Sabtu, 31 Ogos 2019

YAKUK EMAS KHJ SHOLEH ( Dana makan makan )






YAKUK EMAS

Ya emas/gold... dan ini bukan biasa biasa , ini Yakuk Keren banget kerana di dalam ritual kami malam semalam cuma ada 2 biji sahaja dan lagi 1 tok ambil untuk pakaian diri tok sendiri, nanti dah siap cincin tok akan masukkan dalam blog utk tatapan anda. 

Ini ialah Yakuk emas High Kualiti dan sudah di sahkan di Kedai Gemstone pusat Jakarta semasa tok menghantar barangan order anda ke EMS Jakarta. 

Ia berat, berkilau kilauan keemasan dan 1 sahaja utk di maharkan hari ini. Dan jenis berharga tinggi ini di perolehi oleh KHJ Sholeh di hadapan Grand Master sendiri dan kami jemaah majlis perguruan. 

Specialnya Yakuk ini mempunyai energy penarikan kekayaan kepada sang pemakainya... tok x mahu sentuh sangat bab kaya kaya ni, sekarang kita ada banyak item nak kaya in sha Allah.

Apa yang tok nak sebutkan ialah Yakuk ini special , sukar di temui di kedai kedai di Malaysia, baik di blog, fb dll. Ini adalah kerana HARGANYA jika anda semak di Kuala lumpur , harga TOLAK bagi peniaga ialah RM 8000 utk kualiti seperti ini. anda tak percaya, sila start kereta dan pergi semak sekatang juga. Paling murah kalau anda jumpa kepala pembekal ialah RM 3000... sebab i dah jumpa,.. ( masuk slang kl balik sebab bonda dah sampai ). Kalau di Taman Kerang Kuantan dekat brader belakang sikit tu dalam RM 4000 beb.. gilak ah. memang gila... kerana anda tidak tahu bahawa nilai batu permata makin tua , makin mahal.. dan harganya mengalahkan emas. ya kalah emas. 

KHJ Sholeh meminta kepada tok memaharkannya pada nilai di bawah kerana katanya besok mau di jalankan majlis makan makan sesama ahli perguruan dan Grand Master jadi ini cara jemaah kami cari dana untuk keperluan..bukan untuk kami kaya, tapi KEPERLUAN. .. Kalau bukan kerana keperluan KHJ tidak akan memohon item berkualiti seperti ini. Itu saja , full stop


Jika ada , adalah rezeki kami makan makan besok ( Hari Perpisahan ), jika tiada kami makan nasi bujang aja , g apa apa kok. Syukur saja nikmat Allah berikan itulah kenikmatan paling enak bagi org org mukmin. 


Kod Produk : Y.EMAS 31819
Bentuk : Yakuk emas
MAHAR : RM 600


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

FEROZ PUNCAK KING







Cuma ada 1 jenis KING Feroz nih. 

Kelebihannya adalah sama cuma penampakannya adalah lebih menawan. 


Feroz ini mempunyai kelebihan alami di dalam :

Wibawa

Di senangi ramai

Mudah di gauli

Kerezekian


Kod Produk : FCAKKING 31819
Bentuk : Feroz Puncak King
MAHAR : RM 50




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

GELIGA KANJENG JAYAWIJAYA



































































































































Alhamdulillah keluar sudah item teman seguru tok bersama Grand Master di sini iaitu dari KHJ Kanjeng Jayawijaya yang menetap di Puncak yang macam Cameron tu, maaf sebab tok pun tak tahu suasana di sana, hati keinginan nak pergi tapi dana tidak mengizinkan hanya cukup untuk musafir tok aja. 

Namun ritual KHJ Kanjeng ini tidak membuatkan tok kesal 100% kerana tidak dapat berkunjung ke desanya memandangkan penghasilan yang di lakukan olehnya AMAT GANTENG DAN GEDE sekali. 

Ini ialah jemala Ular dari jenis Ular yang hampir nak menjadi naga.. Ular yang sedang bertapa di pergunungan itu yang menjadi sahabat karibnya semenjak kecil dan Ular ini berstatus Raja di Kerajaan Puncak sana

Tidak perlu tok bercakap panjang, lewat dah ni, esok nak kena bangun awal.

Ada 7 sahaja Level KING HYPER RARE dan kelebihannya ialah :

Penunduk Musuh Manusia dan Jin 

Penggentar hati manusia

Mempunyai Khodam berupa Panglima bersisek Ular

Wibawa dan Ngasehan tinggi

Mudah dan senang di gauli masyarakat

Di mulia dan di angkat derajat pemilik dengan izin Allah SWT

Boleh di gunakan di dalam perubatan gangguan dan saka

Perisai diri dari sihir dan guna guna manusia dan Jin

Jika pandai...boleh di seru untuk hajat anda sampai ke tahap mampu di jadikan mustika penarikan wang bagi guru yang pandai di dalam urusan ini

Pelarisan diri dan niaga

Jika ada org iri hati dan dengki amaran akan di berikan dengan ia hadir di dalam mimpi anda tanpa menakutkan, tanda hadir cuma agar anda berawas esoknya anda akan berjumpa orang yang bertalam 14 muka dengan anda



Kod produk : GKJAYA 31819
Bentuk : Geliga Ular Naga KHJ Kanjeng Jayawijaya
MAHAR : RM 320

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231