Di perolehi namanya dengan Nama Jade Bunian kerana ia adalah batu Jade asli bukan sintetik, dan ia adalah dari perolehan Alam Ghoib melalui ritual tok. Owh sebelum terlupa tok minta maaf kepada panggilan pelanggan dari merata tu, tak sempat nak menjawab di sebabkan tok ada tetamu datang bertandang selama 3 h 3 malam dari Pahang, Ganu, Kl Dan N9. 

Ini baru nak berehat sebentar. 

Jade ini bertujuan bagi memudahkan kerezekian, ini ialah fungsi warna, sebagai contoh anda ingin ke temuduga, kenapa tips temuduga melarang anda memakai warna warna yang garang atau kusam?.. kerana setiap warna itu mempengaruhi kehidupan kita. 

Warna hijau sinonim dengan kerezekian dan menenangkan bagi sesiapa yang melihatnya nahu pemiliknya sendiri. Dari warna ini terpancar energy kekuatan daya penarik kerezekian dengan izin Allah SWT. 


Sebelum terlupa tok ingin memaklumkan ada terdapat banyak item belum Bonda Masukkan ke dalam blog ni.. mungkin nak habiskan stok lama rasanya, jika anda berkeinginan, silakan bertanya kepada Bonda atau admin tok ya. 

Di pakaikan sebagai cincin di jari manis, bertatahkan permata di sekelilingnya memang naik dia punya aura. 


Kod Produk : JEDNIAN 12418
Bentuk : Jade Bunian
MAHAR : RM 60



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231











Mr Captain : 0178259540