Selasa, 31 Julai 2018

CINCIN AIR MANI GAJAH







Cincin Mani Gajah ini sudah berusia 9 tahun dan ingin di lepaskan, nak lepaskan pada tok pun ia sudah di uji di depan Guru Bahadur / Pok Da Bomo KB. 

In Sha Allah jika di pakai boleh menarik minat lawan jenis mengikut niat anda , kata Pok Da Cincin ini sudah berjasa kepada dia dan anaknya dan kini ingin di lepaskan kerana dah cukup tangan, tak sempat cekup katanya, cekup bini la, dah cukup kuota nak apa lagi, nak kata orang senang mereka bukanlah orang senang, tapi kalau jumpa dengan yang ada ilmu ugama ni, in Sha Allah semuanya jadi senang, tak begitu?

Item Tok Guru ini tok tak boleh lepaskan mahal sangat sedangkan tok pun dapat murah saja dia bagi, harga guru dan murid. Maka silakan



Kod Produk : CGB13 25718
Bentuk : Cincin Mani Gajah
MAHAR : RM 100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






CINCIN GARUT HIJAU






Dari Guru yang sama dan usia yang sama yakni 12 tahun, cincin ini membawa permata Akik Garut dan sudah di gunakan di dalam pelbagai rawatan tradisional semenjak ianya di miliki oleh pemilik lamanya iaitu Hj Bahadur di Kelantan, Beliau tinggal di Kota Baharu dan di kenali dengan nama Pok Der Bomo, kalau sapa kenal, maka kenallah akan beliau. 

Ada beberapa cincin di dalam simpanannya yang ingin dia maharkan, namun dalam banyak banyak itu, ini lah..... yang anda nampak dalam bentuk cincin, ini lah dia yang di dapatkan. Dan semuanya sudah tok uji di depannya terus tanpa cakap banyak. 

Kelebihan batu ini in Sha Allah di dalam perubatan Gangguan Jin, Saka, Dan Setan. 

Memang lah Setan Tu tak Takut Pun Kepada Batu, kalau Batu dok tepi jalan pun dia tak takut, tapi kalau batu ni dah di ambil dan di gunakan di dalam rawatan in sha Allah SEGAN dia tu ada, itu lah kelebihannya kita sebagai sang Khalifah. 

Di celupkan dalam air in Sha Allah Boleh membantu dalam masalah Gila, Pelupa dan kurang siuman, kurang siuman ni belum kategori gila teruk,. tapi kekadang datang bulan purnama, mai la gilanya tu, jenis gila ini kita panggil isim Ilmu, belajar tak habis... jadi la gila.. 


In Sha Allah maharnya untuk mereka yang ingin menyambung guna akan kelebihan item ini In Sha Allah



Kod Produk : CGB19 25718
Bentuk : Cincin Garut Hijau
MAHAR : RM 80



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






MINYAK GALAK UTK BERGALOK2!!!










SUDAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA


Kuantiti 10 Botol

Kegunaan : Untuk Bergaloks Galoks.. Tapi bukan seperti minyak dagu atau minyak cenuai

Berdasarkan pernyataan di atas.. minyak cenuai dan minyak dagu... keberangkalian untuk mendapatkannya agak sukar, dulu yang benar mampu menghasilkan minyak cenuai ialah 3 org tok batin, yang pertama di Jalan Mersing - endau , keduanya di Slim river Perak dan ketiganya di Sebuah kawasan di negeri Pahang dan mereka ini ialah 3 beradik sedarah sedaging. 

Untuk pengetahuan anda , orang asli kini bukan seperti dulu lagi. Mereka sudah moden malah ada antara mereka tidak tahu pun apakah minyak cenuai.

Ketiga Tok Batin ini sudah meninggal dunia dan apabila mereka meninggal dunia pemegang pemegang minyak mereka akan menyedari botol mereka kosong tiada minyaknya. 

Kekuatan minyak cenuai amat hebat sekali, jika di palit pada burung langsung burung itu berpatah balik kembali kepada pemilik minyak cenuai, ia tiada alasan jika tidak menjadi kerana yang asli PASTI menjadi. 

Minyak dagu pula hanya boleh di perolehi di kawasan Utara Thailand, atas dari kawasan Hatyai sehingga ke Nakhon Sawan sehingga ke Chiang Mai , jika kawasan bawah nak ke Malaysia...anda boleh dapatkan juga ia tapi atas nama sahaja, menjadi itu.. harap maaf anda hanya akan di tipu sahaja. 

Sekiranya ada minyak dagu yang di ambil di Malaysia maka ia adalah pembohongan sama sekali kerana kita tahu negara kita bagaimana, 1 kubur di bongkar pun, sudah kecoh 1 Malaya, Ini kan nak membongkar berkubur kubur untuk di ambil minyak dagunya?.Kubur manakah yang tidak orang ambil peduli selepas jenazahnya di kebumikan. Jika tok ingin bercerita mengenai minyak dagu.. panjang kisahnya , tok tahu selok belok minyak dagu kerana tok pernah memiliki Minyak dagu jantan dan betina malah pernah juga menjualnya sehingga ke pelanggan dari Germany..Itu zaman zaman Jahiliah lah , sekarang jangan tanya, mau mau nanti kena tazkirah dengan tok muda pula. 


Minyak Galak di cipta untuk 

Memaniskan wajah yang org benci melihat

Mudah memperolehi pasangan dengan izin Allah SWT

Memudahkan urusan mendapatkan tender sekiranya pegawai kerajaan lain jantina


Minyak keluaran tok kini tiada yang di tapakan di dalam tanah kerana kesedaran melalui pembelajaran mana mana barang tapaan dalam tanah ialah bersekongkol dengan Jin Ifrit yang di laknat Rasullah SAW suatu ketika dahulu, jenis jin ini jin pintar dan kejam, pengamal akan di berikan kekayaan namun di hadapan ada tumbalnya.

Minyak keluaran GB kini menggunakan ayat ayat suci yang di bacakan isteri tok sendiri memandangkan beliau seorang ahli kitab dan al-Quran itu hafalannya ( Hafizah ) ayat ayat yang di bacakan direct dari Al-Quran tanpa sebarang campuran mentera atau niat niat tertentu yang memesongkan akidah pembuat dan pemakai. Yang menjadi masalah cuma 1... apakah tujuan anda untuk memilikinya?... sekiranya untuk bergalok dengan isteri / suami atau untuk tujuan mendapatkan kebaikan, insyallah ia bagus, tapi bagaimana jika ia terlepas ke arah perbuatan zina?.. itulah yang sentiasa membelenggu fikiran kami suami isteri. Namun Allah maha mengetahui, DIA tahu niat kami dan DIA juga tahu niat sang pembeli. 

Pemakaian minyak pengaseh , penaik seri sama sahaja, anda belilah dari mana mana peniaga . guru bomoh.. caranya sama iaitu memalitkan di jari manis kanan kemudian di usapkan bersama jari manis kiri, kemudian di usapkan di bulu kening. Tambahan cara , selepas meletakkan di bulu kening, letakkan jari manis di tengah tengah antara kedua mata dan baca 

Bismillah

Selawat 

Niat 

Kemudian tarik naik hingga ke anak rambut, jika ada yang tidak tahu mana anak rambut, sila tarik sehingga ke ubun ubun 



JANGAN PAKAI DEPAN CERMIN, KESANNYA TIADA
( Pantangan ini UMUM bagi semua minyak pengaseh / penaik seri dan ia hanya di ketahui dari kalangan profesional dalam bidang ini )



Kod Produk : MGALAK
Bentuk : Minyak Galak 3ml
MAHAR SATU SATU : RM 77.25




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540

CINCIN MANI GAJAH TAPAK JALAK







Sampai hari ni tok bingung, apa yang bestnya tapak jalak?...sampaikan ada tapak jalak tak ori beb... penin aku mikiokan. hahaha. Tapak jalak ni selalunya bentuk cross.. bentuk salib la. tu takap jalak, kalau tak jadi bentuk salib, dia takkan jadi tapak jalak. 

Namun ada yang berkata cross tu pun milik Allah, betui dak?.. ha betui la, milik siapa lagi kot?...

Dan permata yang ada tapak jalak ni kelebihannya lebih lagi dan mempunyai kehebatan berganda dari jenis yang sama dengannya. Wallahualam


Namun tok sudah isikan dengan kelebihan asma Ul Husna agar kelebihannya lebih unggul lagi di tangan pemiliknya. 


Mani gajah apa guna?

Pengaseh la bro



Kod produk : CGB16 25718
Bentuk : Cincin Mani Gajah Tapak Jalak
MAHAR : RM 120



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






CINCIN MANI GAJAH 12 TAHUN









Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera semuanya


Di atas ni ialah cincin mani Gajah yang sudah berusia 12 tahun dan sudah tok test pakai rokok daun, caranya nak test mudah sahaja, letakkan rokok daun sama tengah dan lihat, jika ia boleh seimbang duduk atas permukaan batu nya malah ada ketika ada yang berpusing maka ia mempunyai kelebihannya yang tersendiri, Ini lah cara yang di ajarkan kepada tok oleh Seseorang itu. 

Haaaa. ini cincin sudah ada banyak jasanya kepada pemilik lamanya yang kini sudah pun berusia lanjut, dan jenis mani gajah ini bukan hanya ada 1, in Sha Allah di halaman akan datang juga akan ada cincin seperti ini. 

Mani Gajah di ketahui kelebihannya sekitar Tahun 2009 ( berputik ) dan pada tahun 2012 ia mulai di cari dengan nilai 1 gram RM 50k, entah la betui ka idaknya, tapi itulah yang berbunyi... bagi tok sebagai Seller, tok takda rasa pelik apa pun sebab kita boleh dapatkan stok, tapi bagi bukan seller dan org biasa, benda ni memang la susah nak dapat. hahaha


Tok tebus dari pemilik asalnya pun tak semahal mana, maka di sini juga tok Maharkan murah murah sahaja, semoga melalui kelebihannya hati kita dekat kepada Allah SWT dengan nikmat yang bakal di perolehi dan di ucapkan syukur Alhamdulillah


Kod Produk : CGB15 25718
Bentuk : Cincin Mani Gajah Usia 12 tahun
MAHAR : RM 100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






CINCIN & GELANG SELISIH PELURU


















































































SETELAH BEBERAPA HARI PAKAI








Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semuanya

Alhamdulillah tok sambungkan dengan Halaman Cincin Selisih..bukan selusuh tau, selusuh tu orang nak beranak hahaha, biasalah pakai hp selalu typo

Cincin dan Gelang ini tok perolehi dari guru tok yang masih hidup namun sudah terlalu tua , dan kesemuanya ini dia siapkan dalam masa bertahun lamanya, actually bukan ada 5 sahaja tau, ada banyak lagi tapi x lebih dari 20 biji , gelang pun tak lebih dari 11 set. Dan tok ambil kesemuanya sekali yang ada dalam simpanannya

Mula mula tu tok nak ambil, dia nak bagi 5 cincin sahaja, macam jumlah atas ni lah, tapi tok cakap tok nak maharkan semula , dia agak keberatan atas alasan:

Khuatir jatuh ke tangan Sang Pengecut Berjuang

Hanya ini sahaja tinggal khuatir jika masih ada saudara , murid atau kenalannya yang berhajat dan masih belum memiliki


Tapi atas 1 dasar sahaja... 1 sahaja yakni tok berkata kepadanya In Sha Allah permaharannya tidak akan di permudahkan dan ia tidak akan boleh di miliki oleh mereka yang sekadar nak mencuba, mereka yang nak buat demo kemudian nak jual bagi keuntungan diri sendiri sahaja, ia akan cuba di usahakan di jalan Fisabilillah Atau pun perjuangan mempertahankan negara dari musuh musuh negara , ugama dan bangsa 

KEGUNAAN


Kegunaannya terdiri dari 2 kelebihan :

Selisih dari peluru musuh, Selisih dari senjata tajam musuh

Melupuskan ilmu kebal musuh


Untuk selisih peluru dan senjata tajam semestinya di dalam keadaan yang benar memerlukan

Untuk Melupuskan Ilmu Kebal atau kekebalan perlu memegang dengan tangan yang di pakai gelang atau cincin ini ketika memerlukan

Pemilik tidak di benarkan memegang barangan kebal umum atau darurat jika tidak ia akan melupuskan kelebihan itu , jadi jika anda ingin memegang barang kebal, sila buka dahulu cincin ini barulah memegangnya, jika pemilik ingin memiliki barangan kebal umum atau darurat, sila pakai dulu barangan kebal ini dalam tempoh 21 hari sebelum boleh memakai cincin selisih ini di jari yang lain atau di jari yang sama, menurut ilmu hikmah ia sudah menjadi serasi dengan pemilik, khodam sudah suai kenal kih kih kih, namun mengikut metafizik barangan kebal ini sudah bersebati dengan aura pemilik dan aura ini sama dengan aura yang ada pada cincin selisih peluru juga, maka ia tidak menjadi masalah. 

PANTANGAN


Tiada pantangan di kenakan, tiada syarat di kenakan... barang Tok Guru ini hangpa nak langkah ka, bawak p kuburan ka, letak tepi mayat ka, tadak masalah, nahu nak lalu bawah penyidai pun tidak menjadi masalah

PEMBUATAN


Pembuatan cincin ini adalah dari 2 jenis metal

Tembaga Merah ( Tidak Berkilat )

Cooper ( Berkilat )


Namun keduanya selepas di pakai seberapa lama ia akan berkilat dengan sendirinya, berbeza dengan jenis metal emas dan perak atau titanium, makin lama di pakai, makin kusam.. tembaga dan cooper tak kusam bro.. in sha Allah. 


Kata Tok Guru, beliau menunggu peluang untuk berjuang sudah terlalu lama semenjak zaman mudanya, dan sehingga kini negara masih aman Alhamdulillah, kini dia sudah uzur dan berusia, dan ini sahaja sumbangan tok guru untuk generasi muda yang cekal dan berani dan tok guru berharap ia dapat membantu di dalam perjuangan

Katanya lagi, usah pakai barang kebal, kerana kebal adalah Hak Allah yang Mutlak, mati itu sudah pasti , semua yang hidup PASTI akan mati, cuma kematian kita itu adakah biasa atau mati di dalam syahid dunia dan akhirat. 

Inilah bantuan terakhir yang mampu beliau sumbangkan kepada kita semua di sini , dan dia berharap ia di miliki oleh orang yang tidak mementingkan diri, penakut, dayus dan lari di medan perang jika di perlukan, tok guru amat berharap ia di miliki mereka yang mempunyai semangat juang yang tinggi

Cincin ini di siapkan lebih dari 3 tahun dan ia sudah di cipta semenjak tahun tahun arwah ayahnya di zaman Jepun dan komunis lagi dan ia hanya di perbuat pada ketika zaman memerlukan, bukan di buat suka suka atau di buat setiap masa



Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Cincin dan gelang
MAHAR : RM 1500

PROMO NAK P HAJI( PAK GURU )
RM 500 (Boleh 2 kali bayar)

ADA SAIZ KECIL UNTUK DIPAKAI DI JARI KELINGKING

Saiz yang ada (stok dapor):
Saiz 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 dan 19





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540