Rabu, 13 April 2016

GELIGA WALI TOK PUTIH
























Acer teka ni sebenarnya geliga apa?

Kalau tengok dari atas nampak macam tak tembus cahaya... tapi suluh bawah, tembus dan ada bentuk di dalamnya , bentuk urat yang tersembunyi.. walla... best dan unik.... 

Kegunaan untuk menuetralkan suasana, macam mana nak habaq na... kalau masuk ke kawasan yang tegang , dalam kawasan org gaduh gaduh, insyallah aman.. cuba la dulu..tok x cuba lagi... 

Tapi yang unik, batu ni ha, susah nak cari putih sepuk tapi tembus... ramai org cari jenis ni, tok pun tak tau lah pasai apa... 


Kod Produk : GTPUTIH 10416
Bentuk : Geliga Tok Putih
MAHAR : RM 600

RM 100



24 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Kepada tuan popnix kalau ayah ada pilihan yg lain ayah akan lepaskan pada tuan ya..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Geliga ape yg sebenarnya tokmude?

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. nampak macam geliga burung raja udang, tak tahu betul ke tak teka je ni

      Padam
    7. ya tepat.. geliga raja udang pemberian Tok Putih

      Padam
    8. Yes!!rasa hidup ni bersinar semula..thanks tok!!ketiga2 item yg ayah lock akan ayah jelaskan pada 1hb may ni tok..mohon ihsan dari tok..huhu!!

      Padam
    9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    10. Lock deposit 1a..dh terpadam komen deposit sebelum ni..

      Padam
  2. Betul tu tuan setelah ayah menelitinya di suatu sudut item carian anda ayah memerhatistruktur dan fizikal ia memang g.burung raja udang..bila ayah fikir lagi tkkan g.tok wali putih nilai semasa rm 600..

    BalasPadam
  3. Kalau benar alhamdulillah..rezeki allah bagi pagi ni t.kasih tok..

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Kalau bukan geliga raja udang,ayah lepaskan kepada tuan popnix..

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami