Isnin, 18 April 2016

UPDATE ITEM YANG TIBA











































































Alhamdulillah... ni bila tak tau lah nak masuk hahaha.. esok kot.. ka mgu depan?

17 ulasan:

  1. pergh tok.. 975 ct.. berapa la agaknya mahar ye.. ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. RM 2000 Tuan, Zamrud Brazil Unheated... kalau heated tu yang jadi clear eyes

      Padam
    2. Alhamdulillah tok.. item kenang2an dah di terima.. terima kasih tok.. Amanat yg disertakan tu, saya frame skali serta sematkan dlam hati & ingatan.. ;)

      Padam
  2. Cantik nya 😍 harap dapat 1 biji zamrud dijari nanti . hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah tuan.. ada rezeki, x kemana tu.. ;)

      Padam
  3. Ayah tk dapat pn item kenang2an tu huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. aik? on the way la tu kot.. ;)

      Padam
    2. kena curi dek posmen, dan posmen tu la ni dok tengah hisap curut colombia sambil di temani awek kiri kanan, habeh lah ayahhhhhhh

      Padam
    3. terbaek la dpt hadiah kenang2an... hehe

      Padam
    4. Ayah belum dapat lagi tuan baz belum pun post lagi..sepatutnya ayah la first pasal level ayah bukan biasa2 huhu!!

      Padam
    5. Ayah belum dapat lagi tuan baz belum pun post lagi..sepatutnya ayah la first pasal level ayah bukan biasa2 huhu!!

      Padam
  4. Cntik meteor tu.. brapa la maharnya ye tok.. hehe

    BalasPadam
  5. Cantik cantik zamrud tu..kena tunggu tok update mahar nanti..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami