Ahad, 24 April 2016

GMP DEWI







Alhamdulillah selesai bab item zamrud... tengok dah slow dah tu , ka ada lagi yang mau zamrud ni....?. apa pun nampaknya dah slow dah. 

So kita masuk balik ke item perolehan tok sahaja.. Alhamdulillah hari ini selesai sudah semua urusan bab Kelahiran Orang baru di dalam Keluarga Tok... Peluh jugak no nak uruskan macam macam huhu... 

Item di atas ialah Geliga Mahkota Panchar Dewi ( Nama GB ) dan alhamdulillah ia di tapakan tok agak lama juga, Tengok kodnya tok rasa anda tahu ia sudah di draftkan pada 19.3.2016 dan selama itu tok holdkan ia di dalam draft dan di tapakan bagi di kuatkan unsur kekuatan :

Kewibawaan

Penunduk Musuh 

Memudahkan Untuk mendapatkan Sesuatu yang di dingini dengan izin Allah SWT

Menguatkan Hati dan niat 

Kuat semangat
( Bagus yang suka buat kerja separuh jalan )


Cara Item beraura berfungsi ialah dengan bercampur aduk dengan aura badan manusia dan mencorakkan aura atau tenaga yang baharu seterusnya mempengaruhi Jasad, Jiwa dan Minda. Nak Perjelaskan dalam konsep Sains Metafizik boleh... malah boleh di buktikan pula aura tu bagaimana dan bagaimana melihat aura.. Tapi nanti tok terlanjur ajar pula sedangkan tok sudah berjanji tidak akan mengajar ilmu Benda tak Nampak ni selama 10 Tahun dan ia masih berbaki 9 Tahun 8 Bulan

Jadi bagi yang memerlukan, insyallah, silakan


Kod Produk : GMPDEWI 19316
Bentuk : GMP.Dewi
MAHAR : RM 60

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahnian gm nazri.. memey cun

      Padam
    2. A,kum tuan
      Klau lah sudi utk tuan lepaskan item ini utk saya. T.kasih

      Padam
    3. Tahniah tuan GM..ayah baru bangun tidor..pengsan semalam dua hari ni jalan 2 shift huhu..ni pun merangkak pakai siku tuan..nak angkat bendera putih malu la kita ni laki2 huhu!!

      Padam
    4. Mr. IS, jalan shift 2 hari?
      Tuan kena cari teras pisang mcm ni.
      merangkak pakai siku dah macam commando tengah hutan rimba.
      dont worriee .....
      be happiee .....
      :) :) :)

      Padam
  2. Dia tak beradu tu boleh la dia lock cikgu.. hihi

    BalasPadam
  3. Dia tak beradu tu boleh la dia lock cikgu.. hihi

    BalasPadam
  4. Tahniah Tok Mat atas kehadiran orang baru dalam keluarga Tok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami