Isnin, 11 April 2016

HIGH PROFILE : CINCIN TERAS BETIK










Permata : Teras Betik
Cincin : Perak Asli
Ciri Ciri : Buatan Tangan Design Pari
Tahun Pembuatan : 2013
Saiz : 20


Di atas ialah cincin teras betik kesayangan Tok dan sudah di guna pakai di dalam gelanggan silat, bergaduh, bertumbuk dengan musuh dan sebagainya... 

Teras betik di gunakan sebagai medium 

Tahan Pukulan 

Tahan di Pukul

Kalau kena pukul tak sakit

Tok tahu di luar sana ada juga yang menjual teras betik, tapi ingin sekali tok nyatakan, sila carikan Halaman Teras betik pertama GB dan bandingkan dengan tarikh mereka meniagakannya... teras betik popular selepas GB mempromosikannya dan selepas itu timbullah ramai yang menjual teras betik.. wallahualam, tok x nak la komen apa apa... tapi kalau tok x amik dengan mereka sebagai pembekal, pepaham sajalah. Tok hanya ambil dari pembekal yang Genuine dan mempunyai pengaruh besar seperti Bidi Enterprise itu. 

Item boleh di pakai dan di test terus samada di gelanggan silat atau semasa bermain sukan.

Sayang?... mana tak sayang.... jam 6pm ni sebenarnya umpama pertaruhan kepada tok, kalau ada yang grab, nangis la jawabnya.. tapi kalau dah ada yang nak, tok ikhlaskan isi dan barangnya sekali untuk di maharkan kepada anda. 



Kod Produk : HPCNCNTBETIK 11416
Bentuk : Cincin Teras Betik
Saiz : 20
MAHAR : RM 1500


Tahniah Tuan Mody, Singapore


*Tok ejas sikit harganya, amacam?

HALAMAN INI HANYA SAH SEHINGGA 

13/4/2014

45 ulasan:

  1. Balasan
    1. he he, xpe2 tggu lg esk, mana tau yg superduper rare plak kluar, dgan mahar mampu milik.. x gitu tok? ;)

      Padam
    2. item idaman... sayangnya xmampu... haha

      Padam
  2. Hak milik tok mesti mahal2 harga mampu tngok..😍

    BalasPadam
  3. Bkn harga mahal..sayangggggg

    BalasPadam
  4. Bkn harga mahal..sayangggggg

    BalasPadam
  5. haha, cincin ni ramai dah yang dok tanya, selalunya maharnya lah yang mengecewakan org. brg susah kot..tok pun ada 1 ja

    BalasPadam
  6. Huhu!alahai!tkpe kalau ada rezeki terpijak insyaallah..

    BalasPadam
  7. Huhu!alahai!tkpe kalau ada rezeki terpijak insyaallah..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. Terbaek tok.. Da lama berkenan design 2, solid dan kemas.. tp blm rezki nk tmpah.. Hehe.. InsyaAllah 1hr nanti.. Hehe :)

    BalasPadam
  9. Perghh...ni la dia...cucimata je mampu ni hehe

    BalasPadam
  10. Harganya aum aum . . Kalau tgh bawa motor terjatuh agak2 sakit tk ? Bawa 100 km/jam je . . Hehe (n_n)

    BalasPadam
  11. Ada halaman permohonan lg nnt,mintak2 la dpt item ni...hahaha..

    BalasPadam
  12. Waw terbaik mampu tngk jela.kalau ada ni dah lame ambk

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tuan.. kalau dah rezeki, memang x kemana.. ;)

      Padam
    2. Inshaallah saya cuba lakukan payment sblm kul 10.30 ye... sbb saya pakai bank in jer.. huhu

      Padam
    3. dr td dok conggak2 nk ambil or tidak... hehe... inshaallah rezeki saya

      Padam
    4. He he.. Memang dah lama tggu tu kan? ;)

      Padam
    5. Tp, tuan jgan cuti dr blog plak, x meriah blog, klau xde ulasan tuan.. ;) #kipidap..

      Padam
    6. Haha... jgn riso, saya sentiasa ada ... hehe

      Padam
    7. Tahniah tuan nash..akhirnya rezeki tuan juga..asbab dari g.emas ari tu kot..murah rezeki sekarang ni..alhamdulillah..

      Padam
    8. Haha... tp mmg len mcm penangan geliga emas tu... ada jer idea

      Padam
    9. Haha... tp mmg len mcm penangan geliga emas tu... ada jer idea

      Padam
    10. Dengan izin Allah, penarik rezeki 6 penjuru dan yg x di sangka2.. Alhamdulillah.. ;)

      Padam
    11. Tahniah tn.. Terbaek.. Hehehe..

      Padam
  14. Fuyo...tahniah tn...klu poket kencang,sy nk grab item superb mcm ayah n otai2 lain...apakan daya...hamba manusia biasa ja...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan apa tuan, item idaman... telah lama mencari... kalo ikutkan saya ada teras betik, tp xserupa dgn yg ini

      Padam
  15. Salam tok... saya terpaksa tarik diri dr mahar teras betik ni atas kesulitan yg xdpt dielakkan tok... huhu... maaf ye tok

    BalasPadam
  16. Alamk tuan ayah baru nk tumpang gembira..tapi tkpalah tuan utamakan yg penting dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nk buat mcm mana ayah... mungkin cincin ni masih mau berkhidmat dgn tok... huhu

      Padam
  17. Tahniah Tn Mody... rezki Tn rupanya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami