Rabu, 20 April 2016

PENANGKAL SIHIR







ok Muda rasa,... ramai dok tunggu benda ni... bukan sikit sikit, offline pun ramai, tapi dah sebab tok muda kata benda dah masuk blog tak boleh buat apa, macam perahu takda tali dah hanyut. 

Perisai sihir ini ( saja namanya kita boh macam tajuk di atas so Bilangan Pencari dan yang menunggu "Perisai Kayangan" akan berkurangan sebab depa x cam kalau depa tengok pada nama ) di berikan Kerajaan Kota Kayangan Sebagai medium ikhtiar perisai Dari Sihir. Dan masa tok menulis Halaman ini rasa macam nak menangis pun ada di sebabkan tak tau dah macam mana nak jelaskan betapa ampuh dan dasyatnya ia di dalam menjadi perisai kepada manusia sebab tok muda di sini cuba sedaya upaya untuk menyatakannya 

Kod Produk : PS 17416
Bentuk : Perisai
MAHAR : RM 350


8 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Assalaamu Alaikum Wa rahmatullahi Wa baraktuh
    Allahumma Sholli 'ala sayyidina muhammad wa 'ala ali sayyidina muhammad
    Lock PS 17416...

    BalasPadam
  3. Melepas plak.. tahniah tuan benz..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Terima kaseh kepada semua rakan2 blogger.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami