Khamis, 21 April 2016

MGT MGB








Kacuk MGT + RMG

Jika anda dah belek gambar slice agate lepas, tok rasa anda dah tahu kenapa boleh ada 2 Jenis mani gajah dalam 1 permata...

Ni trick tukang.. saja nak kelirukan tok dari segi maharnya , haip.. nak kena depa ni...

Item ni untuk pengasehan la.. banyak kan dalam sehari dua ni keluar.. tapi yang ni memang unik lah


Kod Produk : MGTMGB 17416
Bentuk : Kacuk Mani Gajah
MAHAR : RM 500

RM 300

32 ulasan:

  1. Sama2 tuan-tuan semua..tkde dlam koleksi lagi jenis kacuk ni..hanya tinggal kmg(kepala mani gajah)huhu!

    BalasPadam
  2. salam tok dgn ayah. Nk tanya aura manigajahsuper dgn rmg mana aura lg mengancam ye?

    BalasPadam
  3. Untuk pengetahuan tuan manigajah super ni item sekutu tok dan ayah masih belum memilikinya untuk di uji..rmg ni item penarikan tok dan sememangnya dh terbukti keberkesanannya tuan dan ramai sahabat kita di sini memilikinya..kalau ayah lebih suka barang2 penarikan dari tok daripada sekutunya..rmg memang auranya terbaik dan raja segala manigajah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya, dah beratus orang dah pakai, alhamdulillah... bukan ada yang x jadi ada tu ada.. tu tetap... bukan masalah apa.. kekadang niat kita kena jaga... niat mesti kerana Allah, niat mesti utk kebaikan..bukan untuk menganiaya, insyallah Allah Makbolkan keinginan kita

      Padam
    2. Betul kata tok tu niat kena jaga..jangan bergantung sepenuhya pada batu..ia sebagai ikhtiar untuk asbab memudahkan utk mendapat jodoh..pakai dan buat taktau jer..insyaallah menjadi..ayah dh uji semua jenis manigajah tok..terbukti!!

      Padam
  4. Rmg sebelum ni dh memang terbaik..tapi sayang sungguh kerana tuan tk lock kelmarin..tuan boleh tgk sendiri auranya tu..bersisik lagi..

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ayahhhh mengaum lagi hahahahaha uea hidup ayah kipidap

    BalasPadam
  7. Ayahhhh mengaum lagi hahahahaha uea hidup ayah kipidap

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami