Khamis, 15 Ogos 2013

KEMUDAHAN UTK ORG BARU

Sebuah Video khusus untuk org yang baru landing di blog GB, Tok sediakan 1 video untuk anda memahami sistem ringkas kami dan tahu cara melakukan ulasan



======================

Tumpang memo......

Hadiah pemberi testimoni ( hadiah pertama ) akan di umumkan pada hari Jumaat Malam ya

69 ulasan:

  1. Hari : Khamis
    Tarikh : 15hb Ogos 2013
    Raya Ke -Lapan

    Lokasi / Alamat : No 1 Jalan Bentara 3, Bandar Tenggara , 81440 Kulai Johor

    BalasPadam
    Balasan
    1. esok mai umah tok.... anda semua..... aih... mungkin depa ingat tok bergurau gamaknya huhuhu, jamuan ini sebenarnya khusus buat anda pelanggan GB dan ahli kem... sedihnye kalau korang x datang..... huuuuu

      Padam
    2. jgn risau tok..kami dtg punye..ade tema x pakaian nk dtg nanti?hehehehe

      Padam
    3. terbaik la tok video ni bagus bagi pelangan baru.

      Padam
    4. sy lagi la sedih ni tak dapt dtg tmpt tok. aduhai...

      Padam
    5. Semoga selamat dan lancar semuanya di majlis tok hari ni....hanya doa mampu dikirimkan dari kejauhan......

      Padam
    6. Rasa sedih plak baca komen tok.. Menusuk kalbu.. Rasa bersalah lak.. Lama x jumpa tok.. Rindu rasanya..

      Padam
    7. erm xpalah kalau x boleh dtg..tok x paksa korang dtg.... lagipun setahun sekali saja buat..x pa la...

      Padam
    8. insyallah video ni utk yg belum faham cara join blog ni

      Padam
    9. :(.. Hanya allah sj yg dpt membalas jasa tok.. :)

      Padam
  2. Selamat datang dan selamat menjamu selera dirumah Tok.

    BalasPadam
  3. As-salam, memang terbaik. Niat dihati memang na' datang beraya bersama rakan2 blog GB, tapi apakan daya tangan tak sampai. Semoga warga blog GB sentiasa harmoni dan sejahtera selalu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sidak apa apa ... tuan jauh nun sabah, jenuh jugak nak mai, terawangan aje la kan haaa

      Padam
    2. ...tok belum ajar terawangan sambil menjamu selera, tak tahan rasanya dgn bau satay, aduii na', hahahaaa...

      Padam
  4. nampak gaya saya kena amik bau jerlah tok.... masih kerja dan tak dapat cuti rayo.... huhuhuhu

    BalasPadam
  5. utk ahli Gb dn ahli kem kr tok...mtak maaf byk2 le sbb xdpt hdirkn diri..sdih sgt2 xdpt pg..mta maaf byk2 ye tok...

    BalasPadam
  6. Insyaallah tok. Kalau kami tak sampai kami tetap doakan semua perancangan tok untuk kebaikan kami berjalan lancar dan berjaya. Semoga ALLAH sentiasa memberkati perjuangan tok selamanya.aamin.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Untung org bru....Tok siap uat video lgi.....sye dlu.... msa mula2 nk lnding blog Tok nie....puas jge....tekan2,ulasan tk kuar.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah... pastu asik tanya tok, silap2 ribulan ada yg kena marah dgn tok hahahaha...

      adoi la...

      Padam
  9. salam semua qariah gb,,,,,saya orang baru mnta tunjuk ajr semua

    BalasPadam
  10. macam mana nak berurusniaga dengan tok....

    BalasPadam
  11. assalamualaikum,
    teringin sangat mahu berkenalan dengan tok.... kalau di izin Allah insya Allah dapat mengeteh bersama.... terima kasih atas ilmu allah yang dikongsi semoga tok diberkati Allah dan juga pada seorang sahabat ....man... yang memperkenalkan....

    BalasPadam
  12. assalamualaikum.. testing untuk semua para sahabat.. :)

    BalasPadam
  13. Maaf Tok.. terslah.. terlalu excited sgt.. sampai x tengk ke tahun 2013.. sy ingatkan ogos ni.. Maaf Tok dan Warga.
    Assalamualaikum.

    BalasPadam
  14. salam tok..sy baru landing blog ni..sy da follow google akaun..try test..tp x keluar komen pulak..camne ni tok..

    BalasPadam
  15. testing 123 soundcheck soundcheck

    BalasPadam
  16. betul ke ni blog tok mat gb yang dulu ada blog untuk belajar tarik duit

    BalasPadam
  17. Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Ya mungkin juga. Tok lupa sebab ada 46 blog.

      Padam
  18. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

    Saya dari Singapura

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami